Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Elmondom wow sokkal rosszabb állapotban volt fele ennyi ficsõrrel, mint most rift. Csak az évek során a mérce lett nagyobb és az emberek azokat a dolgokat várják el egy új mmotól, amik már esetleg egy 4-5 éve futó mmoban mind benne vannak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hmm ,akkor én el vagyok tájolva mert ahol én voltam 10 böl 8 rogue volt.
Ha beálltam középre healelni simány nyertünk , nem azért mer én skilles vagyok hanem mert valaki tolt healt . Nekem nagyon gyengének tünik a cleric , warrival riftbladdel 3 max 4 ütés egy mob , addig clerikkel 20-24 sec mire meghal , justicarral és druiddal is probáltam ua. Persze soha nem halok meg mert annyi heal van , de akkor is ...
Azért abban bízok, hogy megjelenés elött még a clericet ballanceolják, mert "pöttyet" túl erõs és ahogy nézem a szerverek min. 50% most azzal tolja.

Tegnap be is kerültem egy elég érdekes WF-be, ahol a 8-8 fõs partyban 75% cleric volt és a black gardenes mach alatt összesn 3-4 kill sikeredett oldalanként😊))

Amiben még reménykedem, hogy radart nem fognak már berakni, mindig is marhaságnak tartottam egy fantasy mmoban, hogy GPS-en látod a többieket😊. Késöbb akár rakhatnának be több tereptárgyat, bokrokat, meg hasonlókat, mint a war-ban volt, ahol jól ellehet bújni. Persze ehez még jó lenne ha a karakter neveket kisebbre venni, hogy ne lógjon ki belõle.

Eddig a Riftrõl csak jókat mondhatok, bétához képes, igazán nagy bugokkal nem találkoztam, sõt emlékezetem szerint anno a wow se volt ennél jobb megjelenéskor mint most a rift a béta alatt. Persze nem ez a játék lesz ami a trón fosztást végre hajtja, de a jelenlegi uborka szezonba egy üde kis színfolt.

0Fritz0
Természetesen Sokoban-nal lehet a legtöbb DPS-t kitolni! <#hehe>

(Egyébként nem tudom, a cleric-et nem csak pár percig próbáltam)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Me0w
Szerintem a trial-and-error builddel 😊

Together we'll fly someday...

sracok aki clericcel tolja , melyik a legnagyobb dps soul hozza ? Healer lennék de minden soul nagyon gyengenek tunik. Esetleg valaki tudja melyikkel lehet legnagyobb dpst kitolni ?
Azért nyugodtabb lennék, ha angol nyelvû szervereket külön és német/francia nyelvû szervereket is külön rendezné. Hiszen pont azért más nyelvûek, hogy kényelmesebb legyen anyanyelven játszani, ill. az se maradjon ki, aki nem beszél angolul (már ilyennel is találkoztam)
Bár amennyit én pvp-zek....😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Ja, ez a legszebb, ha rányomok a Rift Collector's Edition UK-nál a Send info gombra, küld nekem egy ilyen levelet:

"Below you will find some helpful information about your copy of DC Universe Online. You can download the game as many times as you want. "

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

0Fritz0
"Addig jár a pug a warfontra, míg meg nem agyalják"

Õsi telarai közmondás a béke idõszakából. 😊

(Azért angolul mindenki tud makogni pár szót)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Inkább úr leszek és hagyom õket a francba. 😊

Az ok, de pont német szerverrel rak össze angol szervert?
Az egy dolog, hogy beszélek németül, de mi van , ha teszemazt legközelebb kapok egy full francia csapatot, és kéne valamit írnom?😊 Webforditas.hu?😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Ha az infom helyes akkor warfront az cross serveren fut, így másik szerverekrõl is lehet ott ember.
Ja, a supportra külön kell regelni, majd utána megadni, hogy melyik email címhez tartozó fiókhoz akarod hozzárendelni a support accountodat. Én is próbálkoztam belépni, és az istennek nem engedett be, aztán láttam, hogy alul van a regisztráció gomb.
Szerintem is zseniális találmány, törném le a kezét, aki kitalálta...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Bocs, ez Fritz üzenetére volt válasz..

Vagy csak a többiek voltak nagyon bénák<#eplus2>

Komolyra fordítva, elég durvának néz ki, support classnak meg pláne. Gondolom azért megjelenés elõtt még átnyálazzák azt a sok száz/ezer oldalnyi adatot, amit most gyûjtögetnek, és átszabják, ha muszáj. Bár én örülnék annak, ha clericen kívül is lehetne életképes healert választani.
Én chloromancert próbáltam ki (pont ezért). Sajnos instát még solo healerként nem volt idõm menni, de a koncepciója tetszik, és valószínûleg megállná a helyét egyedül is.

Apropó, warfront-ok: Titeket nem pakolt össze német/francia szerverrõl játékosokkal? Tegnap meglepõdve vettem észre, hogy majdnem az összes csapattagom német szerverrõl van - de szerencsére nem nagyon kellett konmmunikálni😊

0Fritz0
Nálam a telefonos okosságnál meghal az egész.
No és persze a rendszerük hibája miatt úgy veszi, hogy három próbálkozás után letiltja náluk a bankkártyát (biztonság az nagyon kell ofkorsz) és a support meg nem elérhetõ, mert még bejelentkezni sem enged. Mókás srácok voltak a fejlesztõk.

Tavaly normálisan mûködött még, most nem értem, miért kergült meg attól, hogy két példányban vettem meg a játékot...
Az jobban aggaszt, hogy még egy rohadt emailre sem képesek válaszolni már két napja, pedig valami customer supportnak minimum hétvégén is kéne lennie.

nekem siman ment a D2D vasarlas, igaz, nem a Riftet vettem, de gond nem volt.

anti hero

0Fritz0
Szar az egész rendszerük, semmit sem lehet elérni.
Szerintem direk nem akarnak eladni semmit, vagy csupán sosem tesztelték le külsõsökkel. 😊
Inkább megveszem máshol drágábban, de az legalább biztosan meglesz.

0Fritz0
Egyre betegebb a bárd gyógyítása, pedig már egy ideje nem is pakolok oda pontot. 😊

Az assa +5% critet ad mind rangere mind meelere+ a második mérge is ad crit bonusz, a bárd is ad critet, valamint az assa és a mark is ad olyan damege bonuszt ami crit után 10 secig tart, és összesen +35% damage, ehez jön a méreg+bleed, na meg a wrecked explosin amit a party társak sebzése is triggerel. ezzel a buildel a fõ sebzésem a deadeye shoot lvl28-on már 750-800 dmg critet tolt+méreg és bleed😉 pvp-ben.

Kérdésedre válaszolva az assát a hide, és a meele dps miatt választottam, mivel pve-ben a mobok ugy is a nyakadra másznak mivel ahogy észre vettem a legtöbb gyorsabb mint maga a játékos, és így gyorsan letudom darálni öket is, de ahogy lentebb is írtam rengeteg a lehetõség és a kombináció és ez csak a rouge osztályon belül😉
Wizzurah
Köszi Uniel.
Pont most kezdtem el egy "ranger" classt, gondoltam 7-ig vagy meddig kicsit próbálgatom.
Marksman-Ranger-Saboteur-t fogok próbálni szintúgy dps-crit párosítással, nem tudom jobban ad e az Assa vagy csak azért választottad azt, hogy melee-be is tudj valamit.
Én a heal mellé a debuffokat választottam, ha jól olvastam, majd meglássuk mi lesz.

De elég jól leírtad, foglalkoztat a dolog, köszi.

Wizzurah
Azzal a részével nincs gond, meg ha nem magyar a leírás akkor se, csak kiváncsi lennék egy magyar nyelvû tesztelõ meglátásaira.
De ûr az van még bõven, aminek örülök.

Én "ranger"-nek a Marksman-Assassin-Bard soul combot használtam, bardból a heal buff+a damage/crit buffok valamint a speed buffot, assassinból a crit/mérgek/bleed valamint a snare skill, marksmanbol meg a lötáv növelõ+sebzés növelõ skillek+knockback lövés, mivel lvl30ig ennyi fért bele.

full dps build, mind közelre mind távolra némi healel megtolva. Pvp taktika meele ellen: nyilazás, ráfutva snare, majd körbe futkosva nyilazás tovább, ha közeljön, snare majd knockback lövés, range ellen: nyilazás, ráfutva snare, majd körbe futkosva meele-el ledarálom. Közbe meg adom a party buffot+healt.

Én defiant Eth voltam és a speed buffával nagyon beteg sebbeséget ellehet érni.még hideban is😉

Amugy a rift szépsége pont az, hogy rengeteg karakter lehetõséget összelehet benne rakni és nem az unalmas sablon kasztok vannak mint a legtöbb mmo-ban. Azt hiszem Én adok neki egy esélyt a megjelenéskor. Bár remélem pvp terén még raknak be valami ütös endgame tartalmat, mert a non-stop raid/instától csak agyhugykövet kapok😊
Azért a FAQ-ban van két blog is, amelyek ha ne is fun site-ok, de megpróbálják ezt az ûrt betölteni.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Most vettem meg az EU oldalon ugyanott, még mindig van kedvezmény. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Wizzurah
Sziasztok. Én is bétázok, már régóta, végre megtaláltam az egyik karaktert, ami szóba jöhet majd.... (champ-beastm.)
Minden gagyi mmo-nak csinálnak magyar fansite-ot csak errõl nem találtam még sajnos...
Én mindenképpen szeretnék jönni, már spórolom a zsét, bár az olvasottak után kicsit jobban körülnézek majd rendelés elõtt, nem szeretnék én is pórul járni.

Viszont remélem itt minél többen szintúgy megveszik, kérem, hogy engem is vegyetek számításba, szeretnék magyarokkal együtt játszani majd, ha már van rá lehetõség.

Ha netán van itt egy legalább lvl 20-25+-os mage vagy ranger dps, megírhatná tapasztalatait, mert alapvetõen az a két kedvenc classom, de itt nem találtam meg a megfelelõ kombinációkat. Engem az nem zavar, ha lassabb, nehezebb a fejlõdés, pvp orientált vagyok 😊

whisper, többes számban írtál, ha netán egy kisebb társasággal vágtok neki, akkor szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehetséges, majd néhány infot írj ide meg pls, vagy ahol lehet követni netán titeket, pláne ha több szerver fog indulni.
Elõre is köszi, jó játékot még pár órán keresztül...

Én DPselgetem PVP-be és ott azt is fogok ,de tankolgattam tegnap Én is sokat és nagyon bejött!
Igen nekünk is ez tetszik és ,hogy mennyien jönnek nem tudom . Sok a kétkedõ egyén ,de mi megyünk mert van és lesz mivel lekötni magunkat. Sz.tem lehet nem okés még,de majd egyre jóbb lesz. Emlékezzetek rá ,hogy WOW elején se volt több raid insta. Persze fejlõdött stb és egyre több jelent meg. Viszont Rift-nek is ugyan annyi esélye van kiadogatni, fejlesztgeni és így elnézve elég klaszul indul a dolog. Mondom annyit megérdemel ez a játék szerintem és régóta nem találtam ilyet aminek adtam volna esélyt a kifejlõdésre és adnék is.
Me0w
Szombaton vegigtankoltam a napot, meg azert benazok sokat, de probalok fejlodni. Nekem nagyon megtetszett, hogy szinte mindig van mit csinalni, vagy guildikkel mentunk instaba, vagy riftelni, vagy questeltem egy kicsit, majd hozzacsapodta megy random csapathoz footholdokat es invasionoket oltunk, ki is tolti a napomat teljesen. Es akkor meg ott a pvp, a guild questek, a crafting, altok... ah 😊

Together we'll fly someday...

kosz, majd megkukkantom, de leadni a teljes artifactot kell ezekszerint a lucky coinert

anti hero

Amennyiben a Direct2Drive-on rendeltél már cuccot elõtte, akkor nem kell megerõsíteni telefonon, de amennyiben viszonylag új regisztráló vagy, akkor kér telefonos megerõsítést, ami persze MO-ra nem mûködik. Ja, ez független attól, hogy bankkártyával (Visa) vagy Paypallal fizetsz-e.

Én próbáltam, egy ismerõsöm nevében csináltam egy új accot, és nem engedett tovább a telefonos azonosítás miatt, de a saját accomon, amivel már tavaly megvettem az STO-t, simán engedett vásárolni.
Vettem egyet magamnak az amcsi oldalról -20%-os Tell a friend bonussal, de persze rászámoltak 25% adót, így drágábban jött ki, bár állítólag másoknak nem vonta le az adót a kártyájáról.
Utána megrendeltem az angol oldalon szintén a saját accomról az ismerõsömnek, mivel a hétvégén -20% volt minden MMO-ra, és itt nincs adó. Sikerült is megvenni, de amikor rányomok, hogy küldje el ennek is a kódját levélben, akkor ugyanazt a kódot küldi meg, amit az elsõ vásárlás mellé kaptam. Szóval most kiadtam kb 21 ezer forintot, és van 1 kódom, szombaton el is küldtem õket az anyjukba, de azóta még nem reagáltak semmit.
Ha más nem, majd visszavonatom a paypalos fizetést.

KBB
Ezért tettek egy nyilat a kijelölt célpont fölé szerintem, így már egész jól látszik

http://parallelorealms.blogspot.com

Nekem 1 dolog nagyon nem tetszik benne.

Nagy tömegben a riftek vörös talaján szinte követhetetlen a kijelölés. Egyszerûen nem látszik. Ezzel kezdhetnének valamit.

1: Vannak olyan cuccok. pl második városban lehet venni 200 riftes palanret egy olyan itemet amit ,ha useolsz bekerül a spell bookodba és onnantól egy skill lesz. és azt adja ,hogy riftkenél 100% dmg és az enemyknek a dmget meg lecsökenti 75%-kal ami rád irányul. és ezt akkor tudod useolni ezt askillt ,ha van olyan kristály a fejednél. Abból tolod. EZ egy pl-da volt. vannak mások is amik lesznek még.

2: Sanctumba(Guardian oldalon) betudod váltanai vendornál iylen lucky coinra vagy ,hogí írják és lehet venni petet. azt ,hogy még mit lehet azt nem vágom.

artifactok elvannak dugva a földön némelyik, van amit dobnak a mobok.
kerdesek:

1. van az a 3 kek kristaly a kari kijelzojenel illetve van egy rift ?bezaro ability de az nekem mindig inaktiv.
valami mini rifteket lehetne bezarni, de en ilyennel nem talalkoztam (vagy rosszul ertelmeztem) ez hogy van?

2. artifactok: talaltam ilyenolyan artifactokat. de egyik set sincs meg teljesen. mi lesz ha meglesz 1-1 set? ez valami + extaitemet ad?
2+1. jol erzem, ezek viszonylag random spawnolo cuccok/dropok?

defiantoknal van ilyen gepesitett lo, kurva jol nez ki ; )))

anti hero

nekem az volt az unalmas, hgoy olyan karival jatszottam, ami vegul is nemtetszett : ) ugyhgoy valtottam is 😊

craftolgattam, nekem bejon, tok jo hogy lehet salvagezni a megcsinalt cuccokat, igy visszajon valamennyi nyersanyag, ha ilyen peldatlanul fos eladhatatlan cuccot csinalok : ) mindent egybevetve jo lesz ez

anti hero

BETA 6-nak ma vége. Na mind1 30+ on már elég jó érzés volt warriorral Warfrontozni. Tankolás is kafa volt. Nagyobb insták pl FC elég jóra sikeredett sz.tem. Én örülök ennek a gamenak! Sikerült Guilddes PVP-t összerakni így alázás volt rendesen 8) Nem tudom mi az Unalamas.Mi olyanokat harcoltunk. Nekem inkább az unalmas ,hogy WOW-t spamolják general chaten,de ezt gyorsan sikerült kiikatni.

Mester: Valami olyat hallottam ,hogy ezeket az instákat lehet majd HC-ba tolni nagy szinte újra és ott nehezebb lesz. Bossok is másokat is tolnak!

Lord Zax.: Sztem midnen game monotonitásról szól max karatert választ vagy másképp csinálod ugyan azt végig. Esetleg FPS-ek ,hogy más a szitu , vagy Autósok más kocsival. Mind1 MMoRPG-ben az a jó akkor mész oda és arra amerre akarsz. Sz.tem Itt is mint a WOW-ba pl Letudod majd kötni magad . Achikkal stb. Warfront unalmas? WOW-ba is ugyan azok vannak. Kb ennyi.

Nekem ami bejön. Amég WOW-ba 4 gombbal tankolsz itt azért van több skill amit használhatok is és kell is. Nem csak 3-4 gombot nyomogatok. A másik PVP-ben van 8 skillem amit használok warriorral és igen csak hatásosak. De persze tuti lesz itt is tisztulás. De nekem színesebbnek tünik egy PVE,PVP fight itt mint a WOW-ba pl. Ott azért már halálr atudtam magamat unni Raiden pl. és ez --NEM FIKÁZÁS-- csak elmondom ,hogy ott is tankoltam meg itt is.

Ami nagyon jó és nem tudom biztos 5000-en írogatnak a GMemeknek és BETA hatás is lehet ,de véletlen kidobtam a nyert fejesemet. írtam és kb 14 perc alatt vissza is kaptam. Ezt azért ott volt.

Ui.:

Köszi ,hogy írhattam,ha 40k DPS-t tolni warrirorral 29-en akkor próbáld ki a Champion/Riftblade/Warlodot 8)) Nekem bevált
Teljesbe lasabb lesz?
30 rol 35 re volt 6-7 ora? Vagy 1 rol 35 re?
El nem tudom képzelni mi lehet unalmas a warfrontokban, de mind1 😄

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Véletlenül sikerült félkészen elküldeni a postot;p

Szóval rift/warfront téren egyetértek tényleg unalmassak lesznek elég hamar.

Végülis változik a táj mivel 6-7rift megnyílik egyszerre egy-egy major event-nél, de kb. ennyi.

Lourker

A fejlõdésre már írták, hogy meg van gyorsítva a bétában.

Istákat sajnos tényleg hajlamossak túlnerfelni(ez volt deadstrike mines utolsó bossnál is) igaz ezek low lvl insták nem azt várja az ember, hogy 15ször kelljen minden boss-t megpróbálni, de az is gáz ha csak végigrohan rajta az ember.

Azzal, hogy a riftek bezárogatása és a warfrontok egy idõ után elég unalmassak lesznek(grind feeling)

Lourker

Igen tegnap este a patchel nagyon lenerfeltek minden instát, most meg túl könnyû, egy béna csapattal is simán lelehet futni gyorsan bármelyiket.. A balance még mindig bajos.

Nekem ami nagyon lejött most hogy iszonyat gyorsan lehet fejlödni. kb ez a 30-35 volt vagy 6-7 ora játékidö, questek nélkül, csak pvp, pár rift bezárás meg 2 instance ment le párszor és meg is lett. Ez igy nekem nagyon gyors, szinte odadobnak mindent, nemsok értéke van. Aztán már csak a gearezés marad, ami dögunalom, az instancek folytonos ismétlése.
És a riftek se nagyon kötnek már le, 1-2 x fun, de nincs értelme, mert akármennyit bezársz 10 perc és kezdödik ujra az egész. Területfoglalás szintén ugyanaz leölünk pár ellenséges falut, gang pár óra aszt kezdödik ujra. Nekem ugy rémlik mintha valami olyat igértek volna hogy a világ folyamatosan változik a riftek és a játékosok utján, megváltozik a táj, meg minden jó. De ezekszerint ez is csak hype volt. 😞
Tudom szinte minden mmo ban ez van, ismétlõdés és monotonitás, és lehet nekem tul nagyok az elvárásaim, de én valami újat szeretnék már ami leköt hosszú idöre, és nem mindig ugyanazt kell csinálni.

10 embert gyógyít a bárd összes ilyen képessége maximum, és a bárd körül egy körben, tehát muszáj mindig az akció közepén lenni 😊 Kb ennek szánhatták a wp-t meg a dokot warhammerben.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

De 20 körül legalább kap direkt healt. Igaz, az is party heal, meg combo pontok kellenek hozzá, de azok gyorsan jönnek. 😊
Ami furcsa nekem, hogy party-n kívül nem bírok ráhealelni senkire. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Na így 30on kipróbáltam a riftstalkert is, hát mit ne mondjak tank speccen gusztustalan, elég sok ember kellett warfrontban hogy nagy nehezen megfektessenek 1x 😄
Bárd viszont zseniálisan kurvajó, ha lenne fókusz healje akkor meg már túl imba lenne, így is undorító mennyiségû healt lehet összeharácsolni egy warfrontban, úgy hogy éledben is marad a raid.

Sajna nem az a trend aminek kéne 1 ojró - 1 dollár.. igy szopó van.. én inkább fontért vettem, még mindig jobban jártam mint ojróban..

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

0Fritz0
Az a legszebb, hogy ha átváltok az EU-s oldalra, akkor 4000 forinttal drágábban jön ki ugyanaz a cucc a juró miatt.
Elég nevetséges.

Ez furcsa fc-ben még elözõ bétában 3-4 run-ból 1szer wipeoltunk csak elsõ bossnál. KB-ben meg elsõ runomon elsõre lement mind a 4 boss(trash-nél azért sikerült wipeolni 2szer;p), bár az is igaz, hogy a grp egy része tudta a taktikákat.
Mindenesetre az insta balance-al nekem eddig nem volt komolyabb gondom(talán deadstrike mines final boss kivéve, de azt a következõ bétában le is nerfelték elég keményen)

Lourker