8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#3955 221 ember a sorban és az ETA "Calculating...". Egyre jobb.
A "rossz irányba javul" -ra azt hiszem van egy egyszerűbb magyar szó: romlik :D -
kelebola #3954 453 ember a sorban és nem haladnak befele....mi lesz így? lemaradok a fejlődésben :D
-
DragonKnight #3953 378 ember és 3 óra 15 perc :D rossz irányba javul azt hiszem -
#3952 nekem 500-ről 280ra 15 perc alatt lement, mondjuk 100 ember így egy perc alatt tűnt el a sorról :) -
DragonKnight #3951 Addig legalább megnézem egy párszor a skyrim trailert :D
-
DragonKnight #3950 no kellemes 400 ember és 2 óra. Asszem trion döntött helyettem arról hogy ma este mit fogok csinálni:D -
#3949 mennyi a cast time? :D nekem 15-16os szinten van 1200 hp-m.
Hogy mindenki számára hasznos infó is legyen, így lefagyásnál kiírja hogy hibajelentés és restart(így lehet átugorja a sort, még nem próbáltam) vagy hibajelentés és kilépés. Szóval lehet csak én néztem be, mert ki X-eltem az ablakot :D -
#3948 219+a hpm 10% át tudom helalni:D nade ne baszuk szét a topicot, várjunk szépen a sorban^^ -
#3947 Nekem nem szokott, csak az alt+tab-ot nem szeretni néha :)
1-2 szint és mehetünk az első dungeon-be :) Én tankolok te healelsz, más meg nem is kell :D -
#3946 nekem néha ugy megfagy akkor nyomok egy alt-ctrl-delt amivel kivisz a win7 a külső menübe, onnan visszalépés és megy tovább a rift:D -
#3945 Á én meg ki alt+tab-oltam és nem ment már vissza :D -
#3944 jah közbe rájöttem:D viszont ha crashelsz és 5 percen belül vissza tudsz lépni, akkor meguszod még, azért ez barátságos:) én kis naiv meg elmentem vacsizni 7 kor, aztan még 100 an vannak előttem most:D legalább hozol rajtam kicsit^^ -
#3943 Így nyolckor azért van egy gyenge 500as sor :) -
tusken #3942 az a szerver nem egy rossz választás ezekben a sorban állos idökben
meg késöbb se, az rp-s csendes őrültek senkit nem zavarnak.
-
#3941 szinten. kuldtem pm-et. -
Uniel #3940 Én Firesand shard Defiant oldalon telepedtem le, te melyik oldalon vagy? -
#3939 Hm, nekem a karaktergeneráláskor volt csak sor, azota semmi, instant berak karakterképernyőre és onnan tölti is a gamet:O szoval nem kell parázni:D -
#3938 ha valaki PvP-RP shardon (Firesand) akar jatszani sorbanallas nelkul egy nemzetkozi guildben, dobjon egy PM-et.. -
Gear #3937 Vicces , gyönyörű összefogás volt, el is érzékenyültem:) -
#3936 -
Rannah #3935 Ennyire optimista vagy?:) -
Rannah #3934 Szerintem egy csomóan nem játszottak a bétával, mert "úgyis kukába megy az egész" , és a headstartra koncentráltak -
#3933 Mi a steampikeon vagyunk ;) -
#3932 258-adik 50 perc... kár volt kilépnem
Nem értem mi változhatott az open béta óta, ott csak egyszer volt sor az legelején... -
hopp #3931 Steampike ~100-as sor, kb. 15-20 perc -
#3930 Whitefall mar reggel kilenckor is full volt :) En reggel 7kor jutottam be, highon volt mar akkor, mig a tobbi low/tobbseg medium. Szoval jell.pillban whitefalll felejtos... -
Rannah #3929 Azt hiszem, ez így felejtős egyelőre... -
Bhalage #3928 most épp: whitefall is full
1108
waiting time 5h29m
HELLÓ
-
#3927 En is fel kilencre erek haza, azert benezek, boldogitani a tobieket TS-en. A tegnapi 'hogyan-adjunk-osszes-1-platinat-a-guild-charterre' akcio peldaul nagyon vicces volt :) -
Rannah #3926 Nyugi, így is előttem leszel:) -
DragonKnight #3925 Kösz még sajnos vagy 3 óra mire gép közelbe kerülök addigra meg a sok munkanélküli betömi a szervert -
Murmur #3924 Valaki aktiválhatná majd az accomat. :) -
#3923 Srácok. Mivel képtelenség kezelni ezt a sorban állást, ezért a Prophecy a Sagespire szerveren indul el. Így mindenki be tud majd lépni, és együtt, egy guildként tudunk haladni.
-
#3922 Ebben a pillanatban 0 (steamspike-n). A blight-on 6 ember volt elöttem 1 perc queue. -
#3921 Amúgy nem tudom feltűnt-e de gyorsítottak a GDCn. Sokkal jobb így a combat rugóval, mint betaba. Nincs annyira lassított felvétel érzésem. -
#3920 Az engem is érdekelne, valaki foglaljon nekem egy helyet :D -
DragonKnight #3919 No és hogy állunk a queue fronton? Status reportot kérek. Hány óra a Steamspike szerver queue? -
#3918 Akkor értem hogy nem értem :D
logmein nekem úgy tűnt, hogy screenshot szerűségeket továbbít, mint az rdp, ha már fut a játék. De gondolom az rdp windows felületen meg újraépíti az ablakokat, a küldött információk alapján, és emiatt nem megy neki a 2d/3d váltás. Logmein-nél meg mintha egy extra monitor lenne rákötve a gépre. Ha jól tippelem :) -
#3917 Na igen, kb. ezért is nem erőltették az ilyen kapcsolatok támogatását.
Na de majd a cloud computing. :) -
#3916 Videot tudok nezni stabil 100 megas kapcsolaton at :)