23
-
#23 7centiméteres baktérium? ez komoly? -
#22 Akkor az is beleszámít, ahol Farkas Berci járt -
Sir Ny #21 szövegértelmezésről hallottál már?
"Gallardo szerint a baktériumrendszer a 2,5 milliárd éves, megkövült bakteriális szőnyegekre emlékeztet."
ez a mondat azt jelenti, hogy ez a baktériumszőnyeg, olyan, mint azok, amik 2,5 milliárd éve meg vannak kövülve, csak ez él.. -
#20 -
halgatyó #19 Ez a Gallardo fiu igen okos és öreg. Őt az egész egy 2,5 milliárd éves baktériumszőnyegre emlékezteti... ezek szerint én viszont a legalapvetőbb ismeretek egyikével NEM rendelkezem: foggalmam sincs, hogy milyen egy 2,5milliárd éves baktériumszőnyeg -
halgatyó #18 Most már egyre jobban
Lesz itt 325411 km2 -
#17 Hogy vagytok? -
kukacos #16 Tudom. -
Betonparaszt #15 Ezt tetszik -
djhambi #14 Tévedsz. A Nagyon-Nagy-Magyarország szárazföldi területei 148 millió négyzetkilométert tesznek ki, ehhez jön még hozzá 360 millió négyzetkilométer óceán. Hiszen a pánszlávizmus mintájára a pánmagyarizmus kimondja, hogy Magyarország területe addig terjed ki, ahol az utolsó magyar is él. És most nem fogunk szarozni ilyen kacifnátos határvonalakkal meg ilyenek... -
#13 Az igazi: 325 411 km² ;) -
nessboth #11 ...Aztán majdan pártot alapítanak, meg országot, lesz itt új diszlrimináció kéremszépen... -
#9 Te meg szánalmas vagy. Ennyire nincs humorérzéked, hogy már 2 éve is gáz viccekkel dobálózol és másokat utánzol? -
#8 Te tudod egyáltalán mekkora Magyarország? -
haxoror #7 "A szőnyeget alkotó óriásbaktériumok vagy megabaktériumok hossza a 7 centimétert is elérheti."
7cm ???
képet plz -
pasi29uk #6 Nem lehetne valami adót kivetni rájuk? -
csimmasz #4 Ehhez a baktérium mennyiséghez én is hozzájárulok,és babbal etetem éket. -
teddybear #3 Egyébként hamar tönkre fogják tenni ezt a baktériumtenyészetet a fenékhálós halászok. A bioanyagot meg esetleg felhasználják haltápnak. -
teddybear #2 Kérdés az, hogy hogy értették. Görögország szárazföldi területe ugyan kb. 132 ezer négyzetkilométer, de a felségvizeivel együtt jóval nagyobb helyet foglal el. -
kukacos #1 De miért pont Görögország? A csődjük miatt mindenki a térképüket tanulmányozza? :)A fordításban írhattatok volna "kicsivel nagyobb, mint Magyarország"-ot is...