Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tgf van ingame is vagy csak a honlapon kersztül ?
RIFT Amunne - Árnyjárók
Érdeklõdnék , hogy Defiant oldalon van e magyar guild?
Vagy már csak az Árnyjárok aktivak Guardian oldalon?
https://eu.riftgame.com/en/products/buynow.php
Az, hogy miért nem tudsz belépni, azt nem tudom, elvileg mûködnie kéne, én most léptem be account felületre.
Pár napja még betudtam lépni az account oldalamra, ma azt irja, ahogy rákattintok a bejelentkezésre, hogy az oldal nem megjelenithetõ, ie9-el és firefoxal is ugyanaz. Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Válaszokat köszönöm!
Szerver : Icewatch
Faction : Guardian
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Másfelõl a szintezés kb fele az eljutni 40ig, utána meg már ha mondjuk gildben vagy, õk tudnak segíteni instákon végigfutni, stbstb. Bár lehet ezt lowlvlnél is, de akkor még a questelés is gyors. Illetve, ha fenn vagy TS-en és beszélgetsz, közben azért nem olyan unalmas szintezni se.
Wowban én is tapasztaltam ezt...dettó a kezdõ területeken.
Akit érkekel a TS címe az írjon rám PM -et.
RIFT Amunne - Árnyjárók
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Kérdezd Hofigalopp2-t õ azt hiszem tagja árnyjáróknak
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Átmentem icewatch pve-re itt van Magyar guild viszont pár napja mióta játszok szinte senkivel nem találkoztam😄
Be kellene tenniük f2p-be..
★ 汤姆 李
Cleric ranged: inq, senti, caba.
Meleehez nem értek, de vmi shamanos verzio.
Rougenal rangednek tok jo a marksman, ranger, bard szintezni pl.
Meleeben meg bladedancer brutalis.
Emellett mindkét classal lehet tankolni is, szóval változatosan lehet velük játszani.
Köszönöm
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
RIFT Amunne - Árnyjárók
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
RIFT Amunne - Árnyjárók
Én visszanéztem, jó volt bejelentkezni, egybõl elkapott a hangulat. Egy 50-es rogue-om van, persze minden role lenullázva, vagy egy órán keresztül próbáltam elosztani a pontokat, de az az igazság, hogy így majdnem olyan mintha egy vett karakter lenne. Teljesen elfelejtettem mi micsoda és ez a rengeteg, sokszor egymást ütõ skill nem segít, az volt az érzésem, hogy a kevesebb több lenne. Mire elosztottam a pontokat már nem volt kedvem játszani.
Ha valaha újra kezdem, tuti új karaktert indítok.
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Tomy Lee gc elérhetõség érdekelne. Jöhet privibe. thx!
★ 汤姆 李
Most ott vagyok,hogy 1.4-1.7 kell a patch ami vagy 3gb,lesz újdonság bõven számomra😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nem is biztos,hogy feleslegesen vetted meg mert biztosan elõnyökkel fog járni egy esetleges f2p start annak akinek régi account van(tehát egyszer már megvette játékot).
Én még azon is gondolkozom,hogy befizetek mostanában mert mikor még játszottam akkor tetszett Rift csak gépem gyenge volt hozzá.Most az új PC-n biztos jól mutatna😊
★ 汤姆 李