8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
MaRee #4075 Úgy olvastam még régebben hogy erős ranged uralom van a játékban, ez mennyire igaz? Mennyire balanceoltak a kasztok? Tudom hogy új játék még nagyon, de azért kíváncsi vagyok.
Egy callingon belül több soult is "felvehetek"? Necromanceren gondolkodom jelenleg :) -
DragonKnight #4074 És ehhez mit szólsz Laroa?
Reaver/Paladin Tank
-
dzsihad2 #4073 ez anyira értelmetlen összehasonlítgatás. a wow meg a cataclysmot majdnem teljessen a WAR ból emelte át ... na de ki nem tojja le.
ha jól sikerült valami lopják el. különben meg már az is csoda ha ki tud valaki vmi egyedi dolgot találni mint pl. ez soul rendszer ekkora MMO felhozatal melett. -
DragonKnight #4072 Elméletileg ha egy gombot sokiág egyfolytában nyomsz és nem történik más (pl. space-n könyv) akkor már az is AFK az utolsó patch óta.
Ja és az is amikor craftolsz és mondjuk rányomod a 50 tin ore-ra a craft all gombot, mire vége lesz már AFK-ban vagy. :D -
MaRee #4071 Sagespire-ra megyek! -
DragonKnight #4070 Ja és ha Steampike-ra jössz PVE-zni akkor ne tévesszen meg az hogy itt van egy Prophecy guild de ők nem a magyarok! -
Bhalage #4069 hol volt elotte pont ilyen? -
#4068 Szerinted először a WoW-ban jelent meg a kombópont és annak ilyen célú használata? Ez ugyanis tévedés... -
Shion #4067 A "ki se loggolok többet" megállapítás megvalósítása igen csak nehéz lesz szerintem. Ugyanis a játék 5 perc tétlenség után a chat-en figyelmeztet arra, hogy 15 perc AFK után kidob a szerverről. Vagyis kb. 15-20 percenként ki fog vágni, ha nem vagy a gépnél. És utána jöhet az újabb queue :(
Én egy megoldást találtam erre a hétvégén, amikor IRL dolgaim elszólítottak a gép melől, hogy kerestem egy olyan sarkot az egyik városban, ahol az autorun használatával a karakter nem egy helyben futott a falnak, hanem közben (az emelkedő miatt) állandóan le és fel pattogott. Mivel ezt mozgásnak értelmezte (a helyben futást önmagában nem), ezért nem vágott ki.
A TS-n hallottam olyan megoldást is, amely szerint a space-re tesznek valami tárgyat és mivel az egyik gomb folyamatos lenyomás alatt van, ezért ekkor sem vág ki. Ez utóbbit én magam sose próbáltam még ki, nem tudom se megerősíteni, sem megcáfolni ennek a megoldásnak a működőképességét. -
Bhalage #4066 ja nem azt akartam írni, hogy nem az hogy másolt, hanem hogy szinte egy az egyben másolt!
pl az assasin! gyujts az 5 kombopontot es durrantsd el, lehet damage, attackspd noveles, dot, stealthelj, sapolj, stealthbol backstab, stealthbol stun, stbstb talenten lesz vanish stb stb
ez dúúúúrva (de jó) -
Shion #4065 Valóban sok helyről másolt a Rift játékelemeket és szerencsére mondhatjuk azt, hogy milyen jól tette. Egyrészt, hogy át mert venni egy-egy elemet más MMO-ból, ami ott már bevállt. Másrészt mert jól csinálták meg a "másolást". Minden működik, minden játszható, minden élvezetes a játékban. Így ugyan sok eredetiséget nem tartalmaz a Rift, de cserébe sok olyan elem van már a játékban, amelyek összességében egy igen hangulatos és játszható MMO-vá varázsolják.
Azt, hogy milyen elemet honnan másolt, igazság szerint értelmetlen és végtelen vita lenne. A legtöbb feature-nek az eredetét is nehéz meghatározni, így egy olyan öreg MMO róka, mint én aki (5+ év és tucatnyi MMO után) oly sokat látott már, csak mosolygok az olyan megjegyzéseken, hogy ezt is, azt is a WoW-ból vagy akármi másból másolt ez-meg-az a játék. Ha az eredetiségeket feszegetjük, akkor a WoW is egy copy-paste-egyszerűsítés elvén készült az Everquest alapján. De ha az EQ1-et nézzük, az is vett át elemeket sok más játékból. Szóval ennek a kérdés sorozatnak nem lenne vége sosem IMHO :) -
#4064 Erre a játékra nincs valami normális magyar honlap, ahol minden fontosabb dolog megtalálható? A faq-ban leírtakat átnéztem, de azok... -
MaRee #4063 Köszi, akkor szerintem még ma megkeresek valakit a Prophecysek közül ingame ;)
Egyébként tényleg nagyon látszik hogy ez egy ilyen mindenhonnan összelopkodott game, de leszrom én csak jó legyen -
#4062 Ezt ne Gyógyítónak, hanem nekem mond, vagy a Moderátori topicba írd be... :D
Mindkét PvP guild a Sagespire-n van amúgy? -
Shion #4061 A PvP szerveren játszó társaság egy része játszott a WAR-os Prophecy-ben, így részben igen a válasz a kérdésedre. Az alábbiakban kifejtem, hogy miért részben.
A WAR-os Prophecy csapat egy része PvP szerveren (Sagespike EU PvP) játszik több más magyar játékossal egyetemben, guild-jük neve: The Prophecy. Saját fórummal és Teamspeak 3 szerverrel rendelkeznek.
infó itt: Prophecy Fórum
A WAR-os Prophecy másik része PvE szerverre (Steampike EU PvE) szavazott és Infernum Guild néven játszanak. Saját fórummal és Teamspeak 3 szerverrel rendelkeznek szintén.
infó itt: Infernum Guild Honlap
Így bőség zavarában egyaránt játszhatsz mind PvE, mind PvP szerveren, mindkét helyen találni fogsz régi ismerőst szerintem. :) -
Bhalage #4060 nem rossz ez a game, azért valljuk be sok helyen egy sima wow copy/pasta
de megállja a helyét! -
#4059 Légyszi írd át a bannerben, hogy nem a Whitefallon vagyunk, hanem a Sagespire-n. Köszi! -
DragonKnight #4058 Van itt már elég 50-es hogy instákat takaritsanak :D
http://i.imgur.com/QpSGb.jpg
http://i.imgur.com/NJaFX.jpg
http://i.imgur.com/3L4Wa.jpg
-
Laroa #4057 attól függ mihez kell.
pve questeléshez 2fajta megközelítés van:
1. reaver/paladin/vk vagy warlord
2. riftblade/reaver/vk vagy warlord
pvphez meg nyilván ami tetszik, plusz ott vannak az insták. -
Madmano #4056 Amíg vársz a bejutásra,mondj egy fákking jó kiosztást wari-ra.Vagy az előzőt valósítsam meg? -
Laroa #4055 kibebaszott áramszünet...a queue monnyon le -
#4054 Ja guardian. -
#4053 Tök szopacs, mert Psztívék pve-re mentek, ti meg pvp-re. Most a pöcs tudja melyik legyen. A csapat másik fele meg a tera-t várja.
Gero, guardian oldal? -
Madmano #4052 Azt mondod,ez jó lenne a jövendő warrioromnak? -
MaRee #4051 Melyik PVP szerveren van egyébként a legtöbb magyar? -
Gyogyito #4050 Igen -
#4049 Sagespirere mentek nem Whitefallra. Bannerba írjátok át! -
Laroa #4048 ez mekkora gusztustalan build pve szólózni -
MaRee #4047 The Prophecy guild a Whitefall-on egyenlő a WAR-os Prophecyvel? Mert ha igen akkor oda megyek, jó lenne ismerős arcokkal tolni. -
#4046 Én is ezzel a 3 comboval tolom :) -
Madmano #4045 Nah,megvan.....A Steamspike-ra menjek magyarként,ha pve-szerveren akarok játszani,igaz? -
#4044 Új vagyok, tervezem a megvételt. Szeretnék indítani egy rugó dps közelharcos karit. Milyen soulokat érdemes összerakni?
Ez szerintetek jó? -
#4043 Ja, egész hétvégén játszottam kb 2 órát, végre odajutok és másfél órás sor... Ki se logolok többet. -
foxxi #4042 No, most csak másfél órás a sor... még mindig ciki.. -
#4041 http://kalmarsguide.com/
Tessék 4 nap alatt lvl 50 könyvben:D Ez azét durca. Nem tom ez kinek game. -
radical #4040 Megvárja míg hozzá hasonló 19 másik kocka felér hozzá 50re holnap és begyűjtik a first killeket a raid instákban.
Mivel bevallottan nem a szintezés a játék hanem az endgame raiding esetleg PVP. -
Bhalage #4039 legkisebb enemy contested zonat purgolnem napokig.
jobb lenne mint a kokó és a szeksz együtt x1000 :d -
DragonKnight #4038 Én inkább sajnálom mint gratulálok neki. Most mi a faszt fog csinálni magában? Megvette a játékot aminek szórakozást kellene nyújtania neki legalább egy hónapig, erre 3 nap alatt befejezte. Gratula agyhalott. -
#4037 Hat, gz neki, de szerintem nem normalis :) -
radical #4036 Én is ráköszöntem az egyikre de sz@rt a fejemre. Lehet hogy csak névazonosság és nem magyarok.