Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
A képen látható kódok limitáltsága megszűnt és március 14-ig bárki hozzáadhatja őket az account-jához! (Kivéve a Nightmare Tide Ultimate pakkot, de a másik három kód működik, most vettem fel őket.) Ez a Trion ajándéka a 4. születésnapra.
PetruZ
Kb. egy éve játszom, nem veszem észre, hogy nagyon csökkenne a játékosok száma, szerintem stabilnak mondható. A kezdő területeken mindig vannak, a magasabb szintűeken már kevésbé. Új content mindig van, nemrég jött egy új helyszín és jön majd több más is, illetve most jelentették be, hogy lesz egy ötödik "calling" is a warrior - rogue - cleric - mage négyes mellé (vélhetően a monk lesz az).
Pár magyarról tudok a Typhiria shard-on, ott van két magyar guild is, de belülről nem ismerem őket. Nagyrészt már itt is megaszerver van, így nem igazán fontos, hol játszik az ember.
Milyen a játék mostanában ? Sokan vannak ? Vannak magyarok meg ?
PetruZ
A Rift négy éve a számok tükrében.
Anthrax
kamu szaros meghivódat dugd fel magadnak hülyegyerek

A Zavielről tudok nyilatkozni, ott van kb. negyvenfős guild, olyan húszan esténként általában onlineok is, Árnyjárók névre hallgat.
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Gaben78
Hello.... Én most kezdtem, magyar gulidet keresek. (Typhiria)
Utoljára szerkesztette: Gaben78, 2014.11.28. 00:42:16

Nem jól tettem fel a kérdést, vagy a madár sem jár erre?

Sziasztok
65-ös cleric vagyok, 60-as PvP szinten. Jó ideje nem tudok a conquest-be belépni.
Működik valakinek?

A három PVE szerver közül melyikre érdemes menni? Köszi!

Amikor kiválasztod a fizetési módot kéne lennie egy olyan opciónak,hogy teljesen automatán megújítsa az előfizetésedet vagy ne. Azzal kellene lemondanod a dolgot,ha nincsen,esetleg be akar fizettetni veled még egy hónapot írj a supportnak. Gondolom nincsen velük hűség szerződésed...nem ismerem a Trion pénzbeszedési módszerét,de olyan nincsen,hogy nem lehet lemondani a szolgáltatást.
Nekem már kettő mmos céggel is volt hasonló problémám,szívesen segítek ha nagyon beragadtál...gusztustalan,pofátlan módon próbálják félrevezetni néha a fizető vendégeket.
Carmang
Pontosan milyen másik fizetési lehetőségeket kínál fel?

Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni tőletek. Account fizetési opciónál be van állítva a paypal-lal való fizetés és már az előző hónapban is automatikusan levette a havi patronért a lóvét és nem tudom kitörölni ezt a fizetést. Amikor törölni akarom kiírja hogy adjak meg másik fizetési lehetőséget. De nem akarok!!! Nem akarom továbbiakban fizetni. Mi a francot lehet evvel kezdeni? Köszi.
Carmang
A PvP szerver azt jelenti, hogy kint a világban simán neked ronthat egy ellenséges frakcióból származó tag. Pl miközben bányászol.
Cleric-ben nem vagyok otthon, de szerintem a gugli simán segít.
Szakmánál döntsd el milyen craftolós (tárgy gyártó) szakmát akarsz, és ahhoz válaszd ki a neki megfelelő két gathering (nyersanyag gyűjtögetős) szakmát. Artificernek a Miner, és a Forager kell.
De szerintem várj még a craftolással. Küldetésekért jobbat kapsz, mint amit tudnál csinálni magadnak.

Ha szakmának Miner Runecrafter és atificer tanulom az jó az?
Van esetleg valami csoportosúlás amihez csatlakozhatnék?
jaja vágom
Na de nem tudnátok ajánlani valamit???
Most csináltam egy törpe cleryket justical az biztos lessz
Melyik jobb a területi hilekre és boofokra? a sentinel vagy a purifier?
A pvp szerver az miben külömbözik a pve töl? Vágom a kifejezést, de a játékot még nem. A karaktereket lehet szerverek közöt mozgatni?
Magyar klánról tud valaki?
Carmang
Olyan karit csinálsz magadnak egy klasszból amilyet csak akarsz. Egyszerre többet is.

Van. Jó szórakozást <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Most így ahogy nézem a karakteralkotást...
Lehet hülye kérdés de ha területre (magam körül) sebző gyógyító tank bulid van?
Üdv
Kérdezek mivel a Faq nem elérhető.
Szóval most kezdem a játékot van e valami a mit tudnom kéne mielőtt elkezdem????
Van olyan magyar klán aki befogadna?
torrente111
mennék én szívesen de igy nem,hogy csak guildel lehet raidelni.az hiányzik csak ebből a fain kis játékból.igen tudom,hogy menenk pugok is de oda acsi kell azt meg először csak guildel lehetne.

Carmang
Én megyek 😊 az új sztori és a fejlődés kedvéért. A farmolás nem a kedvencem.

attiGT
3 nap múlva kieg, wow úgy is pocsék még mindig, visszajöhetnétek játszani 😊

Carmang
Nemrég lett átalakítva a Mage egyik ága (most nem jut eszembe melyik), az nagyon ütős lett. De ha úgy tetszik Ranged is lehetsz. Melee DPS-t hanyagold, ha nem szeretnél sokat meghalni.

Sziasztok!
MElyik dps kaszt a leghasznosabb a játékban és melyik talenten érdemes vele fejlődeni. Első karinak készül a tank/healert mellőzném. (1enlőre)
Mikor jön ez a nightmare tide kieg?
Carmang
PvP End Game? Fogalmam sincs. De mi lehetne, ölöd az ellenséget, és gyűjtöd a Favort, amiből PvP cuccot veszel magadnak.

A kieg nem tudom, hogy fizetős lesz-e. Elvileg nem kellene, hogy az legyen.

Mind1 hagyjuk.

Más:Az új kieg fizetős lesz?
Ez tényleg nem sok<#nemtudom>
End Game-et röviden valaki megtenné,hogy jellemzi?
Mondjuk leginkább a PvP része érdekelne.Milyen lehetõségek vannak?
Carmang
<#eljen>

Egy ingyen kód Storm Legion-hoz
Panzeradler
Szóljatok ha kell még valami😊
Akit érdekel Nightmare Tide röviden
Ennyi,köszi!😊
Inkább ez lenne aktuális:
Panzeradler
Kicseréltem a képet, az új dizájn miatt nem tudom, hogyan kell betenni flasht(lehet jobb is, elég nagy volt), szóval ha másik képet szeretnétek látni szóljatok és cserélem.
Kemény 5 perces Warfront-ok vannak és mindeközben 1 hit-el a 3 szintel magasabb wtf!!
Carmang
Igen, csak te fórumozol itt 😊
Egyébként nem csoda, nem egy új játékról van szó, aki valami infót akar szerezni, csak beüti a keresõbe, és annyit infót talál a témában, amennyit nem szégyell.

Ennyire halott a topik,hihetetlen
Csak egy gyors kérdés.Warfront-ot mehetek veteránként(most még nincs elõfizetés) amennyit akarok és reward is jár érte mindig?
Mondhatnám,hogy igen de voltak inkább más problémák amiért befejeztem és amiket ide most nem írok le.Inkább elküldöm privátba.
Aki befejezte már Teso-t vagy csak szünetelteti az úgy is tudja mik a gondok vele😊
Szívesen, üdv köztünk 😊

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Fpocok
TESO-t meguntad?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ennyi😊<#eljen>
köszi!
Szerintem igen Tom. Aktívak vagyunk, add le bátran a jelentkezésedet 😉

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Árnyjárók bevesznek úgy ha CSAK Raid-re használom a TS-T?
Azt írták nem Guild hanem közösség.Nincs TS az nem jó:-)
Akkor nézhetek mást..
Meg kell hagyni én csodálkozom.Azon,hogy beléptem a játékba és gyakorlatilag azóta lépten-nyomon nagy szabású World event,Pug Raid ill.Group.Riftek tömkelege,sok játékos,tükör sima FPS,jobb animációk mint régebben.
Kaptam egy rakat ajándékot vagy 10 mail-ben.Rift Store egyedi,ott a karakterünk amin meg lehet nézni mire is adnánk pénzt vagy a mount bármi(itt már ki is néztem pár dolgot magamnak😊
Látszik,hogy foglalkozva volt a játékkal,megadják a lehetõséget Veterán és F2P játékosoknak is.
Kaptam XP potit és olyan boost-om van,hogy 1.5-2 óra alatt L13 lett a kis Assa-m Typhiria-n😄