Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajna még nem tudok eröt venni magamon még 1 50 kari huzasahoz 0rol 50 ig egyedül majdnem 1 honap volt most kezdtem felét nem értem sajna a játéknak a nyelvtudás miat föleg
0-50re felhúzni egy karaktert az kb 2 és fél nap played time. Utána elérni HK ready szintre az még legalább 10 nap played time. Ergó ebben a játékban a lvling nem túl számottevõ részt tesz ki. Gondold végig, ha szánsz 1 hetet a lvlingre utána egy normális, aktív guildben játszhatsz. Nem egy olyan van itt aki defiantként kezdte, és van is neki ott 50es karaktere.
Szerintem egyszerü a dolgod.. : Rákeresel a guildre : Turul Task Force

RIFT Amunne - Árnyjárók

defiantos kolegák nem nagyon lesik a forumot ugy nézem <#shakehead> de seaj edig is el voltam azert egyedül is csak a felét nem értem a dolgoknak sajna<#shakehead>
50 defiantos vagyok nincs kedvem meg 1 karit csinalni azért keresek defiantos embereket de agrenten még nem találtam
6 sorral lent 😊 #6933

RIFT Amunne - Árnyjárók

le szedtem és ujra raktam egyböl jo a kérdés már csak az meik szervere transfereljek defiant vagyok és magyarokat keresek defiantba
vear
Még mindig server maintenance van, amit még az éjszaka be kellett volna fejezniük.

CSak engem nem enged be vagy esetleg most mast se el megy 89% ig a be töltés és ki irja hogy disconnected from server.bal sarokba kisbetüvel meg 126:sent protokol version ennél a résznél akad el 😞
át mennék egy szervere ahol vannak esetleg magyarok defiant oldalon meik szerveren találhatok esetlegesen?
Hogy haladtok Defiant oldalon 😊?
Engedj meg 1-2 tanácsot😊!

Szóval Defiant oldalon sosem volt igazából raidelõ, komolyabb magyar guild. Legalábbis én így tudom, azaz még a headstartnál sem. Ergo, valószínûleg nem lesz sok újraaktivált játékos aki esetleg vissza is térhetne.
Mi guardian oldalon raidelünk folyamatosan, de igaz ami igaz, a 20as raidekre vinnünk kell 3-4 pug playert. Több mint 20 aktív játékos van, de valahogy sosem sikerül együtt online lenni. Illetve szerintem, ha pl. guardian oldalra csatlakoznátok és netalán hozzánk, biztosan sokat tudnánk segíteni a t1 raideken. Konkrétan wipe nélkül végig mehetnénk rajtuk és hamar fel tudnátok zárkózni.

Tehát ha raidelni akartok akkor lényegében szerintem halott ügy defiantként kezdeni.

üdv, Bella
Sziasztok!
Pár hónappal ezelõtt kezdtünk a Rift-tel játszani, mint 5 fõs baráti társaság - ex WOW-osok - a Defiant oldalon. Jó lett volna találni egy magyar guildet, de nem igazán találtunk és ahogy olvasom az elõzményeket nem is fogunk. Így alapítottunk egy guildet mi az Agrent szerveren, megpróbálunk összehozni egy raid képes csapatot. Ha esetleg valaki szeretni hozzánk csatlakozni várjuk szeretettel a Turul Task Force-ba. Viszont ha nem jön össze a létszám akkor reroll és megyünk az Icewatch-ra.

Eladó egy üres rift account. Alapjáték + history + collector + 35 nap.
Ha érdekel valakit keressen meg privátban
MeoH
magyar szam, de atkapcsol majd USAba. Szoval szamits arra, hogy angolul kell beszelni. Csak belfoldi hivast fizetsz.

fuck mmo's..i.,

https://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/478/kw/phone/session/L3RpbWUvMTMzNDk5NTI5MC9zaWQvYVVEbkdhV2s%3D

Hívd fel õket, van magyar telefonszám is!
Hungary (361) 700-8683
BoneDragon
Sikeresen elfelejtettem a jelszavamat, pass resetnél meg kér 2 titkos kérdést amit szintén elfelejtettem. Supportnak meg csak azután tudok írni, hogy bejelentkeztem az accomra. Ilyenkor wtf?😊

1.8 fent na nézzük. Sajnos én is úgy érzem hogy az swtor-nak annyi és a riftben annyi mindent lehet csinálni hogy itt most élvezem
Én már függõ vagyok, valamelyik mmo -nak mindig lennie kell.

Most egy ideig ez megint a Rift.
Viszont megjelenésig minden hónapban játszhatok egy hétvégét vele, és mert leginkább hétvégenként van idõm, másra már nem éri meg befizetni.
Úgy érted, ha nem jönne legkorábban három hónap múlva...
És még a 06.26. sem biztos, csak egy tipp.
Én csak trialozgatok, de meglepõdtem, hogy az Icewatch-on milyen sokan vannak Sanctumban, majdnem mint a fénykorban.
Minden belépésnél ledöbbenek egyébként, hogy milyen szép ez a játék.
Ha nem jönne a GW2 lehet, hogy befizetnék újra.
1.8-at "kipróbáltam", kb végleg meggyõzött, hogy a Bioware játéka felejtõs.

Elmentem Ember Island instant adventure-re, guilddel crafting rifteket farmoltunk, aztán horgászni, megcsináltam új eventhez az új napi küldiket, és végül egy méretes zóna invasion-nel zártam.

Per pillanat nem tudok másik mmo-t amiben ennyi mindent lehetne csinálni.
Kijött az 1.8 .Gyertek Játszani 😊

RIFT Amunne - Árnyjárók

Akciós Rift Digital Collector's Edition 15 USD!!!

A játék, 30 nap ingyen, és a digital collector's edition bónuszai egy havi elõfizetési díjért. 😄
Az Árnyjárók guild továbbra is várja magyar játékosok jelentkezését!
Folyamatosan raidelünk, instázunk, riftezünk. További informácó és jelentkezés játékon belül vagy pedig a honlapon:

http://arnyjarok.enjin.com/rift

Üdv
Tovább tudod vinni 😊
jaja megvannak lehet h átnézek 😊
Behozták ezt az instant adventuret 45. szinttõl. Illetve ha régi elõfizetõ vagy akkor kapsz elvileg 15 db 2 órás 200% xp potit minden karidra. Szóval Hajrá, pikkpakk fenn leszel. Én most a roguemmal 1 day 12 óra playednél tartok és most vagyok 40. szintû.
köszi szépen, akkor rossz szerveren vagyok és rossz oldalon (steampike, defiants). Baromire nincs kedvem felhúzni a chloroman újra de ha nincs más megoldás...
Icewind
ugye nem gondolod komolyan, hogy annyi idõs lenne? <#hehe><#wink>

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

Icewatch

RIFT Amunne - Árnyjárók

Szia ! Icwatch- Guardian

RIFT Amunne - Árnyjárók

sziasztok!

Jó pár hónap kihagyás után tértem vissza a játékhoz. Kb melyik szerver és melyik oldal ahol van pve élet? Elnézést ha hülyeséget kérdeztem csak anno ezzel elég sok gond volt.
Szaruman
Azért 40-45 évesen ez gáz 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Icewind
biztos skizó.....az ilyen embereket messze el kell kerülni....<#banplz>

Bár jó lenne, ha saját maga döntene úgy, hogy nem írogat többé ide. Kíváncsi leszek a következõ húzására. <#mf1><#action>

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

Árnyjárok
dooz3r, miért kell itt több néven irogatnod a butaságokat és társalognod öngamaddal?

Beteges, amit csinálsz...

Az SG Fórum olvasói, nem hisszük, hogy kíváncsiak erre.

Örülj, hogy a Defiant oldalon van még kivel játszanod, és javasoljuk, ne élj vissza a bizalmukkal...

Szembesítésként és a téma lezárásként, képek a mindenki számára hozzáférhetõ profiljaidról:

Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild

1 hete játszom kb . Eljutottam volna hozzájuk ha engedték volna.

Tegnap elõtt jöttem át a defiant oldalról mert nem igen járt már oda senki a régiek közül. Ráadásul az árnyjárók mumble szerverén voltunk elszállásolva. Ha van karid sötét oldalon akkor ugorj át és kérdezd meg Methyl t vagy Pegazus -t hogy Soundblaster ott játszott e velük. Engem fognak igazolni.

Ha ez ilyen macerás akkor maradjatok inkább magatoknak

Nem az értelmi szintedet szeretném bírálni, de

Mi a f...ért nem csinálsz egy /who-t? Guild név: arnyjarok

Nekem kb 5 perc volt mire "kapcsolták" Ammune-t, tovább 10 perc a jelentkezési ûrlap kitöltése 😊
Árnyjárok
Dooz3r, ajánljuk figyelmedbe az alábbi hozzászólásokat...
de nevezhetnénk Illegalnak/Inter15nek vagy Maxton/Aker/Kraftverk stb...
ki tudja még hány néven nyomulsz...

Engedd meg, hogy idézzek Tõled: "Már mindenki komplett idiótának tart"

Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild

Lassan megunom az árnyjárok keresgélését a szerveren . Már mindenki komplett idiótának tart mert magyarul keresem õket. Legalább válaszolna valamelyikük.

Ign:

Mnemonic

Ha már ti nem álltok szóba vele legalább magával hagyjátok már beszélgetni egy jót 😄

Már reggel láttam telefonról, hogy mit produkáltál itt fórumon Maxton/Aker/Kraftverk ki tudja még ki...Szánalmas!
Arra a shildes sztoridra emlékszem. Délelõtt 11kor kérdezted tud-e valaki gyártani, mi mondtuk hogy SENKI aki online! Viszont linkeltünk neked Ah-ból, hogy mit vegyél meg kb. 20 aranyért.
Fae-ba meg én mentem le tankolni veled, amikor Manyo, Mapo is jött...
Szánalom amit összehordasz itt...Akerral szintén posztoltál csatin, hogy magyarokat keresel. Én írtam, bevettünk mert azt állítottad az elsõ karaktered. Azzal szintén kiléptél pár nap után. Mondjuk gyanús volt már a szinte teljesen egyforma forum apply... S

SZERINTED MI HÜLYÉK VAGYUNK?

Ez az önmagadnak írogatsz meg a legszánalmasabb dolog...
Legalább más stílusban írnál 😄, tennéd a vesszõket stb...

RIFT Amunne - Árnyjárók

Így van !Ki kell próbálni többet is és tesztelgetni .

RIFT Amunne - Árnyjárók

"hogy dual-wielding legyen max szinten is ezt szeretném használni esetleg two-handed"

Ebbõl nekem az jön le hogy alapvetõen dual wieldelni szeretne.

44/20/2 a dual wield build
38/26/2 a top dps build, de ahogy te is írod ez egy 2h build ami rangedre használ csak dual wieldet

De a legjobb úgyis az ha mindkettõt kipróbálja és maga dönt hogy melyik tetszik neki.

Szaruman
13kért kb fél éves elõfizetést kap az ember 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

<#nevetes1>

RIFT Amunne - Árnyjárók