Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Szóval Defiant oldalon sosem volt igazából raidelõ, komolyabb magyar guild. Legalábbis én így tudom, azaz még a headstartnál sem. Ergo, valószínûleg nem lesz sok újraaktivált játékos aki esetleg vissza is térhetne.
Mi guardian oldalon raidelünk folyamatosan, de igaz ami igaz, a 20as raidekre vinnünk kell 3-4 pug playert. Több mint 20 aktív játékos van, de valahogy sosem sikerül együtt online lenni. Illetve szerintem, ha pl. guardian oldalra csatlakoznátok és netalán hozzánk, biztosan sokat tudnánk segíteni a t1 raideken. Konkrétan wipe nélkül végig mehetnénk rajtuk és hamar fel tudnátok zárkózni.
Tehát ha raidelni akartok akkor lényegében szerintem halott ügy defiantként kezdeni.
üdv, Bella
Pár hónappal ezelõtt kezdtünk a Rift-tel játszani, mint 5 fõs baráti társaság - ex WOW-osok - a Defiant oldalon. Jó lett volna találni egy magyar guildet, de nem igazán találtunk és ahogy olvasom az elõzményeket nem is fogunk. Így alapítottunk egy guildet mi az Agrent szerveren, megpróbálunk összehozni egy raid képes csapatot. Ha esetleg valaki szeretni hozzánk csatlakozni várjuk szeretettel a Turul Task Force-ba. Viszont ha nem jön össze a létszám akkor reroll és megyünk az Icewatch-ra.
Ha érdekel valakit keressen meg privátban
fuck mmo's..i.,
Hívd fel õket, van magyar telefonszám is!
Hungary (361) 700-8683
Most egy ideig ez megint a Rift.
És még a 06.26. sem biztos, csak egy tipp.
Minden belépésnél ledöbbenek egyébként, hogy milyen szép ez a játék.
Ha nem jönne a GW2 lehet, hogy befizetnék újra.
Elmentem Ember Island instant adventure-re, guilddel crafting rifteket farmoltunk, aztán horgászni, megcsináltam új eventhez az új napi küldiket, és végül egy méretes zóna invasion-nel zártam.
Per pillanat nem tudok másik mmo-t amiben ennyi mindent lehetne csinálni.
RIFT Amunne - Árnyjárók
A játék, 30 nap ingyen, és a digital collector's edition bónuszai egy havi elõfizetési díjért. 😄
Folyamatosan raidelünk, instázunk, riftezünk. További informácó és jelentkezés játékon belül vagy pedig a honlapon:
http://arnyjarok.enjin.com/rift
Üdv
// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Jó pár hónap kihagyás után tértem vissza a játékhoz. Kb melyik szerver és melyik oldal ahol van pve élet? Elnézést ha hülyeséget kérdeztem csak anno ezzel elég sok gond volt.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Bár jó lenne, ha saját maga döntene úgy, hogy nem írogat többé ide. Kíváncsi leszek a következõ húzására. <#mf1>#mf1><#action>#action>
// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
Beteges, amit csinálsz...
Az SG Fórum olvasói, nem hisszük, hogy kíváncsiak erre.
Örülj, hogy a Defiant oldalon van még kivel játszanod, és javasoljuk, ne élj vissza a bizalmukkal...
Szembesítésként és a téma lezárásként, képek a mindenki számára hozzáférhetõ profiljaidról:
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
Ha ez ilyen macerás akkor maradjatok inkább magatoknak
Mi a f...ért nem csinálsz egy /who-t? Guild név: arnyjarok
Nekem kb 5 perc volt mire "kapcsolták" Ammune-t, tovább 10 perc a jelentkezési ûrlap kitöltése 😊
de nevezhetnénk Illegalnak/Inter15nek vagy Maxton/Aker/Kraftverk stb...
ki tudja még hány néven nyomulsz...
Engedd meg, hogy idézzek Tõled: "Már mindenki komplett idiótának tart"
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
Ign:
Mnemonic
Arra a shildes sztoridra emlékszem. Délelõtt 11kor kérdezted tud-e valaki gyártani, mi mondtuk hogy SENKI aki online! Viszont linkeltünk neked Ah-ból, hogy mit vegyél meg kb. 20 aranyért.
Fae-ba meg én mentem le tankolni veled, amikor Manyo, Mapo is jött...
Szánalom amit összehordasz itt...Akerral szintén posztoltál csatin, hogy magyarokat keresel. Én írtam, bevettünk mert azt állítottad az elsõ karaktered. Azzal szintén kiléptél pár nap után. Mondjuk gyanús volt már a szinte teljesen egyforma forum apply... S
SZERINTED MI HÜLYÉK VAGYUNK?
Ez az önmagadnak írogatsz meg a legszánalmasabb dolog...
Legalább más stílusban írnál 😄, tennéd a vesszõket stb...
RIFT Amunne - Árnyjárók
RIFT Amunne - Árnyjárók
Ebbõl nekem az jön le hogy alapvetõen dual wieldelni szeretne.
44/20/2 a dual wield build
38/26/2 a top dps build, de ahogy te is írod ez egy 2h build ami rangedre használ csak dual wieldet
De a legjobb úgyis az ha mindkettõt kipróbálja és maga dönt hogy melyik tetszik neki.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
RIFT Amunne - Árnyjárók