Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is igy vettem, jól is jártam. Fõleg a steam 50 ojrós borzadájához képest <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Me0w
Ja, igaz, tenyleg 😊 Hulyeseget irtam =)

Together we'll fly someday...

Ezen a hétvégén -20% minden MMO-ra a Direct2Drive-nál!

http://www.direct2drive.co.uk/buy-mmo-pc-games-download

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Az igaz, de szerintem Braikingboss még mindig azon van (Icewatch v micsoda) ahol a legtöbben voltak az elõzõ bétában is, és gondolom az ottani emberek sem akarnak új karit csinálni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Me0w
Mostanaban mar nincsenek queue-k, fellottek egy rakat uj shardot.

Hogy nekem most reggel jött meg a beta invite.
Én defiantos karit fogok csinálni, és ott fogjuk csapatni, nem fogok olyan szeróra menni, ahol belogolás elõtt 1 órát sorba kell állni, fõleg mert 2-3 óránként a netem hajlamos megszakadni.

Braikingboss
Na ja<#eplus2> Maradunk a régi szerón mert én új karaktert nem kezdek az biztos😄 Sogron mit mondott mert nekem beszart facebook!

Don Kartács :)

na estig megint lehet nézni a fáklyát 😄

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Me0w
Jah, megy a CrossFire is.

TDC Geronimo
Hm meglestem klienst. Látom AAnál már csak 1 féle supersampling van viszont menübe nem csökkent tõle fpsem, míg az elõzõ betaba felezte kb. Remélem több helyen is optimalizáltak így 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jaja, estig is azzal ütöm el az idõmet. Most elkezdtem húzni egy RK-t ( jelenleg 45,5-es ), és "healer" lesz belõle, hisz mindenki dps-nek használja. Na majd én jól megmutatom, vagy nem 😊 LM-et meg csak instázásnál veszem elõ mostanába. + folyamatban van a 2ik lifetimeom visszaszerzése is, azon meg van egy R9es minstrel. Szal van mit csinálni unalmasabb idõkben. ( ja, meg jútúbra tolom fel a videókat <#hehe> )

OFF vége.

Hát aki jót akar magának, az jobban teszi ha fél 10-ig nem idegesíti magát vele..:-). Bár valami frissen nyílt francia vagy német nyelvû szerverre biztos be lehet jutni.
(ha erre készülünk fel már csak kellemesen csalódhatunk)
lotroval mi a helyzet? tologatod még?
Tudom. <#eljen>

Braikingboss
Hát este 7-ig várnod kell.

No, az intrót már megnéztem ( addig beenged, csak szerverek nincsennek ), Játszani akarok <#vigyor>

Braikingboss
Sajnálatos módon az inv hozzám még nem ért el. Minden fos e-mailre küldik csak azokra nem amire kellene???????????????

Most már gyakorlatilag mindenki kap invite-ot aki regisztrált, vip-kulcstól, preordertõl függetlenül, már arra az e-mail címre is kaptam amivel csak próbából regisztráltam, hogy tényleg euróval kellene-e fizetni a frissebb regeknek.
Erre gondoltam. Csak volt akinek ( nekem is ) elõször nem volt világos ( az össze-vissza infók miatt ). Egy kód mind felett <#hehe>

Braikingboss
Nem tom milyen kódra gondolsz de én megvettem pre orderel és kaptam serialt mindent be is írtam és ott van hogy ce. Ki is írták hogy március 1.tõl kezdõdik a 30 napom! Szal én mindent megkatam amit kelett

No megjött a mail. És ugy van ahogy mondtam.. semmilyen kódot nem kap az aki elõfizetett ( preorder), csak értesítést hogy töltheti a patcht stb. Nincs több kód csak a master. Igy már mindjárt más. Nekem 5.8Mb/s-el szedi, eddig meggyõzõ <#vigyor>

warfrontokban butus

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

[NST]Cifu
RP -> Role-Playing -> Szerepjátékos.

Az RP szervereken a játékosok jobban beleélik magukat a játékba, az elsõ sorban az egymással való kommunikációt takarja. Úgy játszol ott, mintha te lennél a karaktered, nincs olyan, hogy "Tank LFG RoF", hanem helyette mondjuk "A tough battleworn soldier seek a party to kill that fancy Fae king". Értelemszerûen a karakterneveket is szigorúbban veszik, és így tovább. Aki pedig nem tudja ezeket a szabályokat betartani, azt egybõl bannolják az adott szerverrõl.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ReTeK
látom már van szerver lista (de még le vannak zárva)

A PvP-RP szerver az gonndolom roleplaying lenne, de ez pontosan mit jelent , miben más mint a PVP szerver ?

varom mar, csak azt nem tudom mi legyek lehet hogy sneci rugo leszek <#eplus2>

anti hero

Me0w
Ha ezt tudom 😞

A videókártyás nyereményekhez, sajnos az csak az usában élõkre vonatkozik, trion oldalon irják csak akkor lehet résztvenni benne, ha az 50 állam valamelyikében élsz. Kliensrõl meg azt irták hivatalos fórumon ha jól emlékszem, hogy amikor kijön a játék teljesen új klienst kell letölteni mindennel együtt, a bétáé nem lesz jó. A meghivókat kifogják küldeni mindenkinek akinek jár, elég sokat bujom a hivatalos fórumot, nem láttam még olyan topikot ami amiatt kezdõdött volna, hogy valaki nem kapott meghivást az aktuális beta event kezdetéig pedig kelett volna.<#eljen>
[NST]Cifu
Kínos, csak azoknak jár, akik Steam-en rendelik elõ a játékot. Meg ha van Team Fortress 2-jük, akkor kapnak két extra fegyvert a TF2-ben.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Me0w
Need vaze!

TDC Geronimo
Milyen sapka jézusom :s

Én sem kaptam invet, nyilván a bejelentett lassúság miatt, de azért írtam egy mailt nekik (akkor még nem tudtam, hogy a lassúság miatt).

Letöltési sebességre megoldás itt: http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/393/kw/1012

(csak az elsõ pár hozzászólást olvastam el, szóval nem tudom hogy linkelte-e már valaki)

Riothryn. Rift guild: http://infernum.co.uk

hm, ezt nem értem.. nem tölt semmit, nem kaptam semmit csak ezt:

"Your Access Key is for all events prior to retail release and is also your retail key. No additional keys are issued."

TDC Geronimo

Me0w
Ahogy Gero leirta, a szolgaltatod fos routingjarol csak ok tehetnek.

TDC Geronimo
Szolgáltató miatt volt gond pár embernél letöltési sebességgel. Mindig minden körülmények között fullal jön triontól! <#idiota>

íén csak ezért izgultam,hogy nehogy az legyen mint 1-2 havernak beta 5-be ,hogy nem az baj ,hogy az inv idegesít hanem ,hogy holnap ucsó pillbe jön az inv aztán majd 5 kbyteal jön majd a patch meg mindeki egyszerre tölti és lehal stb.... De ezt mér kell az utolsó pillanatra hagyni nem értem. most hétfõn is nyugodtan elküldhették volna az inv jogokat és amikor kész és feltöltik a beta 6 patch akkor rögtön töltheted és nem 100.000-en fogunk 1xe letölteni!
Me0w
Modt patcheltem, igaz csak 170 mega volt, de jott 5.2-el. Imadom a Triont 😉

TDC Geronimo
7gb és jön fullal :p

Nem izgulunk csak azért azt a tizen x GB-ot le is kell tölteni.

Amúgy akkor én is jelentkeznék valami olyan barátságos guildbe, ami elviseli az aránylag kevés játékidõt. Inkább pvp játékot szeretnék, de nem gond ha menni kell instába (olyan war stílust preferálok). Oldal az nem lényeges, de talán a guardianhoz jobban húzok.

Oké, szal akkor nekem is nézegetnem kell a mailjaimat. Ügyes megoldás.. fõleg ez a 3 napra szabdalás + "suttyomba" folyamatos "alfa tesztelés".. <#vigyor5>

KBB
Nem vonja le, csak az indulást követõ 30. nap leteltekor.

http://parallelorealms.blogspot.com

Ottvan az acc managementben, hogy 30 napod van a preorderbol kifolyolag, amint ez lejart akkor vonja az elso havidijat, ertelemszeruen.

@foxxi:
Preorderhez nem jar beta key, hanem autmatikusan flagelodik az accountod es jon az invite betak elott.

TDC Geronimo
Igen, de attól még kell invite. Én preorderes vagyok és még nem tudom patchelni, mert nem kaptam inviteot. Amúgy meg : "Hi everybody,

Just wanted to make a general update that we are still in the process of sending out Beta 6 invitations. If you are expecting one and haven't yet received it -- don't panic. We started sending them out yesterday evening (PST), sent several batches through the night, and we're going to be sending waves of invites all day today, as well.

Thanks! "

Preordereseknek ( akik már megvették digitálisan és van egy "master" kulcsuk ), nem kell invite key mivel automatice kapták a jogot az összes béta tesztre, nem?

Mintha ezt olvastam volna...

ha trionnál veszem meg a keyt kérdezi, hogy hogyan fogom fizetni. azt is egybõl levonja vagy csak ha lejárt az 1 hónap ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TDC Geronimo
Kaptok majd mit izgultok. Írták, hogy lassabban mennek ki inviteok, de minden VIP meg preorderes megkapja indulásra. Még van 1 nap.

Jó csak azt nem értem ,hogy VIP kulccsal játszottunk a haverral és õ már meg is kapta az invet meg már fel is patchelhette. Én nekem ugyan ott van VIP keyes regem ,de nem kaptam még invet! De Beta 5-be mind aketten játszottunk külön accunk van nem egyen!
felpeccseli
meg,ha beta 5-be voltam és letöltöttem akkor beta 6-t is le kell tölteni vagy elég fel patchelni az elözõt?
figyu,de a múltkori beta5nél regeltem VIP kulcsot. Most nem regeltem újat és a haverom is....