Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló, valaki nem jár véletlen a Defiant fõ questlinejában, a "By the ancestors" questnél? nemigazán jöttem rá mi a feladat benne, vagyis inkább arra nem, hogy hol is kell csinálni.
Sikerült ki próbálni a gamet ! Idáig nagyon be jön!
Van valami hun csati ahol lehet szervezkedni?
Van valami hun csati ahol lehet szervezkedni?
Még is csak a segítségeteket kell kérnem nem nyeli be a bank karit ...
Szutyuk Budapest bankos szar...
Szutyuk Budapest bankos szar...
2. kulcsot a kártyámmal regeltem, beregisztrálod magad , kártyaszám beír, átmész másik oldalra elkéred a kulcsod, bemész a subscriptionbe jobb felül, cancel sub. és kész is. nem vontak le egy petákot se
ohh már rég nem eladtam, visszakaptam, odaadtam ingyen valakinek. aztán volt még 4-5 account alattam, szórakoztam. Abbahagytam 😄
Fasznak kell már wow. 4-5 után már unalmas, world of tankozom, meg ez
Fasznak kell már wow. 4-5 után már unalmas, world of tankozom, meg ez
szívesen 😊 megvan még a rugód BS-en ? 😊
WoW még mindig :P
csinálj egy paypal accountot akkor, én is igy csináltam.
0
Így van valahogy, szerintem valami olyasmi mintha a wowban az induláskor választhatnál 8 talent fa közül 3-at amire egyáltalán pakolhatsz pontokat. Kimaxolni egyszerre mindet nyilván nem lehet, de a kezdõ skilleket ingyen megkapod mind a háromból. Valamint úgy hallottam, hogy elég olcsón újra lehet osztani a pontokat, szóval rugalmasan lehet faragni a karaktert az aktuális igénynek megfelelõen, ez gondolom a tank és heal képes klasszoknál a legérdekesebb.
Én a javasolt párosításokat furcsállom, mert általában hasonló típusokat javasolnak, pl. egy pyromancernek miért jó, ha lesz még egy 2,5 seces nagy sebzése más animációval. Én pl. dominatort választottam mellé az elõzõ bétában amit nem javasolnak, pedig elég hasznos mert a kezdõ skilljei között van egy jó hosszú (talán 20 sec?-es ) mókusoló cc. skill, ami párszor kihúzott a bajból.
Egyébként most változtattak egy kicsit a szisztémán, mert eddig az elején csak 3 alosztályból lehetett választani, aztán kb. 6-os szinten a 2., 12-esen a 3.-at, most meg az elején az arcodba tolják az összeset, ezért ne csodálkozzon senki, ha a választott alosztály csak 1 támadó skillel indul, azt eddig valószínûleg csak 2.-nak lehetett választani.
Én a javasolt párosításokat furcsállom, mert általában hasonló típusokat javasolnak, pl. egy pyromancernek miért jó, ha lesz még egy 2,5 seces nagy sebzése más animációval. Én pl. dominatort választottam mellé az elõzõ bétában amit nem javasolnak, pedig elég hasznos mert a kezdõ skilljei között van egy jó hosszú (talán 20 sec?-es ) mókusoló cc. skill, ami párszor kihúzott a bajból.
Egyébként most változtattak egy kicsit a szisztémán, mert eddig az elején csak 3 alosztályból lehetett választani, aztán kb. 6-os szinten a 2., 12-esen a 3.-at, most meg az elején az arcodba tolják az összeset, ezért ne csodálkozzon senki, ha a választott alosztály csak 1 támadó skillel indul, azt eddig valószínûleg csak 2.-nak lehetett választani.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
lehet rosszul értem, de ha jól látom itt 3 class-ból gyûjthetünk skilleket és a pontokat összesen 3 class között tudom szétosztani? Igazából nem teljsen értem miért jó ez, mert 2nek még látom is értelmét, de 3nak? sosem lesz rá elég pont, hogy érdemben 3 alosztályt tudjak fejleszteni, vagy ez csak valami bevezetõ az elején és késõbb tudok speciálizálódni 1re mert döntemem kell vagy mi?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
na ha valaki szeretne VIP kódot:
elmész erre az oldalra, beregisztrálsz, megadod a hitelkártya vagy paypal kódod: http://www.fileplanet.com/promotions/marketing/comcast/
Utána elmész ide, és kapsz VIP kódot: http://www.fileplanet.com/betas/rift-key.aspx
Ezek után Fileplaneten cancel a fizetett accountra
elmész erre az oldalra, beregisztrálsz, megadod a hitelkártya vagy paypal kódod: http://www.fileplanet.com/promotions/marketing/comcast/
Utána elmész ide, és kapsz VIP kódot: http://www.fileplanet.com/betas/rift-key.aspx
Ezek után Fileplaneten cancel a fizetett accountra
Fél óra múlva már érdemes próbálkozni, múltkor is ez volt.
Viszont, ha jól látom megmaradtak a karakterek a 2.fázisból, lehet, hogy lejutok végre egy dungeonba 😊.
Viszont, ha jól látom megmaradtak a karakterek a 2.fázisból, lehet, hogy lejutok végre egy dungeonba 😊.
Ts3 szerverem ellindult 7/24 be megy.Szabadon használható én fentvagyok mindig,várom a magyar tesztereket 😊
Cím az aláírásomban megtalálható.
Cím az aláírásomban megtalálható.
Tudom.... ami idegesíti, hogy akiknek beszéltem a Rift-rõl, sõt segítettem bereggelni, mind kaptak invite-ot... Nekem nem jött össze.
Sima inv kulcsot itt tudsz igényelni,és ha szerencséd van meghívnak a beta ra.
VIP kulcsal garantáltan meghívnak minden event re,míg a sima invite kulcs nem garantálja a bejutást.VIP kulcsot facebookon,twitteren külömbözõ nyereményjátékokon lehet szerezni.
Azért csak így nem osztogatják a VIP kulcsokat hogy valaki adjon,én 2 napig szenvedtem vele mire nyertem egyet.6-8k között mozog az ára ebay en.
Ha valaki meg tudna szánni egy VIP key-el PM-ben, nagyon megköszönném.
köszi az infókat.Akkor valószínûleg healer leszek 😊
TS3/Venti/skype-ba bennelennék ha valaki(k) jönnének majd beta idõszak alatt,vagy akár elõtte is.
Skype nick em: Whit33r1
TS3/Venti/skype-ba bennelennék ha valaki(k) jönnének majd beta idõszak alatt,vagy akár elõtte is.
Skype nick em: Whit33r1
Ha jól tudom 50 lesz a max szint, a bétákban 20 volt és ezt elég sokan elérték 3 nap alatt, gondolom késõbb azért belassul a fejlõdés.
Klasszikus heal és tank szerep van a játékban, szóval healerre mindig szükség lesz 😊.
Klasszikus heal és tank szerep van a játékban, szóval healerre mindig szükség lesz 😊.
bocsi az egymás utáni postért de érdekelne hogy mennyire van szükség support karakterekre,healt akarok kezdeni ezért érdekelne,megéri e az erõfeszítést.