8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Bhalage
    ertem mirol beszelsz, de egyik classt sem toltam, de biztos ugy van.
  • Murmur
    A zsákok gyártásánál maradva: a 10-es bag-hez 110-es outfitting kell, na meg wool cloth, ami viszont kb. lvl. 22-25 mobokból kezd el lassan potyogni. Kb. lvl 20-ra már lehet ennyi a skilled, viszont lvl. 25-re jutsz el oda, hogy tudsz farmolni elég alapanyagot. Lehet, hogy csak én vagyok telhetetlen, de az outfittingnél és a miningnál is azt érzem, hogy a gyűjthető cuccok kicsit magasabb szintű mobokból/területeken esnek, mint kéne.
  • Soad999
    Pm ment :)
  • Laroa
    a beastmaster meg tök olyan mint a warban a white lion. a wow meg lenyúlta a warból az open pvp rendszert. ne legyél már pénisz még ha nehéz is. nem tűnt még fel hogy mindenki úgy lop pofátlanul a másiktól ahogy csak tud?
  • Me0w
    Tegnap vettem 4 zsakot ahbol 40g/darab aron, nekem igy is jo :) De elvileg Tc mar tud csinalni 10 slotos baget.
  • Bhalage
    es neked milyen robotló nélkül?
  • TDC Geronimo
    oO
  • Bhalage
    valtozo
  • Shion
    Bag-et nem csak lootolni lehet (pl. Realm of Fae-ban is esik egy 10-es kék), hanem bizonyos küldetések is adnak jutalomként.

Na persze nem kell arra gondolni, hogy most aztán mindenki ingyen megkapja az összes zsákhelyre a nagy zsákokat, mert annyira gyakran azért nem jön ilyen módon zsák. Nekem például átlag 10 szintenként jött 1-1 zsák, amelyek 6-8-10 slotosak voltak. Tekintve azt, hogy a karakternél 4 slot van, míg a bankban 8 slot-ot lehet kiváltani (megvásárolni) zsákok részére, ez összesen 12 slot-ot jelent. A fenti 3 zsák bizony igen kevésnek tűnik a 12 slot feltöltéséhez.

Egy szó, mint száz. Ugyan lehet zsákot lootolni és küldetésben szerezni egyaránt, de a zsákok fő beszerzési forrása továbbra is a kraftolás vagy az AH marad.
  • TDC Geronimo
    Gondolom holnap jön a release patch is.
  • Shion
    Bétában teljesen más volt a karakterek animációja. A headstart (a pre-orderesek 1 héttel korábbi bónusz) elindulásával (ugyebár ez már éles játék, nem béta) lecserélték az animációkat normálisra, így már teljesen élvezhető szintű lett. A bétában tényleg elég fura volt néha a mozgás. :)
  • TDC Geronimo
    Te amúgy melyik szerveren/oldalon tolod?
  • TDC Geronimo
    Majdnem :d
  • DragonKnight
    Lehet még jó hogy WII-re nem jött ki és nem kell fitness kontrollerrel kezelni. Mert akkor lenne itt sopánkodás :D
  • Bhalage
    kitalalom te vagy az illityia
    nos?
  • Bhalage
    van par "csunya" spell, de a karianimok nagyjabol nagyon rendben vannak sztem
  • TDC Geronimo
    Nekem nem volt vele gondom. Egyedül az, hogy a futás lassú még mindig. Ja meg a törpe faszi úgy fut, mint aki beszart :D Amúgy prok, főleg az elf csaj rugóm animjai :p
  • radical
    Én úgy tudtam hogy Headstart a Whitefallra ment.
  • Running
    Ezek szuperhős karik, nem olyan szottyatt vénasszonyok mint mi, akik még tangába se tudnak sikkesen szökellni.
  • Bhalage
    hat ezt abszolut nem ertem, de inkabb hagyjuk nem tudom mi a faszrol beszelsz daocban a stealth kariknal semmilyen kombopontok nem voltak, chaineket lehetett utni illetve reaktiv uteseket voltak (dodge parry stb) illetve nem lehetett hulye modjara korbekorbe rohangalni, mert elmisselted az utest, hanem szigoruan elolrol hatulrol oldalrol voltak egyes utesek.. szal ird mar meg mirol beszelsz majd priviben, hgoy ne untassunk masokat.

kezdem ugy erezni, hgoy beirtam, hgoy a rift assa az TELJESEN ugyanolyan oO, mint a wow rogue erre en vagyok a hulye, es miert hasonlitom?! nem hasonlitom, vannak hasonlosagok barmely 2 jatek kozott, de en azt irtam, hgoy a gecibe az PONT UGYANAZ... lehet a tobbi class is ilyen, de nekem itt jott ki a egy-az-egybe concept. leszarom a wowot, meg azt is ha valakinek a fent irtak fajnak, nem flamekeltes, nem trollkodas, kiprobaltam egyet es meglepett, hgoy ez PONT UGYANAZ.

ettol fuggetlenul nekem kurvara tetszik a rift es nagyon jokat jatszom vele.
  • lolSL
    feri
  • sanyiiiii
    Ki az a headstart?
  • Soad999
    Headstart már megy nem?:o
  • sanyiiiii
    Ugyan hogy lenne? :P
  • Soad999
    Van itt olyan aki már tolja?:P
  • s0n1c
    :D
  • DragonKnight
    Ja kérem a mákos az teljesen más kategória :D
  • Laroa
    Lehet táskát lootolni, gloamwoodban nekem 3 12es táska esett...
  • DragonKnight
    Hát azért az ugrás elég vérlázítóan néz ki.
    Full plate warrior és úgy szökell mint Armstrong a holdon, lábát kissé spiccesen felhúzva mint akit jól picsán rúgtak és éppen földkörüli pályára készül.
  • s0n1c
    Nem tudom mi bajotok volt az animációval bétába, szerintem fasza (legalábbis casterként), olyan, mint a warba csak itt nem szakítja a lag
  • DragonKnight
    Ja elég szarul van megcsinálva.
    1. Kihúzod az abilityt a bar-ra.
    2. kinyitod a tatyót ahol van az item
    3. Kattintasz az abilityre
    4. Kattintasz az itemre
    5. megjelenik egy progressz hogy salvaging item
    6. az eredmény feljön egy loot ablakban.

A kurzor nem ad semmilyen segítséget.
    Ha valami oknál fogva nem sikerül ( nem lehet vagy túl kicsi a szinted. Ez a szint kérdés nem tiszta de azt hiszem hogy a armor/weaponsmith skill szintjáhez van kötve. Akkor megjelenik egy piros felirat felül hogy nem tudud megcsinálni).
  • Soad999
    Pm ment olvasd el pl ^^
  • Madmano
    Semmit mondtam.Én voltam a béna.
  • s0n1c
    Én is nehezen jöttem rá ne aggódj, salvage benyom, ráviszed a szétszedendő cuccra invben és klikk. Visszaváltozik nyíllá, de megcsinálja.
  • Madmano
    És kell ehhez vmi segédeszköz?Mert rákattintok.Megjelenik a nyíl helyén egy kéz.De mikor a tatyóm fölé viszem,visszaváltozik nyíllá.Magyarán nem tudom használni.Vagy csak én vagyok a béna?
  • s0n1c
    :D
  • s0n1c
    Mivel még a gazdaság abszolút kialakulóban van nem lehet tudni mivel lehet majd szakítani. De azért arra lehet következtetni, hogy pl. runecraft és apothecary jövedelmező lesz.
  • DragonKnight
    Ezzel lehet szétszedni azokat a fegyókat és ruhákat amikre az van írva hogy salvageable (a többség ilyen) Nyersanyagokra tudod bontani a tárgyat.
  • Madmano
    Ez a weapon ill. armor salvation mit is takar pontosabban?
  • DragonKnight
    én még nagyobb dropot nem láttam de elhiszem, viszont biztos nem gyakran. A 12-es meg több mint 50g az npc-nél.

© dzsihad2

Ja de sokkal jobb és kényelmesebb ha már Sanctumban az AH-ban beszerzed a motyót :D