Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIFT Amunne - Árnyjárók
De még megvan a Rift és tervezem hogy a nyár közelén visszatérek és tovább ölöm az idõmet a kedvenc mágusomba <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Azt hiszi hogy a planar gearek a raid loot, tehát valószínûleg raid instában nemhogy még nem volt, de nem is tudja hogy léteznek 😊.
Azt pedig, nem tudni ,hogy a ruhákra és bizonyos tárgyakra lehet enchantot tenni,az ne haragudj ,de több mint tájokozatlanság !El tudom ,képzelni micsoda teljesítményre lehettél képes expertekben ill. raideken ,és most már nem csodálkozom azon sem a " sok bunkó 50+ -os" ,néha " furcsán" viselkedett.A lehetõségek (enchantok) nem kiaknázása , + a taktikák nem ismerete ,egy elég csinos egyveleget alkot ahhoz ,hogy kiakassz 1-2 olyan embert ,akik épp jókedvükben nem wipefestre indultak..Ezeknek fényében a te raidelésede már ki sem térnék mert értelmetlen ...aki egy expertben elvérzik annak különösebb keresnivalója nincs raiden... minden esetre azért szívesen venném tõled hogy ha leírnád hogy miylen raideken vettél Te rész?? Csak nem az Instand Adventurokra gondolsz??o.O vagy a 2 személyesekre...szóval kíváncsi lennék melyik 10 illetve 20 fõs raid instákban voltál amiket te már úgymond meguntál? Azt hiszem itt az ideje hogy befejezzem a mondókámat ,mert sem megsérteni nem szeretnélek ,sem pedig értelmét nem látom a további fejtegetésnek..Részemrõl aki már régen játszom a hozzászólásaid alapján rögtön lejön nem ismered a játékot !!!.
Természetesen a játékban sokkal több van az általad ismert contentnél.ÉS a Trion rekord sebességgel fejleszt!!A rövidke kis regényem megírásának csak egyetlen oka van, mégpedig az , hogy akik új játékosok ,vagy kipróbálnák ,ne egy félinformációkból táplálkozó iromány alapján itéjék meg !
Neked azért sok sikert a továbbiakban !
PEACE
RIFT Amunne - Árnyjárók
2: én kb. másfél hónapja vagyok 50+os...kíváncsi vagyok, hogy te 1 hónap múlva is ugyan ezt fogod mondani, hogy csak az elejét kapirgálod? Amikor végigjársz minden dungit, a raidekkel meg már egyenesen tele a t*köd??? Nekem az már pénzt nem ér meg, hogy 1-1 mégjobb cuccért loggoljak be a játékba.
3: Igen, speciel én nem találkoztam a tuningolás lehetõségével...biztos én nem fordítottam elegendõ idõt a játék megismerésére...de mint ahogyan írtam is ÉRVEKET várok, nem pedig az ilyen..ez minden elárul rólad..tipikus kocka hozzászólásokat...Egyébként, mint ahogyan írtam a játék tetszik...de az endgame tartalom számomra unalmas...hiszen ugyan azokat csinálod újra és újra...Túl hamar lehet elérni a max lvl-t és emiatt a játék egésze gyorsan unalmassá válik...Ha pl. 50-es szint után meg kellene csinálni x mennyiségû expert dungit, riftet, raidet, pvp-t és utána új területen kezdõdne a játék másik fele hogy 50-rõl mehet 100-ra akkor egy szót sem szólnék...de így úgy néz ki nálam is cancel lesz 😄...
Ez a mondatod mindent elárul arról,hogy te 2 hónap alatt mennyire pörgetted ki a játékot.
Felét nem láttad annak ami valójában a játékban rejlik. 3 hete vagyok 50-es de még csak az elejét kapirgálom annak amit az expertek,riftek,raidek,masterek nyújtanak. De ahogy mondtam ez a mondatod mindent elárul arról,hogy mennyire is "játszottad" ki ezt a játékot.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Kérdezem, hogy innentõl kezdve miért fizessek pénzt a játékért? Kíváncsi volnék néhány érvre hátha meggyõztök 😄
Egyébként sztem sok mmo hibája ez a hülye soulbound rendszer...persze világos, hogy miért teszik bele...ha jó cuccot akarsz, akkor azt üsd ki magadnak, hiszen ez azért sokkal többb idõbe kerül, mintha megvennéd AH-ban. Az idõ pedig itt szó szerint pénz...viszont ezzel megölik a játékon belöli kereskedelmet...más mmokhoz képest, ahol nincs soulbound, rengeteg idõt töltöttem bizniszeléssel, kész bróker voltam 😄...itt szinte semmit...
A másik hiányosság, bár ezt lehet csak én nem vetem észre, hogy nem lehet tuningolni a ruháinkat...kövezni, upgradelni vagy akármi...
Na ennyi voltam😄 Pár érvet várok a játék mellett 😄 Ti mit csináltok 50+-on, hogy érdemes tejelni érte???
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Volt ott a szerveremen egy másik magyar is aki szintén csak a google-be beírta a játékot és kidobta a defiant oldalon lévõ aeternum és ascended klánokat de egyik sem létezik a játékban, õ is 50-es. A hangover klánt is kerestem de az sincs nem létezik. LVL 50 ig nem volt nehéz eljutni de most fejeztem be és raidelni szerettem volna de ha újra kell kezdeni ..... Áhh pocsék ez így ......
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Ha guildben vagy, a legegyszerûbb megérned a klántársakat hogy magyarázzák el mit s hogyan, s merre. Ezért is jó a guild. + a mai világban minden mmo kedvelõ tudja hogy a PUG-os dungi és instázás a legganébb. Fõleg ha még van pár ninja looter is.
De hogy hasznos is legyek, tessék: Rift Dungeon Guide
Defiant oldalon harcolok... Sajnos nám látok itt olyat aki onnan lenne.
Steampike-on volnék. De ha jól tudom át tudok most menni más szerverre ingyen. Amúgy lvl 50 mage. (Dps) PVE fun ....Valaki kérem segítsen hogy mit tegyek kivel beszéljek...
Közben az is leesett, hogy a dwarf (mittomén mi itt a nevük) a leggyérebb faj, de sebaj, az ugrálás miatt nem fogok mangaelfet indítani.
arnyjarok.enjin.com vagy ingame keressetek bárkit nyugodtan
RIFT Amunne - Árnyjárók
Itt a :http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1272345230&no=832 FAQ linkje, ahol alapvetõ infót találsz a fajokról, soul rendszerrõl, riftekrõl.
Egy magyar guild van most a játékban, mégpedig Guardian oldalon az Icewatch serveren az Árnyjárók, szóval ha magyar közösséget keresel akkor oda gyere 😊! Bárki szívesen látunk, most egyre többen jönnek riftezni, szépen növekszik a csapat.
Az a jó a riftben,hogy az elején csak class-t választasz, és utána azon belül még van nyolc lehetõséged a különbözõ soulokkal. Szóval azzól függ, hogy mit akarsz játszani, ha pl. gyógyítani, akkor Cleric vagy Mage, ha tankolni akkor Warrior/Rouge/Cleric, sebezni meg mindegyik tökéletes. Szerintem mindegyik class nagyon szuper, érdemes kipróbálgatni.
Illetve, ha tudsz angolul akkor itt van egy remek oldal:
http://rift.mmosite.com/
Itt guidek/buildek egyaránt vannak, és egyéb jó dolgok is😊!
Igazából az lenne szerintem a legjobb, ha ingame keresnél meg bárkit az Árnyjárókból ha valamiben megakadsz(50. szint körüli játékost), vagy TS-re is feljöhetsz nyugodtan 😊! Ha szeretnéd, PM-ben elküldöm az elérhetõségét.
Kereséshez "O" betû, aztán search fül és ott a guildhez elég annyit írnod, hogy arny. Így látod kik onlinek, és írhatsz jobklikk/tell-el nekik.
Lényegében ennyi, üdv a Riftben 😊!
Nagyon gondolkoztam, hogy ezt vegyem-e meg vagy az old republicot, de aztán tegnap steamen levitték 6 eurora a rift collector's edition árát, úgyhogy már töltöm is 😄 Azért nem mindegy hogy 6 vagy 60...
Tudnátok valamiféle beginner guide-ot linkelni? Nem játszottam soha WoW-ot meg hasonlókat (bár Aion-t játszogatok még mostanában is, de abban se vagypl nagy ász). Normális guidera/honlapra/fórumra gondolok, sok infoval, kaszt leírásokkal, faj leírásokkal, stb 😊
Köszi szépen elõre is
TS/Fórum van.
Jelentekzni: arnyjarok.enjin.com vagy ingame bárkire írjatok nyugodtan!
Tapasztalat.
Egy honlapi regisztráció kelleni fog azért. De szerintem az még kibírható 😊
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók