8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • TDC Geronimo
    Cloudborn kivételével persze, mert elég csak ránézni a fórumára. Már azt is megszállták a ruszkik :D
  • fuzesi12
    hali,
    hogy lehet kijavítani a hibát ami miatt állandoan ezt az errort "Cannot recover at this time. Please try again in a few minutes." kapom ha upgradeli/recoverezi magát a játék? Már 2x újra installáltam a játékot.
    Windows XP-m van.
  • Fritz Von...
    6h 16min, 848 as sorszám...
  • TDC Geronimo
    Jó akkor döntsetek még 5 előtt mert melóba kell mennem és karit akarok csinálni :D

De ha lehet olyan szervert ami nem a legújabbak egyike -.-
  • Avenger
    Én is azon gondolkoztam, hogy munkaidő vége előtt távoli asztallal rácsatlakozok a gépemre és beállok a sorba, hogy mire hazaérek jó legyen :D
  • Fritz Von...
    Igen, ez a nagy probléma, hogy aki este ér haza, esélytelen, hogy játsszon. Pillanatnyilag a PVP szerverek mediumon vannak, a Whitefallon 900as sor, és 8óra sorbanállás. Ha közös, egységes pvp guildet akarunk, akkor menni kell, mert nem azért vették meg az emberek a játékot, hogy ezt nézzék szabadidejükben. Ha majd lesz transfer, akkor visszajövünk, és meglátjuk mi lesz.
    A Whitefallon már lehetne guild is, de nincs meg basszus az az 5 ember online, akivel megalapíthatnánk, mert nem jutnak be. Így gáz.
  • gatyo
    Én is szívesen maradnék inkább whitefall, de nem azért vettem headstartot, hogy munka után 4-5 órákat álljak sorba még 4-5 napig, márpedig ez itt tuti nem fog hamarabb változni. Ha csak ilyen 1 órás sor lenne még oké, de ez... ráadásul én (és szerintem többen közülünk) mindig a csúcsidőre érek haza szal :-S
  • TDC Geronimo
    ne csináljátok már...Ez a sor 1-2 nap és lecseng. Új szerverre mész az meg 1 hónap múlva üres lesz.
  • Murmur
    Mi az oldalatok címe?
  • Fritz Von...
    lehet, hogy mégis váltanunk kell szervert. A guild 95%-a nem tudott még csak karaktert sem csinálni a Whitefallra. Így nem tudunk együtt menni. Olvasom a fórumokat folyamatosan, és ésszerűbbnek látszik a guild érdekében, hogy újonnan nyílt szerverre menjünk.
    A saját fórumunkon lehet értekezni a témában. :)
  • 0Fritz
    Egy-két emberke Whitefall-on, a Guardian oldalon már keresi a RUScorp-ot, hogy csatlakozna... :)
    Remélem csak simán eltévedtek, miközben a büfét keresték.

Drusza és a többiek, majd tegyetek "tésó" listába.
    Undertaker néven rohangálok a lvl 1-es mobok elől.
  • Laroa
    Így van én is itt ülök melóban, és várom hogy befejeződjön a rift peccselés :D
  • Fritz Von...
    Jaja, olvastam. Most már 3 óra... :)
  • sompet
    ma reggel 7 órakor minden szerver low volt, egy kivételével: a Whitefall high volt
  • Fritz Von...
    Nem tudom mi legyen. A Whitefall fórumon írják, hogy már MOST!!! 2 órás sorban állás van.
    Nézzük meg valamelyik új PVP szervert?
  • DragonKnight
    Hát ja az biztos hogy mob szakszervezet biztos tárgyalásokba fog kezdeni a TRION-nal :D
  • Torzonborz
    mondjuk ez magyarázat lenne arra hogy miért olyan nagy a sor whitefall-on.
  • Fritz Von...
    Nézegettem a fórumokat, úgy tűnik, hogy három orosz guild jött a Whitefallra. És ezek közül egynél alapszabály, hogy a közös chatre nem írnak oroszul. A ruszki szerver a Cloudborne.
  • Avenger
    Á, amúgy sem akarok túl hardcore tempóban játszani.

Steampike-on este jött Silverwoodba a preserveres event csupa lvl20as mobbal, amikor a legnagyobb karakter 10es volt :D Persze hogy failed lett, de aztán két 20as elite Vindicator fa-szörny fél órán át ölte a játékosokat argent gladeben :D Aztán eltűntek, lehet külső beavatkozás hatására :)
  • Fritz Von...
    Akkor nem vagy igazi MMO játékos. :)
  • Avenger
    Az igaz, én meg most ülök itt fél 4ig :( Szabadságot azért mégse veszek ki egy játék miatt :)
  • Probatbicol
    Ennek a mobnak is szar napja volt tegnap :)
  • Rannah
    Már megint jönnek az oroszok?
  • Fritz Von...
    Nem tudni, hogy az összes, vagy csak 2-3 nagyobb guild. Tény, hogy tegnap már voltak, spammeltek is, én meg szidtam őket mint a bokrot, a szerver 99%ával együtt.
  • Torzonborz
    ööö ha a ruszkik tényleg whitefallra jöttek akkor azt mondom húzzunk onnét de gyorsan.
  • DragonKnight
    OFF
    Hát asszem hogy novemberben kell majd kivenni az egész éves szabit :D

http://www.ign.com/videos/2011/02/24/skyrim-gameplay-trailer?_cmpid=ign40
    ON
  • Fritz Von...
    Úgy volt, hogy a ruszkik a Bloodironra mennek nem?
  • gatyo
    Hasonló tapasztalataim nekem is voltak, de itt most kicsit másként érzem. Tekintettel arra, hogy tekintélyes orosz guildek jöttek a Whitefall-ra valamint hozzájuk csapodó egyéb orosz guildek, nemnagyon látok esélyt, hogy javuljon napokon belül a helyzet... :-S és azt se felejtsük el, hogy ez még csak a headstart.
  • Fritz Von...
    Ez így igaz.. :)
  • Torzonborz
    bármilyen furcsa munka is van a világon...
  • Avenger
    Aki 19:00kor nem a szerverválasztó képernyőnél volt az nem is akart igazán játszani aznap :D
  • DragonKnight
    Want to Avoid Long Queue Times?

To do this, you need 4 things:
    - A Rift Head Start Enabled Account
    - A steady internet connection
    - A nickel (Yes it must be a nickel!!!)
    - The patience to sit through one queue time.

Step 1: Finally get into the server.
    Step 2: Play however much you want.
    Step 3: Run to safe location.
    Step 4: Insert nickel in the space between the Left or Right arrow key and the frame of the keyboard.
    Step 5: Take a break from Rift and come back when you want to!

• DragonKnight
    http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.html

• Torzonborz
    én negyed8 körül próbáltam és már több ezres sor volt.

szar ügy de ez van.
  • DragonKnight
    Ja így kellett ezt. Csak azok szívtak akik azt hitték hogyha hét "körül" belépnek akkor még jók.
  • Fritz Von...
    Tegnap lefoglaltam a Duudoonga El Manolo nevet minden szerveren. A Whitefallon 50 USD az ára, a többi szerveren 40.
  • Hamed
    Van mar ket uj angol pvp szerver is akit erint
  • Me0w
    Steampikeon is. Sajnos a lusta emberek szamahoz merten jelennek meg ezek a 'szolgaltatok'.
  • Murmur
    Whitefallon már árulják a goldot/power levellinget. :))
  • Torzonborz
    höhö még jó hogy teljesen egyedi jól bejáratott nevem van így nem szokott előfordulni hogy lefoglalják :D