8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • tusken
    fütyülsz a nökre de attól még nem kell a petedet mogyorozgatni szegény pet
    térj át fiukra elöször ha nem válik be maradj az animalnél.
  • 0Fritz0
    Én és a petecském, fütyülünk a nőkre az idén.

• 0Fritz0
    A startupmedia.co.uk-ról rendelt dobozos verzió előrendelői kódját megküldték emilben.
    Szóval head-start-ra fel.
  • KBB
    Rift fórumon ATi kártyások számolnak be javulásról főként. Ez a "küszöbgaranciás" mit takar nálad?
  • DragonKnight
    Nekem a másodikkal fekete képernyő crash nélkül csak egér kurzor.
    Az elsővel meg kb. ugyanannyi fps mint nélküle, csak elküldött az nvidiához driver frissitésre pedig ATI kártya.

Szóval én sem fogom használni de biztos lesznek olyanok akiknek hasznos. Gondolom kártya függő a dolog.
    A Rift fórumon is vannak olyanok akiknek jobb lett.

De ahogy mondtam küszöbgaranciás a dolog.
  • KBB
    nVidia GTX 280-al semmi hatása
  • Rannah
    Nekem mindkettővel crash
  • Count Adyn
    Nekem az első fajtával egy kicsit jobb lett tényleg:)
  • DragonKnight
    Még nem voltam bent ma de este kipróbálom.
  • DragonKnight
    Az a Falloutra vonatkozik mert ott kireszelték ezt a gondot.
  • KBB
    A fórum post első sora:
    "***After the newest patch I no longer use this. I suggest you also try the game again without.***"
  • BoneDragon
    Ezt letesztelted? Ha igen mennyi + fps-t lehet elérni?
  • DragonKnight
    Itt egy küszöb garanciás ötlet arra hogy hogyan lehet egy kicsit több fps-t kicsiholni a játékból.
    Nem öli meg a gépet ha nem megy akkor egyszerűen le kell törölni és kész.
    Háttér:
    A játék grafikai motorja a gamebryo ami a Morrowind, Oblivion, Fallout stb motorja is.
    DX9-et tud DX10-et DX11-et nem nagyon, de ha DX10,DX11 kártyát lát akkor EMULÁLJA rajtuk a DX9-et

Ez az emuláció szar.

Itt jön képbe a megoldás. Be kell csapni a játékot hogy azt higgye hogy egy régi kártya van alatta ami nem tud DX10,11-et és igy emuláció nélkül futtatja rajta a DX9-es kódot.

A lenti linken a files-ok ban le lehet tölteni egy dx9 rendszer dll-nek látszó dolgot. d3d9.dll ez fake dll ami elhiteti a játékkal hogy egy régi kártya van alatta.

Használata:

Az egyik dll-t (elméletileg a második jobb az ATI tulajoknak de ez próba cseresznye) be kell másolni a rift.exe mellé. Ennyi ez után a játék ezt a dll-t használja. Ha nem jó akkor meg simán le kell törölni és minden vissza áll az eredeti állapotba.

No és a link:
    http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778
  • Count Adyn
    csak barátkozok:D
  • DragonKnight
    Patience young grasshopper ignorance is bliss
  • Count Adyn
    o/
  • Ahet
    Igazából indiferens a részünkről. Akkor, ha tudjuk a tutit, jól eldöntjük.
  • KBB
    Head start előtt teljesen új szerver nevek lesznek bejelentve a klikkesedés elkerülése érdekében, szóval új helyet kell kitalálni mindenkinek.
  • Ahet
    Jelenleg valóban másikon vagyunk. Bár bejelentették, hogy lesznek változások, de véleményem szerint nagyon nem fogják összekutyulni. Ha marad akkor élesben mi is az Icewatch shardon kezdünk.

Bhalage #3052
    Paragorn + Champion + Riftblade
  • Rannah
    Hello,

igen, van, Zephyr néven:
    http://zephyrguild.atw.hu/
  • Gear
    Ezt elcsesztem, ők másik serveren vannak :).
  • DragonKnight
    Hmm,
    Egykezes kard+pajzs main tank: Paladin + Reaver + Void Knight
    Kétkezes daráló: Champion + Warlord + ???
  • Bhalage
    errol jut eszembe, a magasabb szinuektol kerdezem, h melyik parositas a tuti 2handed warri baszogep ?
  • Gear
    Renegade
  • Madmano
    Tehát a Cleric nem tud újraéleszteni?"Csak"gyógyítani,igaz?
  • rezes
    Paladin:)Bar itt vegre nem egy fos WoW-os healbot hanem egy pajzsos kardos baszogep
  • Blood Raven
    hali Icewatch szerveren van magyar guild?
  • Rannah
    Cleric, Mage(Chloromancer)
  • Rannah
    Jaja, én is ezt olvastam, de most, hogy legalább normálisan megy (ahogy eddig), hozzá nem merek nyúlni:)
  • DragonKnight
    Az ATI application profile CSAK a crossfire setup-okon segít. Mivel a profile csak a crosfire tuningot/beállításokat tartalmazza.
    Vagyis akinek csak 1 GPU-s kártyája van azoknak a profilok nem fognak semmilyen változást jelenteni.
  • Atomreaktor
    én csak véletlenül tévedtem ide, de igen-igen jók a concept-ek a bannerban :) megkerestem őket a honlapon is, ha így tudnék rajzolni...
  • Madmano
    Éleszteni tud valamilyen kaszt?
  • teddymac
    Érdekes mert eddig soha nem volt problémám a géppel minden játék elindult egyből ,hát nem tom
  • teddymac
    ha uj gép akkor xbox :)
  • Rannah

Elég laikus vagyok a témában, de ahogy elnézem egyenmegoldás nincs...sokan írták, hogy az új driver Application Profile-al megy, van akinek anélkül jó, valakinek a régebbi jó, király
    Új gép???
  • teddymac
    Nekem még mindig nem jó :)
  • teb
    Nekem 4890-el random resetelte a gépem a Rift (csak a Rift, meg az AoC 1 fix helyen). ATi CCC-t uninstalláltam (csak a CC-t, a drivert nem), és nem resetel. Na majd ma este meglátjuk, hogy megy a 6870-el. Remélem, jelentősen gyorsabb lesz 1920x1080-ban. Application Profile jó tipp, ha lassú lesz, tudom mit kell tennem.
  • 0Fritz0
    Újabb 46 megás peccs, bár semmi érdemleges a portbeállítást leszámítva.
  • KBB
    D2D Angol oldalán 20% -os kupon kód: "vatfree", ezzel 27 font-ért lehet megvenni a játékot, aki még olcsó(bb) digitális előrendelési helyet keresne.
  • Morpheus_v2
    Én pvp szerveren vagyok és nincs opvp, csak annyi hogy az ellenséges frakció támadható meg szabadon. Ebből én annyit láttam hogy lvl30-as guardian hideból támad... aztán gyorsan menekül mikor egy 25-ös sabo jól elveri.
    Sokan sírnak az opvp miatt, majd meglátjuk hogy ebből lesz-e valami. Nekem tetszik ez az állapot, hogy szinte nincs is gankelés.