8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#3394 Mennek biztos csak le vannak zárva. -
whisper #3393 Most tényleg mennek a serverek vagy az oldal bugos? vagy csak csinálják és azért mennek?
http://www.riftstatus.com/ -
Laroa #3392 Reaver/Paladin szóló questeléshez és grindhoz. -
Madmano #3391 "Sima"warriorra milyen leosztás a nyerő?(Sima:pve-re). -
#3390 Alpha patch note
Van benne pár jó cucc -
Laroa #3389 Ha már van healer meg tank rogue, miért ne lehetne ranged tank plate armorban? -
dzsihad2 #3388 egyébként érdekes ez a ranged warrior, majd kipróbálom, de ettől fügetlen én maradok 2H ... test test elleni küzdelem...fröcsögjön az arcomba a vére...értitek na :) -
Laroa #3387 valóban, elírtam sorry :) -
dzsihad2 #3386 "Champ ág: +15% crit esély buff"
emlékeim szerint ilyen nincsen, az 15% crit sebzés buff -
Laroa #3385 Na akkor elmondom a build lényegét :)
Azt már mondtam, hogy ranged.
Champ ág: +15% crit esély buff, knockback, aoe fear, rootbreak, 15 power vissza nekem ha critezek és a legfontosabb a healdebuff critnél. az összes többi képességet az életben nem használom majd champ ágról.
Void knight ág: 4 pont a discharge skillért, extra burst sebzésért ha szükséges vki megöléséhez.
Riftblade ág: Spearekre építés (improved fork azért nincs kirakva mert single target akarok lenni) és azért 44pont mert a critjeim 35%át visszakapom selfhealként.
Kezdő rotáció: freeze armor (+20% flame sebzés) +flamespear 3x + fiery burst, a többi innentől szituáció függő. -
#3384 "Aki wowban pve-zett"
Hát ez nagyon nem igaz... -
Laroa #3383 Riftwalknak semmi értelme, mivel ranged akarok lenni, és eszem ágában sincs beteleporálni az ellenség soraiba ha root van rajtam, azért raktam ki champ ágon a ruthless pursuitot. Blitzet ugyanezen okokból szintén nem fogom kirakni. Aki wowban pve-zett az ne válaszoljon lehetőleg pvp buildre, köszi -
radical #3382 Racial Abilities now cannot be used in dungeons and raid instances.
Bár nem tudom hogy ez végleges-e vagy csak egy ideiglenes megoldás. -
#3381 Tudom nem én lettem kérdezve, de még kiraktam volna a riftwalkot, vagy a blitz-et. -
#3380 Na majd talán 1-2 héten belül bővülni fog a "kínálat". -
Laroa #3379 Dread, ha itt vagy és olvasol.
build
Mit gondolsz erről a pvp buildről theorycraft szempontból? :) -
#3378 FAQ-ban felsorolt külföldi oldalakon már láttam dungeon leírásokat bossokkal meg lootokkal, bár nem voltak még túl részletesek, de nyilván fognak bővülni ha beindul a játék :) -
fuzesi12 #3377 chloromancer* -
fuzesi12 #3376 elemntalist-stormcaller mellé mi jöhet még harmadiknak?
Nem tudom eldönteni hogy archon,dominator vagy cholomancer legyen-e :s -
Majd lesz hasonló oldal a játékhoz, mint pl a wowhead? Kíváncsi vagyok, hogy rift lootba az epic nyuszin kívül még milyen ritka dolgok eshetnek. :) -
#3374 Nem tudom ki mennyit hallott róla de itt van két leírás titkos helyekről, és rejtvényekről, amik fellelhetőek a játékban:
Meterorok vagy mik?
Rejtvények
Kicsit spoileres, de magától az ember szerintem 2-3-at ha megtalál, úgyhogy jól jöhet :)
Random tárgyat(zöld,kék,epic) adnak de van maximum szinjük, az oda van írva a képekre. -
radical #3373 köszi, megnyugodtam. szopó lenne lemaradni headstartról. -
DragonKnight #3372 Az elméletileg elég, mert a headstart minden preorderhez jár. Ami azt jelenti hogy akinek MÁR VAN játéka annak van headstart. A dobozos preorderhez meg a népek kaptak külön preorder kódot amit ha bevisznek akkor kapnak headstartot. -
DragonKnight #3371 A számlázási cím egyelőre az igazi mert amúgy a kártya ellenőrzés nem volna OK.
De megvárom holnapot mert onnan kezdve lehet PayPal-lal fizetni, akkor meglátom hogy mit kell megadni.
-
dzsihad2 #3370 és számlázási címnél mit adtál meg? ott is UK vagy ott Hungary? -
radical #3369 Digital Collector's Edition van az accountomon, annyi kell csak a headstarthoz, vagy valami másik kódotz is be kell írni hozzá?
-
#3368 És most reméljük, hogy nem korlátozzák be valahogy az ország választást :) -
variand #3367 Ugyanez van nálam is. -
DragonKnight #3366 No átállítva UK-ra a 6 havi founders 35.94GBP ami a bankom által adott legdrágább (számomra) eladási ár mellett is 11824 HUF. Egy hónap így kijön kevesebb mint 2k-ból. Erre mondják azt hogy baráti. -
#3365 Hát tudod márcsak igy van ez;régebben rengeteg szabadidőm volt, csak nem volt pénzem havidijra, most telik rá simán, csak időm nincs:) ugyhogy 3 napot rászánok a szintezésre legalább:) -
Laroa #3364 De nem is kell regisztrálni most nézem....
felmész az oldalra, beteszed a riftet a kosárba, checkout, beírod hogy vatfree, apply code. ezután legörgetsz és kiválasztod a következő opciót:
Checkout with Credit Card
kitöltöd az ott lévő mezőket, oszt viszlát.
És ahogy elnézem te szopatod saját magad :D
Más...
ez jó ez warrior szintező aoe buildnek? Reaver -
#3363 Akkor csak engem sz*pat? Ezt nem hiszem el...
Valaki nagyon azt akarja, hogy ne vegyem meg, ez 1 jel. :D -
Jerol #3362 Sikerült megvenni d2d-ről, usa dollárban nem engedte hogy fizessek. Viszont 20% kedvezmény még él, és így 31.96 font (kb 10.500 forint) volt a collector's edition. -
Laroa #3361 én bankkártyával fizettem, és ahhoz se kellett telefonos pin kód. -
#3360 De én nem paypal-el fizetek, lehet ez a baj?! -
Laroa #3359 nekem semmi ilyesmire nem volt szükségem a vásárláshoz. -
dzsihad2 #3358 én is a d2d-n vettem, nem kelett semilyen telefonszám.
beraktam kosárba, fizettem paypal-el, fél órán belül küldték a kódot -
#3357 De telefonon értesítenek a pin kódról, ami vásárláshoz kell :/ -
Laroa #3356 telefonszámot? wtf? nekem sose kellett telefonszámot megadnom. adj meg vmi kamuszart, 06906666666 -
Laroa #3355 "head start szabadság már kivéve:D"
one word, SZ-Á-N-A-L-M-A-S