8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Eksz #3435 The Official RIFT Server list has been posted!
Offical Server List -
#3434 mondjuk nem tudom miért nem lehet a béta klienst livera patchelni , ez eddig mindenhol működött. na mindegy. -
#3433 It looks like we ran into some small issues that are causing patching errors. We're investigating that now. Hope to resolve soon. ^Zann -
radical #3432 Nem kicsit lassu az oldal.
Ha valakinek csak az installer kell:
http://update2.triongames.com/patcher/public/Rift_LIVE_Patcher_setup.exe
de engem a jelszavammal se enged be ergo nem tölti le. -
#3431 Az de accommal nem enged be így szedni se tudom :( -
DragonKnight #3430 Headstart infók és a download link:
http://www.riftgame.com/en/headstart/index.php -
fuzesi12 #3429 thx az infot -
DragonKnight #3428 holnap reggel már menni fog a account oldal.
-
fuzesi12 #3427 vagyis február 26-án aktiválom a kulcsot* -
fuzesi12 #3426 ugyebár most az account login nem működik egy ideig, de csak most kaptam meg a collectoros preorder változat kulcsát d2d nél, accountom már van de még nem aktiváltam a játékot, tehát ha pl: február 26-án regisztrálok akkor is benne leszek a headstartban nem? -
Gyogyito #3425 Igaz. Nekem a patch-ek is max sebességgel jöttek csúcs időben, szerintem nem lesz gond a letöltéssel. -
Gyogyito #3424 Akit esetleg érdekel egy kis beszámoló a tank rugóról, itt elolvashatja a bétás tapasztalataimat. -
#3423 Sok siros ribanc, 7g az egesz :) Mert ha 384-es adsl lenne a standard, mint 8 eve, akkor megertenem, de most... -
DragonKnight #3422 Ja megkaptam én is a kulcsot tehát akinek kell egy az küldjön egy PÜ-t -
#3421 Ez nagyon jó hír! -
#3420 Igen. Még nem mondták. Gondolom holnap lesz link majd az új patcherhez. -
#3419 ehh hogy mi? ujra kell tolteni az egesz klienst? vadafakk...
honnan kell amugy? -
Jerol #3418 D2D-re megérkeztek az új Rift collector's kulcsok. -
#3417 Indítsd el patchert. Már ott is írja hogy új kell. -
#3416 Nincs kedvem újra letölteni az egész klienst csak hogy játszhassak élesbe :[ Azért még reménykedek hogy nem kell... De FAQ-ban benne van.
"Beta and Head Start are two different clients; each will require their own download." -
DragonKnight #3415 meg kb félora múlva már ugyis bezár az account oldal egy pár órára. Szóval ez a bolt holnap fog realizálódni
-
DragonKnight #3414 ok mikor már nálam lesz a kulcs akkor megint megkérdezem. De valószinűleg te se fogsz most kapni. (de ezt nem fogod tudni mert a vétel lefut minden ok és mikor már megvan a motyó és a download gombra nyomsz hogy megkapd az emailt a kulccsal akkor fogad ez a szöveg hogy alma)
-
#3413 Én jelentkeznék érte, ha nem jön össze paypal! -
DragonKnight #3412 No látván a szerencsétlenkedést vettem egy CE kulcsot a D2D-től, aki elsőnek jelentkezik annak adom.
De most jön a dolog szépsége :D A D2D-nél nincs jelenleg kulcs.
Ezt kaptam kulcs helyett:
"We are currently restocking keys for RIFT Digital Collector's Edition Preorder, and they will be available shortly.
Please check back later. "
No tehát ma nem tudom odaadni senkinek ha valakit ez érdekel, valószinűleg holnap mar csak lesz nekik és akkor megkapom, akit meg érdekel annak annyiért oda adom amennyit a rá terheltek érte a számlámra. (31.96GBP egyenértékű forintot) -
#3411 Szerintem 1-2 órán belül jóváírja, de ha mégse, akkor visszautalom pénzt számlámra.:) -
DragonKnight #3410 Ja ha holnapra odaér a PayPal-hoz a zseton akkor igen
Ha már ott van akkor arra nem kell várni hogy ő utaljon, bár a D2D óvatos és nem automata módon ir jóvá semmit.
-
#3409 visa electron, cibes. Utálom... :)
Ja, akkor d2d-ről megtudom venni ugyan úgy. -
DragonKnight #3408 Az gáz:
"In order to use your PayPal account for either purchase or subscription, your PayPal account must be linked to an “instant payment method” like a credit or debit card"
Ahogy hogy Paypalt használj a vételhez vagy az előfizetéshez (ez mind a TRION.ra vonatkozik a D2D-re nem) a PayPal accountnak azonnali fizetési eszközhöz kell lennie linkelve (szipen magyárúl) vagyis credit vagy debit kártyához.
Amúgy milyen kártyád van amivel ennyit szivsz?
Dombornyomott vagy sima electron? -
DragonKnight #3407 PayPal Announcement!
Have you been waiting to buy your copy of RIFT because you like to pay with PayPal? Well, your wait is over! Starting February 23rd, just in time for Head Start, you can buy a copy of RIFT and set up a subscription using your PayPal account. If you’ve already set up a subscription using a credit card, you’ll also be able to switch to PayPal on the 23rd.
Cindy Bowens
Community Lead
Rift
-
#3406 Én paypal accomat töltöttem fel ma. Szal ha d2d-ön fizetnék paypallel, nem tudok játszani? Esküszöm nem értem. :) -
DragonKnight #3405 Mondjuk ma nem.
-
DragonKnight #3404 Fizettél már PayPal-lal?
Ha igen és sikerült, tehát nem vagy scammer, akkor a PayPal azonnal jóvá fogja irni az eladónak a követelését. Vagyis a bolt azonnal létrejön. Persze ez csak akkor van igy ha kártyával fizetsz és nem úgy hogy fel kell tölteni a PayPal accountot pénzzel.
-
Madmano #3402 Basszus.Akkor Paypal-al nem is tudtam volna megvenni mondjuk ma? -
DragonKnight #3401 When will PayPal be available as a payment method? UPDATED
Beginning February 23, customers will be able to either buy and/or set up a recurring subscription to RIFT using PayPal. In order to use your PayPal account for either purchase or subscription, your PayPal account must be linked to an “instant payment method” like a credit or debit card -
#3400 Akkor igyekezhetnének az átutalással, mert ha lekések headstartról, akkor meg sem veszem... -
DragonKnight #3399 23-ától azt igérik lesz paypal tehát holnap este megveheted még preorderben. -
DragonKnight #3398 nem. Ha holnap megveszed akkor preorder. Ha nem akkor sima és nincs headstart. Pontos info csak ma hajnalban lesz a hivatalos oldalon
-
#3397 Ez engem is érdekelne, mert nem sikerült megvennem a játékot, szerintem ezzel a bankkártyával nem tudok neten fizetni, szal marad a paypal, de mire oda átutalja pár nap... -
Madmano #3396 Még valami:ha ma nem intézem a vételt és legközelebb majd csak 24után(25.-én jutok gép közelbe,az akkor megvett játékkal azonnal be tudok lépni? -
Laroa #3395 nem hótmind1 hogy mennek-e mikor 24.-ig úgyse tudsz belépni? :D