8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Murmur #2834 Lehet kevés a bárd?! Mondjuk én nem bánom, ha így marad. :))
-
Laroa #2833 Érdekes hogy még mindig nem nerfelték le a bárdnál a virtuoso-t :D -
Rannah #2832 Remélem nem vesztik el a humorérzéküket:)
"Added a bunch of new emotes! Some hints: Tease, Bonk, Giggle, Tickle, Apologize (which you probably should after using the first four)" -
foxxi #2831 csak erre céloztam -
Boncmester #2830 Ergo minden hülye megkapja ezt a levelet, aki regelt, szóval ez sem lehet kifogás, max az, hogy az illető nem tud olvasni. -
#2829 Beta 7 Patch Note. Gondolom OB alatt fognak még patchelgetni meg headstart és live előtt is. -
foxxi #2828 ott van hogy Open beta -
Boncmester #2827 Aki meg van hívva a bétára, kap egy ilyen levelet:
"The RIFT beta concludes with a final, glorious event – Telara the Merciless – a six-day open beta set to begin Tuesday, Feb. 15, 2011 at 10:00 AM PST (18:00 GMT), and run through 10:00 AM PST (18:00 GMT) on Monday, Feb. 21, 2011."
Ezt olyan baromi nehéz értelmezni, vagy micsoda? Könyörgöm, tanuljunk már meg olvasni!
Aki meg nem kap meghívást, az úgyse fog tudni játszani. -
Tindalos #2826 Köszi! -
Rannah #2825 Igen, itthon, Magyarországon -
Laroa #2824 Kelet-bivalybasznádi idő szerint -
Tindalos #2823 Közép európai idő szerint? -
#2822 defiant/magyar kombó melyik szerveren táborozik? -
Boncmester #2821 19:00 -
#2820 Mikortól lehet játszani ? -
#2819 Elvileg igen, mert tegnap már pöcsöltem egyet és most megint töltött le.
A kezdő animációkat kiszedték. -
#2818 Jajj mikor lesz már este, nem bírom már ezt a stresszt :Ð -
#2817 Tárgytalan kaptam egy email és abban benne van a link -
#2816 Sziasztok ,tegnap regisztraltam a clienst honnan tudom letőlteni ?
-
Boncmester #2815 Reggel szedtem le 200 megát, ez azóta van? Szépen patchelgetnek a srácok... -
#2814 Megint van egy közel 60 megás peccs. -
Laroa #2813 Nem, azok már megvannak csak vmiért még nem tették ki őket a honlapra.
Warriornál a Beastmaster, ami egy petes ág.
Roguenál a Bárd, ami egy support ág.
Clericnél a Cabalist, ami ha jól látom egy spell nuke ág.
Magenél meg Chloromancer, ami egy egész jó kis lifetap ág. -
foxxi #2812 Te beteg! -
#2811 -
#2810 Igen. Azt nyilatkozták, hogy a Trion grafikusai sem voltak elégedettek a meglévő opciókkal, de "fentről" azt mondták, hogy ennyi most legyen elég, rengeteg más dolog grafikáját kell megcsinálni.
"Mentegetőzésül" felhozták, hogy a játékosok reakciója miatt tértek el az eredeti, történethű bőrszíneknél (ugye a Mathosian-ok fehér bőrűek voltak, az Eth-ek, Bahmi-k és Kelari-k meg sötét bőrűek), illetve később lesz "fodrász-szalon", ahol a játékos újradefiniálhatja a karakterének kinézetét. -
foxxi #2809 már csak pár óra és folyt. köv. óóóhhh jeahhh -
whisper #2808 "kiderült, hogy miért ilyen visszafogott a karakter-customizáció"
ez a kinézetre értendő? -
Boncmester #2807 Ugyanannyiba kerül, mint a többi MMO, 3K-t meg azért csak ki tud csengetni az ember havonta, annyit egy kevésbé jól sikerült piáláson is elkölt lazán 1 este... -
#2806 Sok dolog tetszett a Gamer Day 3 alatt kiderültekből (folyamatosan dolgoznak az end-gamingen; kiderült, hogy miért ilyen visszafogott a karakter-customizáció, stb.), egy kicsit bánom, hogy nem tapasztalhattuk meg milyen is lett volna egy teljesen dinamikus játékterület, de a magyarázat is korrekt (sok játékosnak frusztráló, hogy a questek egyszerűen nem elérhetőek mindig, stb.).
Az group finderen egy kicsit meglepődtem, először mintha nem ellenezte volna a Trion is? -
#2805 amúgy hiányzik 1 class a hivatalos fórumon az alap kasztoknál.
az később lesz csak bejeletve h mi lesz? -
#2804 ok vágom.....á ez pedig mennyire faszán hangzik.:S -
#2803 ezért várom én a guild wars2-t már.... -
#2802 amúgy a hajam tépem h ez is havidíjas de milyen drága....
pedig tökre tetszik e is de így csak a törtön fogom tudni tolni ezt is:S
-
#2801 Hány sub class van és ezek mennyire egyediek?
mert van 4 alap class de láttam h van nekromanta meg miegyéb sub class.
-
#2800 "The team is interested in adding more features in the future, including an “armory” system to check out player profiles online. However, right now such a system is “difficult and expensive” so, while they have definitely thought of it, it might be a long time before it is implemented. However, starting in open Beta on Feb. 15, players should be able to send tweets from in-game, linking achievements, chat logs or screenshots to their Twitter accounts." Yay beépített twitter! :)
Gamer Day: Roundtable Discussion with Trion Worlds -
Gyogyito #2799 Igen. Keress meg minket itt vagy itt. -
dzsihad2 #2798 Na megnéztem, az Icewatch-on van karim guardian oldalon, ott van most magyar bétás klán? -
Eksz #2797 Kerdes:
Lusta vagyok most forumot turni, de majd megteszem ha itt nem kapok valaszt esetleg; tud valaki valamit arrol, hogy hogyan reagaltak, ha reagaltak a jatekosok feedbackjere, hogy kellene guildbank? Esetleg tudtok e valamit arrol, hogy lesz-e satobbi? -
#2796 Nem rossz csak vártam a végén hogy 'SPARTA' :Ð -