Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha fut a raptr app es a Rift, Riftben ctrl-tab-ot nyomsz feljon egy ablak ahol realtime szamolja a jatekidot.

Fpocok
"We don't plan to make any significant changes to the Raptr promotion until after we switch over to Free to Play on June 12th."

Hivatalos válasz, hogy lesz e még kulcs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Amúgy csak pár kommentet kéne visszaolvasnod.

slime001
És nem is lesz már vagy ezt nem lehet tudni?

AVIRA - \"More than security.\"

BoneDragon
Mivel csak akkor jelzi ki, ha kilépsz a játékból. Amúgy jelenleg nincs kód hozzá, csak a sisakhoz meg a pethez.

slime001
Mûködik még ez a raptr-os cucc vagy ne foglalkozzak vele? Csináltam egy új accountot, letöltöttem a raptr-t, ott van a játékok közt a Rift, de hiába játszok vele nem látom, hogy pörögne a számláló. Valaki tud valami megoldást?

AVIRA - \"More than security.\"

BoneDragon
Érdekes, tegnap járt le a 3 napos trialom, jött is a levél mégis be tudok most lépni. Pedig nem kaptam +30 napot a raptr kódhoz. Más is betudott?

Fpocok
Ahha ok. Bár konkrétan itt sem írja, de valószínûleg tényleg. Kössz!

Bocs, melóból vok.

RIFT and Raptr have combined forces again – and there's new loot! Just use the Raptr app while you're playing RIFT from April 23 to June 11 and you can earn incredible Raptr Rewards such as a free copy of RIFT Storm Legion™, as well as in-game items like Spaulders of Earthen Might, a Storm Legion Arbiter's Helm, and even a special Raptr Raptor companion pet.

( RiftForum ) - ebbõl szürték le hogy az elkövetkezendõ majd 3 hétben folyamatosan pótolják az 3000+ os készletet. - hivatalos reagálás egyenlõre a csend - hétvége, stb. Sal majd hétfõn, folyt. köv.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
forrás?

Jövõhéten jön új adag raptr kód, érdemes figyelni, aki lemaradt róla. Addig is, érdemes lejátszani a szükséges 14 órát <#alien>

Rowlend
Elvileg lesz még kód hamarosan.

GET OVER HERE!

Tatyla
ezzel nem vagy egyedül

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem maradt valakinek elfekvõben egy Storm Legion kódja, vagy nem tud valami diszkont lehetõséget kódhoz? 1-2 órával lemaradtam a raptr-os akcióról, de 5-6ezer Ftot most nem tudok kifizetni rá..😞
Köszi
Sajnos ez szerintem is így lesz. Az egyik legfontosabb dolog amiért a rift minden más MMO társát lepipált szerintem ,az a rendszeres karbantartás és tartalombõvítés. Egy mmo ban sem volt ilyen szintü és minõségû igyekezet, és ez szerintem is csökkenni fog a F2P után sajnos. (bár ugye olvashattuk ,hogy 3.0 ig minimum tervezve van a játék, de akkor is..

Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram

TDC Geronimo
Szerencsétlen Triontól most küldték el az emberek több, mint a felét. Nem véletlen ez a f2p idõzítés se sajnos. Ezek után gondolom a havi frissítések se lesznek olyan tartalmasak, mint elõtte

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

collectors editionom van, rajta egy 50es mágussal, azért kérdem hogy érdemes-e tekernem még a raptoron vagy felesleges.
Amugy azt mondják jövõ héten jönnek még kulcsok.
Fpocok
Elvileg azért csináljuk, mert akinek a f2p be lépés idejében megvan a kieg meg a teljes játék, az több dolgot kap, nem lesz lekorlátozva, mint az, aki csak jun 12 után csinál accountot.

ha valakinek van full kulcsa ami nem kell neki szivesen elfogadom. 😊
Bár nem értem, ha ingyenes lesz júliustól akkor nem lehet majd a storm legiont ingyen letölteni hanem meg kell venni?
BoneDragon
Tegnap aktivaltam akkor meg volt 800+. Viszont sajnos nem kaptam +1 honapot .

Fpocok
Ezt használom, de nem jó, mert a tooltip a bal felsõ sarokban van és nem lehet vele mit kezdeni.

Braikingboss
Imhotar's bags

Régen ezt használtam lesd meg hátha ez jó neked.

Don Kartács :)

Fpocok

Fpocok
Az öreg rókákat kérdezném, hogy van e valami jól mûködõ bag addon?

10 éve még mûködött 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Azt nem tudom sajnos, hogy mi lesz a helyzet a barát meghívásával, viszont az alábbi link alatt mint ahogy ígértem megtalálhatjátok a fordításomat, melynek az alapja ez: Rift free-to-play Ezen link alatt található hivatalos tájékoztatót próbáltam meg az érthetõség szintjein belül lefordítani, és nagyon sok érdekes, fontos dolgot elárulnak benne. Mivel nincs semmi féle hivatalos magyar fansite ezért nem tudom publikáltatni sehol az anyagom így csak egy word doc-ként tudom megosztani veletek : Itt elérhetõ Valamiért a google drive nem nyitja meg, szedjétek le (bal felsõ sarokban található a lefelé mutató nyíl alatt a letöltés).

Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram

Azt tudja valaki hogy a recruit a friend hogyan fog változni f2p után?
Akkor még egyszer: jár az alapjáték + kiegészítõ + 30 nap játékidõ. ha megvan már az accountod ( régi ), ahhoz is hozzá tudod rendelni, viszont abban az esetben NEM jár a 30 nap! De a kieget megkapod, és Jun 12 után tolhatod. Ha új accot csinálsz, akkor megkapod a 30 napot is és a veteránnal járó ingame bónuszokat is. Ennyi. <#alien>

Nem igazán vágom ezt a raptr-os akciót, ha van már régi accountom akkor mit kell tenni? És megkapom a Storm Legiont vagy csak az alapjátékot?
Anno az Infernum-ba kipróbáltuk ezt a tömeg guildos / raidelõs mókát és azt kell mondjam a sajtreszelõvel való rejszolás kellemesebb élményt nyújtott... Amennyiben összejön 10 értelmes, ügyes ember úgy kipucoljuk a 10es raideket, viszont ha nem akkor marad az 5 fõs / uninstall. A minden magyart 1 kupacba gyûjtés 10 éve is haszontalan volt, mert az emberek nagy része annyira fogalmatlan, hogy idõvel kiégette az értelmesebb népeket is. Így tisztább szárazabb érzés.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

A lábát néztem ahogy belelóg a földbe. Régen is volt ilyen, sõt! volt hogy hiányzott a popója vagy a feje. Egybõl ez jutott eszembe <#alien> , amugy szép ruci, bár én nem vagyok oda a divatmajomkodásért egy mmoban sem - álá GW.

Fpocok
WTF?
Ez egy ruha, ami a boltban lesz majd 😄 Nem bug, hogy nincs felsõteste 😄

Ló meg nem szintfüggõ, hanem pénz függõ. Nekem lvl15-re lett meg a két és fél platinum, amennyi az alap ló ára.

én csak tegnap kezdtem játszani, és lenne egy kérdésem. ez a mount dolog hogy van? láttam már level 8 as embert is mounton.. v ez nem szintfüggõ?
Ez semmi extra. Már a béta alatt is voltak ilyen bugok. Aszem még nekem is megvan a kép a krimról amit küldözgettem bugreportban <#hehe>

Fpocok

Én is furcsának véltem ezt az új klán alapítást. Egyenlõre sajnos nincs olyan nagy magyar létszám az egész rift-et nézvén, mér kell még azt a kicsit is kettéválasztani? De persze mindenkinek szíve joga..

A másik meg ezt a "Wow szintû a grafika" dolgot vegyük úgy, hogy nyelvbotlás volt 😊
Én is csak kb. medium-on tudom játszani ,de még így is fényévekkel veri nálam a wow-ot, persze nem csak külcsínre gondolok hanem fizikára is, ami nálam kétszer annyit ér egy mmo-ba.

Egyébként most fordítottam le a Rift szerkesztõség levelét amelyben sok itt elhangzott kérdésre választ lehet kapni, holnap tiszta fejjel átnézem a hibákat, és közzéteszem nektek!

maffi
azt lehet tudni, hogy ilyen gyémántot vagy mit lehet-e farmolni vagy átváltani játékpénzbõl?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

BoneDragon
bowden
Akkor azt mondom, hogy a gw2 is szebben futott a gépemen. Biztos nálam van a hiba, a gépecske: amd phenom 2 x4 840, msi hd6670, 8gb ram.
Kérdés akkor másnál hasonló gépen, hogy fut mert nálam valamiért nem szépen sajna.

maffi
a 30 nap nem, de a kiegészítõ igen. én mindenesetre aktiváltam, és majd az ingyenessé válás után indítom az igazi mókát

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

csak mert vissza olvasva azt szürtem le hogy régi acchoz nem jár a 30 nap

mmonomad és pvpista

az mindenképpen uj lesz mert nem ismertem ezt a raptr valamit, mondjuk most se tudoom mire jo,

de rift acc is uj kell mert a free trialt a régihez is hozzá tudnám rakni ugy láttam a trionéknál.

mmonomad és pvpista

Fpocok
új raptr acc kell.

ezt nem mertem megkérdezni féltem hogy 100 óra meg ilyenek,

és ezt a rift free trialt akkor ne a régi accomra tegyemm rá hanem egy teljesen ujra a raptr desktop appal együtt ugye?

mmonomad és pvpista

Fpocok
14 óra.

Rowlend
Mennyit kell játszani az ingyenes változattal, hogy raptr megadja a teljes játékot?

GET OVER HERE!

Egyik legszebb MMO...
BoneDragon
Wow szintû a graf? Vegyük úgy, hogy ezt meg se láttam.

bowden
Egyetlen bajom a játékkal, hogy kb wow szintû a graf és az ultrán szépen futott ez pedig medium-high-on 23-30 fps<#nemtudom>

Fpocok
NA MEGVAN A 30NAPOS MEG A KIEG! GONDOLOM STEAMBE NEM LEHET BEREGELNI... ?