8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • ReTeK
    érdeklődnék hogy ez melyik klán lenne ?
    válaszoltam volna de...
  • angyal2232
    Mi igaz abból hogy 1.6ban jön az Arena?
  • ScarY MAN
    egyéb ötlet?
  • ScarY MAN
    jaja :(
  • empie
    Sajnos Whitefall - ra már nem lehet transferelni :(
  • ScarY MAN
    zsiiir :D
  • TDC Geronimo
    Whitefall, most már queue is van ott :D
  • ScarY MAN
    Sagespire szerverrol hova erdemes menni? (guardian oldal)
  • TDC Geronimo
    Na át is raktam instant a karim másik szerverre. Azért elég jó kis megoldás ez, ingame kari transzfer ráadásul instant és ingyenes.
  • kigyi
    Nem számít, ha jól csinálják és a végeredmény emészthető.
  • teb
    Nem másolták le a wowot. Minden mást lemásoltak, csak a wowot nem. A Blizzard is mindent lemásolt. Szóval a Trion és a Blizzard egy másológép. :P
  • radical
    vagy még egyszerűbb ha csinálsz egy videót a karakterlapodról ahogy végigmutogatod a cuccaidat és feltöltöd youtubera játékon belülről.
  • XeroX
    Érdekes, hogy nincs, pedig szinte lemásolták a wow -ot. Majd lessz!Addig PRINTSCREEN majd kinyomtatom és A4 -es lapon mutogatom! :)

• radical
    sehogy mert nincs olyan
  • XeroX
    Hogy érem el a karakterem lapját böngészőből ?
    Már elég sok embernek mutattam volna, de az account oldalon sehol nem találom. Olyanra gondolok mint az armory.
    Thx
  • teb
    Most csak a guild bankot vették ki egy időre, ha jól láttam a reggeli rohanásban (amibe még belefért egy gyors patchelés).
  • krisztian922
    Van ez így, múltkor is patch után akárhonnan akárhová akartál teleportolni crashelt a gém de javították is :p
  • kigyi
    Valami gáz van az amcsi szerókon az update miatt ezért "visszahívták" a frissítést további finomításra. Javítják a hibát és újra nekieresztik a cumót.
  • TDC Geronimo
    Csak transfer lesz. Ez nem betegség. Indulásnál minden MMOba többen vannak és a sorok miatt nyitnak új szervereket. Ezek pár hónap alatt "kiürülnek". Ezért lesz most ingyenes transfer.
  • Tatyla
    szomorúan nézem hogy ezt is elérte az Aion a betegség a szerver összevonás meg transzferelés,vagy összevonás csak lesz?
  • TDC Geronimo
    Most nézem whitefall high, így elsőnek oda megyek szerintem.
  • Bhalage
    defiánc oldall nézve sztem a steamspike gecire lowpop
  • krisztian922
    Ja
  • Essencia
    Sziasztok, ez havi fizetős játékok ? ; ))
  • TDC Geronimo
    Amúgy Whitefall bekerült a listára szal oda is lehet.
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem bloodironra megyek holnap. Megnézem pop milyen ott este. Aztán ha lehet menni steampike később, akkor átmegyek oda.
  • Morpheus_v2
    Defiantként mehetsz bárhova:
    Argent
    Blightweald
    Bloodiron
    Cloudborne
    Firesand
    Icewatch
    Riptalon
    Sagespire
    Shivermere
    Steampike
    Whitefall
  • Murmur
    Szal se steampike, se whitefall... grat.
  • TDC Geronimo
    Óhogyaza...

Here's the list of shards that will be available for transferring your Guardian characters and guilds to once RIFT Update 1.3 goes live in your region.

Please be aware that this list can change at any time!

European Allowed Destination Shards

ENGLISH
    Argent
    Blightweald
    Bloodiron
    Cloudborne
    Firesand
    Icewatch
    Riptalon
    Sagespire
    Shivermere

Bár elvileg ez populáció szerint még változhat később, de látván, hogy a steampike high pop így nem hiszem, hogy oda lehet majd :S
  • krisztian922
    Nálam is a nyár tett be félig :D a guildben ahol vagyok van körülbelül 6 raidképes cleric most ebből 5 beállított múlthéten, hogy 1-2 hónapra lelép nyaralni xD no meg még persze más classból is csak poén, mert eddig volt elég cleric most nincs csak egy néha :D a nyár betesz riftnek de szerintem így is, főleg a transfer után lesz elégséges játékos.
  • kigyi
    Viszont itt a nyár ilyenkor sokkal kevesebben játszanak amúgy is és kevesebbet játszanak az aktív tagok mint mondjuk ősszel, vagy télen.
  • Murmur
    Egyelőre nem lehet megmondani, mennyien hagyták abba. Tény, hogy szivárognak az emberek, mert vannak kiürülőfélben lévő szerverek, nemsokára jön a transzfer.
  • maffi
    sziasztok!
    mostanában keresek vmi igazán jó, hosszú távon is szórakoztató és a játékosok elszivárgásától mentes mmo-t, így jutottam ide. a másik jelöltem a lotro. az lenne a kérdésem, hogy mennyire életképes még a játék? úgy értem, hogy nagyon sok "nemwownál" az a tendencia, hogy hatalmas lelkesedés után milliós előfizetői tábor alakul ki, majd pár hét vagy hónap múlva szépen elpárolog a közösség. mivel itt azért még mindig egy 8-10 ezer forintos játékról beszélünk (a havidíjat még nem is említettük), ezért elég fontos dolog sztem a stabil tábor. a másik kérdésem az, hogy milyen mennyiségű és "minőségű" magyar közösség működik a különböző szervereken? már töltöm a 7 napos trialt, de ezekre a kérdésekre nem biztos, hogy ott választ kapok, ezért tettem fel itt. köszi előre is a válaszokat.
  • teb
    Szia! Igen, aktívak vagyunk, megy a raidelés. Greenscale próbálkozások mennek most. A weboldalunkon láthatóak az eredményeink. Heti három 20 fős raid. 10 fős random mennyiségben. Várunk mindenkit a transfer után, aki szeretne raidelni velünk. :)

Rio
    Infernum: Guild Leader
    infernum.co.uk
  • maniac001
    Jönnek defiantosok is a steampike-ra remélem.
  • Hofigalopp2
    Majd ha kijön ez a "várvavárt" patch, előtte megbeszéljük hogy aki transzferre vár, hova menjünk ha esetleg nem lehet Steampikera menni? De remélem lehet...
  • eLiXir
    Van egy eladó digitális accountom, érdeklődni PÜ-ben.
  • krisztian922
    Full t2 gearem van 1 kemény t3 itemmel (trashből esett GSB-ben) de mi itt dkp pontot használunk itemekre amiből még 3-4 itemre futja most hírtelen csak staffra tartogattam :P (mage vagyok).
    Ha nálatok nincs pangás, már egy kis nyári "páran elmennek 1-2 hétre nyaralni" féle persze nem gáz, de itt amióta itt vagyok nehéz raidre gyúrni, mert az emberek nem szeretnek időben jönni még ha előtte szóltak is, hogy jönnek -.- Emiatt pl. már a 10man raid instát, GP-t le tudtunk tolni mert oda 10ember kell de greenscalet, már konkrétan a bosst 3. hete toljuk mert hetente jó ha 1 alkalomra össze tudunk jönni és akkor se egy huzamosabb próbálkozásra :( Szal ha ott nem ez van akkor elgondolkoznék a transferen majd ha már lehet.
  • killerkocka
    Mondhatni kb nem is léteznek, kezdetek óta keresgéltem rájuk who-ban, de sose láttam senkit online tőlük. Nálunk Shichibukai guildként voltunk egy darabig, de feloszlott, most nemzetközi guild-ben vagyunk, ahol találhatsz magyarokat is, igaz nem sokat. Animosity néven fut. Ha érdekel esetleg, Killerkocka néven általában megtalálsz, de oda egy minimum 50-hez közeli állapot szükséges a bejutáshoz, vagy marha gyors powerlevel kisszínttől. :P
  • krisztian922
    Pvp szerverek közül az a Hangover defiant oldalon mennyire aktív? Pvp szerveren vagyok és noha tudom, hogy ez sokan nem jelent, csak már annyira megszoktam, hogy néha mikor megyek terepen csak úgy neki esünk egymásnak a guardianokkal :D és sajnos az én guildem cloudburn-ön nem a legjobb...kevesen vagyunk és nehéz embert találni (nemtom miért) és így heti 1-2 alkalom van raidre amiből talán 2.0-ra lesz gearem :D