8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • radical
    KB-ben is kevés már a chloro oda kell dedikált healer. Sztem főleg raidekben lesz rá szükség offhealernek vagy grouphealre kisimítani a damaget.
  • Bhalage
    ez guardian v defi oldalon lesz ?
  • Mester
    Szia

Én egy warlock/Chloro-t(ami ugye a healer ág) húztam fel 42-re bétában.
    És nagyon jól használható, van egy combat rez ability ami ugye alapból nagyon hasznos, a healjei nerfelve lettek egy kicsit ebben a bétában(mondjuk rájuk is fért mert mind2 insta cast-os és túl sokat healeltek), de még így is nagyon jók. Main healernek kevés, de dps/support/bckupheal nagyon hasznos tag.
  • Anthrax
    Mage class healer ága mennyire használható instában és nagyobb szinteken ?
  • teb
    Válasz a kérdésedre: Igen, öregszel. Én is, azt hiszem.. Mi is azért megyünk PvE-re, hogy az ilyen hullakempelő rugó+healer páros ne tudjon szívatni. PvP szerver ideig-óráig poén, de elkerülhetetlen, hogy az ember szólózzon, és amikor az ilyen kancsók genkelnek (ez alatt azt értem, hogy mondjuk fél óráig szopatnak, nem azt ha 1-2x levágnak egymás után), igencsak el tudja venni az "áldozat" kedvét a játéktól. Szerencsére pörögnek a warfrontok alacsony és magas szinten is, úgyhogy a pvp mennyiséggel nem lesz gondunk, azt hiszem. Legalább akkor szívatnak, amikor én is akarom. :)
  • TDC Geronimo
    Shimmersand zóna

• BoneDragon
    Rift lootba volt egy epic pet :D

• Laroa
    Kiosztották a szopikupont ahogy elnézem :D De ez ilyen sajna, bár ha legankelnek, akkor inkább felkelek egy healernél, azért 10 arany elég nevetséges összeg
  • radical
    PVP szerver benyomások a blogomon. Tudom, L2P de akkor is.
  • Morpheus_v2
    Ez igazából egy kisebb baráti társaságból áll, 3-an vagyunk+ az angol tag. :) Én edzem a társaságot. (Aienour néven) :D Mondjuk a guildet csak tesztnek hoztuk létre, hogy kipróbálhassuk a guild opciókat. Engem nagyon meglepett az a tény hogy több leadere lehet egy guildnek, eddig még nem láttam ilyet más mmokban. Később ha megváltozna a pvp rendszere valószínű átmegyünk egy pve szervere, de nekem most ez az állapot tetszik. :)

Hun csatornán el lehet érni a másik (magyar)guildet is ahogy láttam.
    Látta már valaki a LFD rendszert? Vagy még nem rakták be? Elég sokat olvastam róla, de látni még nem láttam.
  • 0Fritz0
    Mennyien vagytok, ki az edzőtök? :)
  • TDC Geronimo
    alpha note

Van benne olyan, ami betaba már benne van, de van sok új dolog is.
  • Morpheus_v2
    A kérdés az volt h pvp defiant guild van-e... Mondjuk a válasz gomb lemaradt.:P
  • Ahet
    Ha megmondod guardian vagy defiant, akkor könnyebben megtalálnak!
  • Morpheus_v2
    Whitefallon "slackers" nevű guild félig-meddig magyar (van 1 angol tag), de mindenkit szívesen látunk. :) Én ma este fele leszek, de ha a hun (/join hun paranccsal lehet belépni a gyengébbek kedvéért) csatin rákérdeztek akkor biztos betud venni valaki.
  • sanyiiiii
    Nem érdemes keverni a group es solo specet, inkább csinálj mindkettőre egy külön role-t jobban jársz.
  • Laroa
    championnak azért vannak egész jó talentjei amúgy is, root+aoe fear, charge root+stun, titan's strike 5sec stun, bash interruptja, leg tear snare, meg mellé kiteszed a paragon disarmját és minden szép és jó :)
  • Jockey
    riftblade utility miatt erdekes, van riftbalde-n egy skill (nem emlekszem anevere) amivel magad melle teleportalod az ellenseget, ez a champlion charge-l kombozva mar egesz szep eselyt ad arra, hogy a foldve verhesd akit akarsz, sztem ez miat is nagyon jo a riftblde
    en champion/riftblade/beasten gondolkodom, mivel igy soloba is eletkepes a kari ha epp nincs group, de beast-t alacsonyan tartva, mivel csak a pet miatt kell, pvp-be meg teljesen jol lekoti a healet castert mig massal vagy elfoglalva...
    sztem
  • Laroa
    na pont a 0 pontos riftblade van betéve 3nak :)
  • Laroa
    Alap, hogy 2h :)
  • sanyiiiii
    Ha 0 pont van egy soulban akkor szabadon kicserélheted, tehát ha raktál rá pontot csak annyi a dolgod hogy elbattyogsz egy trainerhez és némi pénzért reseteled a skilljeidet.
  • BoneDragon
    Én champion/beast/riftblade kombóval tolom. Eleinte elég jó dps-t ki lehetett tolni, de mintha nagyobb szinten ez nem lenne látványos, sőt visszafejlődés. Lehet ez talentnek tudható be.
    Másik: Ha felvettem ezt a soult kombinációt, ezen lehet változtatni? Pl leadom a riftbladet egy másik soulra?
  • sanyiiiii
    Na jó inkább leirom vindicatort a + pvp dmg miatt, amig nincs addig 0 pontos riftblade storm blade miatt vagy 0 pontos bm pet miatt, bar ez inkabb a leveling elejen segit.
  • sanyiiiii
    2h vagy dual wield? Mivel champet irtad előre godolom 2h de azért megkérdem :P
  • Laroa
    Dread, én most pont champ/paragon-t húzok. mit javasolsz mellé 3. alkasztnak pvpben pl? :)
  • sanyiiiii
    Ha champ a fő speced egy kis paragon nagyon is jó választás, 6 pontért kapsz egy damage selfbuffot ami 10%/attack point, 5% armor ignore-t attack point építő képességekre, 1 órás self crit buffot, és a rising waterfall nevű follow up attackot (ami egyébként egy érdekes skill, hiszen championnak nagyon jó a 120% weapon damage miatt, paragon main soullal viszont gyk soha nem fogod használni mert csak 1 fegyó sebzését veszi figyelembe).

Riftblade-ről pedig annyit hogy champion mellé szerintem nem éri meg, mint main soul dps szempontjából szintén nem túl jó egyelőre, bár pvpben az enhanced burst-el már egész jó burst damaget lehet kitolni, de még mindig nem többet mint a paragon ranged attackjaival ha legalább egy középszar fegyód van. Avatar of the rift lehet az ami ezen segít, de ugye mivel az 51 pontos skill ezért a betaban még nem tudod megszerezni, de jelenleg még tankokon se sikerült paragonnal kevesebbet sebeznem mint riftblade-el lövésekkel, pedig a paragoné ellen ugye ott az armor.

Alapvetően én inkább utility soulnak érzem eddigi tapasztalatok alapján a riftbladet, illetve nem-fizikai dmgvel operáló más soulok mellé jó.

Viszont a void knight riftblade valami pofátlanul jó :) De reaver riftblade is életképesnek tűnt, bár azzal nem szórakoztam annyit.
  • BoneDragon
    Megint letöltött egy patchet. Imádom, hogy ennyit foglalkoznak a játékukkal!
  • Gyogyito
    Este lehet, nagyobb az esély.
  • 0Fritz0
    Rákerestem, de nem most találtam meg ezt a klánt Whitefall-on.
  • Gyogyito
    A Hangover béta alatt a Whitefall shardon található meg, defiant oldalon.
  • KBB
    Hehe, köszi, ezt még nem hallottam és hirtelen arra asszociáltam, hogy bukhatja az ember a VGA gariját, ha ilyennel próbálkozik :)
  • dzsihad2
    hát nem tudom, az első 2 tierben csak dual wieldre van táp benne 3ban a weapon master ami jó lehet de azért kicsit pazarlás kidobni 10 pontot az ablakon.
    Riftblade meg tápolja a championt már az elejétől ... persze ez az én meglátásom.
  • Braikingboss
    Van már defiantos pvp guild valamelyik szerón?
  • Me0w
    A paragont azert szoktak valasztani, mert valami +1x% dmg-t ad egy parpontos talentje.
  • dzsihad2
    szerintem a champion-paragon párosítás nem túl jó választás, mivel a képességeik frankón ütik egymást
    Én is pont 2h pallosos állatot próbálgatok szerintem a nyerő
    Champion - Riftblade - harmadiknak meg lehet használni vmi kiegészítőt pl. beastmaster is jó, csak én nem akarok petekkel szarozni én inkább warlordot választottam
  • DragonKnight
    A klasszikus küszöbgarancia azt jelenti hogy mihelyt átléped a bolt küszöbét a megvett portékával az árú elveszti a garanciát :D
    Vagyis semmi garancia nincs rá.
  • Bhalage
    kitalalhatom a guildneveteket ? village people ?
  • gatyo
    Mindenesetre a lootért te fogsz lehajolni azt most megmondom...
  • gatyo
    ŐŐŐŐ biztos vele akarunk mi menni?
  • TDC Geronimo
    :Dd