8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Fritz Von...
    Tök mindegy, mert minden MMOban először egy nagy magyar guild van 50 fővel, később meg 10 kicsi, 5 fővel.. :D
  • Fritz Von...
    Srácok, van olyan, aki PVP szerverre tervezi az indulást? Páran a Prophecy guildből is mennénk, a társaság másik (nagyobb) carebear része az Infernummal megy PVE-re. De sztem a PVE unalmas és inkább bevállalom a ganket is, de éljen a világ, lehessen vadászni. :)
  • Ahet
    A smile gondoltam jelzi az ironikus felhangot.
    Egyébként egyet értek, soknak tűnhet egy oldalra 3 klán. De ebből kettő régebbi alapokkal rendelkezik, a harmadik pedig elvárásaiban más egy kicsit.

dzsihad2: Én nem támogatnám, ha úgy tetszik nevezhetjük "magyar átoknak", de tapasztalataim szerint nem működőképes a dolog.

Fritz: attól mert külön álló guildek, más-más játékszemlélettel még adott esetekben kisegíthetik egymást.
  • 0Fritz0
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy a lényegében azonos, ám szétszórt három klán közül melyik tudja majd gond nélkül összehozni a húsz fős bohóckodásokat.
  • dzsihad2
    igazából sztem össze kéne vonni az eddigi guildeket oszt csinálni 1 nagyot
  • Ahet
    ofkorsz...
  • radical
    Írod te renegadesként? Egyébként meg 3 PVE guardian klán bőven sok ennyi játékosra, de szeretek minden opciót megnézni mielőtt bárhova is jelentkeznék.

Edit: na látom eres is ugyanerre jutott.
  • Murmur
    PvE Guardian guildből sosem elég?
  • Ahet
    Csinálj egyet! Klánból sosem elég.
  • radical
    Ismer valaki az Infernum-Renegade-Zephyr szentháromságon kívül nagyobb méretű PVE Guardian guildet?
  • 0Fritz0
    "A pvp-re sem mondok nemet.De annak legyen meg a helye és ideje."

Van annál jobb hely és idő, mint amikor 4-5 mob van a nyakadban és már csak 20% HP-t kell leütni rólad? :D
    Elvégre a gankerek is szeretik a nyugodt agyalást. :)
  • Madmano
    Igen.De ha ez sokszor megesik,el tudja venni a kedvem.Lehet,velem van a baj,de én jobban szeretem az olyan játékot,ahol nyugodtan tudok fejlődni.A pvp-re sem mondok nemet.De annak legyen meg a helye és ideje.
  • Murmur
    Szerintem ez benne van a pakliban, majd' minden MMO-ban. Ha rácsücsülnek a hulládra, nem futsz vissza. Másrészt egyszer utoléred majd őket szintben, aztán törlesztesz.
  • mnorbi
    csao, tud valalki valamilyen defiant guildet ami szervezödik ?
  • Madmano
    Nem a félősségről van szó.Azt nem szeretem,mikor egy mobot lenyomok és éppen végzek és marad fél,harmad hp-m és valami gerinctelem görény abból csinál sportot,hogy ott kóvályog a kicsik kezdő területén és azokat öli az említett módon.Arra persze vigyáz hogy minimum 10 szint legyen az ő javára.Jó párszor jártam így.És hát kicsit elvette a kedvem a játéktól.Arról nem is beszélve mikor pár ilyen fogyatékos összeáll és partyzva végigvonul a kicsik területén.Hangsúlyozom,ezek a jelzők nem általánosságban a pvp-zőkre szólnak,hanem azokra akik beszari módon a kicsiket ölik.Volt itt a topicban a Rift-es pvp-ről egy blog linkelve.Nah,ott az író tökéletesen vázolta a helyzetet.Igaz,ő a Rift-ről írta,de AION,WOW...Ezekről is szólhatna az írása.
  • Laroa
    1 Month Subscription -- EUR12.99
  • Murmur
    Ha félős vagy, ott a PvE szerver. ;)
  • Madmano
    Gondolkodom erősen ezen a játékon.Mármint a megvételén.A havidíj olyan 3kiló körül lesz,kb.,igaz?Esetleg ha az előbb említett gamecarddal fizetem,akkor még olcsóbb is.Annak idején megvettem az AION-t is,de már abba hagytam,mert a tököm tele volt vele,hogy azt kellett fél szemmel lesnem mobozás közben,melyik csetvás bokorból ugrik rám egy ellen frakció tag vérben forgó szemekkel......
  • DragonKnight
    A tegnapi endgame raid videoban mintha azt mondta volna a dev hogy a rift raidek előhívásához kell valami craftolt motyó ami ad a craftereknek egy kis melót... Legalábbis az volt a benyomásom hogy itt lesz szerepe a craftnak.
  • Laroa
    Gondolom biztos lesznek majd olyan kimaxolt notoriety-t, meg mondjuk planarite-t igénylő receptek amik jobbak mint amik esnek, kivéve az endgame 20 fős raideknél.
  • 0Fritz0
    Postával azért megvan 5100-5200 HUF is. :)
    Röhej, hogy olcsóbb, mint a Trion saját hivatalos fizetési metódusa.
    Olcsóbb külföldről postán keresztül rendelni valamit, mint simán kifizetni a neten...
  • Bhalage
    Lourk vagy valaki aki elvitte a maximális szintig a craftban; van ertelme? en elkezdtem csinalni, de instabol/planarbol altalaban mindig jobb cucc osszejott, szal nem tudom hgoy a retailben fogok-e craftolni

vagy lehet, hogy kesobb nagyon meno bopos craftok lesznek elerhetoek? hat nemtudom, a sima cuccok nem voltak annyira omg tekintve hogy allandoan riftel/isntazik/questel az emberfia
  • Avenger
    Az se rossz bolt, a 60 napos game card 5000 huf alatt van :)
  • DragonKnight
    Ma este 7-kor lövik le szervereket.
    Az hogy lesz-e valami záró event nem tudni de mivel TRION ámerikás(:D) cég ezért kötve hiszem. Náluk reggel 10 óra lesz mikor lelövik a bétát. Ez pedig azt jelenti hogy bejön reggel a műszak megnézik hogy ki van még bent mondanak egy "Good bye and thanks for the fish"-t osztán shutdown. Ezután egyből elkezdik átszerelni és konfigolni a motyót a 24-i headstartra.
  • Madmano
    Azt jól tudom,hogy ma lesz vége az utolsó béta event-nek,igaz?A FAQ-ban az van írva,hogy 22.-éig tart,de a launcherben 21.-éről írnak.
  • Gear
    Angliában nyilván jóval nagyobb a vásárló réteg tehát megtehetik az üzletek hogy akciózzanak,olcsóbbak legyenek.
  • domy75
    A cd galaxis is bekaphatja. A dobozos 11 ezer de nincs vele headstart, a digitális meg 14 ezer ammeg kib***ott drága. Angliából meg 26 font itt a dobozos postával (headstart is van). Nevetséges.
  • dzsihad2
    nekem nem kell én digitálist vettem, de van akinek az okoz örömet
  • Laroa
    És mégis ki a jóistennek kell dobozos verzió? Van elég porfogó otthon :D
  • dzsihad2
    bár átolvasva az ifójukat, már nem biztos, mert simán ellent mondanak maguknak
    szóval fene tudja, dobozosnak nem vészes digitálisnak elég drága
  • dzsihad2
    Azért enyire nem kell nekik menni, a cdgalaxis-os collector az nem digitális 17k-ért ha nem a normál dobozos ... annak kicsit más az árfekvése, ahoz jár 8Gs pendrive meg gamer egérpad meg illesmik.

a normál dobozos verzió náluk 10970 HUF

Wizzurah: ha nem kell doboz legolcsobban d2d árulja most 28 fontért (9200 HUF volt pénteken) a normál digitális verziót
  • Laroa
    a cd galaxis meg megrohadhat a kapzsi áraival
  • Laroa
    direct2drive.co.uk
    itt ha beteszed a kosaradba a játékot, akkor mikor arra az oldalra érsz, hogy van e kupon kódot, beírod ezt: vatfree
    Így a collector's edition 31.96 font, az meg kb 10e forint
  • Wizzurah
    Üdv.
    Valaki, aki már megvette, vagy figyeli az árakat, az tudna adni egy linket ,vagy oldal címet, ahol jelenleg a lehető legolcsóbban meg lehet venni a játékot? Már csak pár nap van hátra, hátha van valahol valami kis akció, de én nem nagyon találtam. Persze megbízható oldalról kellene. Már a cd galaxis is árulja, 17 ezer, nekem az horror ár azért egy játékért és tudom hogy itt többen is megvettétek jóval olcsóbban.
    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

-Kenpachi-Whitefall-pvp-Defiant-
  • Me0w
    Amik megvannak alapban, azoknak miert kellene questet adnia? :)
  • BoneDragon
    Nincsen. Épp ez az, hogy mindegyiket látom kivétel azokat amik az alap soulba megvannak nekem. Azokat az npc-ket nem is találom.
  • Me0w
    Azert nem latod, mert van aktiv soul quested.
  • BoneDragon
    Miért írok én mindig riftstalkert?:D Riftblade..
  • BoneDragon
    Nincsenek meg. Érdekes, hogy azokat nem látom amik már megvannak egy soulba, hiába váltok át másikra (még üres). Champion/beast/riftstalkert nem találom.
  • Laroa
    Nem emlékszem már, de vhol benn a középső épületben. Vagy az emeleten a warrior trainer mellett, vagy lenn ahol a faction leaderek állnak.