8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Hofigalopp2
    7 napig nem tudsz újból transferelni(csak karakterre vonatkozik).
  • Aldyr76
    semmibe és instant, egyenlőre h mi lesz f2p-nél azt nem tom.
  • Eftörsokk
    a transfer hogy működik? mármint, kerül valamibe és időkorlát?
  • Hofigalopp2
    Ez most is így van. De az instákon kívül rengeteg dolgot kell még tenni, hogy raidképes legyél.
  • Aldyr76
    Hát ha a régi rendszerből indulok ki akkor instázásért tokent és tokenért geart lehet kivenni.
  • Hofigalopp2
    Expert insta, raid és az általad is említett planar cuccok. PVP cuccokat pve-ben felejtsd el, csak a trinket kell. Az bis, a többi nem. Conquest pontot kell feltolni 180.000 felé, hogy minden bonuszt megkapj. Instant adventurek, huntriftek hogy reput húzz lesserek illetve enchantok kivételére. Kb ennyi :)!
  • torrente111
    persze a raidelésen kívül
  • torrente111
    hát csodás itt vagyok friss 60 ason.de lövésem sincs,hogy honnan lehet gearelődni a pvpn és a planar cuccokon kívül.valaki segítene?
  • Aphelium
    Mert nem mindenki az Icewatch-on akar gyülekezni - azoknak ez egy lehetőség. Blightwealden nincs queue.

Biztosan van más aktív guild is, de elképzelhető, hogy nem elég vokális az újoncok felé. Az elmúlt pár hétben legalábbis egyetlen guild recruittal sem találkoztunk.

Egy darab, stagnáló magyar guilddel futottunk össze, az nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.
  • BoneDragon
    Icewatchon 15 perces sor. Wát
  • kigyi
    Jelzem a szerveren van magyar populáció és sikeres guild is tehát van csapat nem kell 10 felé osztódni feleslegesen.
  • Fpocok
    Nincs házigazda.
  • BoneDragon
    De miért megint egy másik szerveren? Le kéne cserélni a házigazdát és kiírni hogy jelenleg hol gyülekezünk.
  • Aphelium
    Sziasztok!

Kezdő játékosokként, a F2P közeledtével kezdtünk páran játszani az EU Blightweald (PvE) realmon - ami egy medium pop realm, ezáltal a játék által jelenleg ajánlott.

Magyar (és aktív!) közösség hiányában a szerveren, alakítottunk egy csapatot, hogy kipróbáljuk a RIFT-et, szinteljük, dungeon-özzünk, PvP-zzünk...

Röviden: hogy lássuk, mit tud nyújtani számunkra a játék, miközben elcsevegünk egymással, segítünk egymásnak.

Ha érdekelne bárkit a dolog, mindennemű kötelezettség nélkül - "Reapers of Telara" néven megtalálható a guild a finderben (mégegyszer: Blightweald EU, PvE - oldal a PvE miatt mindegy).

Esetleges további infokért /w Aphelium; /w Zanza; vagy bárki a guildből.
  • athosrage
    A következő kérdésem lenne, eddig warlockot csináltam, gondoltam húzok még1 karit, kettő között variálok Tempest vagy Tactician melyikkel jobb a pve-re? Esetleg melyik használható pvp pve-re? Előre is thx a választ! (bocsi noob kérdésekért)
  • MeoH #7380
    Class trainernel tudott megvenni: purchase new rule.
  • athosrage
    Sziasztok! Egy hülye kérdésem lenne, hogy lehet új soul treet szerezni a meglévőd mellé? Csinálhass 2. soul treet is? Előre is köszi a választ!
  • torrente111
    kösz
  • Tatyla
  • tenca
    A leggyorsabb szerintem a vissza portál Iron Peak-be és onnan be a másik terület portálába.
  • torrente111
    segítene valaki?hogyan jutok át arról a szigetről ahol cape jule van oda ahol kingdom of pelladame van?portalom nincs,hegyek meg víz van közte szal nem tudom hogyan lehet.kösz
  • torrente111
    jaja én is itt ragadtam )
  • Fpocok
    Jó, hogy szólnak. Most csináljátok meg! Nagyon jó a játék!
  • foxxi
    Last call for FREE Storm Legion via Raptr!

After next Tuesday you'll no longer be able to earn yourself a FREE copy of Storm Legion because RIFT goes Free-to-Play!

Lock in all the benefits of owning RIFT: Storm Legion today - get all the details at http://raptr.com/High_strung/news/5176e8e371abcdb7e2/rift-takes-raptr-rewards-by-storm-

The other RIFT Raptr rewards are here to stay though - We'll have a new reward you can unlock when this offer goes away, have fun!
  • Eftörsokk
    köszönöm a válaszokat :)
  • Morpheus_v2
    A páncél/fegyver készítés aránytalan drágaságát értsd úgy, hogy a max szinten használható dolgok előállítási költsége drága.
  • Morpheus_v2
    A játék 50-es szint után nehezedik majd kicsit 60-ig, de nem lesz az se kihívás, lvl60-on az "expert" dungeon-ök aránylag egyszerűek (nekem azok a régi expertekhez képest), healerként azért nem árt, ha tank gyógyítása mellett tudod a csapatot is gyógyítani, néha cleans is kellhet. Ezeknek az instáknak a taktikája minimálisan változik az eredeti verziókhoz képest, szóval ha van eszed és tudod használni a karaktert, akkor nem jelentenek majd nagyobb kihívást. Ez után ki kell kifarmolnod a megfelelő gear-t , ami kb 1-2 hét és nem lehet meggyorsítani (itemshopos fizetés), mert napi 5 dungeon coin-t kapsz és a legolcsóbb gear az 17 coin, legdrágább 28 és ezeket felkell újítani ami darabonként 20-30 coinba kerül. Miután megvan, mehetsz raidelni, ott viszont már résen kell lenni.
    Craftnál érdemes a runakészítést választani, vagy a potion készítést, ezekkel lehet pénzt is keresni. A páncél/fegyver készítés jelenleg aránytalanul drága.
    Az új story questekről még nem tudok nyilatkozni, de az alapjátékban az egyikért kaptál egy krokodil mountot.
  • Kiflix
    Attól függ kinek mi a nehéz, RIFT-ben ahogy én észrevettem nem a questeken van a hangsúly, hanem majd, ha 60 leszel. Mivel én akkor is játszottam amikor 50 volt a max szint nem nagyon emléxem mennyire kell heal a későbbiekben, de 50 után kicsit érdekesebb lesz a játék, a fejlődés picit belassul. Fejlődni nem csak questekkel lehet, van instant adventure, PvP, dungeon... választhatsz olyat ami neked jobban fekszik. 60 után azért kezdő gearbe figyelős a játék, de azért ne egy ultrahardcore-t képzelj el, ami megoldhatatlan. Raidek wowosak, legalábbis a felállítása.A bossok nekem tetszenek amiket kitaláltak, régen is imádtam őket.
    A craftolás nagyon is életképes. Egyén kérdése kit mit szeretne csinálni :)
    Bocs a lassú válaszért
  • Eftörsokk
    valaki ? :)
  • torrente111
    ne bánd a feleség/gyerek többet ér. SE
  • BoneDragon
    Kár, hogy nem lesz időm játszani vele.
  • Fpocok
    Most olvasom, hogy ugye hétvégén volt akció, hogy a régiek, akik rendelkeznek a játékkal, de előfizetéssel nem. Játszhatnak. Most olvasom, hogy NEM CSAK HÉTVÉGÉN, hanem 12-éig nyomhatják ők is. Rendes tőlük.
  • Fpocok
    Van guildbank.
  • Tatyla
    Hellbug rift végén random nyerhető
  • Eftörsokk
    no, kezdek belemelegedni a játékba, van egy 32-es cleric-em. a graf faja, a skill fák nagyon tetszenek, nagyon változatosak, eddig bejövős a játék.

egy dolog zavar csak, mégpedig hogy a játék nagyon könnyű, a solozás még hagyján( bár 4-5 ellenfelet is megölök egyszerre úgy hogy gyógyítanom se kell magamon, de ez még elmegy), de hogy a dungeonokat, healer mód-ban gyakorlatilag 1 spellel végig gyógyítom az mi már? :D mana nem fogy szinte semennyire, 60-70%-nál lejjebb szerintem még nem sikerült vinnem.

szóval az a kérdésem, hogy később ugye benehezedik a játék ? és ha igen kb mikor ? :)

ja, meg, a sima questek számomra kissé összefüggéstelennek tűnnek, a sztori questek is eléggé meh kategória eddig, van valami értelmes reward értük, és mennyire folytatólagosak? tehát mondjuk kihagyok egyet akkor nem tudok másikat felvenni majd vagy itt hogy működik?
    és a sima questekért kajak ilyen kevés xp-jár? (vagy a dungikért jár ilyen sok ? :D )

és még egy,a craftolás mennyire életképes ?
  • TheGrinder
    Bár nem tudom mi akar a F4P lenni. :D
  • TheGrinder
    Június 12-én, ha minden igaz.
  • ricsa008
    mikor is vált F4P -re?
  • torrente111
    gz hozzá.hol lett meg?melyik részen?
  • Tatyla