8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Fritz Von...
    Én majd ma fogok ilyen névlefoglalásosdit csinálni, ha bejutok. Haveroknak és magamnak.
  • Avenger
    Na jó, győztél :D Bár nekem béta alatt jól bejáratott kinézetem volt, úgyhogy fél perc alatt beállítottam itt is. Sietnem kellett nehogy lefoglalják a nevemet :)
  • Fritz Von...
    Két random gomb? :D
  • Fritz Von...
    Igen, el lehet gondolkodni rajta, én is azt teszem. De. Ha most kivárjuk azt a 3-4 napos szakaszt, biztosan normalizálódni fog a helyzet mindenhol, a Whitefallon is.
    Annak idején beleszaladtunk olyan helyzetbe, hogy egy eleve nem fullos szerverre mentünk, hanem máshova, és szépen lassan kihalt alólunk minden. Volt, hogy egy órát bolyongtunk a highlvl területeken (ami elvileg a legsűrűbben lakott kellett volna hogy legyen), és az alatt se találtunk senki ellenfelet.
    A fullos szervernél egy dolog rosszabb, az a kihalt szerver. Én a Prophecy fórumon azt tanácsoltam a többieknek, hogy próbálják türelemmel kezelni ezt, és várjuk ki a sorunkat. Ez a szakasz amúgy is ingyenes, a headstartos is csak április 4 körül fogja fizetni az első havi díjat.

• Avenger
    Nyilván, de azért ne legyen már kalácsképű, pink színű arctetovált elfem :D
  • Fritz Von...
    Nem mintha akkor sokkal részletesebb karit tudtál volna csinálni. :D
  • gatyo
    Mind fullon van ez igaz de én megnéztem pár újat és nem 3700. voltam a sorban hanem mondjuk 182. azért ez sem mind1. Át kellene gondolni szerintem, hogy mivel már az elejétől cross-BG van, valamint a Prophecy-be elvileg 25+ ember lesz, ami elegendő lehet az endgame PvE tartalomhoz is, így ha később esetleg medium lenne a szerver akkor sem fogunk pörögni a fővárosban, AZAZ lehet érdemes lenne még az elején elgondolkodni szerverváltáson.
  • Uniel
    Ahogy nézem a Withefall most egy jó darabig full is marad a pvp szerverek közül a Firesand RP-PVP szerver elviselhető, a headstart indulása után 30 perc alatt be is lehetett jutni a Withefallon ekkor 8 óra volt a sor. Éjjel 1 óra utántól pedig már csak High volt a létszám így instant be lehetett jutni.
  • Avenger
    Onnantól hogy a karaktert kreálod már bent vagy a szerveren, szóval azzal már nyugodtan elidőzhettél volna :D
  • Fritz Von...
    Nekem is pontosan így nézett ki. Az egész procedúrában az Amenophis név beírása volt a leghosszabb szakasz. :D
  • Laroa
    7:00 server opened
    trollaroa belép, 7:01 kari megkreálva egy random gomb megnyomással :D
    7:02 trollaroa kezdőzónában lvl 1 :)
  • Avenger
    Én mondjuk be tudtam jutni, igaz 10 perccel előtte már a szerver listát nyomkodtam :D 11es szintig jutottam, utána ki kellett alt+tabolnom mert meg kellett osztanom valamit hálózaton, persze hogy lefagyott visszafele :D és utána már 600as sor. De nem baj, mert legalább nem vagyok mosott sz.r az alvás hiány miatt és délután belecsaphatok a lecsóba... akarom mondani várakozási sorba :D
  • DragonKnight
    Hát az EU új szerverek nem jönnek majd olyan gyorsan mint odaát.
    Nem hiszen hogy van trion europe HQ. Valószinűleg van egy helyi holland cég Amsterdamban akinek majd átszólnak hogy kell meg 2 raklap vas amire fel kell tolni az átadott szerver image-t. Mikor ez kész van akkor a trionos fiúk a távfelügyeleten keresztül clusterbe szervezik és beillesztik a többi mellé.
    De mivel elég szép időeltolódás van ezért nem tudnak gyorsan reagálni.
  • Avenger
    *óta

Gondolom EU-ban a nap folyamán lesznek új szerverek, mivel itt most kezdődik a munkaidő.
  • Avenger
    Amerikában mi lehet ha ENNYI új szervert indítottak tegnap óra csak ott? :)
  • DragonKnight
    Hát sajnos nincs jó választás mind teli van és úgy is marad. Egyetlen lehetőség a sorok röviditésre ha a sok nép rage quitet nyom. De ez az EU-ban nem olyan nagy divat mint retardországban a nagy vizen túl....
    Lehet hogyha a nép kissé szétszóródik akkor csökken a sorba állás de erre nincs gari, semmit nem tudunk a sorok természetéről. Ha a sorok azért vannak mert a szerver elérte az abszolút kapacitását, akkor nincs esély arra hogy két nap múlva jobb lesz. Főleg hogy jön a hétvége.
    Az egyetlen HIGH szerver tegnap egy francia RP-PVE volt arra ha valaki átrollol akkor csak abban reménykedhet hogy mikor lejár a 30 nap és a szerverek fele üres lesz akkor lesz guild transzfer lehetőség.
  • Fritz Von...
    Itt a srácok közül páran felvetették, hogy szervert kéne váltani, mert nem tudnak bejutni. Nem tudom, hogy mit mondjak erre. Igazából ahogy nézem, egyiknek sincs nagyobb értelme, mert mindegyik fullon van...
  • MeoH #3818
    Reggel 7 ora es Whitefall high, es durvan csak az. Delutan, este pain lesz bejutni...
  • TDC Geronimo
    Most nézem RUScorp mellett a PAX mortis is guardian oldalon lesz Whitefallon. Lehet nem is baj, hogy nem mentünk ott defiantnak -.-
  • MeoH #3816
    Ez varhato volt. Par nap es tisztul a dolog. Amugy Whitefallra, most is 8roas sor van, asszem mokas lesz bejutni a kovetkezo par napban :)
  • DragonKnight
    Hat a trion megint csak kibaszott a néppel. Mindenki azt hitte hogy majd 7-kor beloggol oszt jónapot. :D

6:58-kor nyiltak ki a szerverek ott sasoltuk egy páran a shard listát.
    A steampike már ki volt választva csak a select gombra kellett kattintani mihelyt nem volt letiltva :D
    7:05-re megszületett az első karakter. Azok a kevésbe szerencsés giuldtagok akik akkor akartak belépni kaptak egy kövér 1000+ sort meg baráti igéretet arra hogy talán 2 óra múlva beléphetnek. Ez az igéret gyorsan felnőtt 4 órára.

Hát ilyen egy MMO headstart ahol 1milla accountot gyártottak le headstartig!
  • Fritz Von...
    Az én tapasztalatom az, hogy azonnal bejutottam, volt némi lag (be is haltam párszor miatta, mert nem voltak kicsik). De lvl 11re értem, sajnos holnap meló és nem tudtam szabit intézni. Ezt leszámítva a szerver atomstabilan ment, a mobok repopja is sztem kicsit turbózva lett a sok gamer miatt. Semmi váratlan crash nem történt, és teljesen winfosig kilépve is visszaengedett.
    Ekkora létszám mellett ez az eddigi legjobb MMO start.

Sajnos üröm az örömben, hogy a Prophecy tagok közül összesen ketten tudtunk elindulni a Whitefall-on, a többiek várólistások. De remélem, hogy ez holnapra javul, és mindenki tud jönni.

Jó éjt :)
  • Murmur
    Macska pet. Add hozzá a kódot az acc-hoz, aztán levélben megkapod.
  • MeoH #3812
    NEkem sem para. Legalabb rendbe rakom a masinat. De azert remelem a karit megtudom krealni meg ejjel.
  • TDC Geronimo
    :D
  • gatyo
    Jóhát ez mind szépen hangzik az "éjszakás műszakból" -.-
  • TDC Geronimo
    1. WEBSITE - 100% working and perfectly stable

2. FORUMS - 100% working and perfectly stable

3. SERVERS - 100% working and perfectly stable. No major lags.

4. GAMEPLAY - No major bugs. Almost everything working as intended. Game is perfectly playable.

So.... For me (10 years exp in MMO'S) its the best launch (headstart) in history of MMO's.

Long queues are here but... all AAA and highly anticipating MMO's has long queues at launch days. ALL OF THEM. Only difference beetwen them and RIFT is that RIFT server are ONLINE and thousands of ppl already playing. Most MMO'S (including World Of Warcraft) was'nt playable at all and for nobody at launch day/days.

Keep up good work Trion and don't give a **** about the bunch of whining kids and troll posts on the forums.
  • hopp
    WoW esetében még a TBC launchkor is iszonyat szívás volt napokig, pedig nem először csinálták... Itt most annyi történt, hogy kicsit kevés szervert húztak fel, de ami megy, az stabil. Ha bejutsz, akkor nincs gond.
  • Bhalage
    lehet h minden idok legjobb mmo launchcsa cska en kurvara battlefileldezek helyette es mar a fasz kivan kifogyott a CG ;d
  • MeoH #3806
    Pontosan. Ez minden nagyobb mmo startnal elofordult. Kerdes, hogy kezelik majd.
    MAs, most kaptam d2d-tol: Corpus Kitty bonus code. Ez mit ad?
  • rezes
    Varj anyadnak tele a szaja szoval en mondom huzzal aludni.es o bologat...
  • TDC Geronimo
    Amúgy, ha az ember nem nézi a várakozási időt, ami elkerülhetetlen, akkor elmondható, hogy utóbbi idők egyik legjobb MMO launchja. Ahogy olvasom a szerver/kliens stabil, nem crashel és az hogy milyen állapotban van a game már lehetett látni a régebbi béták alapján is. Poénos olvasni a "worst mmo launch ever" és hasonló topikokat hivatalos fórumon. Valószínű életükben nem voltak ott még kezdésnél vagy nem tudom :D Ha már mindenki a nagy wow-val jön, akkor érdemes megnézni azt, hogy ott mi volt. Napokig crashelt a szerver, órás sorok voltak stb.
  • Me0w
    Szerinted. Szerintem meg szopjal faszt, muppet.
  • Bhalage
    en is hajnalban kelek!
    aztan edzes szauna majd worxxxx
  • Murmur
    Jah, le is fosom mára, majd kelek hajnalban... :))
  • TDC Geronimo
    Amúgy mire bejuttok le fogják kapcsolni a szervereket karbantartás miatt, ahogy az lenni szokott úgyhogy ne idegeskedjetek előre :D
  • rezes
    Szerintem anyad szolt hogy huzzal aludni.szerintem
  • TDC Geronimo
  • Skill
    22 4 perc.már ha nem dczek addig :/
  • Me0w
    Na, ujabb geniusz a topikban. Szerinted ha bekurnak 40 szervert, ahol offtimeban lesz 300 jatekos 2 het mulva, akkor mennyien sirjak tele a forumot, hogy moveot akarnak?