Görögországnyi baktériumszőnyeg húzódik az óceán fenekén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor az is beleszámít, ahol Farkas Berci járt <#nemtudom>#nemtudom>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
szövegértelmezésrõl hallottál már?
"Gallardo szerint a baktériumrendszer a 2,5 milliárd éves, megkövült bakteriális szõnyegekre emlékeztet."
ez a mondat azt jelenti, hogy ez a baktériumszõnyeg, olyan, mint azok, amik 2,5 milliárd éve meg vannak kövülve, csak ez él..
"Gallardo szerint a baktériumrendszer a 2,5 milliárd éves, megkövült bakteriális szõnyegekre emlékeztet."
ez a mondat azt jelenti, hogy ez a baktériumszõnyeg, olyan, mint azok, amik 2,5 milliárd éve meg vannak kövülve, csak ez él..
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
<#eljen>#eljen>
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Ez a Gallardo fiu igen okos és öreg. Õt az egész egy 2,5 milliárd éves baktériumszõnyegre emlékezteti... ezek szerint én viszont a legalapvetõbb ismeretek egyikével NEM rendelkezem: foggalmam sincs, hogy milyen egy 2,5milliárd éves baktériumszõnyeg
Most már egyre jobban <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Lesz itt 325411 km2
Lesz itt 325411 km2
Hogy vagytok?
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Tudom.
Ezt tetszik <#worship>#worship>
Tévedsz. A Nagyon-Nagy-Magyarország szárazföldi területei 148 millió négyzetkilométert tesznek ki, ehhez jön még hozzá 360 millió négyzetkilométer óceán. Hiszen a pánszlávizmus mintájára a pánmagyarizmus kimondja, hogy Magyarország területe addig terjed ki, ahol az utolsó magyar is él. És most nem fogunk szarozni ilyen kacifnátos határvonalakkal meg ilyenek... <#vigyor2>#vigyor2>
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
...Aztán majdan pártot alapítanak, meg országot, lesz itt új diszlrimináció kéremszépen...
Te meg szánalmas vagy. Ennyire nincs humorérzéked, hogy már 2 éve is gáz viccekkel dobálózol és másokat utánzol?
"A szõnyeget alkotó óriásbaktériumok vagy megabaktériumok hossza a 7 centimétert is elérheti."
7cm ???
képet plz
7cm ???
képet plz
Nem lehetne valami adót kivetni rájuk? <#vigyor2>#vigyor2>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Ehhez a baktérium mennyiséghez én is hozzájárulok,és babbal etetem éket.<#wilting>#wilting><#vigyor>#vigyor>
Egyébként hamar tönkre fogják tenni ezt a baktériumtenyészetet a fenékhálós halászok. A bioanyagot meg esetleg felhasználják haltápnak.
Kérdés az, hogy hogy értették. Görögország szárazföldi területe ugyan kb. 132 ezer négyzetkilométer, de a felségvizeivel együtt jóval nagyobb helyet foglal el.
De miért pont Görögország? A csõdjük miatt mindenki a térképüket tanulmányozza? 😊A fordításban írhattatok volna "kicsivel nagyobb, mint Magyarország"-ot is...