Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem köszönöm akkor csinálhatok uj karaktert .
tgf van ingame is vagy csak a honlapon kersztül ?

CSak az Árnyjárók van ,guardian oldalon.

RIFT Amunne - Árnyjárók

Sziasztok.
Érdeklõdnék , hogy Defiant oldalon van e magyar guild?
Vagy már csak az Árnyjárok aktivak Guardian oldalon?

Köszi! Cd Galaxisban most akció van február végéig 4000ft. Trionnak is volt de arról lecsúsztam eh, pedig 10 euro volt csak.
Igen ahhoz is jár tuti. De a Rift oldalán is most elég jó árban van. Szerintem olcsóbb mit Cd Galaxis. Ha jól látom 20 euró.

https://eu.riftgame.com/en/products/buynow.php

Az, hogy miért nem tudsz belépni, azt nem tudom, elvileg mûködnie kéne, én most léptem be account felületre.
Ha cd galaxisban megveszem a digitális verziót, azzal is kapok 30 nap ingyen játékot?

Pár napja még betudtam lépni az account oldalamra, ma azt irja, ahogy rákattintok a bejelentkezésre, hogy az oldal nem megjelenithetõ, ie9-el és firefoxal is ugyanaz. Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Válaszokat köszönöm!
A félreértések elkerülése végett 😊

Szerver : Icewatch
Faction : Guardian

RIFT Amunne - Árnyjárók

Icewatch

RIFT Amunne - Árnyjárók

Melyik szerveren találom meg az Árnyjárók guild-et?
Igen, így 1 év után már nyilván unalamsabb szintezni. De megoldották a low-lvl instáknál is a looking for grouppal, hogy különbözõ szerverekrõl is csináljon partit, és így gyakran behív(az már nem olyan uncsi). A

Másfelõl a szintezés kb fele az eljutni 40ig, utána meg már ha mondjuk gildben vagy, õk tudnak segíteni instákon végigfutni, stbstb. Bár lehet ezt lowlvlnél is, de akkor még a questelés is gyors. Illetve, ha fenn vagy TS-en és beszélgetsz, közben azért nem olyan unalmas szintezni se.

Wowban én is tapasztaltam ezt...dettó a kezdõ területeken.
Az Icewatch Szerveren van játékos ,többnyire medium statusban van a szeró. Többek között ezért jöttünk el mi is a steampike -ról.

Akit érkekel a TS címe az írjon rám PM -et.

RIFT Amunne - Árnyjárók

Ez ilyen sajnos, egyébként most hogy a WOW eleje is ingyenes, a múlkor valamelyik hétvégén nosztalgiából letöltöttem, én is azt hittem, hogy tele lesz virágot gyûjtögetõ 12 évesekkel, ehhez képest a 2 nap alatt kettõ db emberrel találkoztam a NE kezdõhelyen, iszonyat kiábrándító volt, és ahogy mondod, különösen a régi emlékekhez képest.
Értelek.csak abban voltam,hogy a Lite azért több embert bevonz a játékba.Meg a másik,ami az én "hibám":lehet,ahhoz viszonyítottam,amikor ezelõtt jártam arra.Viszont az azért kicsit unalmassá teszi a játékot,a fejlõdést,hogy ahogy te mondod kevesen vannak az 1-40ig zónákban.Én például gondolkodok a most 16os necro-m továbbvitelén.De akkor ahogy írod,ha néptelenek az elõbb említett részek,nem egy nagy élmény egyedül fejlõdni,riftezni.Ok,hogy 50-en pörög az élet,de oda el is kell jutni...

Azt nem tudom tudsz-e tovább menni mint Silverwood, de érdemlegesen biztos nem, mert Silverwood 20-21 lvl-el ér véget, ha normálisan questelsz.
Ja, mivel az a terület megy lvl 20ig.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Lite accountal csak Silverwood-ban lehet játszani?

Igazából nem értem miért lennének lvl7-lvl20ig régióban sokan. Lassan egy éve megy a játék, van 4 class, már rég átlépett rajta mindenki aki rendesen játszik vele. 50esek rengetegen vannak, folyamatosan mennek pug raided, expert egybõl behív a looking for grouppal, az 50es zóbák eventjei hajnalban is pörögnek. Pont tegnap/ma éjjel mi is szerveztünk Icewatchon pugos csapat Raidriftezni és 5 perc alatt megtelt. Egyre több player jön vissza magyarok közül is, Árnyjárókba mondjuk heti 2 új/régi main jön vegyesen. Szóval nagyon is él ez a játék 😊,és ne abból ítéljétek meg, hogy low lvl(1-40) zónákban 1 év után hány játékossal találkoztok.
Nem tudom sajnos,nem vagyok ott tag.Majd olyan lvl30+ tervezek belépni.Egyelõre bloodiron-al is szemezgetek még mindig de az se biztos,hogy maradok a játékban😄D
Kérdezd Hofigalopp2-t õ azt hiszem tagja árnyjáróknak

★ 汤姆 李

Ja megvan már a marksman de kipróbáltam assassin-t és az is tetszik de az inkább pvp szerverre tudom elképzelni😊

★ 汤姆 李

Nincs valami TS3 elérhetõsége az Árnyjáróknak?Néztem az oldalukat,de regizni még nem szeretnék oda.A ts adatokat meg csak úgy adja....

Bloodiron shard-on vannak bõven csak ott meg állítólag Magyar guild nincs.
Átmentem icewatch pve-re itt van Magyar guild viszont pár napja mióta játszok szinte senkivel nem találkoztam😄
Be kellene tenniük f2p-be..

★ 汤姆 李

Visszatértem a játékba.Igaz,egyenlõre maradtam a Steampike-on,meg a Lite verziónál.De basszus:elképesztõen kevés játékost láttam....Nem kamuzok:kb. 2-3 óra alatt talán 3-5 játékos a Silwerwood-i részen.Bár mondjuk nem mentem be a nagyvárosba.Ott lehet,többen voltak.Eszembe jutott,mikor ezelõtt toltam,akkor volt bõven játékos...Kicsit szomorú ez...

Ha egy classon akarod a kettõt csinálni, akkor Cleric vagy Rouge!
Cleric ranged: inq, senti, caba.
Meleehez nem értek, de vmi shamanos verzio.
Rougenal rangednek tok jo a marksman, ranger, bard szintezni pl.
Meleeben meg bladedancer brutalis.
Emellett mindkét classal lehet tankolni is, szóval változatosan lehet velük játszani.
Távol és közelharcos dps class-t tudna nekem valaki ajánlani ill.Soul-t is azon belül,hogy késõbbiekben mire menjek.Se pet nem érdekel(persze ha v.mi petes class a jó damage dealer akkor érdekel😊 se az,hogy papír e karim és az se,hogy könnyû és mivel kellene szintezni.
Köszönöm

★ 汤姆 李

ok,köszi

★ 汤姆 李

Ha aktíválod Gc vel az accountod akkor természetesen lehet több is egy shardon. +Minden karakter egy héten 1x tudsz bárhova transferelni.

RIFT Amunne - Árnyjárók

2 karakter lehet 1 shardon úgy ha nincs befizetve?Van kettõ icewatch-on(mondjuk fogalmam sincs,hogy kerültek oda mivel szerintem nem ott játszottam anno)de 20 felettiek.Hozzáadom GC-t akkor lehet több is?

★ 汤姆 李

Ha valakit érdekel lvl50es mage Hammerknell raidelõ full epicben 860 platinával, kb 300 plat értékû nyersanyaggal, több epic mounttal, collectors edition és egyéb petekkel, rengeteg achivementtel az írjon PMet. Steampike guardian oldal de transzferelhetõ akármelyik szerverre. Csak KP.
Olvastam most bõvebben róla és valóban megfelelõ lesz így pve szerver.Zerg tényleg nem hiányzik mert állítólag megy bloodiron-on.

★ 汤姆 李

Nem tudom mikor játszottál utoljára, de az 1.6 nál rengeteg a soulokat- skilleket érintõ változás volt ,ami szinte teljesen megváltoztatta az addig használhatónak mondott buildeket.

RIFT Amunne - Árnyjárók

Igen, csodálkoztam is, mert a múltkor az ingyenes hétvégén nem volt senki.

Én visszanéztem, jó volt bejelentkezni, egybõl elkapott a hangulat. Egy 50-es rogue-om van, persze minden role lenullázva, vagy egy órán keresztül próbáltam elosztani a pontokat, de az az igazság, hogy így majdnem olyan mintha egy vett karakter lenne. Teljesen elfelejtettem mi micsoda és ez a rengeteg, sokszor egymást ütõ skill nem segít, az volt az érzésem, hogy a kevesebb több lenne. Mire elosztottam a pontokat már nem volt kedvem játszani.
Ha valaha újra kezdem, tuti új karaktert indítok.
És az Infernumban találtál online aktív tagot? 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók

Igen tényleg mûködik, késõbb visszaköszönt a srác, már nem voltam bejelentkezve, és megkaptam üzenetben a mobilon 😊.
Én is pár napja tettem fel ,és nálam mûködik.A guildchatet tudod használni .ill. a friendlistben lévõkkel is tudsz chatelni.

RIFT Amunne - Árnyjárók

Kipróbáltam az androidos Rift mobile-t, az 50-es karakterrel is be lehet lépni az inaktív accounton, lehet(ne) csetelni, az más kérdés, hogy nincs kivel. Bár mutatott egy online tagot az Infernumban, de vagy nem figyelt, vagy még nem mûködik jól, mindenesetre nem válaszolt.
Viszed tovább.

Szóval a lényeg: Ha megveszem tudom továbbvinni a a karimat? vagy új acc-ot kell csinálnom?
A trial accountommal, felhúztam a karimat lvl 20-ra és megtetszett a játék. Meg akarom venni: Kérdés: Ha megveszem az accountomon belül csak beírom a kódot és már "teljessé" is vált a játék?

Tomy Lee gc elérhetõség érdekelne. Jöhet privibe. thx!
Szerintem PVE shardon is tudsz pvpzni, mert vannak pvp riftek, warfrontok, questeles kozben meg nem szivatnak. De be tudod rakni magad tamadhatova, meg vannak ilyen defik is és akkor egymast lehet ütni(eventeken mindig van egy csomo ilyen).
GC-t vettem 5600-ért 60 napos se posta semmi.Tudok linket ha érdekel,megbízható több éve probléma nélkül minden(pár óra és megvan a GC).

★ 汤姆 李

De eldöntöm még.
Most ott vagyok,hogy 1.4-1.7 kell a patch ami vagy 3gb,lesz újdonság bõven számomra😊

★ 汤姆 李

Ja most olvasok felõlük,szép és jó csak sajna pve Shard-on vannak azt meg nem terveztem,hogy pve-re menjek😊

★ 汤姆 李

Jelenleg 1 magyar guild van, Icewatch serveren, guardian oldalon az Árnyjárók.
Bloodiron vagy Sagespire pvp szerveren Magyar Guild esetleg?Guard,Def. mindegy melyik oldal

★ 汤姆 李

Nyugodtan tolhatod 20as szintig, a régi accoddal be tudsz logolni (nem kell külön trial accot csinálni) csak 20asnál nagyobb karakterrel nem enged belogolni. A havidíjat meg majd az arcodba tolja a böngészõd minden egyes alkalommal amikor kilépsz a játékból.

Nekem anno volt egy max-os melee karim.Aztán kezdtem egy necro-t.Szóval,ha nem volt meg 20-as a necro,most ingyen felhúzhatom az elõbbi szintre,igaz?Másik:mennyi is a havidíj most?Kezdéskor azt hiszem olyan 3000-3500körül volt egy hónapra.

Félreérthetõ volt amit írtál én is csak lestem,hogy mi a probléma f2p-vel😊
Nem is biztos,hogy feleslegesen vetted meg mert biztosan elõnyökkel fog járni egy esetleges f2p start annak akinek régi account van(tehát egyszer már megvette játékot).
Én még azon is gondolkozom,hogy befizetek mostanában mert mikor még játszottam akkor tetszett Rift csak gépem gyenge volt hozzá.Most az új PC-n biztos jól mutatna😊

★ 汤姆 李

Nem lenne baj, csak ugye akkor feleslegesen vettem meg.
És az miért lenne baj? ugyanugy megmarad a fizetõs része ha már annyira költeni akaszr rá havonta. Igy nem értem.

Most vásároltam meg a játékot. Nagyon remélem, hogy ez nem a F2P modell felé egy lépés, mert rossz elõérzetem van. 😞