Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek van Zelda 3DS?
www.digimomentsvideography.com
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Szoftveresen négyre van korlátozva az egyszerre letölthetõ videók száma, de elvileg két-három hetente frissítik õket (értsd letörli a géprõl és újat tölt le helyette).
...vágod?
Ez nem a DS-es Castlevaniák kiváltsága ... a sorozat már nagyon régen átváltott erre a formulára, elsõként a Simphony of the Night-al PS1-en (kb az utolsó SNES-es rész után). Azóta minden 2D-s és 3D-s rész ilyen, és ettõl lett olyan sorozat, aminek a részeit ma is sokan megveszik.
Szóval Neked inkább maga a Castlevania, mint játék/sorozat nem tetszik 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Persze az igazi megoldás az lenne, hogy házilag lehetne gyártani 3D-s videókat, de ehhez meg kellene vizsgálni az eredetit, azt meg így nem lehet.
Érdekes, hogy a képeket sikerült kvázi szabványosan megoldani, tegnap mentettem 30-40 3D-s képet 3D-s filmekbõl, azok baromi jól néznek ki. 😊
Azon gondolkoztam még, hogy mondjuk egy Angliában letöltött (és SD kártyára mentett) videót nem lehetne-e szimplán átmásolni egy másik SD kártyára, de ilyen videót a neten nem találtam.
Castlevania-ban meg pont az a jó, hogy nagyon sokat fejlõdsz a játék folyamán s ha nem tudsz angolul akkor rohadt nehéz végigvinni. 😄
DS-es Castlevaniak közül csak a Dawn of Sorrow-t tudtam eddig kivégezni. A másik kettõben el vagyok akadva.. 😄
Csibe, Duck Tales 2-t szerezz nekem origiba^^ (szinte esélytelen, ha van is ebayen, akkor is 10-15 ezer ft, és az még szerintem A-s, nem is B-s)
Rescue Rangers 2 is nagyon ritka, de azom meglett nagynehezen 😊 Supermariok is alap játékok (a 2 nekem se jött át xD)
Ninja Gaiden 1-2-3 még ami nagyon jó nesre. Tényleg egyébként, némelyik cím annyira tökéletes lett,hogy nehéz olyat csinálni :\
Fú, annak örülnék,ha a fentiek közül adnának valamit az ambassador programba, bár szerintem ilyen nintendo címek lesznek inkább benne, ilyen kis classic játékok... :\ Nembaj, ezeknek is örülök/örülünk 😊
Capcom is the best!
Ezen most elgondolkodtam amit írtál, és nem értem a fejlesztõket, hiszen nagyon sok ds-t eladtak (még a ps2-t is megelõzte eladásokban). Nem értem, hogy miért nem adtak ki sok játékot a nagyobb kiadók, hiszen kis munkával (XBOX360, Ps3-hoz képest) sok pénzt bezsebelhettek volna.
Pesze tisztelet a kivételnek:
Pl.: Konami nem volt hülye. Adtak ki Castlevaniákat, meg Contrát is.
Capcom is the best!
Még a Resident Evil az ami ér valamit.
Capcom is the best!
A másik meg a Zelda igen. Majd csak jönnek rá a jobbnál jobb játékok.
Inkább legyen kevesebb, de jobb játékok, mint hogy úgy járjon ez is mint a DS, mindennap 10 új játék, ebbõl 3 lovas, 2 állatos,2 bébiszitteres, meg 1 fejtörõs, +1 nyomozós. A DS-ben is annyi lehetõség lett volna,de a komolyabb játék kiadók nem akartak rá játékot írni,mert a grafika visszafogta õket. De ha a nintendo gondolkozott volna, akkor folytatja a New Super Mario Bros-t, vagy a Mario Party-t,de egyiket se tették ...
Capcom is the best!
De azért jó lenne pl gba castlevania-k, meg igazából én reménykedem egy 3DS castlevaniaban...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ez az eShop meg egyenlõ a sz@rral szerintem, ma is felraknak 2 játékot és örüljünk neki? Egy nagyon régi gagyi GB játékot, meg egy másik béna gamet. Ezért kár is frissíteni szerintem. Inkább lenne 2 hetente frissítés, de olyan anyagot tennének fel amire el is költeném a pénzem... Meg egy jó dizájn+átláthatóság se ártana neki szerintem 😊
hol van pl az animal crossing?
a gép bukója most, a szoftverek hiánya....
A 3D kihagyása szerintem teljesen hülyeség, két analóg kar már egész jó, és gondolm lesz a szokásos 5% nagyobb képernyõ, 2 cm kisebb méret és 0,5 grammal könnyebb súly...
Alapvetõen fel kéne tolniuk az aksit, 2 analóg kar, a 2 képernyõ ne érjen össze összezárva, ezeken kellene változtatni, jöjjön a 3DS Lite! 😊
Kezdjük azzal, hogy a cikkben olyan baromságokat írnak, hogy az már fáj. Milyen gyár az, ami havonta 300 devkitet tud csak legyártani? Hova rakod azt a bizonyos 10dolláros extra analóg kart? Mi az, hogy "csökkentik a gép 3D-s képességét"? Vagy tud 3D-t vagy nem. Meg szerintem a Nintendo sem hülye, hogy kiadjon egy valag pénzt a 3DS kijövetele után fél évvel, hogy új gépet tervezzen, valamint szerintem azt is tudja, hogy ha ezt meglépi, akkor kb. mindenki a Sony-t fogja választani.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Capcom is the best!
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
- addig is a legvárósabb. 😄