8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
eurom #7155 csak mert vissza olvasva azt szürtem le hogy régi acchoz nem jár a 30 nap
-
eurom #7154 az mindenképpen uj lesz mert nem ismertem ezt a raptr valamit, mondjuk most se tudoom mire jo,
de rift acc is uj kell mert a free trialt a régihez is hozzá tudnám rakni ugy láttam a trionéknál. -
#7153 új raptr acc kell. -
eurom #7152 ezt nem mertem megkérdezni féltem hogy 100 óra meg ilyenek,
és ezt a rift free trialt akkor ne a régi accomra tegyemm rá hanem egy teljesen ujra a raptr desktop appal együtt ugye?
-
#7151 14 óra. -
#7150 Mennyit kell játszani az ingyenes változattal, hogy raptr megadja a teljes játékot? -
Hofigalopp2 #7149 Egyik legszebb MMO... -
#7148 Wow szintű a graf? Vegyük úgy, hogy ezt meg se láttam. -
#7147 Egyetlen bajom a játékkal, hogy kb wow szintű a graf és az ultrán szépen futott ez pedig medium-high-on 23-30 fps -
#7146 NA MEGVAN A 30NAPOS MEG A KIEG! GONDOLOM STEAMBE NEM LEHET BEREGELNI... ? -
foxxi #7145 Szintén zenész. Akkor mégse mondtam akkora hülyeséget. -
#7144 nekem steames van és nem nem megy a dolog -
#7143 Csak steames RIFT-el müködik? -
#7142 Ez a WOW-os Battlefield-es PT klán? -
#7141 hát engem elhajtottak a triontól azzal, hogy ezt csak új játékosok kaphatják meg és aki mást mond az téved.
foxxi: te milyen eredménnyel jártál? -
Hofigalopp2 #7140 Nem akarok okoskodni :p, de van egy magyar clán ami félig meddig még pislákol :p. Nem kéne egybe tömöríteni az embereket :p? -
Eksz #7139 Regi Riftes playerekbol megalakult a Poison Thorns, Icewatch szerveren. Felvetelt hirdetunk tapasztalt jatekosok szamara, akiknek nem idegen az elite/expert instancolas es a raideles. A guild a 10 fős raideket preferalja. Egyarant varunk guardian es defiant playereket, mivel leven pve szerver, a ket frakcio tud egyutt instanceozni es raidelni. Jelentkezni Molamoth-nal vagy nalam, Eksz-nel tudtok. -
#7138 na akkor csak van vmi probléma. megyek én is reklamálni -
foxxi #7137 Akkor megyek reklamálni, me nekem nem ment. Kapják be -
mnorbi2 #7136 Melyik guild? -
Eksz #7135 Hat az van amit irtak, mindenhol, a kieget megkaptam, de a 30 napot nem. -
Eksz #7134 Icewatch-ra mentunk, az oldal mar nem szamit, defiant es guardian tud egyutt instazni, raidelni pve serveren. Van aki defiant van aki guardian nalunk. -
mnorbi2 #7133 Megvan mar hova vagy melyik oldalra mentek? Ha jol emlekszem druid voltal:) -
#7132 A raptr akció alatt ezt kapod meg a kóddal: Rift alapjáték+ Storm legion + 30 nap játékidő. Ha megvan az alapjáték és ahhoz az accounthoz rakod hozzá akkor megkapod a kieget + 30 nap játékidőt. Ha megvan a kieg is akkor kapsz 30 nap játékidőt a kódért. A raptr kód csak egyszer használható fel egy accounton. -
darkling #7131 Igen, olyanhoz. -
Eksz #7130 Es olyan, meglevo accounthoz adtad hozza a kodot amihez a riftet anno megvetted? Mert mindenhol azt irjak, hogy akkor mindent megkapsz, kiveve a 30 napot. -
darkling #7129 Én megkaptam a kieget és a 30 napot is. -
#7128 Igen, szinte mindent megkapsz, csak a kieges 4 soul-t és néhány bag slotot nem. -
#7127 Én hozzácsaptam a Raptr kódot a már létező accountomhoz és tökéletesen működik. -
#7126 tényleg a f2p váltásnál a már meglévő accounthoz is jár majd a kiegészítő ? -
#7125 a szemetek! mindegy, legalább a kiegészítő megvan már :D -
foxxi #7124 Csak új accounthoz jár a 30 nap, meglévőhöz nem. -
#7123 egyébként aktiváltam a raptr-os alap + kiegészítő + 30 nap játékidő rewardot a már meglévő accomra és a 30 napot bizony nem látom sehol jóváírva. vki aki szintén aktiválta már találkozott hasonlóval? -
#7122 Nem nagyon érdekel , veszteni való nincs szóval egy EVE vagy Darkfall után az itteni ow pvp kb nudli de még mindig jobb mint a semmi vagy az instanszolt mű pvp. -
mnorbi2 #7121 Ez a játék nagyon gear függő, csak melled néz egy veled egy szintű és halsz tuti jó lesz -
#7120 f2p váltás után azért megnézném azt az ow pvp-t. én mondjuk pve serverre nem megyek az fix :P -
mnorbi2 #7119 én is vissza aktiváltam az accom ,megnéztem.
nekem nagyon pozitiv élményem lett vele föleg a borzalmas Neverwinter chaos insták után... ,szerintem a grafika is marha jó lett, biztos húztak rajta valamit.
Ezt a topikot ki üzemelteti ? mert ami fent van írva hogy hol vannak lesznek magyarok 2 éve elavult. Kb a magyarok 90 % icewatchon van...
Nincs kedve valakinek elvállani a topikot? mi meg megszavazzuk, csak hogy jó infok legyenek . -
Hofigalopp2 #7118 Sziasztok. A magyar "közösség" az Icewatch szerveren van, Árnyjátók guild alaitt. Shift+G, ott meg tudjátok találni. Ez a guild nem raidel aktívan, teljesen casual. Márciusig voltak próbálkozások, de 13-14 tagnál megakadt a dolog(raid 20 fő). Azok a magyarok akik akartak raidelni együtt mentek egy külföldi guildbe, a Raid Them All-ba. Vannak más magyarok is a szerveren, tök más guildekben, de a közösség egy TS-re jár napközben. Gondolom a játékosok létszáma jelentősen nőni fog, szóval nem lesz gond a 20 fős raidre kiállítani a csapatot(kérdés milyen minőségben :p), ezért mindenképpen jó ötletnek tartom összejönni egy guildbe és nekivágni esetleg a raideknek.
UI: Open world PVP nincs, halott. Felesleged pvp szerverre menni. Warfronton, instában, raiden, guildben, partyban, zone eventben, bárhol tud Defiant és Guardian egyutt lenni. -
#7117 na sikerült lebonyolítani a problémát az ügyfélszolgálattal live chaten, így már csak a peccselés maradt hátra és bevetem magam a dolgok sűrűjébe újra. úgy látom az icewatchon tobzódik a többség, így én is ott indítok új karit. jó lenne vmi nagyobb magyar bandázást beindítani, mert azért mégiscsak csapatban a legjobb.
ja, egyébként bátran ajánlom mindenkinek a live chates segítségnyújtást. a várakozási időtől eltekintve, nagyon korrekten és gyorsan orvosolják a problémát -
darkling #7116 Akkor egyelőre maradok Blightweald-en :)