47
  • dronkZero
    Eh, mindegy, úgyis szar lesz. :P
  • Szefmester
    Én is megcsömörlöttem már a blizzard féle hazugság alapú hypejából..
    minnyá kész..
    most már tényleg..
    bocs skacok csúszunk de a 3 kampányt szétszedtük hogy nektek(ünk) jó legyen és gyorsabban kiadhassuk...
    minnyá kész
    bocs, kicsit csúszunk de már tényleg minnyá kész..
    bocs.. majd csak 2013ban tolhatjátok végig teljesen.. beszoptátok.. de amúgy tényleg minnyá kész, és nekünk annyira jó lesz a pénzetek ha már évekig csak ülünk a tojásainkon..

kb. ez a blizzard..
  • IMYke2.0.0.0
    Már immunis vagyok erre a játékra... sajnos. Pedig, hogy mennyire vártam!
    Epizódikusság, részekre bontás [mindegyik vagy 3 féle csomagban, különböző helyekről, különböző extrákkal lesz elérhető, hogy minél több réteget és pénzt szakítsanak le róla] eleve vérforraló.
    2013 után aztán jönnek az egybe csomagolt kiadások, "új" extrákkal.
    És akkor egy kis matek:

Minden részt kiadnak "gyűjtői" kiadásban: átlag 20.000 Ft
    Három rész = ~60.000 Ft.
    Később az egészet kiadják újra, együtt, extrább díszcsomagolásban, esetleges DLC-kkel, más kütyükkel együtt = minimum 50.000 Ft
    Végül, 2014-ben az ember elmondhatja, ~110.000 Ft elköltése, és ~18 évnyi várakozás után, hogy a tulajdonában van egy IGAZI StarCraft 2 gyűjtői kiadás.

Hát, gratulálok a marketingeseknek.
  • Zocsi
    Feltéve, hogy az eddigiektől eltérően boost-olják az engine-t. Ami egész könnyen akár el is képzelhető. Másfelől, ha azt nézed hogy a jó öreg SC még ma sem csúnya (kategórián belül), akkor nincs miről beszélgetni.
    Jó munkához idő kell... :D
  • ffxi
    Költői :)
  • FragStaR
    Hogy lehet szkafanderben szivarozni?
  • Rise Against
    2013-ra már igencsak gagyi lesz, figyelembe véve, hogy már most sem egy nagy durranás a játék pusztán vizuális szempontból nézve.