8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#7515 bloodironon magyar pvp beállítottságú klánt keresnék majd ha nagy lesz a karim:)
egyelőre mst csak annyi érdekel hogy guardian vagy defiance oldalon van e ilyen klán? -
#7514 És tényleg nem rak be a sor végére köszi valamivel előrébb tartok már csak 110-en vannak előttem -
#7513 inditsd újra maradsz a kjuban,én is így jártam
-
#7512 Nekem 174-nél le is fagyott a várósor, vagyis beállt és nem változik... Szerintem mindenki előre jut mindjárt 1-el, mert én feladom :D -
athosrage #7511 Hát én bejutok át rakom magam másik szerverre ez elég durva :D -
#7510 1190-es várósor Ice-on :D lol -
#7509 ??? -
#7508 meg is halt a szerver -
#7507 Lol előttem 174 ember és közel 2 óra a várósor.... Akkor ez most hogy számolja aki előtt többen állnak előbb bejut? -
kzsolt4444 #7506 474-en vannak előttem, 1 óra sorban állás. Izgi lesz így F2P után a már eddig is zsúfolt Icewatch-on (raptr miatt), mi lesz most? -
Eksz #7505 Hm nem is gondoltam bele hogy van meg par nap hatra a subombol es ezert nemvolt sor :F -
#7504 Hehe te akkor jobban jártál nekem ár 4 órát ír :D :D -
#7503 Icewatch laza 1 órás sor -
Eksz #7502 Mennek a serverek! -
#7501 Our ETA is still 12:00PM Pacific/7:00PM GMT - or just about 10 minutes from now! -
Kiflix #7500 Szia TopGun :)
Ajánlom fejlődésre a rangert, ha nagyon unalmasnak találod, próbálkozhatsz assa, vagy Bladedancerrel is. Ha még 50 előtt vagy akkor nagyon sok tree életképes, viszont 50 után sokkal figyelősebb. A ranger azért jó, mert a peted tankol neked csak le kell lőni, és még aoe-val is rendelkezik. Az assa rugó az single target, a BD pedig kevert... mindenre jó. Kis szinten a tact nem tudom mennyire életképes, 50 után szintén nagyon jó. Érdemes körülnézni hivatalos fórumon buildek miatt, tényleg nagyon jókat írnak le :) Bár én kiegbe csak az 50 utánit tudom, mer nekem volt 50es karim. -
talos86 #7499 Keress fel egy zárszaküzletet és kérd meg az eladót, hogy másoljon neked egyet. -
#7498 Elrejtették a kulcsot. :( -
#7497 szörnyű.olvass vissza -
Hofigalopp2 #7496 Rogue ez a class. Persze fight függő, top dps itt is melee. Warriornak is van puska a hátán, de csak a stat miatt. Nem lő vele :D... Mágus, pap pálcával nyomul. -
#7495 akkor a ranger a te soulod -
ricsa008 #7494 Nem tudok szervert választani mindegyik előtt lakat van... -
#7493 PVE, ranged, pet es puska, ij, esetleg ha lehet, valamilyen szinten magia hasznalo szeretnek lenni. -
Hofigalopp2 #7492 Vannak a hivatalos fórumon lvling guidok minden classhoz. Ezeket playerek írták, le van írva, mikor hogy érdemes szintezni. Persze el lehet ettől térni, de ténylegesen ezek a leghatékonyabbak. Nagyon nincs értelme más leosztást csinálni 1-1 support/healer/tank builden kívül(rolenak megfelelően), amikkel instákba tudsz menni. Tehát kettő, 1-2 esetben(bard pl) 3 build tökéletesen elég 60ig. -
#7491 Szerintem alacsony szinten teljesen mindegy a build, max szinten érdemes próbálgatni. -
#7490 függ pár dologtol.pvp/pve ranged/melee mit akarsz csinálni és mi akarsz lenni -
#7489 Szerintetek ebbol a buildbol lehet hasznalhato buildet kihozni?
Probabuild -
Eksz #7488 Azert van amit en pl tulzasnak erzek: fegyverkinezet atalakitas, notoriety vialok- -
#7487 A fos swtor példát vehetne erről a rendszerről. -
#7486 [URL=http://www.riftscene.com/featured/rift-2-3-empyreal-assaultfree-2-play-compilation/#1.1]PATCH NOTE![/URL] -
#7485 Nekem mar lejott a frissites, de meg mindig lakat van az osszes shardon.
A kerdesem: a rifthead.com-on hogy lehet elmenteni a soul tree-t, hogy belinkelhessem ide? -
Kiflix #7484 Elméletileg a patchet is csak beloggolva tudod leszedni nem? Engem is kicsit lassan de beengedett, és már szedi le -
Eksz #7483 Hat belogolni azert belehet, ez a switch to guest gomb a launcherben
ez nemtudommiez. -
#7482 Talán mert karbantartás van? Nem kellett volna sokat visszaolvasnod, egész nap ez a téma itt... -
#7481 hát remélem is,de előbb nem engedett,nézzem meg az emailem azt akitváljam azt a szart. -
#7480 Persze. Ha nincs autod, nem kell beírni. -
#7479 okés köszi:)
és a másik?authen geci nélkül is betudk lépni majd az accomba? -
#7478 2,3 as patch érkezik kb 9 ig nem lesznek szerverek -
#7477 2 kérdésem lenne,az egyik miért nem tudtam launcherbe belépni az accountommal csak guest?állandóan azt a szar authenticatort kérte,de nincs és nem is lesz mobilon nekem az a szar,nincs is mobilom hogy nem lehet megérteni?a másik lakat van az összes shardon ez most normális? -
#7476 Ahw, csak engedne már belépni ><