Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szintén zenész. Akkor mégse mondtam akkora hülyeséget.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

maffi
nekem steames van és nem nem megy a dolog

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

fejnelkuli
Csak steames RIFT-el müködik?

fejnelkuli
Ez a WOW-os Battlefield-es PT klán?

maffi
hát engem elhajtottak a triontól azzal, hogy ezt csak új játékosok kaphatják meg és aki mást mond az téved.

foxxi: te milyen eredménnyel jártál?

Nem akarok okoskodni :p, de van egy magyar clán ami félig meddig még pislákol :p. Nem kéne egybe tömöríteni az embereket :p?
Regi Riftes playerekbol megalakult a Poison Thorns, Icewatch szerveren. Felvetelt hirdetunk tapasztalt jatekosok szamara, akiknek nem idegen az elite/expert instancolas es a raideles. A guild a 10 fõs raideket preferalja. Egyarant varunk guardian es defiant playereket, mivel leven pve szerver, a ket frakcio tud egyutt instanceozni es raidelni. Jelentkezni Molamoth-nal vagy nalam, Eksz-nel tudtok.

maffi
na akkor csak van vmi probléma. megyek én is reklamálni

Akkor megyek reklamálni, me nekem nem ment. Kapják be <#alien>

Melyik guild?
Hat az van amit irtak, mindenhol, a kieget megkaptam, de a 30 napot nem.

Icewatch-ra mentunk, az oldal mar nem szamit, defiant es guardian tud egyutt instazni, raidelni pve serveren. Van aki defiant van aki guardian nalunk.

Megvan mar hova vagy melyik oldalra mentek? Ha jol emlekszem druid voltal😊
Morpheus_v2
A raptr akció alatt ezt kapod meg a kóddal: Rift alapjáték+ Storm legion + 30 nap játékidõ. Ha megvan az alapjáték és ahhoz az accounthoz rakod hozzá akkor megkapod a kieget + 30 nap játékidõt. Ha megvan a kieg is akkor kapsz 30 nap játékidõt a kódért. A raptr kód csak egyszer használható fel egy accounton.
Igen, olyanhoz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Es olyan, meglevo accounthoz adtad hozza a kodot amihez a riftet anno megvetted? Mert mindenhol azt irjak, hogy akkor mindent megkapsz, kiveve a 30 napot.

Én megkaptam a kieget és a 30 napot is.

Morpheus_v2
Igen, szinte mindent megkapsz, csak a kieges 4 soul-t és néhány bag slotot nem.
Morpheus_v2
Én hozzácsaptam a Raptr kódot a már létezõ accountomhoz és tökéletesen mûködik.
Torzonborz
tényleg a f2p váltásnál a már meglévõ accounthoz is jár majd a kiegészítõ ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

maffi
a szemetek! mindegy, legalább a kiegészítõ megvan már 😄

Csak új accounthoz jár a 30 nap, meglévõhöz nem.

maffi
egyébként aktiváltam a raptr-os alap + kiegészítõ + 30 nap játékidõ rewardot a már meglévõ accomra és a 30 napot bizony nem látom sehol jóváírva. vki aki szintén aktiválta már találkozott hasonlóval?

Torzonborz
Nem nagyon érdekel , veszteni való nincs szóval egy EVE vagy Darkfall után az itteni ow pvp kb nudli de még mindig jobb mint a semmi vagy az instanszolt mû pvp.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez a játék nagyon gear függõ, csak melled néz egy veled egy szintû és halsz tuti jó lesz
Torzonborz
f2p váltás után azért megnézném azt az ow pvp-t. én mondjuk pve serverre nem megyek az fix 😛

én is vissza aktiváltam az accom ,megnéztem.
nekem nagyon pozitiv élményem lett vele föleg a borzalmas Neverwinter chaos insták után... ,szerintem a grafika is marha jó lett, biztos húztak rajta valamit.
Ezt a topikot ki üzemelteti ? mert ami fent van írva hogy hol vannak lesznek magyarok 2 éve elavult. Kb a magyarok 90 % icewatchon van...

Nincs kedve valakinek elvállani a topikot? mi meg megszavazzuk, csak hogy jó infok legyenek .
Sziasztok. A magyar "közösség" az Icewatch szerveren van, Árnyjátók guild alaitt. Shift+G, ott meg tudjátok találni. Ez a guild nem raidel aktívan, teljesen casual. Márciusig voltak próbálkozások, de 13-14 tagnál megakadt a dolog(raid 20 fõ). Azok a magyarok akik akartak raidelni együtt mentek egy külföldi guildbe, a Raid Them All-ba. Vannak más magyarok is a szerveren, tök más guildekben, de a közösség egy TS-re jár napközben. Gondolom a játékosok létszáma jelentõsen nõni fog, szóval nem lesz gond a 20 fõs raidre kiállítani a csapatot(kérdés milyen minõségben :p), ezért mindenképpen jó ötletnek tartom összejönni egy guildbe és nekivágni esetleg a raideknek.

UI: Open world PVP nincs, halott. Felesleged pvp szerverre menni. Warfronton, instában, raiden, guildben, partyban, zone eventben, bárhol tud Defiant és Guardian egyutt lenni.
maffi
na sikerült lebonyolítani a problémát az ügyfélszolgálattal live chaten, így már csak a peccselés maradt hátra és bevetem magam a dolgok sûrûjébe újra. úgy látom az icewatchon tobzódik a többség, így én is ott indítok új karit. jó lenne vmi nagyobb magyar bandázást beindítani, mert azért mégiscsak csapatban a legjobb.

ja, egyébként bátran ajánlom mindenkinek a live chates segítségnyújtást. a várakozási idõtõl eltekintve, nagyon korrekten és gyorsan orvosolják a problémát

Akkor egyelõre maradok Blightweald-en 😊

Fpocok
Csak ne hogy elkúrják, istenem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Ahogy elnézem nem azért lesz f2p, mert már nincs játékos. Simán csak jobban megéri ez a rendszer. Kíváncsi vagyok wow mikor követi...

Fpocok
8 perces a sor icewatchon <#banplz>

<#alien>

BoneDragon
Na jó tényleg új karaktert kell kezdenem mert már azt se tudom mi micsoda, rengeteg minden változott. :o

asszem júniustól énis visszanézek a magemre.
Hali! Melyik szerveren érdemes kezdeni? 😊
KisCsaj néven tértem én is vissza <#alien>

bowden
Icewatch szerveren kezdtem el játszani a free to play miatt. Papsajt nevû törp papomat nyugodtan vegye fel barátnak az aki magyar szóra vágyik mint én és kezdõként kezdõvel szeretni együtt kalandozni, társalogni.
Ugyanis a játék egész jónak tûnik nekem csak társaság hiányzik:-)

BoneDragon
Nekem ugyan ez volt a problémám. Igaz várni kellett 3 órát a supportra, de utána 15perc alatt lerendezte. Kérdez pár infót aztán helyreállítja.

Ha eleg kitartoan ostromlod a supportot, altalaban segitenek.

Melyik server lesz végül akkor magyar közösségnek? PvPbõl ugye csak egy van ami angol, de pvebõl van vagy 2-3 ha jól emlékszek.

Fpocok
Az normális hogy guardian oldalon csináltam egy seraphic guardot, aztán átmentem másik oldalra ugyanazt csinálni és tök más skilleket kapok? Meg power helyett manám van?

maffi
ez a raptr-os akció engem is visszatérésre késztetne, csak 1 baj van, a jelszót nem tudom, és a password resethez kell biztonsági kérdésekre sem tudom a választ 😄 mármint nyilván tudom, csak azt nem hogy milyen formában adtam meg. ilyen esetben kihez tudnék fordulni?

En ezt a raptr-os cuccot vegul a regi accountomhoz addolom, igy meglesz a kieg, es ha f2p lesz a jatek veteran jatekosnak szamitok majd ha jol gondolom, szoval meg ez a minimalis megkotes sem lesz igy.

Morpheus_v2
A f2p verzió megjelenésétõl kezdve a kieg megléte kb táskák számában és a 4 kieges soul-ban (amik sajnos elég jók 😄) tér el csak a f2ptõl. A f2p-es játékosok is mehetnek az új helyekre az elérhetõ max szintig, lehet ugyanúgy dimenziójuk, stb. Egész barátságos rendszert vezetnek be.
Fpocok
Szóval akkor pve klánosdi raidnél nem számít a frakció, ha megvan a kieg? Fasza.

Koszi, ez eleg jo hir.

Morpheus_v2
Eddig 2 ellenséges frakció volt, most már ez a kieggel megváltozott és együtt harcolhatunk a gonosz ellen. Szóval közös instázások, raidek és guildek vannak. Ez a Pve szerverekre jellemzõ, a pvp-n szerintem ugyanúgy ölhetik egymást az emberek mint eddig. Bár ezt meg kéne erõsíteni, mivel nem nagyon voltam pvp szerveren a kieg megjelenése óta...
Ez mit takar? Defiant és guardian is raidelhet együtt teszem azt?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com