Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De igen TERA-ztam kb 2 hónapig 😊. Ki vagy?😄
Kiflie
Kiflie
Don Kartács :)
60on nagyon függ attól mi áll kézre, de a melee erõsebb mint a ranged, persze fight függõ, hol mennyit kell mozogni.
Kiflie
Kiflie
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szerintem a kódok még alkalmasak lesznek, akkor is ha bejött a f2p, bár ennek utána kell nézni.
Elõfizetés Jún 12.ig kell, utána lesz F2P.
Kiflie
Kezdõként ehelyett csak 2 karid lehet, csak 3 táskád lehet, és nem kapod meg a lelkeket.
Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram
Elõre is köszi a választ!
Illetve amennyiben csak F2P indulasat kovetoen aktivalja az ember a kodot, akkor nem fog-e a F2P szempontjabol hatranyt szenvedni ?
Gondolok itt ilyenre, hogy F2P indulasakor kiertekeli a rendszer az adott account allapotat es mivel meg nincs rajta a kieg beregelve, nem kapja meg az azzal jaro bonuszokat/kivaltsagokat.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Most feltelepítem újra és jó lesz remélem
Kiflie
krisz073: Én is így jártam ahogy te! Csak akkor tudtam megkapni egy már meglévõ accra ingyen a storm legiont, ha mellé vagy vettél tõlük X hónapnyi gametime-t vagy felhasználtál egy gamecardot! Én szerencsés voltam mert volt egy 60 napos GC-m úgyhogy felhasználtam azt, de nélküle nem megy(legalábbis tapasztalatom szerint)!
Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram
Ha az Apply Code-nál megadom a kapott sorozatszámot, akkor utána egybõl kéri, hogy adjak meg egy fizetési mod-t és ott vonná is a 13 euro-t 😞
Don Kartács :)
Még egy kérdés 😊
2011-ben létrehozott accounthoz, hogy tudom hozzáadni a raptr kulcsot úgy, hogy ne keljen 1 hónapot befizetni?
lényegébe a kiegészítõ kellene csak 😊
Kiflie
Kéne egy kis help, meg van a raptr kulcs,sikerült is aktiválni bankkártya adatok megadásával. Nem vont le semmit!
Viszont hogy tudom a kivenni a bankkártyámat, hogy 1 hónap múlva ne terheljék az újabb 1 hónapi díjat?
Unatkozom,nincs más MMO ami lekötne<#miaz>#miaz>
Kiflie
Kiflie