8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • 0Fritz
    A klienst annál a gépnél tudod futtatni ahol vagy, különben el sem indul.
    Távoli eléréssel még filmet sem tudsz megnézni a másik gépre belépve és ott elindítva.
    Az rdp ilyenkor arra jó, hogy melóhelyről is tudj netezni/játszani/torrentet belőni a céges proxy-t megkerülve.

(Régen csináltam, szóljatok ha azóta változott)
  • Me0w
    Nem jut tovabb a Play utan, mivel onnantol bevaltana a 3d modot, most probaltam ki 2 perce ;) De ha mar fut a jatek, akkor be tudsz rdp-zni, es latod is, csak lassu :)
  • Me0w
    Az RDP protokol szerint kapcsolatkor ad egy drivert, amin keresztul latod az asztalodat, de ez nem d3d komatibilis.
  • Avenger
    Az mondjuk igaz, hogy a 3d-t az rdp nem feltétlenül továbbítja, de a bejelentkezés a launcherben történik, onnantól meg egyből megy a szerverre a játék, szóval maximum nem látszik hogy mennyi a várakozási idő, de a sorba beállsz vele :)
  • Avenger
    Szerintem meg lehet oldani, nem feltétlenül a szoftver rendereli újra a 3d tartalmat, hanem a videókártya kimeneti képét továbbítja.
  • Bhalage
    rdpvel bejelentkezesnel nem tudom elinditani a riftet?
    ezt nem ertettem (nem probaltam meg, cska nem ertem miert)
  • 0Fritz
    Még ha támogat is valamiféle virtuális videokártyát a program, nem hinném, hogy elindul rajta.
    A notit próbáltam beizzítani az "örökös bentlétre", de kevés a GPU és el sem indul.
  • Torzonborz
    régebben próbáltam akkor működött ( Darkfallban így bányászgattam melóhelyről :D ).
  • Avenger
    Logmein-re gondoltam én is, bár nem próbáltam még csak Sfgame-el az androidos telefonomról :D Kíváncsi lennék működik e 3d-s dolgokkal.
  • Me0w
    Mi? :)
  • fuzesi12
    arról nem is beszélve hogy a vanillia wowot milyen szépen hackelgették :p
  • 0Fritz
    Azért ne csináljunk ilyen csúnya viccet a történelemből...

A Nagy Falat éppenséggel a Horda építette, hogy legyen minek nekimenni!4négy!!
  • Bhalage
    hogy?
  • Uniel
    hogy mondhatsz ilyet a wow-ról, ott ilyen tuti nem volt, már a megjelenése elött mindneki kéz a kézben boldogan játszott vele. Ez csak ferdítés, Én nem is hiszem el.

Sőt a Holt tengeri tekercsekben is le van írva, hogy már ie. 4000-ben a kínaiak is lag és bug mentesen játszottak a wowal, sőt a Nagy Falat is a Horda ellen építették valójában...

• Torzonborz
    logmein is jó megoldás , azon keresztül tuti elindul.
  • Me0w
    RDP-n keresztul nem tudod elinditani a jatekot, hacsak nem inditottad el azelott, hogy RDP-n belepnel. Tudod, d3d :)
  • hopp
    Szerintem én is a gombleragasztós módszert fogom alkalmazni, anno Anarchy Online-ban teljesen jól működött :D mondjuk ott nem a sor miatt, hanem mert 1 órát kellett szaladgálni buffok után, hogy össze tudjam rakni a szintemnél jóval májerebb robotomat, ami logoutnál nyilván eltűnt.

Másik megoldás, hogy medium-high szerveren foglalkozom az alt karakterekkel kipróbálás céljából, a Steampike-on meg majd jövő héttől koncentrálok rá a mainre.

Ja, ami kellemes meglepetés volt a bétában tapasztaltakkal ellentétben, hogy a warfrontokon mindenki fel van skálázva a bracket max szintjére, így 10-es szinten nem 2 ütés vagy a 19-esnek. Lehet, hogy ez a B7 alatt már így volt, de B5-ben még tuti nem. Ez nagyon bejön, teljesen élvezhető volt a warfront 10-es szinten is.

Amúgy a hosszú sortól eltekintve én nagyon meg vagyok elégedve az indulással. Fél 9 körül bementem egy medium PVP szerverre, hajnali kettőig játszottam egyetlen fagyás, lag vagy bug nélkül. Egyszer volt olyan, hogy hirtelen eltűnt minden mob körülöttem, de kb 5 másodperc múlva előkerültek. Annó WoW TBC indulásakor még harmadnap is gyakrabban láttam a World Server Down feliratot mint a karakterem hátát, már ha egyáltalán bejutottam a que miatt. Ahhoz képest ez szerintem profi munka.
  • TDC Geronimo
    "Fenn lévő guildtársakkal (előzetesen) döntöttünk:

SAGESPIRE szeró!"

Akkor ez? Csak hogy tudjak most valahol kezdeni -.-
  • Bhalage
    de nem baj, guild kesz, pajtik is gondolkoznak a koltozesen, mivel csomoan be se tudtak menni, de kap meg a server 2-3napot sztem.
    :G
  • Bhalage
    na kivancsi lesz headstart utan meg a normal releasenel beszall par ember akkor mi lesz itt :DD:D:D:D

fasza, h a beloggolasig nem jutottam mondjuk 8pm es 1am kozott ;d
    kivancsi leszek, hogy lesz-e es mennyi ido lesz a lecsenges
  • fuzesi12
    igen, a kb 18 mb es live patcherrel, a d2d ről töltöttem le, és már játszottam is ma
  • DragonKnight
    "Thanks everyone who reported issues with the patcher. We are looking into this as we speak. ^Zann"

Ez volt 8 órával ezelőtt. Lehet estére kireszelik.
  • Uniel
    A Rift_LIVE_Patcher-vel töltötted le a cliesnt?

Mert az általad elmondottak alapján sérült v. hiányos a klinesed és azért akar recoveryzni, kb. 8,3G a kliens mérete.
  • fuzesi12
    de mivel patchelni kellet volna, ha pedig rányomok a patchelésre/upgradelésre akkor elősszőr a recoveri indul el
  • Murmur
    Nem jó, ott sok a román.
  • 0Fritz
    A recovery-t alapesetben nem kell használni.
  • Uniel
    Először is, ne ess pánikba!!!

Ez az üzenet nem más mint a TRION új sorban állást csökkentő megoldása ami Darwin természetes kiválasztódás elméletén alapul:)

amugy a megoldás ne nyomkodd a Recoverit, csak a Play gomobt és menni fog gond nélkül
  • TDC Geronimo
    Új szerverek közül most a Bloodiron high. Lehet az lenne az optimális választás.
  • 0Fritz
    Mondjuk azt aláírom, hogy délben is 4 órás sor van.
    Max. addig a pár napig létre lehetne hozni máshol egy társulást HappyGank néven. :)
  • fuzesi12
    update előtt mindig recoverezi magát
  • sanyiiiii
    Miért kell recoverezni?
  • sanyiiiii
    Egyébként én megváltoztattam a könyvtár nevét és probléma nélkül megy a game...
  • fuzesi12
    mikor újrainstallálom a játékot, megy, játszottam is 2-3 órát, de amint recoverezni kell minden probálkozásnál bejön ez a hiba.
  • sanyiiiii
    installer&patcher faq
  • 0Fritz
    Amennyiben a könyvtár nevét nem változtattad meg és a patch szerver is megy, úgy passzolom.
  • fuzesi12
    természetesen nem :s
  • 0Fritz
    Ugye nem a béta klienst próbálod elindítani?
  • Avenger
    Hmm akkor már munkába indulás előtt meg kell nyomni a login gombot :D
  • fuzesi12
    1012 es error
  • 0Fritz
    AION-ban is ki kellett bekkelni azt a néhány napot, utána már nem volt gond. (Csak maga a játék )
    Amennyiben hosszútávra tervez az ember, akkor nem éri meg alacsony létszámú szerverre menni. Már ha most van olyan.