8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Rannah
    Basszus, ha még sokáig olvasom a véleményeket, mire hazaérek, csuklóból fogom törölni

@ Avenger:
    csak vízióim támadtak, hogy hazamegyek, elindítom a letöltést (2 gépre), és behal a szerver, gyök2-vel jön a manna, valami, ami általában megtörténik, és nem tudom elrugdosni a finishbe a headstartig mindkettőt :/
  • Laroa
    buzie sg fórum motor...
    szóval kép itt: kép
  • Laroa
    Ajánlom figyelmedbe a pirossal bekeretezett részt.
  • DragonKnight
    +1 DA2 szánalom :( pedig meg lehetett volna jól is csinálni.
    Az kifejezetten gáz hogy a kezdő pályán csak az úton lehet menni :(
  • Murmur
    Csak írtam egy egysorost a telepítőről. Túlélem, ne aggódj.
  • Eksz
    En is vartam, az 1 nagyon tetszett, de ez alapjan a demo alapjan a 2. resz meg egy el******ott c kategorias hack'n'slashnek is keves. Szoval nem lesz megsem akkora az a dilemma talan, Rift.go!
  • Me0w
    En is megneztem a DA2 demojat, szanalmas :/
  • Eksz
    Szerintem nem az a baja, hogy azt kell neznie, hogy Rift Game a konyvtar neve alapbol es emiatt napokig nemfog tudni aludni. De azert valljuk meg 2011ben eleg furcsa, a 2000 elotti igenytelenebb noname fejlesztos jatekokra volt ez jellemzo talan utoljara.
  • Rannah
    Ettől nem lett jókedvem, már nagyon várom a játékot.
    De így is , úgy is idei év játéktörténelmi dilemmájában fogok vergődni: Rift vagy DA2 :)

@Meow:
    Remélem így marad :)
  • Me0w
    De most komolyan az a problemad, hogy nem tudod atnevezni a folderet Rift game-rol? Kemeny.
  • Avenger
    A headstart csak holnap este kezdődik szóval a letöltés elindítása után az alvás egy elég jó megoldásnak tűnik az várakozási idő lerövidítésére :D
  • Me0w
    6m/sec-el jott folyamatosan, szerintem nincs ok az aggodalomra.
  • Eksz
    Nem vesztettel semmit,kiabranditoan szar, es akkor meg finom voltam es noies.
  • Rannah
    Én már most pánikolok, hogy mindenki akkor fog ráugrani a letöltésre, amikor hazaérek, és úgy járok mint tegnap a Dragon Age 2 demóval ... mire lejött, bealudtam
  • Eksz
    Normalis, hogy panikba esel, de feleslegesen.
  • Probatbicol
    A patch befejezése után a 'You are not authorized to play the game' üzenet a normális most, vagy essek pánikba ?
  • Murmur
    Mert azzal te játszol.
  • Me0w
    Mekkora problema, tenyleg basszus. Az ilyen embereknek miert nem hello kittyvel jatszanak?
  • Hamed
    Naszoval megvettem d2d-n a sima digitalis preordert. Megjott a kod, az account management oldalon az apply code-nal beirom. Erre feldobja hogy valasszak fizetesi modot. Kivalasztom, hogy 1 honap, megadom a kartyaadatokat.
    Es utana semmi, nincs hozzaadva a jatek az accounthoz, nem is tudok belepni a patcherbe hogy szedje a cuccot.
    Otlet?
  • Torzonborz
    úgy néz ki Mi is ( Prophecy) Whitefall-ra megyünk. Legalább is eddigi belső szavazás alapján.
  • Murmur
    Igényes telepítő, csak Rift Game könyvtárba lehet installálni + telefosta az egyik partíciót a hülye file-jaival. :P
  • Laroa
    mindenki bekaphatja akinek gyorsabb netje van :D
  • Avenger
    Én majd meló után kezdem el tölteni a klienst, de holnap este 7ig van még idő :D
  • Count Adyn
    haha gyorsabb vagyok:D
  • Avenger
    Na tegnap este megjött a head start kód a game.co.uk-tól :)
    Count Adyn, továbbítottam az egyiket az emailedre szóval addoljad :)
  • Count Adyn
    8,32 Gb, 3 hours remaining:)
  • Me0w
    Haha, patching error :P And now what? :)
  • Me0w
    Te mar nem szarral guritasz, az biztos.
  • Me0w
    Na, 18 perc alatt lejott. :)
  • Laroa
    programozás kérdése az egész, leírásod alapján a blizzard nagyon csúnyán elkefélt vmit.
  • Eksz
    Na igen a Te helyzetedben akkor mas a leanyzo fekvese, viszont abban biztos vagyok, ha megoldhato lett volna az ujabb teljes letoltes elkerulese, akkor nemtoltetnek le velunk feleslegesen. Sajat tapasztalatbol csak WoWos peldat tudok mondani, ahol ugyan mukodott a beta (WotLK) kliens felpatchelese, de csak ideig oraig, 2 vagy talan 3 patch mulva ujrakellett huznod igy is ugyis.
  • Laroa
    zuglóban fantasztikus t-fosline 1megabites adsl net a maximum. 18 óra míg lejön a patcher...
  • Eksz
    Nincs valami extra netem, de 37 perc volt e letoltes, nemhiszem hogy ez olyan elviselhetetlen lenne. Masik meg amit Shadowboy irt, ha megoldhato lenne nemhiszem, hogy csinalnanak maguknak plusz munkat, ami mint latjuk nem is ment zokkenomentesen, 55 oldalt sirtak tele forumon par ora alatt, hogy OMGOMG miert nem lehet meg tolteni.
  • Shadowboy
    Valószínűleg olyan változtatások vannak a végleges verzióban, amit csak nehezen lehetne egy tapasszal megoldani.
    Másrészt idejük sem volt megcsinálni egy komolyabb patch-et.

Nem viccből terhelik le a szervereiket. ;)
  • Laroa
    fantasztikus hogy újból le kell tölteni, és nem lehetett volna a 7.8gigás bétát updradelni. balfasz banda
  • Eksz
    Lehet tolteni a live clientet, 8.32gb, jon max speedel.
  • Eksz
    Azt hiszem abban megegyezhetunk, hogy akozott, hogy ti 5en hol kezdtek el jatszani es akozott, hogy 3 kulonbozo guild melyik szerveren kezd el jatszani oriasi kulonbseg van. Arrol mar nem is beszelve, hogy mi a kulonbseg egy 5 fos es egy 30+ fos guild kozott.
  • tusken
    Vicces ez a "tanácskozás egy ideje" pl mi öten whitefall pvp guardianon leszünk.
    Valószinuleg guildet is inditunk és mindezt különösebb tanácskozás nélkül.

• Eksz
    A guildek vezetoi tanacskoznak ezzel kapcsolatban egy ideje, konkret dolgot nem lehetett mondani eddig, nemtudvan, hogy mik lesznek a vegleges szervernevek. Majd ha valami emberi idopont lesz a mostanival ellentetben biztosan nyilatkoznak ezzel kapcsolatban itt (is).
  • Shadowboy
    Blightweald EN PvE
    Cloudborne EN PvP
    Icewatch EN PvE
    Steampike EN PvE
    Whitefall EN PvP

Na melyik legyen a "magyar server"? :)