8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#3354 Ezért állítsd UK-ra, mert az EU és még olcsóbb is kicsivel mint ha dollárban fizetnéd :D -
DragonKnight #3353 Ja én is így gondolom....
De ha már nincs különbség akkor minek fizessek eurót a havi díjért mikor dollárt is lehet. Ebben az esetben marad az usa ország beállítás és dollárban vonják a havit.
Igy viszont a kérdés az (mivel headstarttól bennt leszek ezért a beloggolás dátuma indifferens) hogy ha EU szerveren vagyok akkor a headstart nekem EU hosszú (4.-től vonják a 30 napot) vagy USA hosszú (1.-től vonják a harminc napot)
Igazából nem ezen múlik az életem nehogy valaki félreértse :D csak mint elméleti és logisztikai probléma izgat, mert ebből főleg ami oldalon lehet még nagy fórum war a trionnál :D -
#3352 Na igen, emlékszem az Age of Conan-ra, ahol ki kellett fizetni a head start játék időt is :D valami 3-4 euro :) -
Kazagor #3351 Mivel nincs EU kiadás és US kiadás, igy tök mindegy melyik szerveren nyomod. Ilyen tekintetben nincs különbség 2 játékos között. Ami a különbség, hogy honnét regisztráltál (vagy fizettél). Gondolom csak ezt nézik, és ez alapján számolják a 30 napos kezdést.
És mint irtam, ha te 5-én logolsz be, akkor onnét számolódik a 30 nap, függetlenül hogy 1-én vagy 4-én indult a játék.
De majd úgyis kiderül minden... Igy is kaptunk a 30 napos free mellé minimum 5 napot pluszban (headstart), ingyen! -
#3350 Az az érdekes, hogy nem lesz EU meg USA szerver, lesz ami EU-ban van meg lesz ami USA-ban de mindegyiken játszhat EU meg USA player is. A kérdés hogy mi alapján döntik el hogy ki EU lakos meg ki US.. A CD kulcs? De leginkább az dönt szerintem hogy mi van beállítva az accountnál, ami szintén érdekes, mert beállíthatok akármit is. Mindenesetre az EU headstartosok jobban járnak mert pár nappal többet játszanak ingyen :) -
#3349 Csináltam új accot, most meg nem fogadja el a telefon számomat. Inkább hagyom a fenébe, komolyan... -
Eksz #3348 Kivancsi vagyok vegul mi kerul be a +10statos "racialok" helyere ha bekerul egyaltalan valami, viszont annak orulok, hogy nemkell elfet inditanom clericnek, minmaxers ftl. -
DragonKnight #3347 Ja de azért ez nem ilyen egyszerű.
Tehát a feladvány:
1: 24.-e USA/EU headstart minden szerver megy. 1.-e USA launch. 4.-e EU launch
A: USA emberke vagyok USA szerveren játszok van headstartom. => 1.-én indul a 30 nap tiszta sor.
B: EU emberke vagyok EU szerveren játszok van headstartom. => 4.-én indul a 30 nap vna extra headstart időm. tiszta sor
C: USA emberke vagyok EU szerveren játszok. 4.-én indul az EU szerver launch 1.-én indul az USA launch. Melyik dátumtól indul a 30 nap?
D: Ugyanaz mint a C csak EU emberke USA szerveren.
No erre a kavarra még nincs tiszta válasz, de remélem a mai headstart FAQ-ba benne lesz.
-
#3346 Jah "human" mage leszek, adok ennyit az önbecsülésemnek hogy nem elf, hamár megin női kari:D még a soul okon gondolkodok kicsit, szintezésre hangolással:) -
#3345 Kitaláltad már hogy clreic vagy mage? :) -
#3344 óhh:D pedig lassan már talentpontokrol álmodok:D head start szabadság már kivéve:D -
#3343 A founders price-al a harom honap $35.97. A 21 font kb. $34, tehat valoban fontban a legolcsobb. -
Eksz #3342 Szinten ugyanigy, de volt valami keveres,- gondolom te is eleg koran preordereltel - ami utan mar eur-t rendelt Magyarorszaghoz az acc. -
#3341 Még azt sem tudjuk hogy mi lesz a szerverek neve :D A ma esti update után lesz szerintem lista, holnap hajnalban/reggel.
Érdekes hogy Fontban a legolcsóbb a havidíj, 9 font.
De lehet egy 3 hónapos ciklussal kezdem, mert akkor 7 font egy hónap(2275 huf) Ha lehet hinni a fórumon írtaknak. És márc 15.-ig hozzá kell adni az előfizetéshez.
Meg persze kajálja be hogy Angliai az accountom :) -
Laroa #3340 Regisztrálj egy új accountot.... -
Probatbicol #3339 Hoppá, nekem is levonta, csak az sms-t nem kaptam meg valamiért. Most örülök, hogy olvasom a fórumot, mert abban a hitben, hogy még nem volt levonás, folyamatosan nézegettem, hogy ha kedvezőbb akciót találok, akkor cancel-ezem a meglevő accountot..... -
Laroa #3338 Ki vannak már hirdetve egyáltalán a szervernevek? :D -
#3337 You have reached failed transaction limit (3) for this payment type. Please use another payment type or contact customer service to complete your order.
Ez a bajom. Úgy látszik nem szereti ha ki-be rakosgatok a kosárból. :) -
#3336 Cigo vagy, ennyi. >) -
#3335 Én Magyarországot adtam meg országnak és dollárba fizettem érte, sőt havidíjat is dollárba fog levonni. Akkor most mivan :D -
#3334 van már vmi ötlet hogy melyik szerveren leszunk?:D -
Laroa #3333 Na utánanéztem neked:
Dlgamer (dlgamer.com)
Rift Digital Deluxe Edition 39.99 font (13005 Ft)
Rift Standard Edition 34.99 font (11380 Ft)
Steam (store.steampowered.com)
Rift Collector's Edition: 59.99 euro (16375 Ft)
Rift Standard Edition: 49.99 euro (13645 Ft)
Direct2drive (direct2drive.co.uk)
Rift Collector's Edition vatfree akcióval: 31.96 font (10395 Ft)
Rift Standard Edition vatfree akcióval: 27.96 font (9095 Ft)
Vagy megveheted a cd galaxisnál a dobozosat 17ezerért -
#3332 Neked is lesznek CE itemek, csak tőled el se veszik a headstart végén :) -
gatyo #3331 Nagyon meglepődnék ha TRION egy kifizetett (számláról már levont) accountot bannolna azért mert dollárban fizetted ki. Semmilyen formában nem tudják (és szerintem nem is akarják) ellenőrizni, hogy te miért állítottál be USA-t, majd esetleg vissza HUN-t. Kettős állampolgár vagy véletlen a magyar bankkártyáddal vetted meg stb. Számtalan dologgal ki lehet magyarázni, aminek a kinyomozására meg minek fordítanának energiát amikor így hozod a bevételt, ha bannolnak akkor meg nem. -
#3330 Akkor már erre is van félmegoldás. -
whisper #3329 Mi a bajod a D2d-vel. Én ott vettem magamnak Simát haveromnak meg collectort 27 és 32 fontért. Kb 10 perc alatt megjött a cd key is. Ennél jobb mi kell még neked? -
#3328 Ezt már megcáfolták úgy olvastam, ám technikai okok miatt így a headstart alatt mindenki megkapja a CE cuccokat, majd headstart végén akinek nem volt addolva CE kód attól elveszik. Kivéve a 24 slotos táska, azt csak megjelenéskor lehet megkapni. Persze aki headstart után írja be a CE kódját(dobozos pl) az visszakapja egyből a CE cuccokat. -
Laroa #3327 "For Headstart, all accounts with a RETAIL preorder key (physical box preorder only)"
Nekem bukó mert digital collectors editionom van :D -
#3326 Ez tudtommal csak a fizikai dobozos collectornál van így. -
#3325 Hello, All-
Many of you have pre-ordered the boxed Collector's Edition of Rift and have been asking about getting your pre-order items at Headstart. Since you will not have your actual CE code before you have the box delivered, you would not get your items until release. We have been working on a way to fix that. I'd like to announce that we have come up with a solution!
For Headstart, all accounts with a RETAIL preorder key (physical box preorder only) will receive the Ancient Tartagon Mount and the Bogling Wastrel pet.
These items will be available on all characters on that person’s account
These items will be removed at the end of headstart, unless the player has applied a collector’s edition key during Headstart.
If a player enters a CE key after the items have been removed at the end of headstart, they will get the items back.
Unfortunately, due to technical constraints, the bag will not be available until you have applied your Collector’s Edition key. -
Laroa #3324 Kizárt.
Will pre-order items be available during beta or Head Start?
No. Pre-order items will not be available until the game is released.
Jól olvasom, hogy hiába van collectors editionom, márc 4ig nem kapom meg a mountot meg a többi cuccot? :D -
#3323 d2d-n kívül van másik oldal ahol olcsóbban lehet előrendelni? -
#3322 A jatek arat azonnal vontak. -
Probatbicol #3321 Mikor vonták le a pénzt tőled? Mert én még januárban preordereltem a Trionnál, de pénzt azóta sem vontak le, azt hittem majd csak induláskor fogják. -
Kazagor #3320 Ez van az account oldaladon, ha preorder megvetted a játékot:
Thirty (30) day game time included with purchase for new accounts begins upon your first log in to your account following the game's commercial release.
Vagyis onnét kezdve ketyeg a 30 nap, amikor a játék hivatalos megjelenése után elöszőr belogolsz a játékba. A hivatalos megjelenés Európában március 4.
Szerintem ha csak pl. 10-én logolsz be először, akkor ez számit indulásnak. -
Laroa #3319 Egyszerűbb ha megveszed fontban az angol oldalukon amíg tart még a "vatfree" 20%os kedvezmény akciójuk -
#3318 Rendben, köszönöm. -
DragonKnight #3317 Tudja a rák de szerintem ez egy gép mivel a web oldalon szinkron megy a dolog.
Először bekérik a telefonszámot.
Rányomsz a call me gomra erre kicsöng és bemondja a kódot
Változik az oldal és begépelheted.
Ha valami nem ok akkor felhivathatod magad mégegyszer a call me again gombbal
Szóval ez szerintem gép.
Ja és én meg nem próbáltam, ennyit tudtam neked kihámozni a supportból.
-
Murmur #3316 Szavazzatok ügyesen (defiant)! :)) -
#3315 És ugye csak a pin-t mondják be és nem kell dumálni? Mert az szívás lenne. :)