Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha szepen megkerlek, kifejtened ezt bovebben? Milyen ertelemben nem szamit?

BoneDragon
Jaj sikerült visszakapnom az accomat, 3 órát kellett várni a supportra. <#vigyor>

Morpheus_v2
Kiegészítõ óta nem számít, hogy melyik frakcióban játszol, csak a pvp szervereken.
Nincs magyar defiant közösség.

Pontosan. "veteránnak" fogsz számítani.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Nézem ezt az oldalt...
És ezek szerint, ha összejön a raptoros dolog, a játék, kieg meg az egy hónap, akkor amikor F2P lesz, akkor megkapom a több slotot mindenhova, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tobbedmagammal visszaterunk a Riftbe, anno a jatek nagyon bejott, az emberhiany miatt hagytuk vegul a jatekot. Jatszanak magyarok meg valahol, esetleg defiant oldalon? Dobhatna pm-et ha valaki esetleg jatszik meg guildben most, vagy tud valami magyar guildrol, elore is koszi!

Fpocok
Melyik a legjobb és melyik a legritkább tank class? Én a clericcel szemezek, mert az tud healer is lenni. Mit ajánlotok?

Sajnos igen. Pedig a defiant sokkal hangulatosabb. Inkább úgy mondanám, hogy csak a guardian oldalon vannak magyarok egyelõre.

Fpocok
Guardian vagy Defiants az Iceon? Hol vannak a magyarok többen? Ahogy látom guardian...

BoneDragon
Nem akarom elölrõl. 😊 F2p indulásra gondoltam.

Ebben benne van a kieg is. Ingyen... mire vársz még 1 hónapot?

Jah, bocsi - akkor megéri ha nem akarod elõrõl kezdeni.<#alien>

BoneDragon
Hát ha a kieg is ingyenes lesz, akkor lehet inkább nem tökölök vele, meg várom azt az 1 hónapot. 😊

Ahogy olvasom nem. Csak új accounthoz ÉRVÉNYES! - használtat se nem aktivál újra, se nem hosszabítja meg.

- Igy annyira nem is "bánom" hogy elszállt a régi accom. Legalább frissen, üdén ismerem meg újra a játékot <#alien>

BoneDragon
Most így láthatatlanba nem vágom, mert még van 1 menetem a supportal, hogy adja vissza az accomat. Szóval ha telepítve van a game a gépre, hozzá tudom adni az accomhoz? Rewarddal nem lesz gond mert anno end game-t kitoltam.

Nem lehet/kell hozzá. Az csak a fiókok hozzáadása és ennyi kb. De ha kell, akkor hozzá tudod adni a profilodban.

Ez kell hogy kapj rewardot Rifthez:

REQUIREMENTS
Experienced or above in RIFT ( fokozat - tehát kell hogy elõtte játsz vele - trial kb )
Must have recently run the Raptr Desktop App
Resident in eligible country
Verified email address

Oldal a rewardhoz: Rift reward

Még 39 napig él a "begyûjtés" - claim. A felhasználás: •Codes expire 12-31-2013. Kb ennyi.

BoneDragon
Rift accountot hozzá lehet csatolni steamhez? Kell ehhez a raptr cucchoz..

kiváncsi leszek hányan fogják tolni most hogy f2p lesz , mert ebben van rendesen end game ..
Raptr - ha regisztrálva vagy, vannak nyereményjátékot. Többekközött 30napos Rift kód amely már a kieget is tartalmazza.

mi az a raptoros kod ?
Fpocok
Na faszom. Még sem fogom kipróbálni a riftet mert raptoron nem vagyok elég tapasztalt lol.

Gyorsan el is használtam a Raptr-s kódomat, ami tartalmazza a kieget is és a 30 nap bõven túlnyúlik a f2p kezdésen. Visszamásztam Icewatch szerverre, bár sajna új karival.

Icewatch szerveren van az Árnyjárók Guild õk aktívak játék megjelenése óta de ez PVE Shard viszont mellette szól,hogy a legnépesebb is.
Én biztos Bloodiron folytatom.
Most van ingyen transfer bármikor,nézz körbe még él az elõfizetésed mert utána nem biztos,hogy lesz rá alkalmad
Fpocok
Ez igy van. Amugy sokan vannak magyarok? Hova erdemes menni? Most megszereztem ingyen dlcstol plusz egy honap jatekido. Mire lejar ingyenes lesz.

Na végre már😊
Remélem CE dolgokat megkapom új karakterhez majd
Töröltettem is live support csettel az account-omat.

TDC Geronimo
hóhóó ideje visszanézni asszem nemsokára 😊

"On June 12 with the release of Update 2.3: Empyreal Assault, RIFT will be free to play. Every dungeon, every raid, every warfront, every level – the whole world will be open to players new and old with no barriers to entry. For complete details, visit the Free-to-Play page and FAQ, read Daglar's Producer's letter, and tune in to our free-to-play live streams May 17 and May 31!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Errefelé valakinek nincs kedve néha együtt RIFTezni?
Icewatchon vagyok.
Karinév:Gloxiak
Steamen is fellehet venni:GloXiaK
Hivatalos fórumról:
"The Hellbug rift (Invasive Species) will remain as part of the standard Fire Rift rotation for the foreseeable future "

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Hungry, hungry Helbugs have crash landed in RIFT from the Defiance universe!

A new fire rift named "Invasive Species" now has a chance to appear in all zones. Completing the unstable stages of this rift offers a chance at acquiring any of three different types of hellbug mounts and companions, including the extremely rare Toxic Hellbug.

Anyone can get one - even RIFT Lite players! Play for FREE & learn more @ www.riftgame.com/lite

Hellbug mount

sziasztok ha valaki esetleg guildet keresne az icewatch szeron a <NO Name> guild szívesen lát minden magyar játékos írj üzenetet Csiribi-re vagy keress minket finderen keresztül.
további szép napot
A GMG-n egyébként most 75%-os akcióban van a játék és a kieg:
Rift - 2,5 euró
Storm Legion - 6,24 euró
Alap + kieg - 8,74 euró

Ezekbõl még lejön 20% a GMG20-GGN5D-FC3NA kóddal.

Meg is tettem 😄

Szia dark, végre beszerezhetted a kieget meg 30 napot, ráfordítás nélkül😊

Meglévõ accra pedig a kieget és 30 nap játékidõt ad. Gondolom akinek megvan a kieg, annak meg a 30 napot.

A Raptr ingyen riftet oszt 30nap játékidõvel és storm legionnal. esetleg valaki a ref-emet aki új játékos használná? icewatch defiantban tudok segíteni is. https://rift.trionworlds.com/account/reg/account-registration-short-flow.action?voucherCode=2FE7CWZ2NF69Z3P392PY&request_locale=en&experience=aaf&utm_source=manual&utm_medium=social&utm_campaign=ascend_invite
A legtöbben az Icewatch szerveren vannak.

sziasztok! melyik shardon találok aktiv magyar guildet?
Durva!

Tudtommal Icewatchon van a magyar kolónia és igen, többnyire szétszórva. Az Árnyjárókban vannak csak magyarok, szintezni, dungeonozni akár expert módban is abszolút oké, de sajnos raidre nem volt meg a kellõ létszám a megfelelõ képességû emberbõl. Több magyar játszik különbözõ guildekben, ahol megy a progress raid. Szóval mindenképp szerintem Icewatchra csinálj karaktert!
Ezek csak opcionális kezdõbuildek azoknak, akik nem járatosak annyira az MMO-kban. Bármelyiket is választod, játékba lépés után azonnal átszerkesztheted õket.

karakter kreálásnál régen is voltak pl a papon belül külön választható alkasztok vagy nem tom micsodák ezek?
Nem tudom, hogy a fõbb magyar szerver melyik (Icewatch?), de igazából mindegy, mert bármikor át lehet menni játék közben is más szerverekre, csapatolni, csetelni, stb.
Népesség szempontjából is mindegy a fentebb írtak miatt, meg amúgy sem halott egyik sem (csak kurvanagy a játszótér, ezért tûnik üresnek).

Pont ezen gondlokozom én is. Valszeg következõ fizókor befizetek ugy egy évre, és visszatérek nyugodt Mage karimhoz és az Árnyjárók csapatához <#alien>

Melyik serverre érdemes menni ha netalántán vissza akar jönni az ember?
Én több szerveren is ismerem magyar kolóniákat, de általában nem egy közös, magyar guildben játszanak az emberek (persze van néhány olyan is), hanem nemzetközikben.

Hello

Van még aktív magyar csapat ebben a játékban? Leginkább pvp szempontból érdekel.
wildstorm
Hát az nagyon király. :/ Köszi szépen

Elsõ 20 szint (némi korlátozással) ingyenes, utána meg kell venni, és fizetni a havidíjat. Remélhetõleg így is marad.