Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várunk szeretettel 😊)Hamarosan 1.8 rengeteg újdonsággal 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók

Nos igen. Én is pölö olyan vagyok hogy elsõ körben ( mintha singe game-et nyomnám ), magam szeretek MINDENT felfedezni ( ha pedig valami nem megy ott a wiki ). Majd ha elérem a megfelelõ szintet, akkor kezdek el kérdezõsködni és informálódni ( + én már vagyok olyan öreg hogy a fontos dolgokat le is írom ), Igy ha ugy érzem mindent teljesítettem amit szerettem volna, jöhet az igazi játék. Majd hogy véletlen se unjak bele, ott az altok lehetõsége ( ami a rift talent megoldása miatt igencsak szórakoztató tudott lenni ). Én egyszerûen azért hagytam abba anno, mert a kedvenc mmo-m új tartalmat kapott és azóta is mágnesként marasztal magához.

De még megvan a Rift és tervezem hogy a nyár közelén visszatérek és tovább ölöm az idõmet a kedvenc mágusomba <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Igazad van .Ez nyilván mindenkire rá van bízva !Egy játék megismerésének a varázsa pedig mindig egy nagy élmény ,amit nem kell ,de valljuk be nagyon nem is lehet befolyásolni..Valaki kérdez - valaki nem.Valaki rájön dolgokra- valaki nem. Valaki tudni fogja a dolgokat - valaki nem .

RIFT Amunne - Árnyjárók

Sajnos tartok tõle hogy ez az igazság 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók

Szerintem, vélemény az amit mondott és aki ki akarja próbálni annak ott a trial ( én sem egy 50est kérdeznék egy számomra ismeretlen játékról, hanem magam jönnék rá ( + net esetleg ).

Egyébként meg már múltkor fel akartam ajánlani , ha írsz egy privátot akkor megadom a TS szerverünk elérhetõségét ,és téged mint a defiant oldalon lévõ Magyarok képviselõjét ,Guildleaderét szivesen látlak ,és ha kell megbeszélünk kérdéses dolgokat..legyen az taktika ,vagy bármi ami nem teljesen "tiszta"..nem hinném hogy nálunk a leaderek elleneznék ezt ! Ennél többet nem tehetek 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók

"annyit raideztem, hogy már dögunalmas volt, mindenféle extra planar cuccot megvettem, aminek ereedményeképpen raidezni már nem is volt túl sok értelme"

Azt hiszi hogy a planar gearek a raid loot, tehát valószínûleg raid instában nemhogy még nem volt, de nem is tudja hogy léteznek 😊.

Sajnos - nem is kicsit - az elbeszélésed alapján érezhetõ ,hogy nem sok fogalmad van a játékról..és úgy alkotsz véleményt valamirõl ,hogy nem ismered.. megpróbálnék végigmenni a dolgokon : Az 50-es szint elérése a játékban nem sok mindent jelent ,mert innen indul a játék gyakorlatilag..Tudjuk azt(feltételezem)hogy továbbra is jön az Exp és azt a planar attunmentre ( U gomb)lehet költeni.. evvel egyedivé téve a karaktered...és tovább specializálni
Azt pedig, nem tudni ,hogy a ruhákra és bizonyos tárgyakra lehet enchantot tenni,az ne haragudj ,de több mint tájokozatlanság !El tudom ,képzelni micsoda teljesítményre lehettél képes expertekben ill. raideken ,és most már nem csodálkozom azon sem a " sok bunkó 50+ -os" ,néha " furcsán" viselkedett.A lehetõségek (enchantok) nem kiaknázása , + a taktikák nem ismerete ,egy elég csinos egyveleget alkot ahhoz ,hogy kiakassz 1-2 olyan embert ,akik épp jókedvükben nem wipefestre indultak..Ezeknek fényében a te raidelésede már ki sem térnék mert értelmetlen ...aki egy expertben elvérzik annak különösebb keresnivalója nincs raiden... minden esetre azért szívesen venném tõled hogy ha leírnád hogy miylen raideken vettél Te rész?? Csak nem az Instand Adventurokra gondolsz??o.O vagy a 2 személyesekre...szóval kíváncsi lennék melyik 10 illetve 20 fõs raid instákban voltál amiket te már úgymond meguntál? Azt hiszem itt az ideje hogy befejezzem a mondókámat ,mert sem megsérteni nem szeretnélek ,sem pedig értelmét nem látom a további fejtegetésnek..Részemrõl aki már régen játszom a hozzászólásaid alapján rögtön lejön nem ismered a játékot !!!.
Természetesen a játékban sokkal több van az általad ismert contentnél.ÉS a Trion rekord sebességgel fejleszt!!A rövidke kis regényem megírásának csak egyetlen oka van, mégpedig az , hogy akik új játékosok ,vagy kipróbálnák ,ne egy félinformációkból táplálkozó iromány alapján itéjék meg !
Neked azért sok sikert a továbbiakban !
PEACE

RIFT Amunne - Árnyjárók

1: Azért volt idézõjelben a kijátszottam, mert tudom, hogy nem pörgettem ki, hiszen egy mmo-t igazán ki sem lehet játszani...
2: én kb. másfél hónapja vagyok 50+os...kíváncsi vagyok, hogy te 1 hónap múlva is ugyan ezt fogod mondani, hogy csak az elejét kapirgálod? Amikor végigjársz minden dungit, a raidekkel meg már egyenesen tele a t*köd??? Nekem az már pénzt nem ér meg, hogy 1-1 mégjobb cuccért loggoljak be a játékba.
3: Igen, speciel én nem találkoztam a tuningolás lehetõségével...biztos én nem fordítottam elegendõ idõt a játék megismerésére...de mint ahogyan írtam is ÉRVEKET várok, nem pedig az ilyen..ez minden elárul rólad..tipikus kocka hozzászólásokat...Egyébként, mint ahogyan írtam a játék tetszik...de az endgame tartalom számomra unalmas...hiszen ugyan azokat csinálod újra és újra...Túl hamar lehet elérni a max lvl-t és emiatt a játék egésze gyorsan unalmassá válik...Ha pl. 50-es szint után meg kellene csinálni x mennyiségû expert dungit, riftet, raidet, pvp-t és utána új területen kezdõdne a játék másik fele hogy 50-rõl mehet 100-ra akkor egy szót sem szólnék...de így úgy néz ki nálam is cancel lesz 😄...
"A másik hiányosság, bár ezt lehet csak én nem vetem észre, hogy nem lehet tuningolni a ruháinkat...kövezni, upgradelni vagy akármi... "

Ez a mondatod mindent elárul arról,hogy te 2 hónap alatt mennyire pörgetted ki a játékot.

Felét nem láttad annak ami valójában a játékban rejlik. 3 hete vagyok 50-es de még csak az elejét kapirgálom annak amit az expertek,riftek,raidek,masterek nyújtanak. De ahogy mondtam ez a mondatod mindent elárul arról,hogy mennyire is "játszottad" ki ezt a játékot.

Szaruman
Én megnyomtam a cancel gombot (kb 1 éve 😄)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Volna néhány észrevételem: Leszámítva az 50+os parasztokat tetszik a játék. Sikerült megbarátkoznom az expert dungeonokkal, köszönhetõen annak, hogy youtubon megnéztem a videókat a bossokról, így tutam mit kell csinálni... Viszont sajnos a játék így sem fog tudni rávenni arra, hogy újabb hónapot fizessek be. Miért? Jópár MMO-t kipróbáltam már, volt amelyikkel hosszabb-rövidebb ideig játszottam, voltak ingyenesek és fizetõsek is közöttük. Ezidáig a RIFT volt az egyetlen MMo amit úgy érzem sikerült nagyjából "kipörgetnem"...ezzel semmi probléma nem lenne, ha minezt nem cirka 2 hónap alatt sikerült volna elérnem...2 hónap játék után úgy érzem semmi újdonság nem maradat a játékban amiért érdemes lenne több pénzt áldozni rá, és egy MMO-nál azért ez gáz...Mirõl van szó? Mivel nem vagyok nagy kocka, így nem játszom éjjel-nappal, ennek köszönhetõen az általam játszott MMO-k többségében a karakterem kimaxolása is igencsak nehézkesen ment...nemhogy az endgame tartalommal kellett volna foglalkoznom. Voltak olyan MMO-k ahol a fejlõdés, a szintezés nagyon lassú volt, de engem éppen ez tartott bent a játékban, hogy hónapok alatt sem értem el a max szintet. Mi a bajom a RIFT-el? Csupán annyi, hogy 0-ról mindössze 2 hét leforgása alatt elértem az 50-es max szintet, mindezt úgy, hogy napi 2-3 óránál nem játszottam vele többet. A maradék másfékl hónapot pedig az endgame tartalom megismerésével töltöttem, feltuningoltam a karakteremet amennyira csak lehetett, végigjártam az összes expert dungeon-t jópárszor, annyit raideztem, hogy már dögunalmas volt, mindenféle extra planar cuccot megvettem, aminek ereedményeképpen raidezni már nem is volt túl sok értelme. PVP-ni is pvpztem amennyit kedvem volt, bár az annyira nem érdekelt.
Kérdezem, hogy innentõl kezdve miért fizessek pénzt a játékért? Kíváncsi volnék néhány érvre hátha meggyõztök 😄

Egyébként sztem sok mmo hibája ez a hülye soulbound rendszer...persze világos, hogy miért teszik bele...ha jó cuccot akarsz, akkor azt üsd ki magadnak, hiszen ez azért sokkal többb idõbe kerül, mintha megvennéd AH-ban. Az idõ pedig itt szó szerint pénz...viszont ezzel megölik a játékon belöli kereskedelmet...más mmokhoz képest, ahol nincs soulbound, rengeteg idõt töltöttem bizniszeléssel, kész bróker voltam 😄...itt szinte semmit...

A másik hiányosság, bár ezt lehet csak én nem vetem észre, hogy nem lehet tuningolni a ruháinkat...kövezni, upgradelni vagy akármi...

Na ennyi voltam😄 Pár érvet várok a játék mellett 😄 Ti mit csináltok 50+-on, hogy érdemes tejelni érte???
Guild ,szerintem nincs ,max pár játékos elszórva .Ingyenes a transfer egyébként. 1 héten egyszer bárhova transferelhetõ a karakter.

RIFT Amunne - Árnyjárók

inter15
Az Icewatch on kivül egyik szerveren sincs magyar guild ?

Attól függ melyiket. Szerintem Alchemyt, Runcraftot mindenképpen.
Szerintetek a szakmáknak van értelme érdemes húzni ?
Sajnálom hogy lvl 50-en szembesültél evvel... ha érzel annyit a játékban ,és szeretnél raidelni akkor irány a guardian és huzz fel egy karit ...

RIFT Amunne - Árnyjárók

Köszike a tájékoztatást. Nagyon elszomorodtam.
Volt ott a szerveremen egy másik magyar is aki szintén csak a google-be beírta a játékot és kidobta a defiant oldalon lévõ aeternum és ascended klánokat de egyik sem létezik a játékban, õ is 50-es. A hangover klánt is kerestem de az sincs nem létezik. LVL 50 ig nem volt nehéz eljutni de most fejeztem be és raidelni szerettem volna de ha újra kell kezdeni ..... Áhh pocsék ez így ......
Minden régi és új játkost szeretettel várunk ! Árnyjárók - Icewatch - Guardian

RIFT Amunne - Árnyjárók

Mindemellett csak halkan jegyzem meg ,ha nem a defiant oldalon szerveztetek volna egy guildet hanem a guardianra jöttetek volna ahol a Magyar játékosok 95% -a honol ,egy szervezett guildben ,akkor talán sokkal könnyebb lenne .... ,mondjuk pl.: TS-en megkérdezni ,vagy ne is menjek tovább guildtagokkal instazni.... Ne vegyed offensnek ,és nem szeretném ha sértõdés lenne belöle.. ez a privát véleményem csak.

RIFT Amunne - Árnyjárók

Nyilván friss 50 esként nem tudhatod a taktokat mindenhol, de nem hinném ,hogy ez kedved kéne hogy szegje..mindig fogsz találkozni idiótákkal... 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók

Igen, én is arra tippelek, hogy tank vagy haler, ugye azok miatt hal a party egybol...ha nem tudja a taktikot 😊. Szerintem menj dpsként elõször és ismerd meg a bossokat.
biztos tankot vagy healert. dps fel se tûnne nekik.
Bocs, az az oldal szar. itt a jó: Rift Dungeon Guide

Mit játszol a partiban?
Azok ostoba kockák, akik azt hiszik az életük(et) határozza meg az a sok 0 és 1es. Ha kirugnak és a csapatleaderre ráírnék hogy hova tegye magát, és a segge helyett az eszét használja.

Ha guildben vagy, a legegyszerûbb megérned a klántársakat hogy magyarázzák el mit s hogyan, s merre. Ezért is jó a guild. + a mai világban minden mmo kedvelõ tudja hogy a PUG-os dungi és instázás a legganébb. Fõleg ha még van pár ninja looter is.

De hogy hasznos is legyek, tessék: Rift Dungeon Guide

Nos akadt egy kis problémám a játékkal. Ezidáig teljesen jól éreztem magam a játékkal, questeltem, raideztem, nyomtam a normal dungeonokat, chronicleseket...lvl 50+ on úgy gondoltam itt az ideje expert dungeonokban is tiszteletemet tennem...Itt ért az elsõ pofon, ugyanis ezidáig csak paraszt, bunkó emberekbe botlottam. Mivel most kezdtem az expert dunikat nem vok 100%ig tisztában azzal, hogy melyik bossnak milyen spec tactikja van...és ha elb@szok valamit, akkor persze az egész csapatnak annyi...és azonnal le vagyon oltva, ki vagyok kickelve és ennyi...függetlenül attól, hogy akkor voltam ott elõször..Kérdezem van valahol valami leírás, hogy az egyes expert dungikban milyen taktikát kell alkalmazni stb? Már úgy vok vele, hogy elõ sem fizetek ha lejár az acc...a sok paraszt miatt..
Defiant oldalon ha jól tudom nincs túl nagy magyar aktivitás. Nem tudom mennyire gearelt az a kari, de ha hosszú távra tervezel a rifttel lehet érdemesebb guardianon indítani egy karit az Icewatchon. Ott most van egy egész szép magyar társaság, raidelünk is rendesen.
Sziasztok szeretnék csatlakozni bármilyen guildhez mert nem találok sehol.

Defiant oldalon harcolok... Sajnos nám látok itt olyat aki onnan lenne.
Steampike-on volnék. De ha jól tudom át tudok most menni más szerverre ingyen. Amúgy lvl 50 mage. (Dps) PVE fun ....Valaki kérem segítsen hogy mit tegyek kivel beszéljek...
Hofigalopp2 köszi a választ! Körülnézek kicsit azon az oldalon majd, meg indítottam már amúgy egy clericet Icewatch szerveren már, csak nem volt sok idõm belépni eddig.
inter15
Hofigalopp - nál a pont 😊

Illetve, ha van kedved társaságban játszani az Árnyjárók szívesen lát Téged! Játékban és Teamspeaken egyaránt 😊! üdv
Szuper ha tetszik a játék 😊! Szerintem mágusként szintezni a necromancer/warlock/bármi 3. a legjobb választás. Tankoló pet hasznos.
Magh
Már sikerült, és közben szépen szinteztem, eléggé megtetszett a játék, pont egy ilyesmit keresgéltem. Kiváló a soul rendszer, bár megint egy tûzmágust sikerült összehozni, mint mindig...
Közben az is leesett, hogy a dwarf (mittomén mi itt a nevük) a leggyérebb faj, de sebaj, az ugrálás miatt nem fogok mangaelfet indítani.

Kik azok?
inter15
Közben elcsábultam a világos oldalra. Találtam egy 20+ os magyar guildet , ahol ráadásul régi ismerõsökbe is botlottam. Egyébként meg köszönöm a lehetõséget. <#worship>

Természetesen, aktívak vagyunk...általában a délutáni/esti órákban vagyunk fent többen...átlag 2-4 player azért van...kevés de több mint a semmi. Az mind1, hogy honnan kezded a játékot, vagyunk páran akik már 50-esek, vannak akik 10-20 körüliek...

Szerintem csak a Sanctumos trainernél tudsz, elõbb nem. Ha viszont ott próbáltad és nem tudsz, akkor lehet a lite account miatt, de még ezt nem hallottam senkitõl.
Magh
Rift próbaverzióban nem lehet soult resetelni? A trainernél kéne lennie opciónak, de nuku.

inter15
Megalakult már az a guild ? Lenne 1 + jelentkezõ ,igaz full elölrõl de az is valami <#hamm>

Az elmúlt két hétben sok új játékos kezdte el a riftet és csatlakozott az Árnyjárók csapatához. Ismét guildes szinten csináljuk a 10 fõs insták mellett a 20 fõs Greenscale Blightot és tervezzük a River of Souls kitakarítását is. Továbbra is várunk mindenkit, akik meg szeretnék ismerni a Rift világát.

arnyjarok.enjin.com vagy ingame keressetek bárkit nyugodtan
Icewatch szerveren defiant oldalon is alakulóban van egy magyar guild...vagyunk már azért páran...Akit érdekel játék közben keressen engem: Stromblast
Szia!

Itt a :http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1272345230&no=832 FAQ linkje, ahol alapvetõ infót találsz a fajokról, soul rendszerrõl, riftekrõl.

Egy magyar guild van most a játékban, mégpedig Guardian oldalon az Icewatch serveren az Árnyjárók, szóval ha magyar közösséget keresel akkor oda gyere 😊! Bárki szívesen látunk, most egyre többen jönnek riftezni, szépen növekszik a csapat.

Az a jó a riftben,hogy az elején csak class-t választasz, és utána azon belül még van nyolc lehetõséged a különbözõ soulokkal. Szóval azzól függ, hogy mit akarsz játszani, ha pl. gyógyítani, akkor Cleric vagy Mage, ha tankolni akkor Warrior/Rouge/Cleric, sebezni meg mindegyik tökéletes. Szerintem mindegyik class nagyon szuper, érdemes kipróbálgatni.

Illetve, ha tudsz angolul akkor itt van egy remek oldal:
http://rift.mmosite.com/
Itt guidek/buildek egyaránt vannak, és egyéb jó dolgok is😊!

Igazából az lenne szerintem a legjobb, ha ingame keresnél meg bárkit az Árnyjárókból ha valamiben megakadsz(50. szint körüli játékost), vagy TS-re is feljöhetsz nyugodtan 😊! Ha szeretnéd, PM-ben elküldöm az elérhetõségét.

Kereséshez "O" betû, aztán search fül és ott a guildhez elég annyit írnod, hogy arny. Így látod kik onlinek, és írhatsz jobklikk/tell-el nekik.

Lényegében ennyi, üdv a Riftben 😊!
Sziasztok!

Nagyon gondolkoztam, hogy ezt vegyem-e meg vagy az old republicot, de aztán tegnap steamen levitték 6 eurora a rift collector's edition árát, úgyhogy már töltöm is 😄 Azért nem mindegy hogy 6 vagy 60...

Tudnátok valamiféle beginner guide-ot linkelni? Nem játszottam soha WoW-ot meg hasonlókat (bár Aion-t játszogatok még mostanában is, de abban se vagypl nagy ász). Normális guidera/honlapra/fórumra gondolok, sok infoval, kaszt leírásokkal, faj leírásokkal, stb 😊

Köszi szépen elõre is
Az Árnyjárók továbbra is várja friss, illetve régi karakterek jelentkezését egy kellemes hangulatú, raidelõ/end content játszó guildbe.
TS/Fórum van.

Jelentekzni: arnyjarok.enjin.com vagy ingame bárkire írjatok nyugodtan!
Szerintem meg egyre többen játszanak vele...
Tapasztalat.
torrente111
haldoklik a rift

Na szóval úgyan ez akkor Magyarul :

Egy honlapi regisztráció kelleni fog azért. De szerintem az még kibírható 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók

Egy honlapi regisztráció kelleni fog azért. De aaazerintem az még kibírható 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók