Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt: Rift 13K értékben? Biztos troll.
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
★ 汤姆 李
-Segítene nekem valaki XY questben ?
-Nem
-Megmutatná valaki hogy kell FAE ben tankolni ?
-Nem
-Csinálna nekem valaki egy lvl20 körüli pajzsot kifizetem ?
- Vegyél magadnak
-Légyszi csak egyszer vigyen be valaki FAE ba.
- Mi nem azért vagyunk itt hogy szintezzük a karidat
Ezt a hozzáállást csak erõs csúsztatással lehet esélynek nevezni. Én sem értem miért akartam görcsösen hozzátok tartozni. Teljesen értelmetlen dolog volt.
Tehát eladó egy Rift Collector account 62 nap játékidõvel , esetleg SWTOR accra cserélhetõ 13K értékben.
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
Tuti ha valami fikát nyomnék ki a chatre egybõl ugrana vagy 10 😊
44-20-2 a dw build
★ 汤姆 李
RIFT Amunne - Árnyjárók
Warrior-nál az lenne a lényeg,hogy dual-wielding legyen max szinten is ezt szeretném használni esetleg two-handed de shield-es warri nem érdekel.Erre mit tudnál ajánlani?Most nem az érdekel,hogy op legyek vele hanem csak ilyen stílusba akarok játszani,tankolás se érdekelne vele😊
★ 汤姆 李
Mûködik, fejlõdik a guild, persze van még hova 😊!
RIFT Amunne - Árnyjárók
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
RIFT Amunne - Árnyjárók
Ha régi játékos vagy, akkor kérni fogja hogy változtasd meg a jelszót, és a titkos kérdéseket (meg kapsz egy coin lockot mert ismeretlen ip-rõl beléptél)
Viszont ezért cserébe kapsz 3 nap játékidõt, amivel meg tudod nézni, hogy mi változott a játékban.
Vagy csak kapsz egy ingyen hétvégét. 😊
RIFT Amunne - Árnyjárók
★ 汤姆 李
RIFT Amunne - Árnyjárók
"the request to delete the character was invalid"
★ 汤姆 李
Az 50-eseket guardian oldalon hagytuk, én pl a sajátjaimat már bevittem az Árnyjárókba.
Tegnapi raidbõl nem teljesen látom, hogy hogyan sikerült a többit kitakarítani, de remélem csak kivételes eset volt.
Nekem személy szerint major upgrade volt az a két fegyver, amit kaptam, és nagyon hálás vagyok érte.
Régiek közül Rio, Helior, Shaka, akiket ismerek.
De a "bohóckodás" egyelõre még igaz rá, mert mint írtam, nem újra elõfizetésrõl van szó, hanem trialról.
RIFT Amunne - Árnyjárók
Alap,hogy kell Defiant Guild is mint ahogy az kezdésnél is volt.
★ 汤姆 李
RIFT Amunne - Árnyjárók
Szóval az árnyjárók guild már egy jó ideje próbálja a magyar új illetve visszatérõ játékosokat összefogni egy guildben és ez egész jól alakul is. Aktívan raidelünk, csináljuk a raid rifteket, experteket stb. Ehhez nyilván ember kell, de a létszám is alakul. Különbözõ idõpontokban olyan 25-30 aktív tag van most a guildben. Ugye jelenleg van a játékban 6 raid insta, abból mi 5öt teljesen kitakarítottunk és HK-ból 2 boss is már lement. Nyilván a kihívás már HK lenne, illetve majd a megjelenõ Infernal Dawn...de ehhez nagyobb játékosbázis kell. Na itt szeretnék arra kitérni, hogy ha jól emlékszem az Infernum Guardian oldalon mûködött mint magyar guild ergo, van 50es karaktere sokatoknak. Ha esetleg újra kezdenétek a játékot, nem lenne egyszerûbb/célszerûbb ezt guardian oldalon tenni és akár játszani az end contentet? Mint inkább páran defiant oldalon elbohóckodni...
Nem flamet akartam ezzel indítani, csak talán páran nem tudtok, hogy miként is mûködünk, illetve hogy egyáltalán mûködik egy guild Icewatch Guardian oldalon.
Defiant guild bloodiron-on legjobb választás az egy nagyon jó szerver.
Ha úgy alakul mindenképpen jövök én is.
★ 汤姆 李
weboldal mióta nem megy?
Azt még nem tudom, hányan fognak elõfizetni is, de több swtor játékos is nézi... hogy mennyivel jobb játék a Rift.
Az, hogy magyarok közül van 1-2 különc, aki mindenképp defiant akar lenni...hát akkor legyen. Egyedül én sem élvezném a játékot az mondjuk igaz.
f2p szerintem nem lesze mostanában, de azt gondolom egy játékért amit szeret az ember 12 euró nem egy nagy összeg. Nem egy Age of conan, ami játszhatatlanra sikerült...normális update, support mûködik ezért a pénzért. Most jön az 1.8, új raid stbstb.
★ 汤姆 李
Valami igaza mégiscsak lehet stormblast nak ha mindenki otthagyta ezt a játékot.
RIFT Amunne - Árnyjárók
A kérdés az lenne, hogy vannak még magyarok Guardian oldalon?
Esetleg régi Infernumosok?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
RIFT Amunne - Árnyjárók
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka