Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalos válasz, hogy lesz e még kulcs.
Parasite Eve 2, best game EVER!
AVIRA - \"More than security.\"
RIFT and Raptr have combined forces again – and there's new loot! Just use the Raptr app while you're playing RIFT from April 23 to June 11 and you can earn incredible Raptr Rewards such as a free copy of RIFT Storm Legion™, as well as in-game items like Spaulders of Earthen Might, a Storm Legion Arbiter's Helm, and even a special Raptr Raptor companion pet.
( RiftForum ) - ebbõl szürték le hogy az elkövetkezendõ majd 3 hétben folyamatosan pótolják az 3000+ os készletet. - hivatalos reagálás egyenlõre a csend - hétvége, stb. Sal majd hétfõn, folyt. köv.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Köszi
Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amugy azt mondják jövõ héten jönnek még kulcsok.
Bár nem értem, ha ingyenes lesz júliustól akkor nem lehet majd a storm legiont ingyen letölteni hanem meg kell venni?
Don Kartács :)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Ez egy ruha, ami a boltban lesz majd 😄 Nem bug, hogy nincs felsõteste 😄
Ló meg nem szintfüggõ, hanem pénz függõ. Nekem lvl15-re lett meg a két és fél platinum, amennyi az alap ló ára.
A másik meg ezt a "Wow szintû a grafika" dolgot vegyük úgy, hogy nyelvbotlás volt 😊
Én is csak kb. medium-on tudom játszani ,de még így is fényévekkel veri nálam a wow-ot, persze nem csak külcsínre gondolok hanem fizikára is, ami nálam kétszer annyit ér egy mmo-ba.
Egyébként most fordítottam le a Rift szerkesztõség levelét amelyben sok itt elhangzott kérdésre választ lehet kapni, holnap tiszta fejjel átnézem a hibákat, és közzéteszem nektek!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Kérdés akkor másnál hasonló gépen, hogy fut mert nálam valamiért nem szépen sajna.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
mmonomad és pvpista
de rift acc is uj kell mert a free trialt a régihez is hozzá tudnám rakni ugy láttam a trionéknál.
mmonomad és pvpista
és ezt a rift free trialt akkor ne a régi accomra tegyemm rá hanem egy teljesen ujra a raptr desktop appal együtt ugye?
mmonomad és pvpista
GET OVER HERE!