8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!


PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Ashyn
    #8196
    Sziasztok!

    Van valakinek tapasztalata RIFT Prime-al? Milyen a játékos állomány?
  • VladimirD
    #8195
    Sziasztok. Laikusként kérdezem, a free verzió nem nagyon opció? Sok hátrányban részesül aki ezt választja esetleg?
  • Spaceghost
    #8194
    Hali! Van olyan esetleg aki Rift Prime-al fog játszani? Nagyon gondolkodok rajta, mert szerettem azt az időt amikor nem volt tele ilyen f2p szarsággal és örülnék ha legalább 1 olyan magyar társaság összejönne akikkel a régi contentet lehetne ütni.
  • Ensie
    #8193
    Sziasztok!

    Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de jómagam nem találkoztam még magyar játékosokkal a játékban sajnos. Jó barátokkal megalapítottuk, a Hungarian Force nevű klánt a Zaviel szerveren. Aki szeretne hozzánk csatlakozni, azt várjuk szeretettel! A csapat egyenlőre még csak 3 fővel rendelkezik, de reméljük ez a szám változni fog a közeljövőben. A cél a, hogy legyünk minél többen! :)
  • foxxi
    #8192
    Van még valaki ki játszik eme nemes gyöngyszemmel?
  • PetruZ
    #8191
    A #8171-ben írt guild még létezik, szoktam látni tagokat.
  • Globuska
    #8190
    Sziasztok! Vannak még aktív magyar guildek?
  • PetruZ
    #8189
    Érkezik a harmadik nagy DLC, a Starfall Prophecy.
  • PetruZ
    #8188
    Máris újabb patch, hotfix 10.
    A tegnapival (amit az EU-ban ma fogunk megkapni) elkezdték bevezetni a változásokat és eléggé sikerült elcseszniük pár dolgot:
    - Az összekötött cross-shard chat csatornák elszálltak, sok helyen követhetetlen tempóban ömlenek (a mai patch igyekszik ezen javítani, illetve az auto-join is ki lesz kapcsolva). Többen panaszkodtak még, hogy a troll userek új erőre kaptak az összekötéssel, most már nem csak a saját szerverük a játszóterük...
    - Az IA szinte használhatatlan lett. Bevezettek egy "újítást", miszerint az IA boss box-ok helyett eshetnek zárt box-ok is, amelyek csak újféle kulcsokkal nyithatók. Ilyen kulcsot viszont csak kreditért vehetsz, vagy nagy ritkán eshet egy újféle minion küldetésből - ami szintén csak credit-only módon indítható. A box-ok garantált epic T1 drop-ot adnak, de rajta hagyták a "bound on pick" flag-et és nem is lehet egymásba rakni őket, minden doboz csak foglalja a helyet (ezen elvileg a mai gyors-patch javít, eladhatók lesznek a dobozok is). A kulcsok eladhatók, de természetesen máris 800-1000 plat körül indulnak. Úgy tűnik, a drop rate is el lett rontva, nagyon sokan írták, hogy IA-ban szinte csak ilyeneket kapnak, ha egyáltalán (Ocho válasza az egyik topikban az volt, hogy nem ezt akarták, valami nem oké, sürgősen utánanéznek).
    - Állítólag f2p játékosként megszűnt a szabad dungeon és warfront választási lehetőség is, random dob valahová.
    - A patron reward-ok sem működtek úgy, ahogy le voltak írva, ezen is javít a mai hotfix.
    - Az új extra minion küldetések, amelyek kreditbe kerülnek, különösebb szó nélkül levonódnak az account kreditekből, ha pl. használsz valami automata minion küldős add-on-t, vagy nem figyelsz oda a minion elküldéskor. Ráadásul még ha észre is veszed őket, ezekre nem működik a shuffle (mai patch javítja elvileg).
    Vannak még más dolgok is, érdemes benézni a fórumokba, sorban nyílnak az érdekes témák (a moderátorok meg elkezdték felfüggeszteni az account-okat). Valamit itt most nagyon elkeféltek a Trionnál...
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.02.11. 16:54:12
  • PetruZ
    #8187
    3.5 update 9, elég sok változás van, bár soul-okhoz most nem nyúltak
  • PetruZ
    #8186
    További változások, amelyek kihatással lesznek a free és a patron játékosokra.
  • PetruZ
    #8185
    Holnap hajnalban a 3.5 hotfix 8 is jön.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.02.03. 22:47:12
  • PetruZ
    #8184
    Hamarosan 5 éves a Rift, Archonix meglebegtetett pár dolgot, mi várható hamarosan. Fontosabbak kiemelve: 64 bites kliens, multicore támogatás, új intrepid IA helyszín (a MoM raid-ből), áprilisban jön a 3.6 (Carnival of the Ascended, új quest-ek), később jönnek új soul-ok, új daily login rendszer, további pvp hangolások.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.02.03. 22:44:06
  • Shyra
    #8183
    Sikerült megoldani a szerverváltást? Mit ír ki, miért nem engedi?
  • Alexzel
    #8182
    Shard váltása független milyen 'edition' van meg, free-ben is lehetséges, csak 15-ös szintűnek kell lenni, és a pénzed (platina) nem lehet több a karakternél mint a szintjének háromszorosa.
  • TomStorm
    #8181
    Én lehet jönnék.Annyi,hogy nem engedi a transfer-t pedig Collectors van meg.Ami úgy tudom tartalmazza a szerver váltás lehetőséget
  • PetruZ
    #8180
    Na, pont az előbb jelentették be, hogy felemelik 5000 plat-ra. :) Kíváncsi leszek, ez hogyan fog hatni az árakra. Hozhat fellendülést az aktivitásban, de a REX lehet, hogy még feljebb fog kúszni az igények miatt.
  • Shyra
    #8179
    Sziasztok!

    Magyar klánunk (Supper is ready-Gelidra szerver) aktív tagokat keres! Minden héten klános craft riftet és Ladon riftet szervezünk. Emellett az egyetlen (jelenleg) magyar raideket összeállító klán vagyunk! Ebből az okból raidereket is szívesen üdvözölnénk sorainkban. Mindennap járunk expertezni, warfrontozni, így ha még nincs annyira jó geared szívesen segítünk a gearelődésben is. Vannak raider játékosaink és casual játékosaink is, emiatt biztos nem fog senki kilógni a sorból. Mindig szuper a hangulat a játékban és ts-en is. Úgyhogy aki szeretné hasznosan tölteni a játékidejét nyugodtan jelentkezzen hozzánk. Teljesen új játékosoknak is állunk rendelkezésére, hisz mi is elkezdtük egyszer.
    Ingame keresd: Nanthee, Madwulf, Roxyka, Izis
  • Alexzel
    #8178
    A 2000-es limitről nem tudtam.Nem sokkal azután hogy kipróbáltam, megvettem EBay-en az alapjátékot, így ezzel nem találkoztam - mikor utánaolvastam a free-to-play és az alapjáték megléte közötti különbségnek ez nem szerepelt a leírásban ahol olvastam.

    @Cassel: az AHban többnyire 3500-3900 platina közötti áron láttom, úgyhogy a duplája. Mikor én elkeztem akkor még 1200 platina körül volt, de az ára is felment azóta 7,5 Euróról 9,99-re.
  • Cassell
    #8177
    Jól felment a Rex ára még mikor abbahagytam 1800 platina körül simán lehetett venni most meg már majdnem duplája pfff...
  • PetruZ
    #8176
    REX-et nem fog tudni plat-ból venni, mert az ingyenjátékosokra még mindig él a 2000 plat limit, ennél több nem lehet náluk. Tehát max. trade-elni tud, értékében valami hasznos és értékében egyeztethető dologgal.
    Loyalty szerezhető még in-game is, de nagyon extrém ritka dolog, hogy valaki megcsinálja: néha vannak patron hetek, amikor mindenki kap pár napos, egy hetes patrónus buffokat, és ilyenkor a napi login ajándékban szokott lenni loyalty kristály is, ami 5-10 pontot ad. Na, ezekből kellene összevadászni az elegendő mennyiséget. :) (Néha, nagyon ritkán IA jutalom box-okban is szoktak lenni ilyenek.)
    A legegyszerűbb a legkisebb kredit csomagból venni egyet és elkölteni hasznos in-game dolgokra. Pl. a kezdeti 1 minion slot bővítése 3-4-re nagyon hasznos, mindenképpen megéri. Ennyi már elég is az általános AH limitáció feloldására, de maradnak olyanok, amiket továbbra is meg kell venni (pl. plusz karakter slot, plusz bag slot, fülbevaló slot, Planewalker: Water, stb.). Ezekre a legköltésghatékonyabb valamelyik pack-ot megvenni a weboldalukon, amikor akció van, esetleg az általad említett dobozos játék beszerzése, de ez már nem nagyon van forgalomban, kikoptak a felhasználatlan kódok.

    De én most még várnék kicsit, mi lesz a játék sorsa. Történtek mostanában olyan változások, ami miatt komplett top-tier guild-ek léptek ki és hagyták abba a játékot...
  • Hitmanus
    #8175
    Nagyon szépen köszönöm az infót^^
  • Alexzel
    #8174
    Szia!
    Ahoz kell 1500 'Loyalty', hogy az aukciós házba felrakhass tárgyakat. Ennek megszerzésére több mód van.
    A legegyszerűbb ha fizetsz, tudtommal a Shop-Credit részében található 4,99 Eurós (750 Credit) elég hozzá.
    Az is lehet hogy megveszed az alapjátékot, az tudtommal ad Loyaltyt és egyéb előnyökkel is jár (pl. 2 helyett 6 karakter lehet shardonként, nem 3 hanem 5 bag-slot minden karakternél,..) - ez lehet hogy megveszed pl. az EBay-en (figyelni kell mert mikor én ezt csináltam volt ahol oda volt írva hogy 'a kód fel van használva, de a DVD jó állapotban van' ) , de úgy tudom vannak ahol a vásárlás után e-mailben küldik a kódot amit beregisztrálsz (ezt nem tudom melyik oldalon lehet. és mennyibe kerül, de lehet hogy nem sokkal drágább mint a 4,99 Eurós Credit vásárlás).
    Az 'ingyenes' megoldás már nehezebb, mert szerezni kell 1 REX-et, amit shardtól függően akár 3400 platináért is árulnak, amit AH nélkül nehéz összeszedni, de AH-val is inkább csak a magas szinteken.
  • Hitmanus
    #8173
    Sziasztok! Most ha jól értelmezem az aukciós ház használatához fizetni kell?Shopba kell valamit venni? Nem lehet csak ott?
  • TomStorm
    #8172
    Üdv.
    Mit kell megvegyek ahoz,hogy az új Primalist Class meglegyen?

    "Szerk":ja megvan ott írja sry:)
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2016.01.16. 01:18:11
  • AlBundy1987
    #8171
    Sziasztok :) Páran kiváltunk a "Magyarokból", és kreáltunk egy saját guildet. Kellemes légkör van, és igyekszünk mindenkinek segíteni. "Csillamfaszlama" a guild neve, és én Danielkal - Punker - Csillamfaszmage vagyok. Nekem, vagy Endive-nek írhattok, ha szeretnétek belépni a szakszervbe :)
  • MrStokes
    #8170
    Majd max szinten rajossz :)
  • Cassell
    #8169
    Én nyomtam évekig, de egy idő után már nem nagyon volt mit csinálni a napi pvp-n túl... a Gw2-t tolom most nincs még maxos karakterem de eddig ég és föld a két játék nem játszottam még jobb mmo-t mint az...
  • torrente111
    #8168
    kicsit"nagyon" halott ez a játék
  • DasIsFuck
    #8167
    Hát majd ha esetleg összefutok egy magyarral érdeklődöm.

    Én még mondjuk nem jutottam el tempest bayig, frakciókat és az alap területeket próbálom kimaxolni meg achievementeket gyűjtögetni.
  • PetruZ
    #8166
    Nem ismerem őket, nem vagyok tag, de szoktam látni őket Tempest Bay-ben, meg másfelé is. A guld keresős ablak pár hónapja még működött, amikor egy angol guild-be jelentkeztem, azóta nem néztem.
  • DasIsFuck
    #8165
    Hát én írtam magyar guildnek, de nem igazán kaptam választ, vagy csak nem működik a guild ablak.
  • PetruZ
    #8164
    De, igen. Több magyart is szoktam látni a "Magyarok" guild-ből.
  • DasIsFuck
    #8163
    Emberek ti ezzel nem játszotok?

  • PetruZ
    #8162
    Holnap jön a 3.3, sok-sok újdonsággal és javítással.
  • PetruZ
    #8161
    A Trion is akciózik, csomó pack és edition csomag fél-negyed áron kapható.
  • torrente111
    #8160
    tera
  • MaximumPC
    #8159
    GW2 egy darabig jó utána nagyon gyorsan rá lehet unni - főleg aki GW1-el is játszott...
    Nem hozza a GW1 színvonalát, és nagyon sok mindent hiányolok belőle... Valami hasonló játékot keresek, de eddig még nem sikerült megtalálnom...
  • MrPredator
    #8158
    A gw2 agyatlan grindfest nulla endgame tartalommal.
  • AnarchoiD
    #8157
    gyere inkabb gw2 -ozni ;) rift sehol sincs ahoz kepest ;)