8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Bhalage #1713 majd azert irjatok majd meg ki melyik serverre megy. -
Boncmester #1712 Igazából az a baj sajna, hogy a legtöbben azt várnánk/vártuk volna el, hogy a wart kiadják úgy, kb bugmentesen, mint most a riftet, és a fejlesztők ne szarjanak rá, hanem fejlesszék rendesen, és akkor a rift kb esélytelen lenne a piacon.
Azért nézve itt az sg fórumot, meg a guild neveket a riftben, ennek a játéknak a célközönsége kb a wowba beleunt játékosokból, és az utóbbi 1-2 hónapban a wart abbahagyó emberekből (kb szerintem a fele mostanság száll ki) áll, plusz azokból, akik várják az SW:TOR-t, és addig is akarnak MMOzni. Így nyilván a wowosok azt akarják, hogy inkább pve legyen, a warosok meg azt, hogy inkább pvp. -
Eksz #1711 Na ez egy jo irany szerintem, hogy ki mit var a jatektol.
En kompetitiv PVEt: serverfirst raidboss killeket, kompetitv PVPt: premade warfrontok, contested teruleteken elfoglalhato objektivek megszerzeset. Aztan kitudja mi lesz meg kesobb. -
e57 #1710 Nem rád értettem, hanem a liszt, és tejérzékeny példádra. Merthogy abba bele lehet halni.
Én értem, megértem a te álláspontodat. Én a magam részéről azt várom el a rifttől, hogy a kezdeti pve játékmenet fokozatosan forduljon át egy intenzív pvp-be, és ne legyen insta függés. (igen, kb mint a war-ban)
-
Gyogyito #1709 Semmi gond. A nevem félreérthető volt. -
Boncmester #1708 "Van aki azt szereti jobban hogy mindig változó kihívás kerüljön elé, van aki pedig a kiismerhető ellenfél elleni játékból származó könnyű sikerélményt preferálja."
Na ezt de szépen mondtad :) -
Boncmester #1707 Se jobb nem lesz, se rosszabb, csak ez van, és kész. Nem tudatosan, hanem tudatalatt, mint ahogy ránézel mondjuk egy nőre, és megmondod, hogy ronda-e vagy szép. -
Boncmester #1706 Akkor sorry, aszittem te vagy az a Gyógyító, akit ki is rúgtunk a guildből. Így visszavonom amiket írtam veled kapcsolatban. -
Eksz #1705 En tisztaban vagyok ezzel. De jobb lesz Neked attol, hogy idiotanak tartasz valaki azert amit csinal, es o viszont Teged,azert amit Te? -
Boncmester #1704 Sajnos szerintem se lesz túl jó a pvp rendszere a kasztok sokfelé fejleszthetősége miatt. De remélem csiszolnak rajta, és lesz benne valami értelem is. -
sanyiiiii #1703 Miért? A lényeg az hogy egy játék, a sakk például abből a szempontból egy jó hasonlat.
Ha egy sakkprogram ellen játszol akkor a te adott akciódra a gép egy adott reakcióval válaszol. Egy emberi ellenfél esetén azonban egészen más a helyzet.
Van aki azt szereti jobban hogy mindig változó kihívás kerüljön elé, van aki pedig a kiismerhető ellenfél elleni játékból származó könnyű sikerélményt preferálja.
A passziánsz tényleg nem jó példa, mert ott a random ellen játszol, teljesen mindegy hogy a gép keveri meg neked a paklit vagy te csinálod kézzel. -
Gyogyito #1702 War-t egy trial erejég próbáltam ki, Azgalon destru oldalon, nem voltam egyetlen klán tagja sem. -
Boncmester #1701 Ez ilyen liberális duma, hogy "másokat nem lehet elítélni". Dehogynem lehet. Meghallgatod az érveit, és vagy igazat adsz neki, vagy hülyének tartod, és kész. Bizony ilyen csúnya világban élünk mi mindannyian. -
Murmur #1700 Én nem várok sokat a Rift PvP rendszerétől. Kb. WoW szintű lesz, kicsit több outdoor PvP-vel. De ne legyen igazam. -
Eksz #1699 Remelem itt a valaki nem en lennek, mert akkor eleg rendesen mellelottel. Engem csak az idegesit fel, hogy a jatek gyakorlatilag meg meg sem jelent, de jo (magyar?) szokas szerint az emberek mar egymast osztjak, megpedig AZERT, amit szeret csinalni a masik, en rohadtul unom mar ezt, 10 ev alatt mar tobbet lattam ezt mint szerettem volna. A Rift szamomra az elmult evek legjobb jateka, nem elveztem semmilyen jatekot ennyire az elmult par evben. Es rohadtul szar szajizt ad ennek, hogy megjelenes elott itt osztjak egymast az emberek, de ez biztos az en hibam, szarni kene az egeszre, en nemtudok. -
Eksz #1698 En azert probalok itt szelmalomharcot vivni, hogy az emberek megertsek, hogy tudni kell tiszteletben tartani mas velemenyet. Aki ertelmesen all hozza ehhez a temahoz, es szerintem en igy teszem, nem itelkezik. En senkit nemtartok se hulyenek se nyomorultnak azert mert azt csinalja amit szeret. Hogy vagy miert is kene vagy lehetne annak tartani.
De hogy erdemben is hozzaszoljak, nemtudjuk, hogy milyen utemben fog emelkedni a res sickness debuff leszedese a szintlepesekkel, lehet hogy lvl50en ha elnyomod egy nap 10szer az mar sulyos platinakban fog kerulni, es akkor csak 1 nap volt, es csak 10 alkalom. -
e57 #1697 Itt valaki életveszélyesen túlérzékeny a pvp-re?
Nagyon sokan egyszerűen nem mernek pvp-zni, mert félnek a kudarctól.
Én remélem, hogy a riftnek lesz olyan jó pvp rendszere, hogy mindenkinek nyújtani tud sikerélményt, és akkor sok ódzkodó is megszereti.
-
Boncmester #1696 Te voltál a Sárkány Lovagrendben Gyógyító néven a Warban, vagy tévedek? Ha igen, akkor mea culpa. -
Eksz #1695 Gondoltam, hogy valaki be fogja dobni,aki tobbet ert el nalam az nolifer, a ki kevesebb az noob dumat. Immunis vagyok ra. :) Valamint ha nem skillen mulik, akkor miert csak a jatokosok 2%a van ezen a szinten? Senki sem er ra annyit jatszani mint en, ertem. De ha jobban bele akarsz menni ebbe a temaba, voltam gladiator is, gondolom ez sem jelent semmit, csak sok idom volt jatszani aztan meglett valahogy.
Ez, hogy te akarod nekem megmondani, mire legyek buszke, szerinted milyen gondolkodasmodra vall? Szivesen meghallgatom mi all emogott a kijelentesed mogott, mert nemtudok rajonni magamtol.
-
Boncmester #1694 Tény, hogy az a véleményem, hogy aki a játékban csak a PvE-t akarja, és fél betámadni az ellenséget közös területen, meg problémát csinál abból, hogy meghal, az egy idióta, akinek nem kéne ilyen játékot játszania. Én annak tekintem őket. Más meg biztos nem, más engem tart idiótának, mert én nem félek attól, hogy megtámadnak, miközben craftolok vagy mobokat farmolok. Erről beszéltünk, ezek tények. Ha valakit ez felhúz, vágja föl az ereit, szítkozódjon, csináljon amit akar, vagy fogadja el, hogy ilyen a világ.
Az meg, hogy itt nem lesz a hullád fölött ülés, mint a wowban, mert simán fölkelsz, és a cuccait se romlanak el, az megint csak tény, erről is volt szó, de páran nem tudnak lekattanni erről. Ilyenekről nyugodtan lehet vitatkozni, mert erről is ment eddig a dolog, amíg páran el nem vitték más irányba. -
Gyogyito #1693 Te nagyon összekeversz valakivel. Ugyan valóban wow-ztam, de ott nem ezt a nevet használtam, és nem hinném, hogy tudnád, milyen teljesítményt nyújtottam. Szóval ha kérhetem, ne személyeskejünk.
Arról hogy mindenem a pve csak annyit, hogy biztos azért nyomtam több mint egy évig AION-nal. -
Boncmester #1692 Én nem tudom, miért kell arra baromi büszkének lenni, hogy több szabadideje van egyes embereknek mint másnak. Mert kb csak ezen múlik a "magyarország első", nem skillen.
"Nézd, anyu, megöltük a Lich Kinget!" :D
Ha valamire büszke akarsz lenni, az elgyen az, hogy legyőzöd pvp-ben, vagy ilyesmi. Az sokkal jobb mérce. -
Eksz #1691 De komolyan nemtudom megerteni, hogy felnott emberek vagytok, es meg mindig olyan peldakkal jottok, ami abszolut objektiv, hogy lehet sajat velemenyt tenykent kezelni? Mondjak abszurd peldat?
Egy ket ember ugy beszel itt mintha azt mondana egy liszterzekeny,tejerzekeny embernek,hogy: Ocsem kurvajo a a rakottkaposzta, de ha nem eszel utana egy szelet tortat egy pohar kakaoval, szart se er. -
Eksz #1690 Mar a single player game is eleg meredek pelda volt, de ez a sakk meg kartya ez mar kesz. -
e57 #1689 Velem a Warhammer szerettette meg a pvp-ét.
Általában azok szokták gagyinak mondani akik úgy akarják játszani mint a WoW-ot. (NEM FLÉMNEK SZÁNTAM) A Warhammer játékmenete teljesen más, és számomra bebizonyatotta, hogy lehet pvpézni harag, és idegesség nélkül is. (most hagyjuk, hogy az 1.4 mit tett az RvR-rel.)
Persze vannak jó pve mmo-k (nekem pl. a lotro tetszik), de azért a pvp adja meg az "ízét" az egésznek. Elképzelek egy pve sakkot, vagy kártyát. Az milyen lenne már?
Módosítás: Ja van olyan. Sakkgép, meg passziánsz. :) -
Eksz #1688 Nemtudok irni, de remelem azert ertheto mit akartam. -
#1687 Butaság idekeverni a singleplayer játékokat. PvE egyik szépsége, mint a coop játékoké általában az hogy a társaiddal együtt küzdhetsz valami ellen. Csak azért mert valaki jobban élvezi, hogy játékosok ellen rohangál attól még nem lesz szar a másik oldal. -
Eksz #1686 Nemhiszem, hogy a Mass Effect jobb pve feelinget tud anni azzal, mint amikor 24 haveroddal egyutt elsokent vegeztek ki egy contentet Magyarorszagon. -
Boncmester #1685 A Warnak voltak hibái, de baromi jó kis játék (volt), maximum te überbéna voltál benne, és mindig levertek, aztán sírt miatta a szád. Az tény, hogy egy másik játékost nehezebb kinyírni, mint egy előre programozott mobot, dehát van, aki kicsit többre vágyik, mint a gép ellen játszani. -
#1684 virágot szed pve szerveren -
Boncmester #1683 MMO-t a PvE miatt veszel meg? PvE miatt a Mass Effected veszed meg, vagy más single player (szerep)játékot. Azok sokkal jobb PvE feelinget adnak.
A PvE sokszor egy jó és izgalmas (mint az új insták megcsinálása), sokszor pedig szükséges unalmas (mint a craftolás) része az MMO-nak. De azért csinálod az egészet, hogy jobb cuccod legyen, amivel le tudsz győzni másik játékosokat. Mégis, mit fogsz csinálni a Riftben, ha végignyomod az első 10 instát, ami benne lesz a játékban a kiadáskor? Utána még végignyomod ezerszer, amíg nem csinálnak egy újat? -
#1682 pvenub vagy kész!!4 -
#1681 mégis milyeneknek ?
kicsit vissza kéne venni , nem ? -
#1680 Kinek mi. Tény hogy elbaszták pár barom updattel, de legjobb pvp mmo volt. Aki a pvet szereti annak megértem, hogy nem tetszett. -
najó #1679 lehazudoztál csúnya vagy -
#1678 Akkor menjél codozni, az ilyeneknek az való. -
Boncmester #1677 Hagyd, gyógyító nem tud elvonatkoztatni a wowtól, ezt már a warban is meghallgattuk tőle, nem beszélvet az sckben nyújtott teljesítményéről :) -
#1676 Warhammer... Annál gagyibbat se láttam még. És igen kipróbáltam. -
#1675 "Oda vissza működik, de egy mmo-t a pve miatt veszel meg"
pedig nem. kész vége. -
Boncmester #1674 Jól beszélsz.