Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Én így értelmezem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TDC Geronimo
Fogalmam sincs. Ebbe pl nem mehet guardian oldal?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[NST]Cifu
De most jól értem, hogy a 10 instance akkor valójában tényleg 5-5 a két frakcióra lebontva? <#fejvakaras>

Nice

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

TDC Geronimo

Me0w
Huh.

Together we'll fly someday...

BoneDragon
Nem semmi. Szimpatikus brigát, hogy ennyire hajtanak és sikeresek akarnak lenni. Így tovább!<#eljen>

TDC Geronimo
Hú apám. Leakelt alpha note. Köv beta eventig gondolom még bõvül, de ezek azt nem pihennek 😄

Itten meg lehet nézni.

szia, nem tudtam kiprobalni, de legkozelebb ottleszek!, nomeg febr 24+tol

anti hero

Me0w
En az akciok elott sem voltam elegedetlen 😛

Pyotr
Ez igy igaz😛

&#9608;&#9608;

[NST]Cifu
Mindenki elégedett akkor most már? 😄

Me0w
Viszont akkor az inkriminalo hozzaszolasomat is torold el, mert igy nem okes.

Me0w
Ertettem 😊

[NST]Cifu
Moderátor vagyok, nem topicgazda.

Te is és Meow! is figyelmeztetve lettél. Téma lezárva.

hiszti off plíz😊 remek,h topicgazdának ha nem tetszik más véleménye, akkor cenzúra.

szóval az fair pvp miatt lebetegezni az embert, de az nem fair ha pve miatt teszi ezt más?😊 ez még rosszabb mint a war topic😊

[NST]Cifu
Kicsit takarítottam a topicban.
Meow!, te légyszíves ne provokálj.
t0xikus, te meg fejezd be a trollkodást!

Én is szeretem a PvP-t, de a fõ szempont nálam a questelés, egyéb cselekvések ( crafting, insták, bulik ). Az AION sajnos ezért bukott meg nálam, pedig végig toltam a CBT-t, OBT-t, majd a head startnál is ott voltam. És ezért jött be nagyon a Lotro. Sajnos amióta F2P lett, már ugyanaz... 😞

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Hosszú idõ után ( kb Lotro volt az utolsó ) a RIFT lesz az elsõ MMO, amely nem PvP-vel akar hódítani ( most a fizetõsökrõl van szó ) Az AoC, a WHO és az AION is a PvP-re helyezte a hangsúlyt, és a közelgõ TERA is PvP felé hajlik. Persze semmit sem tudunk a PvP lvl 40+-os részérõl, de jelen állapotában én nem várnék csodát tõle. Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, mások elmondása, illetve videók alapján bõven van mit dolgozniuk a PvP-. Igaz, van vissza két beta event, még változhatnak a dolgok.

ty az infót

Jelenleg 4 warfront van a jatekban, ebbol 2 volt elerheto a betakban. Favort szerezhetsz itt, vagy world pvpvel, amibol valthatsz ki targyakat akar lowlevel, akar 50en epiceket.

nem rossz, csak mi van akkor ha valaki nem szeret raidelni hanem a pvp jobban érdekli neki esélytelen lesz a pvp is mert nem lesz gear je hozzá?

<#nevetes1>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Egyelore csak ennyit:

Endgame Progression and Raids

és az end gamerõl mit lehet tudni?

TDC Geronimo
oO

<#eljen> Ebben a betaban egyértelmûen a terhelést akarták tesztelni. Úgy osztogatták a kulcsokat mint Geronimo forumtársunk a Tera online like-okat facebookon -.-

Bizom benne, hogy sok info összegyûlt hol lehetne még optimalizálni és ebben az 1 hónapban mar csak finomhangolni kell.

Ne tessék elfelejteni, hogy ez egy Beta teszt event volt. Nyílván azért voltak ilyen sûrûn Rist eventek, hogy teszteljék õket. Nem tudhatjuk, Live szervereken milyen sûrûn fognak nyílni a riftek, ahogy az end-game-rõl sincs sok információnk. Azt én is remélem, hogy csökkentik a kapott XP-t, szeretnék a riftezés és PvP mellet questelni.

Bag téma: ha komolyan akarod csinálni, nincs a slot mennyiség, ami elég lenne. Sajna ebben ( is ) nagyon hasonlít más "top" MMO-khoz. Eksz tökéletesen megfogalmazta a lényeget: egy ilyen típusú játékban sosem lehet elég helye az embernek. Pont.

Abszolut megeri mar az elejetol foglalkozni a craftal, emelett csinalni daily craft questeket. En runecraftot huzom amivel runakkal tudod erositeni a targyaidat, pl 28as cuccokra slottol fuggoen +8at tehetsz valamelyik statbol.

BoneDragon
Csak guardians oldalon tudom hol van a sima paci. Nekem is olyan van.

Morpheus_v2
Igen, de ne feledjük hogy most több xp-t kapunk mint amennyit majd megjelenés után kapni fogunk. Én sajnos nem kaptam annyi rewardot a riftekbõl hogy rendes cuccokat tudjak venni. 😞 Pedig nem egyszer 2-3 órát raideltem, mondjuk csak közép mezönyben voltam a rift ranking listben. :\
Morpheus_v2
Nemsemmi, de gondolom lesznek nagyobb craftos zsákok majd. Mellesleg mennyire éri meg craftolni? Normális cuccokat lehet csinálni?
Én craft nélkül elvoltam a 3x8 és 1x12-es zsákokkal. 😊
Sok játékost láttam a defiant oldalon sima lóval rohangálni, olyat merre lehetet szerezni? Én csak 2m magas gazellát tudtam venni, míg mások (lvl25-27 karakterek) mechanikus mountokkal rohangáltak, ami sok pénzbe került és min lvl40-esnek kellene legyen a karakter.
Hamed
Riftekbol sokkal tobb xp/token/repu jon, mint a singleplayer szedjel ossze 10 disznobelet questekbol. Egy major invasion alatt leptem ket szintet, osszejott egy kek fegyverre valo token a vegere es egy komplett szet artifact amit bevalthattam. Mindez tok random public grouppal.

Egyebkent endgameben ez lesz az egyik opcio, hogy te nyitogatsz raid rifteket valami targgyal amit a 6 fele rift frakciotol lehet megvenni jo magas repuval, szoval nem art mar szintezes kozben is huzni ezeket.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

BoneDragon
Neked az a legnagyobb bajod hogy kicsi a bag?<#idiota>

En ezt most magamra vettem, ugyhogy reagalnek. Senki sehol nem pattogott amennyire en eszrevettem, csak arrol volt szo hogy egy ilyen tipusu jatekban sosem lehet eleg helye az embernek. En craftoltam gyujtogettem a betak soran, es sokat kellett trukkozni, hogy eleg legyen, mint ahogy leirtam 2db 16os es 2db 12es bagel is. Ez a kijelentes semmi mas tartalommal nem rendelkezik. Ez se nem jo se nem rossz, ez van. Nem ettol lesz jo vagy rossz a jatek, en nem is ertem hogy lehet igy gondolkodni. Ja es 2db 30as, 3db 20as karakterem van, just fyi.

Morpheus_v2
és néha zavaró hogy egy invázió elsöpri az egész zónát és nem lehet questelni...
Casseus
Nekem a riftezés is egy idõ után unalmas volt. Pedig ez lenne a játék lényege.

ha te azt tudnád...^^

Morpheus_v2
Elsõ ránézésre minden az, de itt a Riftek is adják az igazi nagy különbséget a hasonló játékoktól. Nem unom halálra magam questelés közben, mert mindig történik valami és ez szerintem fontosabb mint hogy hány slot van a backpackben... 😊 Valami azt súgja hogy akik itt pattognak azok kb a lvl7-t sem érték el, szóval a játékot konkrétan nem is látták, csak a tutorialt...
az az igazság, hogy elsõ mmo-m nekem is a wow volt, tök jó volt, szép volt, viszonyítási alapom nem volt, mert mást ki sm próbáltam. Egy jó ideje már nem játszom vele, folyamatosan várom, hogy mi más köthetne le, kipróbáltam a közben elõugrott alkotások közül egy párat.
Ami a copyt illeti, arról viszont máshol is olvastam, hogy a wow is igen sokat és persze sikerrel/jól vett át máshonnan... ezeket én nem ismerem, így cáfolni sem tudom, de biztos van benne annyi igazság, hogy aki pl. a Rift kapcsán copyt emleget, az lehet másként látná a dolgot, ha tudná, hogy a wow mit honnan szedett... de sokaknak az elsõ a wow volt és mindent ahhoz mér. így torul a kép... nekem jó, hogy a riftben van sok megszokott, máshol már látott, jól elsajáíthahtó, követhetõ, bevált módszer... miért is ne lenne??
Ha az Apply Code-nál ez szerepel:

RIFT Beta VIP

akkor az összes beta eventen részt vehetsz.

Hali!
A faq-ban találtam egy linket beta kulcshoz és tudtam is addolni az accomhoz. A kérdés az ,hogy tudok -e ezzel az aktivált kulccsal majd a következõ beta eventben játszani, és kapok-e egyáltalán így automatikusan beta inviteot? (jelentkeztem rá)

Igen, akkor kezdõdik a 6. Beta Event.

hali! ez Planar War: Február 4 és 7 között azt jelenti , hogy akkor lesz elérhetõ a szerver? most ért le a patch viszont mikor belogolok nem éri el a karakter szervert vagy mit.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pyotr
Te is valami lelkisérült lehetsz akit bántottak a wow-al,wow-ban?

&#9608;&#9608;

Torzonborz
nna a wowbuznyákoknak ez magas labda volt <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Darkfall. Ott nincsenek slotok. Annyit teszel a zsákba amennyit akarsz. Az a feltétel, hogy súlyra elbírd. Ha túl nehéz akkor lassabban haladsz.

Az a vicc az egészben, hogy a WoW is egy jó nagy copy. Blizzard - nem elítélendõ módon - mindent összelopott, és beépített a játékba, amit az az õsállat engine elbír. Akinek csak a WoW létezik, ezt nyilván észre sem veszi. A WoW olyan, mint egy szekta. Beszippant, és nem tudsz/akarsz kikerülni belõle. Minden szar, csak az nem..

Riothryn. Rift guild: http://infernum.co.uk

aki megrögzött wow fan aaz mindent bevesz, ha hello kitty pet kerülne bele azt is, ééésssss ráadásul minden más szar, fos, hulladék, illetve "jobb" esetben copy 😊)
szerintem meg mindenki játsszon azzal ami tetszik neki, bõven sok mmo van és bõven sok olyan ember, akik le sem szarják a wowot és fordítva 😊)
C.Online és CoH.F2P co még szabályozva is van egyre a slot mégis elég na bumm..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sáska
en sem ertem. nekem 2magos E8500 intel, 4gb ram, radeon hd5870 vaporx-el 25 fps- korul mozgott 1920x1200 as felbontasban. ha levettem minimumra a grafikat, akkor volt 10 fps-el tobb.. pedig a jatek maga nem rossz.