Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Az Icewatch szerveren milyen magyar guild van még az Árnyjárókon kívül? Sajnos most, hogy sok az új játékos ez lett a magyarok számára a gyûjtõ guild és ha eddig jó is volt a társaság most borzalom. A vezetõség arrogáns és bunkó, ha kérdezel valamit az esetek többségében nem, hogy nem válaszolnak, de még be is oltanak.

AVIRA - \"More than security.\"

Aldyr vagyok, Bagiráékkal meg Napocskáékkal toltam együtt.Amúgy a riftben is Aldyr néven vagyok jelenleg még lvl50es szinten.
kigyi
Sziasztok, én is visszatértem lassan újra megtalálom mi hol van a karakteremen 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Szia.
De igen TERA-ztam kb 2 hónapig 😊. Ki vagy?😄

Kiflie

Hi, Kiflix Te véletlenül nem Teraztal az elmúlt idõszakban?
Jelenleg a magyarok az icewatch nevû szerveren gyülekeznek, de ha másik szerveren vagy az se túl nagy probléma, mer lehet együtt tolni, raideket instákat stb stb.

Kiflie

15 level elolvastam 😊 Már nem kell válasz bocsi 😊
Igen utólag rájöttem, és hanyason lehet átvinni karit más szerverre? Mert 14-es vagyok azt írja túl kicsi lvl-m nem vihetem át :S
Braikingboss
18 szerver van összesen. 8 Amcsi és 10 EU-s. Ha itt fent megnézed a szerver statust láthatod is.

Don Kartács :)

Lenne egy kérésem meg kaptam kiegészítõt plusz 30 napot 😊 A szerverek viszont nem változtak, Steampike nincsen a listán csak 20 szervert jelez ki, amit Litel acc alapból, miért?
Rugónál, attól függ mire kell...ha fejlõdni akkor ranger kényelmes de unalmas, BD nem rossz. Sokan mondják, hogy a tacti/mm nagyon jó, én még nem éreztem ezt át. Mivel én régen is játszottam a riftel, így megmaradt a kedvenc a NB, és az assa, ezeket váltogattam, ha event volt, akkor MM-re váltottam.
60on nagyon függ attól mi áll kézre, de a melee erõsebb mint a ranged, persze fight függõ, hol mennyit kell mozogni.

Kiflie

torrente111
hát a ranger/marks tuti nem már.olyanokat látok,hogy lövöm de alig sebzem erre rámfordul õ meg szinte instant öl.szal érdekes

Régen ingyenes volt, és én eddig változtatást nem láttam.

Kiflie

Karakter átvitel itt, hogy mûködik, fizetõs? Mert most Litel acc-al játszok, de szeretném majd átvinni, másik szervere karim, ha Raptr-os 30 napot meg kapom 😊
Na ez engem is érdekelne, régen (1 éve talán) azt hiszem a necromancer/warlock volt, utána meg a ranger/marksman, de ez nem biztos.

1-2 nap alatt simán megvan. A hétvége után valószínûleg nem fog engedni.

torrente111
sziasztok.melyik a "legnagyobb" dpssel bíró class/cast?kösz

MrStokes
En szerintem megprobalom minnel elobb unlockolni a kieget es meg az 5 napos ingyenes hetvege alatt be is regisztralni. Aztan lesz ami lesz, max nem enged majd F2P startig jatszani.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Köszi, akkor ezt inkább kihagyom.

Nem. Az elõfizetõi bónusszal, majd amikor free lesz, akkor lesz egy olyan része, h xp boostot tudsz tolni, repu boostot meg hasonlókat.
Szerintem a kódok még alkalmasak lesznek, akkor is ha bejött a f2p, bár ennek utána kell nézni.
Elõfizetés Jún 12.ig kell, utána lesz F2P.

Kiflie

És ehhez kell éppen folyamatban lévõ elõfizetés is?

Ha rendelkezel Storm legionnal, akkor létrehozhatod a maximális 6 karaktert / shard, megkapod mind az 5 maximális táska helyet, és a legfontosabb ,hogy megkapod a Storm legionnal bevezetésre került új "lelkeket".

Kezdõként ehelyett csak 2 karid lehet, csak 3 táskád lehet, és nem kapod meg a lelkeket.

Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram

slime001
Még megy.

AVIRA - \"More than security.\"

Milyen elõnyei vannak az elõfizetõi bónusznak?

Sziasztok! AZ lenne a kérdésem a Raptr-os dolog még mindig él? Vagy már elfogytak? 😊 Mert fölöslegesen nem akarom végig várni 13 órát 😊

Elõre is köszi a választ!
f2p elõtt érdemes aktiválni pár nappal hogy legyen élõ elõfizetésed golivekor.
De miért várnád meg a F2P indulását a kód aktiválásával?
MrStokes
Viszont kerdes, hogy a kapott kieg kodjat fel fogjuk-e meg tudni hasznalni F2P indulasat kovetoen is?

Illetve amennyiben csak F2P indulasat kovetoen aktivalja az ember a kodot, akkor nem fog-e a F2P szempontjabol hatranyt szenvedni ?
Gondolok itt ilyenre, hogy F2P indulasakor kiertekeli a rendszer az adott account allapotat es mivel meg nincs rajta a kieg beregelve, nem kapja meg az azzal jaro bonuszokat/kivaltsagokat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én level 20ként 3 órát vártam hogy behívjon dpsnek. support és healer sokkal hamarabb bekerül.
amugy aki szeretne elõfizetõi bónuszt, a randyrun.com-on vannak még 3ezerért 30 napos kulcsok, én vettem egyet, fizetés után 15 perccel a postaládámban volt a kulcs.
Raptr
Nem is figyelte az exe file-t mert át van téve SSD-re.Pedig voltam online vagy 7 órát😊
Most feltelepítem újra és jó lesz remélem
bowden
Én 28 vagyok most, healerként max 5 percet vártam eddig instára.

alacsony szinten senki nem instázik? 25 vagyok, de még nem jutottam be soha dpsként.. legalábbis nem volt türelmem soha kivárni.. 30-40 perc alatt nem tett be
Felupgrade-elni feltudod storm legion-re (természetesen ha megvan a kódod), viszont, amíg nem f2p addig nem tudsz belépni krisz.

Kiflie

torrente111
kösz

torrente111: A rift Store-t még sehol sem találod, hiszen a rift jelenleg még nem ingyenes. Azt a jún 12.-ei megjelenése után fogod megtalálni a játékban!

krisz073: Én is így jártam ahogy te! Csak akkor tudtam megkapni egy már meglévõ accra ingyen a storm legiont, ha mellé vagy vettél tõlük X hónapnyi gametime-t vagy felhasználtál egy gamecardot! Én szerencsés voltam mert volt egy 60 napos GC-m úgyhogy felhasználtam azt, de nélküle nem megy(legalábbis tapasztalatom szerint)!

Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram

Sajnos ez a modszer nem jó, legalább is nekem nem sikerült.
Ha az Apply Code-nál megadom a kapott sorozatszámot, akkor utána egybõl kéri, hogy adjak meg egy fizetési mod-t és ott vonná is a 13 euro-t 😞

Hétvégén nyílt nap Telarán.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Braikingboss
Belépsz a 2011-es accba és beírod a kódot amit kaptál ennyi 😄 Mivel így a 30 napot nem kapod meg csak de az alap gamet+ a kieget igen.

Don Kartács :)

Sziasztok,

Még egy kérdés 😊
2011-ben létrehozott accounthoz, hogy tudom hozzáadni a raptr kulcsot úgy, hogy ne keljen 1 hónapot befizetni?
lényegébe a kiegészítõ kellene csak 😊

torrente111
hi.ezt a Rift Store-t hol találom?

Elõször le kell cancel-ezni, és csak utána tudod kiszedni az accból a paymentet.

Kiflie

Sziasztok.

Kéne egy kis help, meg van a raptr kulcs,sikerült is aktiválni bankkártya adatok megadásával. Nem vont le semmit!
Viszont hogy tudom a kivenni a bankkártyámat, hogy 1 hónap múlva ne terheljék az újabb 1 hónapi díjat?

Újabb hírfordítás ha valakit érdekel, mely az új "Loyality" rendszerrõl szól:Link

Ha a régebbi Free-to-Play bevezetõrõl szóló fordításról lemaradtatok volna:Link

Nem enged már játszani mert nem fizettem be.Legyen már 12.-e
Unatkozom,nincs más MMO ami lekötne<#miaz>
Természetesen hozzáteszem nem vont le semmit a kártyáról 😊

Kiflie

De igen még mindig az, csak visszatértek a régi rendszerhez ami eddig is volt, be kell írni a kártyaszámot az accodhoz h tovább tudj menni benne. Én is csináltam, nekem is ugyanez jött fel ismerõsnél, beraktam a kártyát, beírtam a kódot csudi jó elfogadta végigcsináltam meglett a 30nap is kieggel mindennel. Offical fórumon többet is írnak errõl.

Kiflie

kéne egy kis help, meg van a raptr kulcs, de amikor beírom a rift accountnál a kódot, akkor továbbdob egy oldalra hogy Purchase RIFT, és payment plan-t kéne választani, most akkor mi van? mégse ingyenes ?

Lillie
Aki keres annak itt egy összeszedett guide Rifthez. Játékosok csinálják,szóval nem a legmegbízhatóbb és nem a legrészletesebb de elég jó.
http://www.riftscene.com/