Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az jó akkor ha nem kell mindig TS-en lenni csak ha akció van:)
Valószinü tényleg úgy lesz,hogy kis karakterrel lépek be mert nem enged átvinni egyet sem
Transfer hányas szinten lehetséges?L20-ast nem engedi
Carmang
Az bõven jó, pont azért használjuk a TS-t (most igazából RaidCall-t), mert akció közepette billentyûzeten keresztül taktikát lerendezni lehetetlenség.

Na mindegy megpróbálom azért hátha:)
Raid-en tudok csak TS-en lenni
Soul most akkor annyira nem is fontos majd megszerzem a késõbbiekben.Transfer-t engedi az se gond viszont azt olvasom a Hunok honlapján,hogy TS kötelezõ és ez nekem nem a legjobb pedig simán mennék oda:/
Carmang
A Storm Legion -már- nem egy kiegészítõ. A játék valamikor tavaly nyáron átment mikrotranzakciós rendszerbe, mindenki megkapta a SL területeket, küldetéseket, level cap, stb. Kivéve a SL Soul-okat, na ezek fizetõsek.

Nem tudom mennyire sok emberrel akarod magad körülvenni a guild-ban, de a Hunok (@Typhiria)-ban van néhány fix arc.

Ahha értem köszi szépen!
Akkor Storm Legion-hoz új Map nem társul csak level cap+Soul?
Ja és tudsz ajánlani egy aktív Guild-et,mindegy melyik szerver
Carmang
Napi craftolós küldikbõl (alapanyagokat farmolni kell), illetve aukcióházalásból (vagy hogy hívják :) ) elég jó pénzhez lehet jutni.
Aztán az összekuporgatott platinákból veszel egy játékostársadtól REX-et, ami ad kreditet, abból pedig meg tudod venni a Rift Store-ból ami tetszik. Pl Storm Legion Soul-ok. Vagy akár a még újabb Soul-ok.

Hali.
A Storm Legion Kiegészítõhöz igazi pénzen kívül hozzá lehet valahogy jutni?Ingame farm,bármi..
melyik szerveren érdemes játszani?
PetruZ
Hát, nem tudom. Az biztos, hogy csak egyszer használtam ezt a dolgot, még az elején, amikor kipróbáltam, aztán úgy tûnt, felesleges funkció (és emiatt a pecázást / survival skillt sem erõltettem soha). Több karakterrel is próbálkoztam még korábban, amikor ismerkedtem a játékkal (december körül kezdtem el, miután megjelent a Steam-en is), egyiknél sem hiányzott. Most lvl 47 chlorobinger vagyok (harb/chloro), ahol persze érhetõ, hogy általában nem sokat vesztek, de más karakternél sem tapasztaltam ilyet.
Majd figyelem csata után, mi van.
Carmang
Hacsak nem vagy Cleric, és a gyógyító petet használod.
Egyébként kell a kaja.

Carmang
Nem értem igazából mire gondolsz. Kaja nélkül nem töltõdik vissza rövid idõn belül életed, manád. Sehol.

Köszi, majd ránézek este
PetruZ
Mindig is csodálkoztam azon, miért árulnak kaját és mi értelme a törpék gyorsabb feltöltõdésének, amikor két csata között mindig másodpercek alatt visszafrissült az életerõm és a manám, mozgás közben is. Vannak területek, ahol ez nem mûködik, vagy korlátozva van?
Carmang
Pedig szépen hozzájárul a költségvetésedhez, illetve buffokat adó kajákat lehet csinálni vele. Meg 'általános' kajákat, amik visszatöltik az életed, így nem NPC-tõl kell vásárolnod.
A zöld, és kék ikonú halak többsége pedig beváltható az adott terület fõhalászánál (vagy ki az), Notoriety-ért cserébe.

Farmolással nincs gondom, de pecázni még semennyit nem pecáztam a játékban csak tudatosítottam magamban hogy van olyan.
Carmang
Pénz farmolásra szerintem a legjobb a napi kraftolós küldik teljesítése. De ahhoz jó sok nyersanyag kell... és hát igen farmolni kell hozzá. Idõd, meg türelmed legyen hozzá
A napi pecázós küldi is megdob pénzzel, azt is csináld.

REX-et pedig ne AH-ból vegyél, mert ott az AH-s jutalék miatt eleve magasabb áron adják. Cseten keresztül bizniszelve olcsóbb.

Egyébként nincs most szerver?Patch error van indításnál:(
Igen közben átgondoltam,hogy tényleg nincs értelme.Köszi!
Majd Flagged-re teszem magam ha úgy tartja kedvem,aztán jöhet bárki:)
Mennyire nehéz max szinten pénzt farmolni a játékban, ha tegyük fel rex-et akarnék venni az ah-ból? Illetve a chloromancer mennyire keresett magas szinten?
Carmang
Azt neked kell tudnod, hogy wpvp mennyire tetszik.
De szerintem nincs értelme. Képzeld el, hogy meglátsz mondjuk egy ércet, amit ki akarsz bányászni, de ráveti magát ugyanakkor egy ellenséges frakciós tag. Elkezdetek meccselni, majd jön egy harmadik tag, aki közben elviszi az ércet. Vagyis farmolni sem tudsz rendesen.

Ja és még valami.Teljesen eltünt a növényzet.Akkor sincs ha fullra teszem a grafikát:/
Ez mitõl lehet?
Ezek szerint nincs.

Esetleg ha Pve szerverre megyek(ez esetben Zaviel természetesen mert az Árnyjárók Guild biztos van) akkor ott hiányozna,hogy nincs World pvp?
Egyáltalán van értelme ebben a játékban a Wpvp-nek?
Esetleg valamelyik pvp szerveren is van Klán?
Sziasztok

Jelezném , hogy a Zaviel shardon , az Árnyjárok csapata még mindig vár szívesen mindenkit.
http://arnyjarok.guildlaunch.com/
Üdv.
Sok idõ után de meglett a Collector's Edition account-om,sikerült véletlenül megtalálnom:-)
Hát meg is nézem még ma Riftet.
Ti melyik szerveren vagytok?Szerintem nekem elölrõl kell kezdeni mert nem tudom már van e egyáltalán karakter az acc.-on:p
kigyi
Biztosan mûködik még én 1-2 hónapig nem tudtam játszani kiraktak a guildbõl így nem tudok róluk semmit, se üzenet se semmi csak tudnám akkor minek a kötelezõ regisztráció az oldalra....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ha az Árnyjárók még aktív a Zavielen, lehet hogy én is csatlakoznék. Egyelõre egy lvl58-as necromancerem van.

Carmang
Van beépített guild keresõ, vagy a közös caheten elkiáltod magad.

Anthrax
Hello

Érdeklõdnék,hogy vannak még aktív magyar guildek ?

Kewanaar
Merry Christmas

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

Carmang
Jelenleg 47-es az elsõ karim (most 60 a max)és semmilyen hátrányt nem szenvedek a F2P miatt, igaz nincsenek extra igényeim, de egyáltalán nem egy PayToWin játék, mint a koreaiak. Lehet költeni, értelmes dolgokra, de az meg is éri.

WhiteStar
hali!

õsrégen még béta korszakában játszottam a rifttel, most visszafújtak az mmomentes szelek, és érdeklõdnék hogy mennyiben változott az elõfizetéses rendszerük, illetve az hogy F2P pontosan milyen hátrányokkal (neaggyisten' megkötésekkel) jár? válaszaitokat elõre is köszönöm!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

torrente111
valamikor még 1 cq.az arena meg szar,nem kell ))

Witcher
A pvp tartalom bõvítésérõl lehet tudni valamit? Gondolok itt például aréna, meg egyéb nyalánkságokra.

Carmang
Megcsináltátok az az acheivment-et, amikor Scarlet Gorge-ban kell 38 küldetést megcsinálni a helyieknek? Nekem 37 van meg, a napi ismétlõdõk nem számítanak ugyebár bele. Létezik, hogy kihagytam valamit?

torrente111
sziasztok.valaki hozzáértõ segítsen légyszi.olyat szeretnék megtudni,hogy ugye a Z vel lehet pl fegyver választani mi látszódjon nállad.a kérdés pedig az lenne,hogy ezt lehet 1 valamilyen fegyverre beállítani pl swordra térjen mindig vissza a bow használata után?

Az összes dimenzióba csak az itemek számát tudod növelni, magát a dimenziót nem. De vannak nagyobb dimenziók is, pénzért vagy akár world eventekért is.
Mage-el attól függ mit szeretnél csinálni, 50ig nem rossz a pyro, utána viszont harbringer pl nem rossz. 60ason pedig érdemes guide-okat olvasni az offical fórumon.

Kiflie

Carmang
Az alap Sanguine Shores dimenzió határait lehet kijjebb tolni a fejlesztéssel? Vagy az csak a cuccok számát növeli?

Mage fejlõdéshez/progresshez milyen irányban talentezzem magam?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Carmang
Nálam ingame csak "Steam Wallet" van. Illetve a honlap, de ott csak Credit-et lehet venni, REX-et nem.

Ha jól tudom mindenkinek ugyanazok a fizetési opciók vannak.

Kiflie

Carmang
Akinek régebb óta fent van a játék, tehát a Steam megjelenés elõtt, annak ingame Cerdit/REX vásárlásakor milyen fizetési opciói vannak?

Carmang
Na, mi történt?

Carmang
Az iránt érdeklõdnék felrakta-e csak a Storm legion kiegészítõt, mivel mikor utánaolvastam, kétértelmû adatokat találtam. Egyes helyeken azt írták ha csak a Storm legiont regisztráljuk, akkor csak a 4 extra Soul-t kapjuk meg, a karakter és 'bag slot'-hoz az eredeti játék is kell, és a kettõt együtt pl. a 'Rift: Storm Legion Combo Pack'-val lehetséges. A 'Bag Slot'-ok száma állítólag csak újonnan indított karaktereknél 5, a regisztrálás elõttieknél 3, bár ezt lehet hogy javították azóta.
Emiatt érdekelne van-e valakinek esetleg személyes tapasztalat errõl.
Elõre is kösz a választ.
torrente111
ez mekkora szar.a jó kis játékot így elbaszni

Carmang
Közben átálltam tank-ra, mert PvE-ben is zavart, hogy ha többen másznak rám, akkor garantált a halál. Látványosan nem gyengébb a karakter (ráadásul a minõségi, kétkezes loot fegyómat sima craft-olt copper longsword-re, és pajzsra cseréltem), és így már alig lehet leütni.
Plusz, a fõbb skilljei a Warlord-ból jönnek, ami szerintem nem annyira hatékony, mint a Champion.

Na, így tegnap többször is PvP-ztem, illetve Dungeon-oztam, kb 2 percen belül, hogy berakott a queu-ba.
Egyszer volt, hogy a PvP-t furcsán osztotta le, a csapatomban néhány tank mellé sok dps jutott, healer egy sem...

Más: Typhiri-án szeretnék kooperatív, magyar guild-be csatlakozni, egyelõre egy 23-as törpe tank-om van.