8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Icewind
    Szia,

1. nem tudom ki nem segít, de ha 20. alkalommal kérdezik meg egy nap (vagy 1 órán belül) ugyanazt, lehet te se tolerálnád.
    2. TS-en is lehetett segítséget kérni, de ha nem vagy képes arra, hogy felgyere, akkor Í.J.
    3. június 20.-ra tervezzük a nagytakarítást. Addigra kiderül, hogy ki lesz annyira aktív, hogy megmaradjon. (bár ez nem tartozik rád igazság szerint)
    4. ha nem tetszik amúgy a rendszer, akkor lehet lépni. Bár gondolom te már megtetted, bár az ingame nevedet nem tudom.
    5. sok mindenben amúgy nekem is segítségemre van a játékban a következő nagyon jópofa kereső: www.google.hu
    6. remélem most sokat tudtam segíteni
    7. Viszlát!

üdvözlettel,

Xemina
    Árnyjáró

http://arnyjarok.enjin.com/

• tescodr
    Ahogy láttam steamen nem beváltható :S
  • Panzeradler #7353
    Néztem tank buildeket, reaver/paladin/wd-t találtam, ez szimpi, kicsit wow-os DKra hasonlít. Kérdés, én a wd helyett a petes talentet raktam ki, ez nagy lvlen is életképes marad, vagy raidre/dungeonre fontos lesz az a stat amit pont nélkül add a WD? És mennyire használható a Reaver tank?

Más, ezt a raptr kulcsot, beaktiválom weboldalon, utána steamhez is hozzá tudom adni majd? Vagy nem is fogja elfogadni a steam?
  • tescodr
    bocsi :D raptr.com :P
  • Fpocok
    Mi az a rapture? :D
  • tescodr
    nah rapture on keresztül meg lett a játék nekem nem kellett bank kártyás aktiválás,account management nél ki írja hogy:RIFTŸ
    STORM LEGION™ – STANDARD EDITION a transaction nál pedig hogy:RIFT: Storm Legion
    30 Day Game Time Gondolom akkor minden rendben :)
    Hova érdemes menni melyik realmre ahol szívesen látnának egy raidelni szerető kezdő játékost?Magyar klánnal jó lenne játszani :)
  • eurom
    3. tauntaun az kell
  • kigyi
    Mi pedig a Blightweald-on gyülekezünk, ha jól emlékszem a szerver nevére.
  • Fpocok
  • Kiflix
    Én a Poison Thornsba vagyok, de mi a raidelni vágyó réteget szeretnénk megfogni. Sajnos casual guild egyenlőre csak az Árnyjárók van. Eksznek itt van a hirdetése:

"A Poison Thorns, Icewatch szerveren felvetelt hirdet. Varjuk tapasztalt jatekosok jelentkezeset, akiknek nem idegen az expert/elite/heroic instance-ozas es a raideles. PvE server leven egyarant varjuk defiant es guardian karakterek jelentkezeset. Elsosorban a 10 fos raidekre koncentralunk, de a f2p kozeledtevel megfelelo "alkalmas" ember eseten a 20 fos raidek kerulnek eloterbe. Nem celunk egy tomeg/gyujtoguild letrehozasa. A Rift ingame guild findereben is megtalalhato a guild, ezenkivul jelentkezni Molamoth-nal vagy nalam, Eksz-nel tudtok. o/ "
  • slime001
    Az Icewatch szerveren milyen magyar guild van még az Árnyjárókon kívül? Sajnos most, hogy sok az új játékos ez lett a magyarok számára a gyűjtő guild és ha eddig jó is volt a társaság most borzalom. A vezetőség arrogáns és bunkó, ha kérdezel valamit az esetek többségében nem, hogy nem válaszolnak, de még be is oltanak.
  • Aldyr76
    Aldyr vagyok, Bagiráékkal meg Napocskáékkal toltam együtt.Amúgy a riftben is Aldyr néven vagyok jelenleg még lvl50es szinten.
  • kigyi
    Sziasztok, én is visszatértem lassan újra megtalálom mi hol van a karakteremen :)
  • Kiflix
    Szia.
    De igen TERA-ztam kb 2 hónapig :). Ki vagy?:D
  • Aldyr76
    Hi, Kiflix Te véletlenül nem Teraztal az elmúlt időszakban?
  • Kiflix
    Jelenleg a magyarok az icewatch nevű szerveren gyülekeznek, de ha másik szerveren vagy az se túl nagy probléma, mer lehet együtt tolni, raideket instákat stb stb.
  • athosrage
    15 level elolvastam :) Már nem kell válasz bocsi :)
  • athosrage
    Igen utólag rájöttem, és hanyason lehet átvinni karit más szerverre? Mert 14-es vagyok azt írja túl kicsi lvl-m nem vihetem át :S
  • Braikingboss
    18 szerver van összesen. 8 Amcsi és 10 EU-s. Ha itt fent megnézed a szerver statust láthatod is.
  • athosrage
    Lenne egy kérésem meg kaptam kiegészítőt plusz 30 napot :) A szerverek viszont nem változtak, Steampike nincsen a listán csak 20 szervert jelez ki, amit Litel acc alapból, miért?
  • Kiflix
    Rugónál, attól függ mire kell...ha fejlődni akkor ranger kényelmes de unalmas, BD nem rossz. Sokan mondják, hogy a tacti/mm nagyon jó, én még nem éreztem ezt át. Mivel én régen is játszottam a riftel, így megmaradt a kedvenc a NB, és az assa, ezeket váltogattam, ha event volt, akkor MM-re váltottam.
    60on nagyon függ attól mi áll kézre, de a melee erősebb mint a ranged, persze fight függő, hol mennyit kell mozogni.
  • torrente111
    hát a ranger/marks tuti nem már.olyanokat látok,hogy lövöm de alig sebzem erre rámfordul ő meg szinte instant öl.szal érdekes
  • Kiflix
    Régen ingyenes volt, és én eddig változtatást nem láttam.
  • athosrage
    Karakter átvitel itt, hogy működik, fizetős? Mert most Litel acc-al játszok, de szeretném majd átvinni, másik szervere karim, ha Raptr-os 30 napot meg kapom :)
  • HyperMonkey
    Na ez engem is érdekelne, régen (1 éve talán) azt hiszem a necromancer/warlock volt, utána meg a ranger/marksman, de ez nem biztos.
  • 1Darton1
    1-2 nap alatt simán megvan. A hétvége után valószínűleg nem fog engedni.
  • torrente111
    sziasztok.melyik a "legnagyobb" dpssel bíró class/cast?kösz
  • MrStokes
    En szerintem megprobalom minnel elobb unlockolni a kieget es meg az 5 napos ingyenes hetvege alatt be is regisztralni. Aztan lesz ami lesz, max nem enged majd F2P startig jatszani.
  • 1Darton1
    Köszi, akkor ezt inkább kihagyom.
  • Kiflix
    Nem. Az előfizetői bónusszal, majd amikor free lesz, akkor lesz egy olyan része, h xp boostot tudsz tolni, repu boostot meg hasonlókat.
    Szerintem a kódok még alkalmasak lesznek, akkor is ha bejött a f2p, bár ennek utána kell nézni.
    Előfizetés Jún 12.ig kell, utána lesz F2P.
  • 1Darton1
    És ehhez kell éppen folyamatban lévő előfizetés is?
  • kzsolt4444
    Ha rendelkezel Storm legionnal, akkor létrehozhatod a maximális 6 karaktert / shard, megkapod mind az 5 maximális táska helyet, és a legfontosabb ,hogy megkapod a Storm legionnal bevezetésre került új "lelkeket".

Kezdőként ehelyett csak 2 karid lehet, csak 3 táskád lehet, és nem kapod meg a lelkeket.
  • slime001
    Még megy.
  • 1Darton1
    Milyen előnyei vannak az előfizetői bónusznak?
  • athosrage
    Sziasztok! AZ lenne a kérdésem a Raptr-os dolog még mindig él? Vagy már elfogytak? :) Mert fölöslegesen nem akarom végig várni 13 órát :)

Előre is köszi a választ!
  • radical
    f2p előtt érdemes aktiválni pár nappal hogy legyen élő előfizetésed golivekor.
  • Probatbicol
    De miért várnád meg a F2P indulását a kód aktiválásával?
  • MrStokes
    Viszont kerdes, hogy a kapott kieg kodjat fel fogjuk-e meg tudni hasznalni F2P indulasat kovetoen is?

Illetve amennyiben csak F2P indulasat kovetoen aktivalja az ember a kodot, akkor nem fog-e a F2P szempontjabol hatranyt szenvedni ?
    Gondolok itt ilyenre, hogy F2P indulasakor kiertekeli a rendszer az adott account allapotat es mivel meg nincs rajta a kieg beregelve, nem kapja meg az azzal jaro bonuszokat/kivaltsagokat.
  • radical
    Én level 20ként 3 órát vártam hogy behívjon dpsnek. support és healer sokkal hamarabb bekerül.
  • radical
    amugy aki szeretne előfizetői bónuszt, a randyrun.com-on vannak még 3ezerért 30 napos kulcsok, én vettem egyet, fizetés után 15 perccel a postaládámban volt a kulcs.