Csak 2013-ban lesz teljes a StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rühellem azokat a "reálisnak" nevezett játékokat (mint a CoD-ok) ahol egy fél tárat beléderesztenek és semmi gond.. vagy legyen reális (Solider of Fortune) vagy meseszerû mint a Quake széria..
A Bliz offline játékai gyakorlatilag hibátlan, kiegyensúlyozott, simán végigjátszható játékok megjelenésükkor.
Mindez azt mutatja, hogy a "bliz dev bagázs" kb többet ér, mint bármely másik játékfejlesztõ csapat. Az hogy a te kényes igényeidnek nem felel meg, az lehet. De ha mondjuk azt mondanám neked, hogy csinálok neked tetszõ játékot, de 15 perc lesz a várható játékidõ, és 2MFt a játék egy példánya, akkor abban is találnál kifogást.
és akkor mivan? rossz dolog, ha nem okádják ki félévente a gagyibbnál gagyibb szarokat?
wowról meg csak annyit, hogy sose játszottam vele, nem is akarok, de visszajelzésekbõl hallom, hogy óriási a játék (szó szerint). Mellesleg nincs olyan MMO ami bugmentes.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Attól függ mit tekintünk cybersport alatt... nyilvánvalóan stadionos-projektoros közvetítés nem lesz, de ez nem is az a mûfaj; nekem mindenesetre sokkal jobban fel tudja adni a leckét és szívesebben nyomom azt; de aki az SC-bõl csinál sportot, annak egészségére. Ami miatt a civ-et felhoztam példának, az a moddolhatóság... nagyon sok régi játék él és virul amiatt, mert a fejlesztõk a játékosoknak is megadták az alkotás lehetõségét - ettõl függetlenül, rögzített szabályok mentén simán indulhatna egy "sportolói" vonal is. Azaz, még simán ki lehetne adni a mostanáig tesztelt alapjátékot egy vagy két hadjárattal és annak filmbetéteivel.
A CivIV-re visszatérve ott a "verseny" úgy történik hogy havonta beadnak egy fix kezdõbeállítást és egy modult, ami tulajdonképpen azt ellenõrzi hogy korábbi mentett állást ne lehessen visszatölteni; és akinek a legtöbb gyõzelempontra tudja vinni az adott kezdõ felállást, az kerül a dicsõséglistára. Azt hogy ezt a dicsõséglistát nem nézi pármillió koreai, na bumm :-) (www.civfanatics.com -on lehet megnézni - ez nem a reklám helye)
Persze ettõl függetlenül én is kíváncsi vagyok folytatásra, láttam egy-két gameplay videót is ami nem is néz ki rosszul - de hogy ilyen hosszú ideig hergeljék a jónépet az már nekem furcsa, még ha a Blizzard-ról is van szó.
Az nem úgy volt...
Hat igen..jatekokban...filmekben plane:D Te hulyebb vagy mint a sok eves atlag...oszd csak az eszt, hogy mekkora majer az Activision es tarscegei...:D
Miheztartas vegett:A blizz nem bofogott fel semmi offlinet 2002 ota....8 eve!
2004-ben kiadtak a WoW-ot,2007-ben 1. kieg (3 ev!),2008-ban 2. kieg (1 ev difi..sokat elarul)illetve millio patchet, amik mindig bizonyitottak,hogy szart sem er a dev bagazs...(nem volt 1 sem sulyos vagy kritikus hibak nelkul..na jo,max a hotfixek...bar neha azok sem:D)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kiadási idõ: igen, volt már csupabug játék a fix határidõ miatt, elég visszaemlékezni a Clear Sky 1.5.00 verziójára, félelmetesen bugzott.
Egyensúly: lehetetlen tökéletesen realisztikusan eltalálni. Cossacks-ban szörnyen nagy "életereje" volt az épületeknek, ami igaz is ha random lövöldözzük, de pl ha elkapunk néhány támpontot kártyavárként dõl össze az egész.
Konzol-pc viszály (nem látom értelmét): ha a pc tényleg olyan szétlopott piac lene mint egyesek mondják, akkor már rég megszüntették volna a játékgyártást erre a platformra. Mégis készülnek mind a mai napig, és bizony most is tudnak nyereségesek lenni. Másik: elég nehezen tudnám elképzelni ahogy valósidejû taktikázok egy keresztbunyó kontrollerel. (még a sima fps is nehezen ment, persze ez csak egyéni szoc-probléma)
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Értem én hogy nem a játékosok kedvéért csinálja a blizz azt amit csinál, de azért értük kellene hiszen a játékosok fogják megvenni a játékaikat.. És ha megnézzük kezdenek lesüllyedni a sorozatgyártásra.. mikor is jelent meg a legutolsó önálló blizzard játék? Tudom, tudom.. a wow kiegek és pöcsjei azok máshol teljes játékkal is felérnek.. de azokkal ha jól tudom külön részleg foglalkozik, és amúgy is "csak" kiegek..
Sajnos a CivIV nem lesz cybersport, pedig komolyabb játék mint az SC.. Mondjuk nem is lehet emiatt bundázni ;)
MJ rulz Pink Team The Only One
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ahelyett hogy ennyi ideig teszteltetik, sokkal elõrébb lennének ha a CivIV mintájára kiadnának egy jól moddolható, szépen skálázható alapjátékot és a lelkes játékosokra bíznák az egyéni hadjáratokat; közben meg jöhetnének ki a kiegészítõk és frissítések, minihadjáratok, de akár RPG jellegû gammák is, sokszínû de egységes világot alkotva Középfölde mintájára...
Az nem úgy volt...
pl így:
- nem kell megvenni, ez a tökéletes véleménymondás
- minek írsz ide? egyszerûen nem értem. blizzard szerinted olvassa? én azért írok, mert szerintem ez egy jó játék, jó fejlesztõ, érdekel a játék, pozitív a hozzáállásom. de annak hogy ideírtok trágár dolgokat, és érvek nélkül balfaszozol...
- igaza van, lehet azokat megvenni, amiket félkészen adnak ki
- hány blizzard termék volt eddig szar?? lehet nem szeretni a wow-ot pl, én se szeretem, de a maga mûfajában etalon. és ez igaz az sc-re, warcraft-ra diablo-ra
- grafika??? tyûhhaaaaa, én játszok a régi "szar" játékokkal, egy ezer éves coddal, sc-vel, rome:total war-ral, porsche nfs-el és hasonló elavult szarokkal, te meg a többi gamer élvezkedjetek a tech demora, én maradok a hangulatnál
- lehet vitatkozni árról, de minek, amikor még szerencsétlen kiadó egy kukkot nem mondott mennyi lesz az sc2 többi része;)
ui.: loverman és én balfasz vagyunk, te meg egy kibaszott troll
MJ rulz Pink Team The Only One
Diablo III-at bejelentették tavaly. Emlékezzünk csak vissza mi is történt utána? Az eladási listák dobogójára visszakerült 9 év után a Diablo II :OOO
Igen, a pénzért csinálják. A Blizzard egy cég, nem egy kibaszott alapítvány a nolife kockák szükségleteinek kielégítésére.
minnyá kész..
most már tényleg..
bocs skacok csúszunk de a 3 kampányt szétszedtük hogy nektek(ünk) jó legyen és gyorsabban kiadhassuk...
minnyá kész
bocs, kicsit csúszunk de már tényleg minnyá kész..
bocs.. majd csak 2013ban tolhatjátok végig teljesen.. beszoptátok.. de amúgy tényleg minnyá kész, és nekünk annyira jó lesz a pénzetek ha már évekig csak ülünk a tojásainkon..
kb. ez a blizzard..
Epizódikusság, részekre bontás
2013 után aztán jönnek az egybe csomagolt kiadások, "új" extrákkal.
És akkor egy kis matek:
Minden részt kiadnak "gyûjtõi" kiadásban: átlag 20.000 Ft
Három rész = ~60.000 Ft.
Késõbb az egészet kiadják újra, együtt, extrább díszcsomagolásban, esetleges DLC-kkel, más kütyükkel együtt = minimum 50.000 Ft
Végül, 2014-ben az ember elmondhatja, ~110.000 Ft elköltése, és ~18 évnyi várakozás után, hogy a tulajdonában van egy IGAZI StarCraft 2 gyûjtõi kiadás.
Hát, gratulálok a marketingeseknek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó munkához idõ kell... :D
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)