8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#7075 Na faszom. Még sem fogom kipróbálni a riftet mert raptoron nem vagyok elég tapasztalt lol. -
foxxi #7074 Gyorsan el is használtam a Raptr-s kódomat, ami tartalmazza a kieget is és a 30 nap bőven túlnyúlik a f2p kezdésen. Visszamásztam Icewatch szerverre, bár sajna új karival. -
TomStorm #7073 Icewatch szerveren van az Árnyjárók Guild ők aktívak játék megjelenése óta de ez PVE Shard viszont mellette szól,hogy a legnépesebb is.
Én biztos Bloodiron folytatom.
Most van ingyen transfer bármikor,nézz körbe még él az előfizetésed mert utána nem biztos,hogy lesz rá alkalmad -
#7072 Ez igy van. Amugy sokan vannak magyarok? Hova erdemes menni? Most megszereztem ingyen dlcstol plusz egy honap jatekido. Mire lejar ingyenes lesz. -
TomStorm #7071 Na végre már:)
Remélem CE dolgokat megkapom új karakterhez majd -
dregnarr1 #7070 Töröltettem is live support csettel az account-omat. -
#7069 hóhóó ideje visszanézni asszem nemsokára :)
"On June 12 with the release of Update 2.3: Empyreal Assault, RIFT will be free to play. Every dungeon, every raid, every warfront, every level – the whole world will be open to players new and old with no barriers to entry. For complete details, visit the Free-to-Play page and FAQ, read Daglar's Producer's letter, and tune in to our free-to-play live streams May 17 and May 31!" -
Axorod #7068 Errefelé valakinek nincs kedve néha együtt RIFTezni?
Icewatchon vagyok.
Karinév:Gloxiak
Steamen is fellehet venni:GloXiaK -
darkling #7067 Hivatalos fórumról:
"The Hellbug rift (Invasive Species) will remain as part of the standard Fire Rift rotation for the foreseeable future " -
darkling #7066 Hungry, hungry Helbugs have crash landed in RIFT from the Defiance universe!
A new fire rift named "Invasive Species" now has a chance to appear in all zones. Completing the unstable stages of this rift offers a chance at acquiring any of three different types of hellbug mounts and companions, including the extremely rare Toxic Hellbug.
Anyone can get one - even RIFT Lite players! Play for FREE & learn more @ www.riftgame.com/lite
Hellbug mount -
mitmivan #7065 sziasztok ha valaki esetleg guildet keresne az icewatch szeron a <NO Name> guild szívesen lát minden magyar játékos írj üzenetet Csiribi-re vagy keress minket finderen keresztül.
további szép napot -
darkling #7064 A GMG-n egyébként most 75%-os akcióban van a játék és a kieg:
Rift - 2,5 euró
Storm Legion - 6,24 euró
Alap + kieg - 8,74 euró
Ezekből még lejön 20% a GMG20-GGN5D-FC3NA kóddal.
-
darkling #7063 Meg is tettem :D -
dregnarr1 #7062 Szia dark, végre beszerezhetted a kieget meg 30 napot, ráfordítás nélkül:) -
darkling #7061 Meglévő accra pedig a kieget és 30 nap játékidőt ad. Gondolom akinek megvan a kieg, annak meg a 30 napot. -
Axorod #7060 A Raptr ingyen riftet oszt 30nap játékidővel és storm legionnal. esetleg valaki a ref-emet aki új játékos használná? icewatch defiantban tudok segíteni is. https://rift.trionworlds.com/account/reg/account-registration-short-flow.action?voucherCode=2FE7CWZ2NF69Z3P392PY&request_locale=en&experience=aaf&utm_source=manual&utm_medium=social&utm_campaign=ascend_invite -
dregnarr1 #7059 A legtöbben az Icewatch szerveren vannak. -
mitmivan #7058 sziasztok! melyik shardon találok aktiv magyar guildet? -
dregnarr1 #7057 Durva! -
darkling #7056 Új soul-ok vannak készülőben. -
Hofigalopp2 #7055 Tudtommal Icewatchon van a magyar kolónia és igen, többnyire szétszórva. Az Árnyjárókban vannak csak magyarok, szintezni, dungeonozni akár expert módban is abszolút oké, de sajnos raidre nem volt meg a kellő létszám a megfelelő képességű emberből. Több magyar játszik különböző guildekben, ahol megy a progress raid. Szóval mindenképp szerintem Icewatchra csinálj karaktert! -
dregnarr1 #7054 Ezek csak opcionális kezdőbuildek azoknak, akik nem járatosak annyira az MMO-kban. Bármelyiket is választod, játékba lépés után azonnal átszerkesztheted őket. -
Signon #7053 karakter kreálásnál régen is voltak pl a papon belül külön választható alkasztok vagy nem tom micsodák ezek? -
dregnarr1 #7052 Nem tudom, hogy a főbb magyar szerver melyik (Icewatch?), de igazából mindegy, mert bármikor át lehet menni játék közben is más szerverekre, csapatolni, csetelni, stb.
Népesség szempontjából is mindegy a fentebb írtak miatt, meg amúgy sem halott egyik sem (csak kurvanagy a játszótér, ezért tűnik üresnek). -
foxxi #7051 Pont ezen gondlokozom én is. Valszeg következő fizókor befizetek ugy egy évre, és visszatérek nyugodt Mage karimhoz és az Árnyjárók csapatához -
Whysper #7050 Melyik serverre érdemes menni ha netalántán vissza akar jönni az ember? -
dregnarr1 #7049 Én több szerveren is ismerem magyar kolóniákat, de általában nem egy közös, magyar guildben játszanak az emberek (persze van néhány olyan is), hanem nemzetközikben. -
Signon #7048 Hello
Van még aktív magyar csapat ebben a játékban? Leginkább pvp szempontból érdekel. -
#7047 Hát az nagyon király. :/ Köszi szépen -
dregnarr1 #7046 Első 20 szint (némi korlátozással) ingyenes, utána meg kell venni, és fizetni a havidíjat. Remélhetőleg így is marad. -
#7045 Bocsi, de teljesen új vagyok a témában. Ez a játék akkor most ingyenes vagy nem? -
foxxi #7044 KLRM-M3FE-DCFQ-27MH-XX3D
HZYP-HTZ6-CPZH-7F6D-PGH7
WEDDING DIMENSION PACK CODES, Hajrá.
-
dregnarr1 #7043 Megjelenéskor volt mindenféle "régi játékos" akció, igazán változatos lehetőségekkel, illetve volt már olyan "welcome back" hét is, ahol ingyen kipróbálható volt a régi előfizetőknek a teljes kiegészítő. Biztosan lesz hamarosan hasonló kezdeményezés, érdemes várni. -
Tommyr #7042 Ez így egy különálló játék mindennel együtt.Én egyszer már megvettem..
Na de lényeg,hogy ha upgrade-elem akkor nem lesz 30 nap rajta hanem csak a kieg és be kell még 30 napot is fizetnem.Ezt már nem de azért köszi a segítséget.
Azért azt is köszönöm,hogy így foglalkoznak a régi játékosokkal.Nem igaz,hogy képtelenek pár hetet odab@szni a kieghez:/ -
dregnarr1 #7041 Nos igen, a hiv. oldalon vásárolt kiegbe valamiért nem került 30 nap, viszont például ITT jár hozzá elvileg (legalábbis írja).
Ha jelenleg még tart az előfizetésed és megveszed a kieget, akkor ugyanúgy játszhatsz tovább amíg le nem jár a korábban hozzáadott időtartam.
Pont most hétvégén ért véget egyébként egy brutális akció ezen a gamersgate-en, az SL legnagyobb csomagja mindössze 17 font volt... biztosan lesz más akció is, de ahogy említettem, teljes áron is simán megérné. -
Tommyr #7040 Nálam ezt írja account oldalon a kiegészítőre:"
DOES NOT INCLUDE GAME TIME" -
Tommyr #7039 Nekem most CE van.Ha megveszem Storm Legion-t akkor nem kell 1 hónapot befizetni hanem folytathatom 30 napig és meglesz a kiegészítő is?
Vagy csak új account-ra érvényes a 30 nap? -
dregnarr1 #7038 Kijött a játékhoz egy kiegészítő, külön kell fizetni, természetesen.
Érdemes a kieget úgy megvenni, hogy alapból van hozzá 30 nap gametime is, így meg lehet spórolni egy csomó pénzt (nem mintha nem érné meg alapból, anélkül is nagyon olcsó, ha a minőséget meg a hozzáadott tartalmat vesszük). -
Tommyr #7037 Miért a kiegészítőt meg kell venni még az előfizetés mellé? -
dregnarr1 #7036 Ha megvan a kieg, akkor igen, minden kaszt elérhető lvl1-től.