8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
eurom #7435 de nem igy van ,open world pvp van guardian a defiant ellen :D -
#7434 Külön elzárt helyen van pvp... battlegroundokban. Codex, black garden stb... -
eurom #7433 mi az hogy instancolt a pvp a pvp szerveren ?
-
Hofigalopp2 #7432 Mert a PVP instancolt. Ha annyira akarsz openworld pvpzni, be tudod pve szerveren is jelölni magad hogy meg lehessen téged ütni, persze csak olyan aki szintén bekapcsolta magán. PVE endgame szintén instancolt, ahova nem tudsz bemenni... -
eurom #7431 ezek a Bloodiron szerveren vannak -
eurom #7430 szerencsére jópáran nem igy gondolják,
Defiant oldalon láttam 2-3 magyar guildet, de elég kretén nevekkel ugyhogy nem irom ide.
Guardian oldalon Unikum guild ,
aztán aszem a we stand alone angol guildben is van pár magyar -
eurom #7429 ne viccelj már, miért nincs értelme pvp-re menni? -
Hofigalopp2 #7428 Röviden és tömören nincs. Nincs semmi értelme PVP serverre menni. -
nxs #7427 PVE / PVP szerver közötti különbség érdekelne. Van olyan tartalom a játékban jelenleg ami okot adhat outdoor pvpre? Gondolok itt farmhelyek,raidekért folyó harcokra,dng elötti GVG. Vagy mint pl. a terában a nem insta GVGket csak provokációval lehet elérni? (gyk.: pk amíg egy top guild össze nem szedi magát és megpróbál eltakarítani)
Válaszokat előre is köszönöm. -
#7426 Bloodiron szerveren tudna valaki magyar guildet mondani? -
DukaMYStro #7425 Köszönöm még egyszer! -
#7424 Használat csak saját felelősségre és nem vonj le semmilyen következtetést abból amit ott tapasztalsz :) -
#7423 /join hun mint minden MMO-ban ahol chat is van :) -
DukaMYStro #7422 Kösz! És hogy tudok rá "bejelentkezni"? -
#7421 Van. -
DukaMYStro #7420 Sziasztok, kérdésem, van e itt magyar cset szoba? (már a játékon belül) -
#7419 -
foxxi #7418 Jobban bejön a mostaninál! Grat! -
#7417 klassz -
#7416 Jó link -
#7415 Csináltam egy frissebb storm legionos bannert.Itt megtudjátok nézni, ha tetszik be is lehetne tenni. -
#7414 Szia!
Ha még most aktiválod akkor kapsz bónuszt az f2p elején, ha később akkor nem tudom arról nem írnak sehol, de lehet később már nem is lehet aktiválni mivel f2p lesz. -
#7413 Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni.
Steamen kaptam ajándékba még múltkor egy Rift példányt. Az egyik kérdésem az lenne hogy ilyenkor is ingyenes az első hónap? (Rift accounthoz nem nagyon tudtam hozzáadni a steames cd kulcsot.)
Ha igen, akkor az lenne a másik kérdésem, hogy ha én ezt most aktiválom, akkor a f2p-ben én is sima free playernek fogok számítani?
Előre is köszönöm. -
#7412 Tempest Bay-be vannak vendorok ahol vehetsz planar essence-eket, hunting lure-t meg asszem még cape-t is, de ehhez repu kell. -
#7411 kösz.még az volna a kérdésem,hogy 60 on lehet e csak planar ért venni cuccot mint kis szinten ha igen hol? -
Kiflix #7410 http://rift.zam.com/wiki/Cult_Saga_Quests_%28Rift%29
Attól függ melyik oldalon vagy... :) sok sikert torrente -
#7409 nyomj pont ot -
HyperMonkey #7408 Az instant adventure-be hogy lehet bejelentkezni? Én csak a chronicles-t találtamn. -
#7407 Persze, semmi gond csak jeleztem hogy mi is ott vagyunk lelkesen :) -
#7406 sziasztok.van egy quest lánc aminek a végén egy krokodil monut a reward.de az a faceless man iron pikeban nem adja a qt.valaki csinálta már?van valami előzmény?vagy mit kell csinálni?kösz -
#7405 Vén Kecskék :D -
Kiflix #7404 Szia Tatyla!
Nem tudom minek a rövidítése a VK, de ne haragudj, egyelőre ennyi infom volt azért írtam, hogy aki tud még valamiről írjon nyugodtan, hogy az emberek megtalálják a helyüket. -
#7403 Olvasgatnivaló friss 60-asoknak.
http://riftguru.blogspot.hu/2012/11/the-one-level-60-guide-pve.html
http://forums.riftgame.com/rift-general-discussions/general-discussion/340632-guide-ok-so-youre-60-what-now.html
Én javaslom az AH-zást is ha minnél előbb elakarsz kezdeni expertezni, így nem kell annyi infinity stone-t farmolni. Illetve a napi Chronicle-st is, bár ez tuti benne van valamelyik guide-ban. -
#7402 Én mindig warrioral megyek, még anno wow-ban megtetszett. Nekem meg pont a mage meg hasonló nem tetszik. :) -
foxxi #7401 Megnyugtató amit mondol Eddig a legtöbb ( kb. mind ) mmoban távolsági ill. support karit favorizáltam/ok, igy a változatosság fentartása végett döntöttem a warrior mellett. Ezekszerint nem lesz rossz döntés . Köszi! -
#7400 Jó kis dmg-je van annak a warriornak. Néztem streamet, amibe az end game bosst ölték és csak úgy repkedtek a 30k-s critek, ráadásul bőven első volt dps-be. Felakartam húzni 50-ről a warrioromat, de annyira rég játszottam már vele, hogy az első mob packba meghaltam 2x, szóval inkább felhúzok egy másikat karit. -
foxxi #7399 Hü bazzeg.. ez a warrior igen merész váltás volt a mage után a részemről. De majd kiderül, mit ér -
#7398 Meg mi a VK -
#7397 Mivel felmerült a banner frissítés, és mivel láttam, hogy eddig senki nem írta, hogy vállalná, így szívesen jelentkeznék házigazdának. -
Kiflix #7396 Annyit tudok mondani, bár úgyis gyorsan el fog pörögni, hogy jelenleg az Icewatchon 2 guild van ami magyar ( javítsatok ki ha tévedek), Poison Thorns(PvE,raid, insta stb) és az Árnyjárók(casual).
Persze nehéz ezt így most kijelenteni, hiszen az emberek még gyülekeznek, így el kell telni egy kis időnek amíg beindul minden. Legyetek türelmesek, akárhol is köttök ki :)