8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • BoneDragon
    Hol tudom felvenni riftstalkert fővárosba? Egyszerűen nem találom. Én is kipróbálnám ezt a soult. :)
  • Laroa
    Wtb edit gomb...
  • Laroa
    Próbáld ki ezt pvp-ben: Riftstalker
    Én még csak 29es vagyok vele, a maradék pontelosztás theorycraft 42es szinte. Full ranged riftblade, melee range közelébe se kell menni vele, a void knight discharge skilljét meg remélem ismered :D
  • fuzesi12
    az elementalista-stormcaller-archon mennyire jó a magasabb szinteken pve ben?
  • Bhalage
    áhhh makes sense!!
    eleg sokat respeceltem kiprobalni mindent aztan de valahogy nem lattam at ezt a szabalyt ;D
  • Hamed
    Az aktualis szintednel nem lehet tobb pont egy soulon.
  • Bhalage
    sziasztok,
    biztos vótmá, de az ismétlés a tudás öreganyja, szal

hiaba veszek fel 3 soult, nem lehet 1 soulbe beletenni az összes pontot" vagy mi a szabály, mert valahogy nem látom át mikor mennyi pontot tehetek az egyikbe, mert van, hogy letilt és muszáj egy másikba is tennem (pedig most nemszeretnék ;oG)
  • mnorbi
    Defiant oldalon indul guild? 4-5 tapasztalt player keres guildet
  • Probatbicol
    Pont tegnap próbáltam én is, bard+rangerrel szóló questelésnél gyakorlatilag halhatatlan, a pyromancerrel azért borultam párszor.
    A bárd tulajdonképpen egy varázsló aki manahasználat nélkül löki a spellt, jól sebez és még gyógyítja is közben magát meg a petjét is ha van, elég könnyűnek tűnik vele a játék (az elején).
  • whisper
    Nekem is a Dps-em az Champion+Riftblade+Warlod már Beta 5 óta és nem igazán lehet panaszom PVE/PVP-re. Elöször tényleg gear függő volt,de 20-tól a combat charge meg stun stb.-nél már elég ütős lett,de előtte is tudtam questelni vele -- (Mondjuk az vicc volt ,hogy 25 körül azokat nagy fa enteket úgy öltem le a champion riftblademmel ,hogy le Kiteoljtam freeze armorral meg flame spearrel és meg se ütött 8) --. Viszont egy Pala/Warlord/Vk-val easy móda questelés..Vicc az a block,dodge ,parry meg healelődés szóval elég tápos. Főleg ,hogy insta farmra elég jól lehet fejlődni. Én pl tuti ingamebe Tankkal fogok fejlődni instákból meg riftekből. 8))
  • whisper
    Én Justicar,Shaman,Druiddal mentem és meg se lehet vele halni. healeled az ütéssel magad ,plus van direkt healed plus healed a peted és még jó nagyokat is ütsz. sz.tem elég jó.
  • Anthrax
    Clericnek nekem is érdekelne egy fejlődő specc,most inq+cabalist+wardennel megyek
  • unusual
    Okés,akkor nem para. :) Cleric+Shaman+Druid? :-) Vagy Druid helyett valami más?
  • Laroa
    Hálistennek. Nehogymár egy hülye stat miatt kelljen vmelyik fajjal lennem :)
  • Eksz
    Ki fogjak venni a fajoknal a +10 statos racialt.
  • Laroa
    Szerintem annyira nem vészes. Championnal elég szépeket lehet alkotni így is, meg a riftblade is elég jó :)
  • BoneDragon
    Endgame video
  • Avenger
    Defender :)
    Elvileg a végleges verzióban már nem lesz képesség bónusz a fajoknál, azt lehet tudni hogy helyette lesz e valami más?
    Pont azért szedik ki, hogy ne az döntsön faj választásnál hogy milyen kasztot szeretne az ember.
  • TDC Geronimo
    Tudni már, hogy lesz-e pvpbe immunity timer végre? Elég vicces lesz a melee nélküle.
  • unusual
    Akkor nem baltáztam el annyira. ;) Defender oldalon vagyok amúgy.....Faj High Elf,lehet hogy inkább Human-t kellett volna a +10dex miatt nem?
  • 0Fritz0
    Bard+Marksman+Ranger:
    Szintezéshez kényelmes és biztonságos, még elit mob is gond nélkül nyomható szólóban a ranger pet-jével és a bard gyógyításával.
    Csapatban jól jönnek a buff-jai és PvP-ben is az legelsők között van a gyógyegérkedésben, ha nem a ranger/marksman skill-jeit erőltetjük.
    Szóló PvP-ben viszont sanszos, hogy nem képes kigyógyítani magát a bekapott sebzésekből. (Mindent nem lehet sajnos)
    Nálam a bard és a ranger alap, a harmadik pedig még képlékeny.
  • Anthrax
    Moonstone Sunstone melyik profhoz kellenek ?
  • radical
    Nem tudok repülő mountról a játékban. A többi stimmel.
  • Morpheus_v2
    A fővárosokban van egy artifactos npc, ő ad egy zsákot minden összegyült készlet után. A zsákban lucky tokken van és némi random cucc és pénz. 10 tokkenből tudsz venni peteket, 100-ért pedig egy epic mountot (azt hiszem ez a repülő mount a játékban).
  • Wizzurah
    Nekem azt eltudná e valaki magyarázni, hogy vannak az artifact-ok ugye. Van nem 1, amit fullra összegyűjtöttem, turned in.
    Azok mik? Nem tudom legyártani, vagy használni, vagy mire jó, mit tudok belőlük vagy velük kezdeni? Nem találtam róla magyar nyelvű leírást, ha valahol van, elég ha azt megmondjátok de pls valaki segítsen vagy magyarázza már el.
    Előre is köszi.
  • unusual
    Bard+Marksman+Ranger combo-ról valami vélemény? :) Illetve Cleric+Shaman+még valami.....
  • Mester
    Én pvsp szerveren is többször találkoztam már olyannal, hogy a raid boss fight alatt nem támadja meg egymást a két frakció.(persze nem ez az általános,de azért annál a néhány alkalomnál is többször előfordult amin ott voltam)

Pvse szerveren szvsz. elég logikus, hogy mind a két fél csak a boss-t üti az, hogy a loot kiosztás mi alapján történik azt nem tudom.
  • DragonKnight
    Igaz lehet hogy nem értem....
    Viszont akkor a lootot se értem, igaz csak open bétában voltam eddig ezért nincs sok múltbeli tapasztalat, de eddig még mindenkinek saját lootja volt. Még akkor is ha 2-3 raid ütötte a bosst akkor is mikor elpusztult akkor a részvételednek megfelelően volt értékes vagy gagyi a lootod. Az a loot amire eddig én meg dobtam tehát csak a saját raiden belül volt elosztva, mindig a trashből esett. Lehet ez később máshogy van az eddigi két zónában igy volt.
    A felperzselést meg azért gondoltam mert erre konkrétan volt rá példa tegnap mikor már az 5. foothold-ot tette le az invázió és utána igen hamar fail lett a dolog. Egyszerüen nem volt elég játékos aki ezzel foglalkozott volna, vagy azt hitte mindenki hogy most inkább questel a többiek meg elintézik a dolgot.
  • radical
    Bocsi de nem igazán ez volt a kérdésem.
    Én PVP szerveren vagyok és ott tegnapelőtt pl. mi tageltünk egy elit rift bosst, a defiantokat meg szétvágtuk miközben öltük a bosst is és simán lement, nem perzselt senki se fel semmit. Tegnap meg ők voltak többen és simán lenyomták Terrovaxot miközben mi piszkáltuk őket. Szóval lehet hogy szerinted össze kellene fogni, de szerintem te PvE szerveren vagy, ezért nem tudod hogy ez sosem így meg a PVP szervereken.
    Ezért kérdenék olyasvalakit aki már látott PvE szerveren elite rift bosst, hogy ott hogyan működik ez? Békésen együtt ölik a mobot az eltérő frakciók és utána megölelik egymást, elosztják a lootot és bye-bye? Vagy aki több damaget tol bele azé a cucc?
  • TDC Geronimo
    PvPs oldal is felkerült, warfront/pvp soul leírásokkal, képekkel.
  • TDC Geronimo
    Jó kis 20 perces videó volt, bemutatott egy raid riftet meg a 20 emberes indoor raidet.
  • TDC Geronimo
    Endgame preview

Van videó is.
  • DragonKnight
    Helyesen: NEM lvl25+ kariik ütik a 20-21-es bossokat.
  • DragonKnight
    Hátha van egy zone wide event ahol jönnek a Rift bossok mint pl tegnap egész délután silverwoodban, és a zóna közönsége nem nőtte ki a zónát tehát 25+ karik ütik a 20-21es bosst, akkor ezekhez a bossokhoz kell néha a 2 full raid hogy komfortosan le lehessen őket verni. Biztos meg lehet csinálni 1 raiddel is.
    DE ha PVP szerón olyan zónában vagyunk ahol már ott van az ellenséges faction is és raidek azzal foglalkoznak hogy leverjék egymást, akkor szinte biztos hogy a mobok végig perzselik a zónát közben és fail lesz a quest.
    Szerintem ilyenkor össze kell fogni, leverni az eventet lootolni majd a bossok hullái felett össze lehet ugrani és le lehet játszani a mecset.
  • Mester
    Az alap hogy main healernek kevés, de szerintem egy 5fős grp-ba is elfér egy(vagy akár 2) dps/support kari,ha nem full chlore line-ra megy dps-ben nem marad ellen annyival a többi dps-től, hogy a utility képessékeg ne kárpotolják bőven a grp-ot.
  • BoneDragon
    Nekem tegnap adott egy eventen. Ma meg a 2. területen egy felderítő csoport( vagy mi a neve), ahol 1 vezér van meg 3-4 kis add. Na az általában 3 tokent szokott adni, de most reggel adott 15-öt és egy epic követ O.o Néztem is egyet...
  • radical
    Valaki PvE szerverről el tudná mondani hogyan működik az open world pvp rift bossok esetén? Gondolok arra mikor mondjuk megjelenik Scarwoodban pl. Terrovax és egy raidnek percekig kell ütnie míg lemegy.
    PVP szerveren ez úgy megy, hogy a két oldal közül az erősebb raid kinyírja a másikat és elkezdi ölni a bosst, míg a másik oldal feltámad és megpróbál visszavágni.
    PVEn békésen ütik együtt a bosst vagy hogy megy?
  • Avenger
    Nekem az alap területen a nagy raid event után adott, amiben 2 Preservert kellett a végén megölni meg kb az egész térkép tele volt riftekkel :)
  • Bhalage
    lila planar stonet mibol lehet loni ?
  • Bhalage
    epp tegnap probaltam, bar instazni nem volt lehetosegem, de groupban nem rossz.