2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
#787 Nekem volt a dobozban az is (igaz, a kontakt nem tökéletes, de amúgy nincs baja). -
#786 Végül megvan a gép, kérdés, kell valamire figyeljek első használat előtt? Profilt érdemes mondjuk angliába regisztrálni store miatt? DSIWare-kat tudok venni (A Gameloft Castlevania-klónja érdekelne, de nincs DSI-m)?
Egy jótanács, ha valaki a Multiformatnál venne gépet, tény, hogy ott a legolcsóbb, de a töltő angol szabvány, szóval kell mellé egy adapter is. -
#785 Ez elég borzalmas ... bár a funkcióját tekintve jó lenne.
el tudom képzelni, hogy min egy 5000-est le kell csengetni érte ... tuti meg nem veszem. -
#784 Az ergonómia szó meg az E betűnél található... -
#783 Nagyon szarul néz ki szerintem jóhogynem már egy téglát fogunk majd a kezünkben.. -
storm181 #782 Eladó játékok:
Asphalt 3D - 4,500 Ft.
Resident Mercenaries - 6,000 Ft!
Mindkettő makulátlan, karcmentes, hiánytalan, érintetlen club nintendo kódos angol nyelvű EU azaz PAL rendszerű.
Érd priviben, vagy [email protected]. Budapest, vagy utalásnál posta és állom a díjat. -
#781 OMG erre nem lehetett hamarabb gondolni?!Vagy újabb N lehúzás. :D -
darkmore #780 Epic:
http://kotaku.com/5837814/crazy-rumor-nintendo-3ds-is-actually-getting-a-second-analog-slider-add+on-for-new-portable-monster-hunter -
#779 Nekem még mindig van eladóm... nem jelentkeztél rá :) -
#778 Zeldát én még midég keresek, adnék érte akár fóliás PS3, Xbox360, Wii, PC játékot. -
#777 40-ért is lehet már venni, az pedig nincs már messze a 115 fonttól, de egyelőre ennyit sem adnék ki azért az egy játékért, ami per pillanat érdekel rá. :/
Remélem, lassan kettesbe kapcsolnak, ha PSVita normális játékokkal jön, lehet, hogy az lesz (Uncharted máris szimpatikus, meg ugye a Mortal), nem 3DS, pedig tényleg elég sokat vártam a N-ra. -
#776 én vennék, de normális helyen még 45-50k. sufnibolt ha tolja az angol teszkó áron, ami 115 font.. / +5k/ -
#775 Úgy tünik akkor felejtös. Azért én használom tovább. :) -
#774 Ha mellettem mennél el, akkor sem érzékelnéd a 3DS-t ...
Egyszer azért nem, mert nincs nálam :) Ritkán viszem be melóba :))
A másik meg, ha mégis nálam lenne, akkor minden megosztás, StreetPass és egyebek le van tiltva :)
Harmadik, ha mégsem lenne letiltva, a gép mindig ki van kapcsolva :D -
#773 jóval többet eladtak már! De elég szűk réteg tény. Bőven ezer felett beszélhetünk, csakhát 10 millióhoz képest. 10.000 emberenként egy:) ami elotszva Mo. négyzetkilométerre. 10 Km2-re esik egy 3DS tulaj. Hát nem elképzelhetetlen, hogy találkozol majd eggyel:) de ez az átlag, Bp-n 5x azaz 2Km2 esik egy tulaj, akkor elvileg ha ott laksz és mész busszal 4-5megállót akkor, egyel már kell talákoznod, de ha hozzávesszük hogy, kb csak a negyede használja épp bekapcsolva ezt funkciót rajta akkor 8Km2-lesz, így át kell menni Bp-n egy jó 20 megállót valamivel...
Vagy: kelet PU. mert oda általában utazásra viszik el magukkal és akinek van tuti nála van és bekapcsolva. (reptereken meghát ki kell kapcsolni:)
sok sikert :)
-
#772 Mivel ritkán van időm ezekre a fél órákra, nem nagyon zavar, hogy mindig visszadob valahova, mondjuk igy nem is haladok gyorsan benne. :D:D
Én nem adom fel, bekapcsolt 3ds-el járkálok továbbra is. :D -
storm181 #771 Az én tapasztalataim alapján ebben az országban kb 20 embernek van 3DS-e. És lehet, hogy fölé tippeltem... -
#770 Na ja, elég érdekes. De jobb mint a password rendszer
Nemtudom,szerintem mo-n esélytelen találkozni 3DS tulajjal. Ha meg a fővárosba nem találkozol, akkor meg tényleg semmi esélyét nem látom.... -
#769 Mondjuk a Zelda mentési rendszerének köszönhetően elég kevés a fél óra játék :)
Mindig visszabasz valami kezdőterületre. Mondjuk így volt ez régen is. -
#768 Én még mindig vadászok napi szinten, bekapcsolt wifivel járom a várost, de egy darab másik 3DS-el se találkoztam még.. :S
Meg esténként fél óra zelda, sajna többre nincs idő. -
#767 Áhh, kb 2 hetente kapcsolom be max egy órára ... -
#766 Nagy a csend.... biztos mindenki a NES gameket tolja orrba szájba... annyira jók. -
#765 Ja valahol olvastam, hogy azért van 2 players a nes játékokban mert valamikor a jövőben lehet majd wifin tolni csak most még nem... :) -
#764 Majd kiderül XD -
#763 Akkor nem fogunk egymástól tanácsokat kérni.. :S
-
#762 Igen, csak most másra kellene a pénz :) később megszerzem majd megint. -
#761 Miért? :D
Hiszen elején tartasz még te is nem? :D -
#760 Eladó EU-s Zelda Oot, ajánlatokat priviben várok, megegyezünk, akár csere is. -
#759 Szerintem meg az lenne fer, ha az összes ingyen lenne. Déhát a pénzéhes nintendo... -
#758 Na igen, én azért nem mérgelődöm, mert 38-ba vettem garanciásan mindennel együtt használtan. 3 hónapra megjelenés után. De használva sem volt, porosodott nála csak. Szóval nálam ez a tényező annyira nem mérvadó,de az ingyen játékokkal sokra nem megyek, és szerintem nagyon sokan így vannak. "Van,de minek" kategória. -
#757 Egyébként ebből is látszik, hogy ugyan zsebre vágta a többletlóvénkat, de ezért a lehető legminimálisabb költséggel járó ajándékot adja. Min egy teljes játékot várnék, és még akkor is bőven drágábban vettem :) -
#756 Én már annak is örültem volna, ha ezen játékok helyett ingyen adnak egy Pilotwings-et. Nem egy nagy szám, de mégiscsak 3DS játék. -
storm181 #755 Eladó játékok:
Asphalt 3D - 4,500 Ft.
Resident Mercenaries - 7,000 Ft.
Mindkettő makulátlan, karcmentes, hiánytalan, érintetlen club nintendo kódos angol nyelvű EU azaz PAL rendszerű.
Érd priviben, vagy [email protected]. Budapest, vagy utalásnál posta és állom a díjat. -
#754 Inkább adtak volna 5-5 játékot vagy csak 5öt, de az olyan lett volna... -
#753 Azt Én is néztem, meg hogy miért nem tudom kiválasztani :) -
#752 Igaz, plusz 2 playert benne hagyták de minek? Igénytelenül lett ez megoldva.. :D
Én is inkább fizetek, de jók legyenek...SMB egyedül ami megunhatatlan számomra aztán ennyi. -
#751 Na, leszedtem 2-3 játékot ebből az ajándékból. Már eleve borzalom ez a shop rendszer, hogy egyesével lehet letölteni a cuccokat, végig kell nézzem ahogy csinálja, ill ha végez, visszadob a shop kezdőoldalára ... a játékok meg ... 2 percet nyomtam az egyiket és rájöttem, bár 20 évvel ezelőtt imádtam őket, és nagy kedvenceim voltak, de 2011-ben Én nem NES játékokkal akarok játszani egy 60eFt-os gépen. Lehet, hogy ingyen volt, de azért az ingyen dolgoknál is van egy alsó határ ... főleg, ha 'árkompenzációs' ajándékként adják. -
#750 Küldtem PÜ-t. -
#749 Gratulálok -
#748 Siker, rossz helyen néztem! :D