8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Tindalos #4035 Ok,köszi! -
#4034 Kicsit se kocka. Szerintem azóta fel sem állt a gép mellől. -
radical #4033 Nah meg is van az első level 50-es a Steampike szerveren, Kelebek éppen most dingelt 11:04-kor. -
DragonKnight #4032 Nem működő bankkártya is jó. Vagyis olyan pl. nem dombornyomott amit majd nem tudnak megterhelni. De az adatoknak jóknak kell lennie(kártyaszám,tulajdonos, cim stb)
Utána van harminc napod arra hogy még mielőtt megterhelnék vagy szerezz egy jó kártyát vagy vegyél gamecardot.
-
Gyogyito #4031 A PvE szerveres guildek mind a kiírt Steampike shardon találhatóak meg, a PvP guildek pedig egyenlőre a Sagespire shardon tolják. -
#4030 sziasztok , azt szeretnem kerdezni hogy magyar guildek vegul melyik serora mentek?
esetleg meg nem vegleges a dolog?
( igen olvastam a faq alatt levo felsorolast , de szo volt rola hogy fullos serverek miatt valtozas lesz ) -
#4029 Ha nem, akkor pár "régi" BF-es a Sagespire PVP szerveren tolja. :) -
#4028 A regi WOW-os PT. -
Tindalos #4027 :( így azért húzósabb kicsit.. -
#4026 Lattam ma delutan Steampike-on Poison Thorns nevu guildet. Nemtom olvassa-e meg vki sg-t de ez az a PT? (bf42, regi wow BS horda)
Ha igen par nevet lokjetek mar be ki tolja;) -
#4025 Aki pre-order vette meg az már nyomhatja a headstart miatt(febr 24-töl).De egyébként amcsiban március 1. euban március 4.a hivatalos megjelenési dátum. -
#4024 A játék aktiválásához gamecard vagy működő bankkártya kell. Ekkor még nem vonnak, de be kell írni az adatokat. -
Madmano #4023 Ez a verzió olyan,hogy pl. holnap megveszem és már nyomhatom is?Nem vagyok egy jó angolos,de a közepe táján a márciust emlegeti. -
Tindalos #4022 Hmmm... "A játék regisztrációjához bankkártya vagy feltöltőkártya (Rift gamecard) szükséges, utána a játékban foglalt +30 nap játékidő hozzáadódik az account-hoz."
Tehát nem elég az ingyen egy hónap után megvennem a GC-t?? :O -
Madmano #4021 Tökély.Köszi. -
MaRee #4020 Igen. -
Madmano #4019 Mielőtt belefolynék:paypal műkszik náluk? -
#4018 Rendeltem mar en is toluk, megbizhato. -
MaRee #4017 Én eddig két játékot vettem, mind a kettőnél rendben volt minden. A letöltés gyors, a kódot pedig e-mailben küldik el, többször is, egyszer egy képben mintha le lenne fényképezve, meg leírva is. -
Madmano #4016 És ez a G2Play megbízható cég? -
#4015 nem kell előfizetni, de fizetési metódust be kell állítani, előbb csináltam meg, nem terhelik a kártyát, ergo 1 hónap ingyen van -
MaRee #4014 Lejjebb linkeltem 10k-ra van leakciózva, én holnap meg is veszem sztem :D -
Madmano #4013 P*csába.Ilyen jó vélemények erről a játékról.A végén még ki adok rá 50eurót?! -
#4012 Annyira király ez a game, hogy valami hihetetlen. Főleg, hogy ennyire oda figyelnek a játékukra! Ha nem lógna egész nap simsen az asszony, végig kockulnám én is a napot. -
MaRee #4011 Van egy ingyen hónap elvileg. -
neonx #4010 A steam-en elkezdtem letölteni és regisztráltam a kulcsot a hivatalos oldalon. Csak úgy tudok majd belépni ha előfizetek 1 hónapra? vagy a játék megvételével 1 hónap ingyen van? -
Murmur #4009 Na, legalább feltámadt az invázióban lehalt npc, aki nem akart visszajönni a sírból. -
#4008 De megy már. :D -
#4007 Jah. :) -
#4006 Mindkét Fritz a Sagespire-n lámul. :) -
foxxi #4005 -
Laroa #4004 most bannolják az összes oroszt a játékból :) -
#4003 legalább irkálunk ide is addig:D -
#4002 Ha az az ára, hogy egyfolytában, restart és crash nélkül végig tudok játszani 6-8-10 órát, akkor basztassák nyugodtan. :) -
Murmur #4001 Nem tudom mi van ezzel a 4 szerverrel, de egyszerre b.sztatják őket mindig. -
foxxi #4000 viszont már "LOW" népességet ír... server restart? + hálókártya? -
Bhalage #3999 meg jo hogy gero szerint nincsenek crashek, cska 4 server allt le ;o) -
Laroa #3998 ilyen ez a filmes szakma -
foxxi #3997 pont jó cuccot loot-oltam volna! hogy az a ba****************************************** -
#3996 Egyetértek. :)