8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • radical
    steampike lehalt?

vicces hogy a loginképernyőn 4 szerver szürke, a 2 különféle serverstatus oldalon meg mind zöld...
  • Bhalage
    ezek valami tipikus noob guardian questek lehetnek mert ilyen faszsagok nincsenek a defiantoknal ;op
  • BoneDragon
    Hmm, nincs szerver.
  • fuzesi12
    félre értés ne legyen, szerintem, max a questek fele, ölj meg ennyit tipusú,(KIS SPOILER) a többi pl: imátkozás egy oltárnál, égő katapult tűzoltása, katapult lerombolásá, tanoncok átváltoztatásá báránnyá, vagy hogy segítened kell az egyik npc nek egy varázslat párbajban, stb. stb., ezen kívűl még sok ilyennel találkoztam amiket most nem részletezek, és még csak lvl 17-nél járok.
  • MeoH #3991
    Nem veszes a fejlodes, nem tobb honapnyi grind a max szint. Pvpvel is lehet fejlodni, hasonlo mint a WaR, bejelentkezzel es behiv warfrontra (amire atlagban 5mp alatt bejutsz, mert cross-szerver alapu). Ott is kapsz pontokat, es abbol lehet bevaltani geart. Grindolni nem kell konkretan, de folyamatos Qben vagy, olj meg ennnyit, ebbol, itt es gyere vissza. Q sztem jo xpt adnak es geart is osztjak szepen. Sztem nagyon elvezetes game, erdemes belekezdni. Azt hogy mi lesz 5honap mulva, senki nem tudja megmondani. De erzek a jatekban annyit, hogy ne jusson aion sorsara. Mar csak azert is mert ezt NA/EUban fejlesztik, nem a messzi koreaban. Pill. alatt tudnak korrigalni, lepni dolgokra.
  • neonx
    ez engem is érdekel a fejlődés az aion-t 47lvl feladtam elegem lett itt mi a helyzet?
  • Avenger
    Nektek sem hozza be a képet? :( Jobbklikk+kép megjelenítése és jó lesz.
  • MaRee
    Hát az itt írtak meg videók alapján nagyon tetszik, szerintem megveszem. Remélem hogy nem jut ez is az Aion sorsára.. Tényleg, fejlődés gyors? Sokat kell grindelni? PVP-vel lehet fejlődni?
  • TDC Geronimo
    Egyelőre még mindenki ismerkedik vele, de számomra ez volt a legjobb MMO launch amiben részt vettem és messze a legstabilabb server/kliens amivel találkoztam. Pár apró bug akad, de semmi eget rengető. Riftek/inváziók nagyon élvezetesek. Mióta felgyorsították a GCDt azóta a pvp combat is jóval élvezetesebb, legalábbis számomra. Endgame majd kiderül milyen lesz, bár előzetesek alapján elég biztató. Én most úgy vagyok vele, hogy ha egy ilyen minőségű játék nem képes megtartani az előfizetőinek egy nagyobb részét, akkor szerintem semmi.
  • Avenger
    Én meg már 22es szintű vagyok :D

• neonx
    én is így vagyok
  • MaRee
    Amúgy erősen gondolkodok rajta hogy megvegyem-e, valaki linkeljen már vagy írjon egy kis összefoglalót hogy milyen a játék, főleg a PVP érdekel, FAQ-t már elolvastam. WAR-oztam már a megjelenéstől meg most Catával wow, de ugye nem kell részleteznem hogy miért keresek új alternatívát :D
  • MaRee
    Ha valakit esetleg érdekel, g2play-en le van akciózva most a játék 10k-ra jövőhét péntekig.
  • TDC Geronimo
    Najó ez a game <3

Amúgy a GDC változtatást rajtam kívül senki se vette észre? :D Ezerszer jobb még a pvp is így rugóval.
  • Gyogyito
    Meow a Steampike-on játszik.
  • TDC Geronimo
    Én a Sagespire pvp szerveren vagyok. Talán fritz is oda megy. Meow máshol játszik. Steveről nem tudok.
  • cikasz
    akkor oda nem mész? :)
  • Running
    Hi all! Engem az érdekelnek hogy a következő emberek melyik szerveren gyűltek össze: Gero, Fritz, Steve, Meow
    Köszi a válaszokat. :)
  • Gyogyito
    Ha valakit érdekel, a blogomon kitettem a head start patch note-t. Itt olvashatod.
  • DragonKnight
    Hmm dolgoznak a népek a sorok röviditésén....

"AFK Tricks

We have been reading your complaints about this issue. An update to address the majority of them was just sent out to the EU servers, and is scheduled to hit the US servers tomorrow morning at 8am Pacific."

http://forums.riftgame.com/showthread.php?92522-Head-Start-Community-Update
  • TDC Geronimo
    Mehetne akár bannerba is.
  • TDC Geronimo
    Server status

Írja a popot, azt is hogy a sor mekkora stb.
  • Murmur
    Most meg fél órára lövik le... léptem aludni.
  • TDC Geronimo
    De te meg ne toljad, várj meg biacs :y
  • TDC Geronimo
    Tudom, olvasom twitteren :D

Ők állították le, mert volt valami gubanc.
  • Murmur
    Na, ez gyors volt.
  • Murmur
    update2 (Geronimo kedvéért): server restart. Addig lehet üríteni a bilit.
  • Count Adyn
    restart megint:D
  • Murmur
    update: a többi is megy. :)
  • Murmur
    Jah, 4 szerver elszállt, egyet már visszakapcsoltak.
  • Murmur
    Jah. :P
    Whitefallon csak 15 perces sor. Visszamegyünk?
  • Count Adyn
    na most vmi meghalt:D
  • TDC Geronimo
    Mi ez a csend? Mindenki játszik? :y

Amúgy bannerba Whitefallt át lehet írni Sagespirere.
  • tusken
    Avval még várjál hogy elkerülik, guardian oldalon láttam a SCUM nevü guildet ha ök ugyanazok akik conanban az elsö pár honapban voltak a pvp rp szerveren is akkor ott lesz móka még meg sirás a cseten.
  • Laroa
    na már csak 257 kombinátfogó tolvaj van előttem
  • Laroa
    Ehh, elmegy az ember sörözni és 293 gennyarcú áll előtte sorba.
  • TDC Geronimo
  • gatyo
    Te csak dolgozzal :P
  • Uniel
    "az a szerver nem egy rossz választás ezekben a sorban állos idökben
    meg késöbb se, az rp-s csendes őrültek senkit nem zavarnak."

ez így van, ráadásul az oroszok és a vérpityuk valamiért nagy ívbe kerülik az ilyen szervereket;)
  • TDC Geronimo
    Amúgy rájöttem hogy más MMOkkal ellentétben itt azért csökken lassabban a sorban álló emberek száma, mert nincs se szerver se kliens crash és így csak az megy el aki kilogol