Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg a router menüjében nézzen szét és ott nyissa meg?!

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Wizzurah
Otthonról, semmi extra, amitõl tényleg ilyen hibája lehetne, azt írtam volna akkor ,szóval se vírus írtó, se kolesz semmi extra, csak ezt írja ki neki. De akkor lehet írunk az official fórumra, csak itt gyorsan reagálnak mindig meg magyarul, sajnos nem jött össze most. De köszi a reakciókat.

Nem értek hozzá, de ha pl. koliból, vagy iskolából nyomja, ott lehet tiltva vannak bizonyos portok.

Wizzurah
Semmi tûzfal, semmi vírus írtó, nincs semmi. Szimplán ezt írta ki neki egybõl. Belogol elindul a játék, ugye tölt és úgy 88 %-nál azt írja ki neki...
Mindenki másnak elindult.

BoneDragon
Igen. Szeretném tovább vinni a warrioromat, mert múltkor nagyon megtetszett. 😊
Amúgy most enged be, 1 perc van még.

Mondanám, hogy menj másik szerverre, van kb. 7, ahova instant be tudsz lépni. De gondolom a korábbi karaktereid a Cloudborne-on vannak. 😊

Gondolom havernál be kellene állítani a tûzfalat rendesen, és kinyitni az említett portokat.

teddymac
hogyan és melyiket ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

ez a Twitter baxottul kellett bele... <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Wizzurah
Sziasztok.
Havernál ezt a hibát írja ki, tudja valaki miért lehet és hogy lehetne kiküszöbölni hogy ki tudja próbálni a gamét? Elõre is köszi

"Failed to connect to the server. Network ports 6000-6020 appear to be blocked. Please contact customer service."

Nalam olyan hiba van h 99%os toltesnel megall a jatek de nem fagy ki csupan all a betoltokepernyo.
Vki talalkozott a hibaval? Esetleg tudna segiteni?
BoneDragon
1 óra 9 perc és már tolhatom is. 😊

az kene hogy aki preorderes istencsaszar azt beengedi, ha nincs hely akkor random nub random linkdead azt csá modszerrel 😄
malav ird be feedbackbe letszi kosz

anti hero

BoneDragon
775-ös sor van elõttem. Éjfélre talán bejutok.
Oké, hogy kellett az open beta, de ne én szívjak miatta. 😄

remelem nem bandolero neven futsz
<#idiota>

- van potencial a jatekban de keves
- maga a korites (tortenet stb) sztem szar wowhoz meg aionhoz lotrohoz kepest (amit ugye alt ismerunk).

anti hero

TDC Geronimo
nubok ezt nem érthetik sry

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

buziak twittelnek ;d

anti hero

BoneDragon
Na akkor én is bele vetem magam a betaba! Jó játékot. 😊

mindenkinek ilyen orás sorok vannak? 1lsö mp ben nyomtam a belépést erre dobott egy 750es sorszámot 1.2 orával, szépen megvárom erre a belépés elött calculate error és dc.. most kaptam egy uj sort. 2 orával ez elég vicces.. föleg a ha a végén megint ujrakezdi

Nah most van alkalmam kipróbálni. Champion warriort néztem ki magamnak, WoWozni wowozok megjelenés óta, 2 éve world top 20 környékén mozgok amit a guildet illeti.

Volna pár kérdésem:
- mennyi potenciál van a játékban?
- azok, akik már régebb óta tesztelik, és esetleg más MMORPGt is toltak már, mi az összefüggõ véleményük? van esélye a WoW mellett?

kösz a válaszokat

rakd vissza a régebbi drivert, az újat nem szereti a játék

TDC Geronimo
Nyitottak új angol PVP szervert. Elsõ dolgom lesz, hogy beírom a kis nameplateket feedbackbe...Pont jó méretûek voltak elõzõ betaba de most.. :s

Twitter integrációt meg imádom <3

teddymac
hát én semmit nem latok a jatekból mert remeg a kép meg ilyenek 😊
Hajrá ATI 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

benéztem az hittem headstart kezdõdik most =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TDC Geronimo
Na látom karakterlapon megcsinálták a fényeket rendesen és nem olyan sötét a karakter most már, hogy szart se látni 😊

Viszont a nameplateket nem tudom minek csökkentették. Olyan kicsi lett, hogy alig lehet elolvasni 😄

Testeltem beépített twittert is, király lett 😊

Me0w
Beta 2 ota nem torolnek karaktert, nem tudom miert vagy meglepve 😊

Together we'll fly someday...

õõ nekem megvan a bétás karakterem

Morpheus_v2
mennek már a szerverek!
Srácok, van egy eladó Rift Collector's editionom 8 ropiért, PM nekem, ha érdekel a dolog.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Cloudborne-t kár javasolni bárkinek is, minden bétában fullon volt és esélytelen volt bejutni

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

hat en releaseben biztos nem guardiant fogok tolni<#eplus2>

anti hero

Morpheus_v2
Nem, csak a béták elején mindenki attól tartott hogy alig lesznek guardian oldalon, így hát a legtöbb guild ott alakult, ha jól emlékszem.
Én a Whitefall nevû pvp szerveren tanyázom pár magyar társammal a defiant oldalon.
Bétában aki PVP szervert szereti az jöjjön a Cloudborne-ra, vagyunk páran Guardian oldalon!
Keressétek Lilcath-et a guildinvitehoz.
<#eljen>Thx Master! <#eljen>

Hmmm... ennyire népszerûtlen a Defiant oldal? 😮

WTB edit gomb: vezetõivel

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Így van. A guildek gezetõvel folyik egyeztetés, de addig, amíg nincs 100%-os info arról, élesben milyen szerverek lesznek, addig nincs mit közzé tenni.

Foxxy minden jól írtál: Icewatch szerver, Zephyr a guild neve. Van hun chat is /join hun.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Cloudborne szerveren vagyunk egy páran magyarok , bár nem tudom hol van a legtöbb.
szokott lenni hun chanel vagy hasonló?

Én ide mögyök, me eddig is jó volt itt <#vigyor>

Icewatch szerver Guardian - Zephyr Guild ( ha minden klappol majd - értem szervernév stb. )

valaki ajánlana egy szervert vagy bökjek rá az egyikre ?

TDC Geronimo
Szervernevek most már véglegesek lesznek, majd el lehet dönteni akkor, hogy ki, hova megy.

megbeszélték már a klánok , hogy ki hova megy?

CIFU! <#banplz>
<#vigyor3>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Count Adyn
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Me0w
Nem akarok elitista geci lenni, de nalad nagyobb szarragot azert nehez talalni 😊 Johogy nem masodperc alapu szamlazas legyen mar, nehogy 27 Ft-al tobb legyen, mert meg meg kell varni a 30 sec logoutot is varoson kivul...

Me0w
<#eljen> +1

Count Adyn
ámen😄 én lusta lettem volna ezt mind leirni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

uhhh bigriszpekt, jol irtad<#eljen><#worship>

anti hero

Úgy értettem, hogy lehet kevés bárd van még, és nem sírnak miatta (sokan).