Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Árnyjárok

Sziasztok!

A RIFT Lite-tal idõkorlát nélkül játszhattok ingyen, viszont maximálisan 20. szintig fejleszthetitek a karaktereiteket.

A feltétel mindössze annyi, hogy regisztráljatok és letöltsétek a játékot.

További jó hír, hogy a régi, már accounttal rendelkezõ játékosok is visszatérhetnek így ingyen, de õk is csak 20. szintig fejleszthetik karaktereiket.

http://www.youtube.com/v/TrnK6PkY3sM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kellemes játék a RIFT, és bízunk benne, hogy minél több magyar játékos kap kedvet hozzá.

A RIFT Lite nagyszerû lehetõség, hogy hosszabban kipróbáljátok, és ha megtetszik, itt is tartson benneteket.

Ha pedig Magyar Guildot kerestek, az Árnyjárók továbbra is jelen lesz!

Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild

MeoH
Pontosan nem tudom, hogy megy, de gondolom, mint wowban. Ha megutod a 20t nem fejlodsz tovabb.

fuck mmo's..i.,

RIFT Lite

Errõl hallottatok már valamit? Miután eléri az ember a 20as szintet, tovább már nem lehet játszani?

Nem 'tom milyen játék ez de ránézésre sem tetszik.
viszont TF2-ben kaptam valami sapkához kódot... ha kell valakinek, akkor üzenjen rám.
Üdvözlet.
Aki szeretne jelentkezni Árnyjárok guildbe nálam már nem tud érdeklõdni. Aki akarja megtalálja a honlapon, ameddig van.

Kiflie

Eladó, egy RIFT Digital Standard Edition account Február 2 ig fizetve.
A main (50lvl)karakter, full epicbe öltöztetve,~300platinával, Rank3 as pvp gearrel. Ár megegyezés szerint.
Érdeklõdõ email: [email protected]

Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram

Az Árnyjárók guild tagfelvételt hirdet, kifejezetten magyar játékosoknak. Social raiding guild vagyunk,jelenleg az Icewatch szerveren rontjuk a levegõt. Szeretnénk a magyar játékosokat összefogni, és közösen meghódítani Telara világát. Ha valakit érdekelne folyamatosan figyeljük az SG fórumot, illetve ingame kereshetsz bárkit.
Honlapunk: http://arnyjarok.enjin.com/rift
Üdvözlettel: Árnyjárók

Kiflie

Persze, hogy van belõle trial, ami 1hétre szól :)

Kiflie

Torzonborz
van belõle trial , nem ? megnézed aztán talán picit okosabb leszel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azt h érdemes-e megvenni a játékot azt te tudod nem döntök helyetted, jelenleg mi vagyunk aktiv magyar guild, raidelünk pvpzünk. Külföldiekbõl eléggé sokan vannak, itt aktivan lehet pug raidelni is /ami teszem hozzá igencsak normális/. Mi akik itt vagyunk élvezzük.

Kiflie

Szaruman
Ez nem volt válasz a kérdésre...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szia Genesist!
Jelenleg Árnyjárok az Icewatch szerveren tartózkodik, és nálunk folyamatosan tagfelvétel van, ha érdekel nyugodtan keress meg minket.

Kiflie

Üdv.

Érdemes még megvásárolni a játékot; játszanak még vele annyian, hogy élvezhetõ legyen? Eléggé szemezek vele, de a nemrég történt adatbázis törés után már nem vagyok annyira biztos.
Nekem is. Sajna nincs az a potenciál a részemrõl benne, hogy fizessek havidíjat. <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

CE polcon figyel,csak f2p-re várva:))

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Majd megy ez is F2P-be <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

..Ízlések és pofonok.. :)

Kiflie

Djuree
na mondom felnézek mi a helyzet. játszik még ezzel a szarral vki? 3000ft volt steamen karácsonykor, nem véletlen, nem is ér többet:) nálam 1 hétig kitartott, nagynehezen találtam rá vevõt...

Waaaaaagh!

Amik itt vannak kiírva guildek nem feltétlenül mûködnek már sajnos. Én jelenleg nem nagyon tudok életképes Defiant guildrõl.

Kiflie

ScarY MAN
Sziasztok!
Szeretnék érdeklõdni, hogy a Sagespire szerveren defiant oldalon a Hangoverbe, vagy más aktív guildbe lehet csatlakozni? Vagy bármely más szerveren defiant guildbe?

elõre is köszönöm

...

Áhh közben megoldódott a probléme.. kicsit elnéztem a dolgokat.. :D
Sziasztok!
Nemrég letöltöttem a Rift trial verzióját..
minden jól is ment, egészen eddig :S ..
ugye letöltöttem a clientet, feltettem, és most jelentkeznék be a game-ba, de egy ilyen hibát ír.. : You are not authorized to play this game. pedig megcsináltam ezt a RIFT Mobile Authenticator cuccost is.. elvileg jónak kéne lennie, nem ? :S
Szia kisyoe!
Felvettelek msn-re, nyugodtan írjál rám bármikor ha fenn látsz :).

Kiflie

Ha valakit érdekel lvl50es mage Hammerknell raidelõ full epicben 860 platinával, kb 300 plat értékû nyersanyaggal, több epic mounttal, collectors edition és egyéb petekkel, rengeteg achivementtel az írjon PMet. Steampike guardian oldal de transzferelhetõ akármelyik szerverre. Csak KP. Január közepéig van gametime befizetve.
Áhh egész egyszerûen lenyûgöz !
Nagyon megtetszett ez a játék, és úgy döntöttem a közeljövõben elõ is fizetek. Viszont elkéne pár segítség, szóval ha nem esik nehezére valaki felvehetne msn-re. vagy akár xfire-re
szóval msn: [email protected]
xfire: benke72
Ekõre is köszi. :)
Ugye jó szerveren nézed?

Kiflie

"Kiflie" nevû játokés nem létezik.
Ez szép és jó, ez neked is meg nekem is kedvezõ, mondom felvehetjük a kapcsolatot.. és megbeszélhetjük :)

Kiflie

Boltban vettem meg a játékot, eredetiben.
De ha gondolod egyeztetünk egy idõpontot, vagy pedig feljössz TS-re és nyugodtan tudunk beszélni :)

Kiflie

Hát figyelj, gondolom azért írod ezt mert másik szerveren vagy, de ingyenes a transfer ez nem wow... és nyugodtan átjöhetsz hozzánk az Icewatch szerverre, ha bármi gond lenne 1 hét után újból aktív a transfer, de nem hiszem hogy bármi ilyesmi fenyegetne :)

Kiflie

Azt hiszem rájöttem, hogy mi nem fogunk tudni egymással játszani. :)
Hello!
Ingame Kiflie a nevem.

És amúgy szólok mindenkinek, hogy jelenleg NEM a Steampike szerveren tartózkodunk, hanem az ICEWATCH szerveren. És itt is megkérném a vezetõséget ha van rá lehetõség írja át nekünk :). Köszönöm:).

Kiflie

Kiflix: mi az ingame neved ? Megkeresnélek... :)
Sziasztok:)
gyorsvonat
Igen van felvétel nálnuk folyamatosan, ingame kereshetsz bárkit, és applyt pedig a fórumon írhatsz nekünk nyugodtan bármikor :).

Felgolos
Nekem is hasonló gépem van mint neked, nekem se fut maxon, de van 1-2 cucc amit ha leveszel benne egész kellemesen fut, tehát lagg mentesen. Csak az ilyen nagy inváziónál szokott egy kevés gondom lenni vele, de amúgy nagyon szépen elmegy.

Kiflie

Felgolos
Sziasztok! Megvásároltam a játékot és közepes beállítással is nehezen fut
(a gépem configja AMD Phenom II 925 2.8 GHZ, 4GB Ram 1600 Mhz, Gigbyte HD5670 1GB R5670c)Mi lehet a probléma? Valami addon vagy beállitás nincs hozzá?

Sziasztok! Van tagfelvétel nálatok? Az én guildem megszûnt így árva maradtam. :-)
Köszi. Ahogy látom volt annyi eszem még anno, hogy Paypalon keresztül fizettem, de azért beállítottam új kérdéseket a biztonság kedvéért, ha nem is játszom már vele.
Nevermind.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Belépek az oldalra, erre jön a New Security Policy és innen csak kilépni tudok semmi mást. <#fejvakaras>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

sajna igaz, jelszót kell változtatni meg kérdéseket beáálítani. Ha volt ugyanezzel az emailcimmel és jelszóval máshol accod akkor ott is jelszót érdemes változtatni.
Morpheus_v2
Nem kamu sajnos... Felmentem a hivatalos honlapra és ott megváltoztattam a jelszavakat, kaptam egy e-mailt hogy sikerült, majd ezután bedarálta a rendszer az accountomat... szóval óvatosan változtassátok meg az adataitokat...
Sziasztok!

Már vagy féléve nem játszok a játékkal, de most kaptam egy levelet miszerint felnyomták az accountokat, és kikerültek hitelkártya adatok is. Szokásos kamu vagy tényleg történt ilyen?
Árnyjárok
Kellemes Ünnepeket Kívánunk Minden Magyar RIFT Játékosnak és az SG Fórum Olvasóinak!

http://www.youtube.com/v/uVOy3Io_SX0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Árnyjárók

Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild

Az Árnyjárók guild tagfelvételt hirdet, kifejezetten magyar játékosoknak. Social raiding guild vagyunk,jelenleg az Icewatch szerveren rontjuk a levegõt. Szeretnénk a magyar játékosokat összefogni, és közösen meghódítani Telara világát. Ha valakit érdekelne folyamatosan figyeljük az SG fórumot, illetve ingame kereshetsz bárkit.
Honlapunk: http://arnyjarok.enjin.com/rift
Üdvözlettel: Árnyjárók.

Kiflie

most ingyen hozzá gametime január közepéig.
Kari még megvan ha valakit érdekel.
torrente111
aha

Elindul valahogy a Rift egymagos procival?
AMD 3200+

Köszi.
Ha pvp-zni akarsz felejtsd el a riftet. A wow-ban ezerszer jobb a pvp. Ott sem jó annyira, de a riftben sokkal rosszabb.