Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A RIFT Lite-tal idõkorlát nélkül játszhattok ingyen, viszont maximálisan 20. szintig fejleszthetitek a karaktereiteket.
A feltétel mindössze annyi, hogy regisztráljatok és letöltsétek a játékot.
További jó hír, hogy a régi, már accounttal rendelkezõ játékosok is visszatérhetnek így ingyen, de õk is csak 20. szintig fejleszthetik karaktereiket.
Kellemes játék a RIFT, és bízunk benne, hogy minél több magyar játékos kap kedvet hozzá.
A RIFT Lite nagyszerû lehetõség, hogy hosszabban kipróbáljátok, és ha megtetszik, itt is tartson benneteket.
Ha pedig Magyar Guildot kerestek, az Árnyjárók továbbra is jelen lesz!
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
fuck mmo's..i.,
Errõl hallottatok már valamit? Miután eléri az ember a 20as szintet, tovább már nem lehet játszani?
viszont TF2-ben kaptam valami sapkához kódot... ha kell valakinek, akkor üzenjen rám.
Aki szeretne jelentkezni Árnyjárok guildbe nálam már nem tud érdeklõdni. Aki akarja megtalálja a honlapon, ameddig van.
Kiflie
A main (50lvl)karakter, full epicbe öltöztetve,~300platinával, Rank3 as pvp gearrel. Ár megegyezés szerint.
Érdeklõdõ email: [email protected]
Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram
Honlapunk: http://arnyjarok.enjin.com/rift
Üdvözlettel: Árnyjárók
Kiflie
Kiflie
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kiflie
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Jelenleg Árnyjárok az Icewatch szerveren tartózkodik, és nálunk folyamatosan tagfelvétel van, ha érdekel nyugodtan keress meg minket.
Kiflie
Érdemes még megvásárolni a játékot; játszanak még vele annyian, hogy élvezhetõ legyen? Eléggé szemezek vele, de a nemrég történt adatbázis törés után már nem vagyok annyira biztos.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
★ 汤姆 李
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Kiflie
Waaaaaagh!
Kiflie
Szeretnék érdeklõdni, hogy a Sagespire szerveren defiant oldalon a Hangoverbe, vagy más aktív guildbe lehet csatlakozni? Vagy bármely más szerveren defiant guildbe?
elõre is köszönöm
...
Nemrég letöltöttem a Rift trial verzióját..
minden jól is ment, egészen eddig :S ..
ugye letöltöttem a clientet, feltettem, és most jelentkeznék be a game-ba, de egy ilyen hibát ír.. : You are not authorized to play this game. pedig megcsináltam ezt a RIFT Mobile Authenticator cuccost is.. elvileg jónak kéne lennie, nem ? :S
Felvettelek msn-re, nyugodtan írjál rám bármikor ha fenn látsz :).
Kiflie
Nagyon megtetszett ez a játék, és úgy döntöttem a közeljövõben elõ is fizetek. Viszont elkéne pár segítség, szóval ha nem esik nehezére valaki felvehetne msn-re. vagy akár xfire-re
szóval msn: [email protected]
xfire: benke72
Ekõre is köszi. :)
Kiflie
Kiflie
Kiflie
Kiflie
Ingame Kiflie a nevem.
És amúgy szólok mindenkinek, hogy jelenleg NEM a Steampike szerveren tartózkodunk, hanem az ICEWATCH szerveren. És itt is megkérném a vezetõséget ha van rá lehetõség írja át nekünk :). Köszönöm:).
Kiflie
gyorsvonat
Igen van felvétel nálnuk folyamatosan, ingame kereshetsz bárkit, és applyt pedig a fórumon írhatsz nekünk nyugodtan bármikor :).
Felgolos
Nekem is hasonló gépem van mint neked, nekem se fut maxon, de van 1-2 cucc amit ha leveszel benne egész kellemesen fut, tehát lagg mentesen. Csak az ilyen nagy inváziónál szokott egy kevés gondom lenni vele, de amúgy nagyon szépen elmegy.
Kiflie
(a gépem configja AMD Phenom II 925 2.8 GHZ, 4GB Ram 1600 Mhz, Gigbyte HD5670 1GB R5670c)Mi lehet a probléma? Valami addon vagy beállitás nincs hozzá?
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Már vagy féléve nem játszok a játékkal, de most kaptam egy levelet miszerint felnyomták az accountokat, és kikerültek hitelkártya adatok is. Szokásos kamu vagy tényleg történt ilyen?
Árnyjárók
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
Honlapunk: http://arnyjarok.enjin.com/rift
Üdvözlettel: Árnyjárók.
Kiflie
AMD 3200+
Köszi.