8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#7475 Aki friss accountra rakta a raptr kulcsot, az 180 credittel lett gazdagabb:) -
#7474 Nem kell vele foglalkozni. Annyira nem képes, hogy a bannerra kattintson és megtudja honnan kell letölteni, utána meg 1 óra után benyögi hogy szarfos. 1 óra alatt szerintem le se töltött neki, de ha mégis max 2 percet játszott vele. Had menjen. -
1Darton1 #7473 Pedig egyszer érdemes kipróbálni egy mmo-t, egész jók. -
#7472 Hát biztos kell még pár óra, mire be lehet lépni. Majd 8 körül ránézek. :) -
#7471 Én még nem indítottam el, majd, ha leszedi teljesen. Addig olvasgatok valamit. -
Eksz #7470 Shardvalasztoig mar belehet jutni. :F -
#7469 Na frissítés nekem is elindult :D 1.63GB :D -
#7468 1,5 giga kb. -
radical #7467 mennyit tölt le?
-
#7466 Nekem már frissül a game. -
#7465 Icewatch-on és Blightweald-on vannak páran, de az Icewatchra már nem ajánlatos menni, mert már most is nagy a sor a bejelentkezésnél, 8 körül már minimum félóránál több a várakozás. -
#7464 Neked is koszonom a valaszt. -
#7463 Nekem ez nem tetszik. delete. Marad a gw2. -
#7462 Technican a soul neve, elvileg a warrior is tud gun-t használni.(Nem tudom mennyire használható, nincs warrim.) -
#7461 Koszontem tisztelettel a gyors valaszt. -
HyperMonkey #7460 Rogue soul-al tudsz puskát használni, és tralán a marksman és a ranger. Akik íjat használnak azok. Mint a wowban, ranged fegyver lehet íj vagy puska.
Én ezt tudom, aztán lehet hogy más is tud, de ezek biztosan. -
#7459 Icewatchon sokan vannak.
Banner-ra katt, ott start here, végig csinálod és kész. Nincs külön f2p kliens ugyan azt használja, majd ma lesz az update.
Még mindig jelentkeznék Házigazdának, sok ilyen kérdés lesz még úgy érzem. -
#7458 Melyik szerveren vagy a legtöbb magyar? -
#7457 Sziasztok! ez engem is erdekel, hogy a free to play verziot honnan tudom letolteni? A masik kerdesem, hogy lattam egy videot, amiben egy karakter puskat hasznalt, valaki leirna, hogy melyik karakter hasznalhat puskat? -
#7456 F2Pnek sok hátránya van? Megéri úgy játszani? -
#7455 Hol tudom letölteni? F2p? -
#7454 bocsi, ez a frissebb infó a rift facebook oldalárol:
RIFT Free-to-Play is unleashed in Update 2.3: Empyreal Assault - launching WEDNESDAY, JUNE 12 @ 12:00PM Pacific (7:00PM GMT) -
#7453 Update 2.3: Empyreal Assault – 1:30pm PDT Friday, June 14 -
#7452 mikortól él a 2,3 ? -
athosrage #7451 Sziasztok! Valaki nem tud valami jó tank buildet warriornak? :) Mert most szembesültem azzal egyik talentem érdemes, ha az :D
Előre is thx! -
#7450 tempest bay-ben hol tudok venni planar focust? -
Betonfal83 #7449 Így elolvasva nagyon ütős majd meglátom mennyire fekszik ez nekem.. :) -
Betonfal83 #7448 Köszönöm szépen! -
Hofigalopp2 #7447 http://forums.riftgame.com/rift-general-discussions/classes-telara/class-guides/rogue-guides/340100-riftstalker-tanking-storm-legion.html
itt a guide hozzá! -
Hofigalopp2 #7446 http://rift.magelo.com/en/soultree#Thdg/tkGlaGBiGB4/xq -
Betonfal83 #7445 Tudnád linkelni azt a jobbat ha megkérlek? -
Betonfal83 #7444 Tankolni szeretnék vele.. -
Hofigalopp2 #7443 Tankolni lehet vele, de van rá "jobb". -
Hofigalopp2 #7442 Mire akarod azt a buildet használni? -
#7441 Holnaptól lesz f2p! Kíváncsi vagyok milyen lesz a rendszere. -
Betonfal83 #7440 Egy rogue mester megmondaná életképes soul tree ez? -
eurom #7439 eventeknél és még rifteknél is leütjük egymást :D
(nem kell ezt ilyen sarkosan megfogalmazni nagyon jo kis verekedések alakulnak ki pl eventek után)
-
Hofigalopp2 #7438 Nézd, nyilván van ilyen opció a játékban. De mint említettem PVE szerveren is tudsz openworld pvp-zni. Van egy PVP-autoflag opció amit ha bepipalsz akkor automatikusan megüthetsz, vagy téged megüthet az akinek ez szintén be van kapcsolva. Openworld PVP kimerül abban, hogy gondolom questeknél leütitek egymást. Én nem csináltam, nem tudom mi a jó benne. PVP szerverről is ha pvpzni akarsz Conquestbe vagy Battlegroundra fog betenni, ami crosshard. -
eurom #7437 megy a pvp az elsö két térkép (kezdö helyek kivételével)
mindenhol -
#7436 Ömm... igen. De ilyet is lehet játszani.