8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
foxxi #7635 Köszi. Akkor délután megyek. -
#7634 az árnyjárók a bs re mennek -
#7633 Majd, ha lesz döntés :) -
foxxi #7632 Árnyjárók is jelezzék mi a helyzet! -
#7631 VK guild a Gelindra-ra ment. -
Rannah #7630 F2P előtt kellet volna lezárni a szervert az új játékosok előtt -
foxxi #7629 Ecsém. Olvasva a hiv fórumot, ezek semmire nem készűltek fel. A népharag meg egyre nagyobb. Elrar magyarázza a semmit, mindenki más nyavajog. A szokásos f2p átállás. Bár ez a trial serverré nevezés tényleg bicskanyitogató... -
#7628 Legalább látogatnád meg a hivatalos honlapot, első post válaszol a kérdésedre... ehhe -
Rannah #7627 Rift Guild Transfer
Nem teszi át automatikusan a karidat, de ha transzferelsz, elvileg behív a már transferelt guildedbe -
foxxi #7626 Remélem is. Hogy gondolnak azokra akik dolgoznak, és le ne maradjanak a transzferről. De ez a név nem védett dologért bekaphatnák a ********, mire hazamegyek és foglalt lesz, elküldöm őket az anyjukba.... -
#7625 http://forums.riftgame.com/general-discussions/general-discussion/364169-please-read-icewatch-eu-pve-trial-shard-conversion-6-00-pm-tonight.html -
radical #7624 forrás? mert nem hinném hogy a guildes karimat áttenné a választott szerverre automatikusan. -
#7623 Már értem miért nem kerül még creditbe a transfer. -
#7622 Már nincs lelakatolva. -
Rannah #7621 A guild leader tud transferelni guildet, üres bankkal. Az régi tagok transfer után elvileg automatikus visszakerülnek a guildbe -
pimpa25 #7620 *shitstorm -
pimpa25 #7619 Közben figyelem folyamatosan a fórumot,háát,nem lennék most Elrar helyében,az a histstorm,amit kap,emlékeztet a helpdeskes időimre:)
Amúgy az egyik kommentből én azt szűrtem le,h a guild transferelhető,csak a név nem védett,tehát ha vkinek megtetszett anno a guild neved,egy újban ellophatja,ha gyorsabb. -
Betonfal83 #7618 Gondolom ebből a server választásból nem ma lesz vm mire a guildek eldöntik merre hova micsi hocsi... -
#7617 jaja jogos.jó lenne ha látnánk,hogy hova menenk a népek ) -
#7616 Majd a guildek ide leírhatnák hogy hova mennek, mielőtt még transzferel mindenki. Itt a lehetőség, egy kicsit komolyabb guildet keresek. -
#7615 Valszeg nem. -
#7614 hát ez nem egy igazán átgondolt döntésnek tűnik -
#7613 Guildet lehet transzferelni hogy ne vesszen el a guild szint ? -
#7612 Az csúnya lenne ha nem, legyetek türelmesek ne sírjatok. -
pimpa25 #7611 Na igen,ez a lvl20 alatti dolog az én fejemben is megfordult,ezért mondtam,h Pr/terelés jellegű kicsit a helyzet,amellett,h meg lehet magyarázni a jogosságát.Az időpont pedig természetesen kritikán aluli,az no komment kategória. -
#7610 és melyikre mentek? -
#7609 De most még kinyitják, hogy intézzük a kitelepítést, nem? -
#7608 Jah jól van nekem egy pillanatra sem szűnt meg a zárolás így nem láttam, hogy egy kicsit beengedték a népet. Most is lakat van még. -
radical #7607 Idióta fsz banda ez a trion. Hajnali negyed háromkor jelentették be hogy 45 perc mulva lockolják a servert mert triallá lesz konvertálva. Ennyi idő alatt kellett az officerjeinknek kitakarítani a full guildbankot, megegyezni hova menjünk, hogy tudjunk transferelni és ne lopják el a guildnevünket. Végül nem sikerült a transfer és a GM reggel hatig ült a gép előtt hátha visszajön a szerver.
Azt nem értem, hogy miért nem a lvl20 alattiakat transferelik? -
#7606 ez a kérdés érdekelne engem is ) -
#7605 az előbb engedte,de a tempestbe port után ott álltunk a portnál és senki sehova nem tudott menni -
Betonfal83 #7604 Zaviel meg Gelidra na melyikre megyünk mer csak ez a 2 van? -
pimpa25 #7603 Elrar szerint azért nem zárhatták le a szervert,mert sokan visszajöttek,akik anno az Icewatchon kezdtek,ott voltak ismerőseik,illetve sok újonnan beszervezett is Icewatchos ember hatására kezdett játszani.Így legalább megkapják a lehetőséget az emberek,h a trial szerver kertetein belül merre mozduljanak Együtt.PR,és terelés szagú ez a dolog,de egyben szerintem teljesen értelmes döntésnek is mondható.A szerver bővítés meg szerintem akkor cink lett volna nekik-ha megnézed,már az 1500 mínusz emberrel is mekkora server/ability lagg volt esténként-,hogy nem akarták még 1-2 hétig húzni az emberek agyát.Inkább meglépik ezt,vállalják,h köpködik őket egy ideig,de elvileg játszható lesz a játék.
-
athosrage #7602 Ugye kinyítják iceot át lehet vinni karikat? -
#7601 Én nem tudom kiválasztani az ice-ot te hogy csináltad? :D Szerintem még nem aktív. -
#7600 nem engedik oda a transot
-
#7599 Valóban nem lett volna egyszerűbb zárolni az IW-t f2p előtt, hogy ne menjen oda több ember, nem. Inkább kitelepítenek. Na ez tényleg a lehető legszarabb megoldás volt. GG jogosan lehet QQ-zni! -
#7598 Iszonyatosan rossz ötlet szerintem is, bővítés helyett kényszer... arról nem is beszélve, hogy így minden új emberke a Blightwealdot támadja be. Akkor azt is bezárják?? -
#7597 ez mekkora szar belogol-átdob tempestbe és ott áll mindenki mint az a bizonyos és nem tud csinálni semmit
-
#7596 Blightweald is fullon van esténként a várósor már kialakult jó, hogy nem engedik oda is be a népet.