8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#7115 Csak ne hogy elkúrják, istenem... -
#7114 Ahogy elnézem nem azért lesz f2p, mert már nincs játékos. Simán csak jobban megéri ez a rendszer. Kíváncsi vagyok wow mikor követi... -
#7113 8 perces a sor icewatchon -
foxxi #7112 -
#7111 Na jó tényleg új karaktert kell kezdenem mert már azt se tudom mi micsoda, rengeteg minden változott. :o -
radical #7110 asszem júniustól énis visszanézek a magemre. -
Gabor85 #7109 Hali! Melyik szerveren érdemes kezdeni? :) -
foxxi #7108 KisCsaj néven tértem én is vissza -
#7107 Icewatch szerveren kezdtem el játszani a free to play miatt. Papsajt nevű törp papomat nyugodtan vegye fel barátnak az aki magyar szóra vágyik mint én és kezdőként kezdővel szeretni együtt kalandozni, társalogni.
Ugyanis a játék egész jónak tűnik nekem csak társaság hiányzik:-) -
#7106 Nekem ugyan ez volt a problémám. Igaz várni kellett 3 órát a supportra, de utána 15perc alatt lerendezte. Kérdez pár infót aztán helyreállítja. -
Eksz #7105 Ha eleg kitartoan ostromlod a supportot, altalaban segitenek. -
Jammal #7104 Melyik server lesz végül akkor magyar közösségnek? PvPből ugye csak egy van ami angol, de pveből van vagy 2-3 ha jól emlékszek. -
#7103 Az normális hogy guardian oldalon csináltam egy seraphic guardot, aztán átmentem másik oldalra ugyanazt csinálni és tök más skilleket kapok? Meg power helyett manám van? -
#7102 ez a raptr-os akció engem is visszatérésre késztetne, csak 1 baj van, a jelszót nem tudom, és a password resethez kell biztonsági kérdésekre sem tudom a választ :D mármint nyilván tudom, csak azt nem hogy milyen formában adtam meg. ilyen esetben kihez tudnék fordulni?
-
Eksz #7101 En ezt a raptr-os cuccot vegul a regi accountomhoz addolom, igy meglesz a kieg, es ha f2p lesz a jatek veteran jatekosnak szamitok majd ha jol gondolom, szoval meg ez a minimalis megkotes sem lesz igy. -
#7100 A f2p verzió megjelenésétől kezdve a kieg megléte kb táskák számában és a 4 kieges soul-ban (amik sajnos elég jók :D) tér el csak a f2ptől. A f2p-es játékosok is mehetnek az új helyekre az elérhető max szintig, lehet ugyanúgy dimenziójuk, stb. Egész barátságos rendszert vezetnek be. -
#7099 Szóval akkor pve klánosdi raidnél nem számít a frakció, ha megvan a kieg? Fasza. -
Eksz #7098 Koszi, ez eleg jo hir. -
#7097 Eddig 2 ellenséges frakció volt, most már ez a kieggel megváltozott és együtt harcolhatunk a gonosz ellen. Szóval közös instázások, raidek és guildek vannak. Ez a Pve szerverekre jellemző, a pvp-n szerintem ugyanúgy ölhetik egymást az emberek mint eddig. Bár ezt meg kéne erősíteni, mivel nem nagyon voltam pvp szerveren a kieg megjelenése óta... -
eXequtoR #7096 Ez mit takar? Defiant és guardian is raidelhet együtt teszem azt? -
Eksz #7095 Ha szepen megkerlek, kifejtened ezt bovebben? Milyen ertelemben nem szamit? -
#7094 Jaj sikerült visszakapnom az accomat, 3 órát kellett várni a supportra. -
#7093 Kiegészítő óta nem számít, hogy melyik frakcióban játszol, csak a pvp szervereken. -
HyperMonkey #7092 Nincs magyar defiant közösség. -
foxxi #7091 Pontosan. "veteránnak" fogsz számítani. -
#7090 Nézem ezt az oldalt...
És ezek szerint, ha összejön a raptoros dolog, a játék, kieg meg az egy hónap, akkor amikor F2P lesz, akkor megkapom a több slotot mindenhova, nem? -
Eksz #7089 Tobbedmagammal visszaterunk a Riftbe, anno a jatek nagyon bejott, az emberhiany miatt hagytuk vegul a jatekot. Jatszanak magyarok meg valahol, esetleg defiant oldalon? Dobhatna pm-et ha valaki esetleg jatszik meg guildben most, vagy tud valami magyar guildrol, elore is koszi! -
#7088 Melyik a legjobb és melyik a legritkább tank class? Én a clericcel szemezek, mert az tud healer is lenni. Mit ajánlotok? -
HyperMonkey #7087 Sajnos igen. Pedig a defiant sokkal hangulatosabb. Inkább úgy mondanám, hogy csak a guardian oldalon vannak magyarok egyelőre. -
#7086 Guardian vagy Defiants az Iceon? Hol vannak a magyarok többen? Ahogy látom guardian... -
#7085 Nem akarom elölről. :) F2p indulásra gondoltam. -
foxxi #7084 Ebben benne van a kieg is. Ingyen... mire vársz még 1 hónapot?
Jah, bocsi - akkor megéri ha nem akarod előről kezdeni. -
#7083 Hát ha a kieg is ingyenes lesz, akkor lehet inkább nem tökölök vele, meg várom azt az 1 hónapot. :) -
foxxi #7082 Ahogy olvasom nem. Csak új accounthoz ÉRVÉNYES! - használtat se nem aktivál újra, se nem hosszabítja meg.
- Igy annyira nem is "bánom" hogy elszállt a régi accom. Legalább frissen, üdén ismerem meg újra a játékot -
#7081 Most így láthatatlanba nem vágom, mert még van 1 menetem a supportal, hogy adja vissza az accomat. Szóval ha telepítve van a game a gépre, hozzá tudom adni az accomhoz? Rewarddal nem lesz gond mert anno end game-t kitoltam. -
foxxi #7080 Nem lehet/kell hozzá. Az csak a fiókok hozzáadása és ennyi kb. De ha kell, akkor hozzá tudod adni a profilodban.
Ez kell hogy kapj rewardot Rifthez:
REQUIREMENTS
Experienced or above in RIFT ( fokozat - tehát kell hogy előtte játsz vele - trial kb )
Must have recently run the Raptr Desktop App
Resident in eligible country
Verified email address
Oldal a rewardhoz: Rift reward
Még 39 napig él a "begyűjtés" - claim. A felhasználás: •Codes expire 12-31-2013. Kb ennyi. -
#7079 Rift accountot hozzá lehet csatolni steamhez? Kell ehhez a raptr cucchoz.. -
mnorbi2 #7078 kiváncsi leszek hányan fogják tolni most hogy f2p lesz , mert ebben van rendesen end game .. -
foxxi #7077 Raptr - ha regisztrálva vagy, vannak nyereményjátékot. Többekközött 30napos Rift kód amely már a kieget is tartalmazza. -
mnorbi2 #7076 mi az a raptoros kod ?