8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#7675 Kemény, már az új szervereken is 30 perces sor van. -
#7674 jah értelek,köszi:) köszi nektek -
#7673 Az egyáltalán nem bug hanem mentor level, jobb klikk a karaktered képére és ott ki tudod lőni. -
#7672 Nem bug hanem mentor level. -
darkling #7671 Már elkelt :) -
#7670 A Bloodiron szerveren Defiant oldalon én az ÉjSólymok guildban vagyok. -
Feldscher #7669 Üdv! szeretnék érdeklödni angol pvp szervereken vannak magyar guildek ? és melyik oldalon esetleg v.ki / valakik tudnának segiteni vagy van v.mi oldal ahol összevannak szedve a magyar guildek? -
#7668 nekem elküldheted ha megvan még köszi -
#7667 okés köszi:) -
#7666 Bug, egy idő után helyre áll. -
#7665 amúgy az mi a fenétől van hogy 18 level vagyok de a portré alatt 14et ír.lol? -
#7664 Érdemes. Szintezés közben tudsz magadnak jobb cuccot csinálni. -
darkling #7663 Valakinek kell Tartagon mount? Nekem már megvan, de kaptam Raptr kódot. -
nxs #7662 Érdemes foglalkozni craft/profession/gear/stb low lvlen,vagy itt is végigmegyek a questeken aztán max szinten felöltöztetem a karaktert és pvpzhetek? -
#7661 Amúgy igen, már délután is fullon voltak. :D -
#7660 Kemény a helyzet így fél 11kor.
-
Kiflix #7659 Jahh, csak hogyha arra gondolunk, hogy 60asként szeretnénk GHR-ezni, vagy Raid rift vagy akármi, ahhoz jobb ha többen vannak egy szerveren, talán ezért érdemes jól megválogatni, hogy az ember hova megy. -
Hofigalopp2 #7658 Bármikor lehet közös raideket, riftezéseket szervezni crosshardon is. -
#7657 köszi -
#7656 köszi szépen:) végre egy értelmes mmo -
radical #7655 transfer bárhová ingyenes. De csak hetente lehet transferelni. -
#7654 kezdőhelyen a főváros platiért lehet -
#7653 Drunken Gentleman > Zaviel -
#7652 fodrász vagy valami van a játékban?karakter külsején lehet alakítani vagy csak rift pontból?:) -
Eksz #7651 Csak a mailboxbol kell kiszedne, a bank transferelodik.
A transfer ingyenes. -
#7650 A transfer pénzbe kerül? -
#7649 Költözés előtt ki kell szednem a cuccaimat a bankomból, illetve a mailbox-ból? -
#7648 Árnyjárók -> Zaviel igen hivatalos. -
Kiflix #7647 Ezt én sem értem, valami kis egyetértés kéne, mert ezzel minden guild magának árt... bár ez lehet csak az én meglátásom. -
#7646 Ne nekem mondd. gyere ts. -
#7645 És ezt ki döntötte el, jó hogy ahány magyar klán annyi fele a szélrózsa minen irányába... -
#7644 amúgy ebben van fodrász vagy valami?:) -
Kiflix #7643 Hát reménykedem benne, hogy pár magyar guild idejön(Zaviel), és akkor lehet akár valamit majd együtt is kezdeni, és nem nagyon széledünk szét. Ha a server eléri high population-t akkor lockolódik. Szóval, akik még nem tették meg a transfert ajánlom mielőbb tegyék meg. -
Eksz #7642 En is ugy tudom, hogy a "nagy" guildek oda transfereltek, eventezni ghrezni lehet legalabb majd. -
radical #7641 Zsír úgy látszik a progress guildek a Zavielre mennek. -
#7640 tegnap este játszottam pár órát 14es vagyok eddig nagyon tetszik,bár mount nemtudom mikortol lehet,meg ilyesmi ezt megtudná mondani valaki?am a random adventure-ok egész jók,esett pár jó cucc ^^ -
Eksz #7639 A Poison Thorns a Zavielre koltozik. -
#7638 -
#7637 BS? -
Kiflix #7636 Megkérhetnék, minden jelenlegi magyar guildből 1 embert, hogy írja le melyik szerverre és milyen néven mentek a guildel? Csak, hogy kicsit átláthatóbb legyen azoknak akik tudják használni a fórumot :)