Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem minden a grafika. Inkább játsszál egy kis crysist.

kisgabo
ps3 elég olcsó manapság, érdemes pc mellé?

zola2000
Nyugi, errefelé úgyiscsak uncharteddel meg gta 321el fogják nyomatni a psvitát, ezek meg csak fû alatt fognak megjelenni errefelé 😞

A

Csibe001
Teljesen jó ár, én megvenném ha nem most vettem volna. 😊

Ár lemaradt: 42.000 Ft
Eladó Ambassadoros programban részt vevõ fekete 3DS, számlával, még fél év garival, 2 dobozos játékkal, karc és kopás mentes tökéletes állapotban, dobozában összes tartozékával.
Extrák, tartozékok:
- Doboz, papírok, dokkoló, töltõ, AR kártyák, stb...
- 2 GB-os SD kártya
- Brando képernyõvédõfólia mindkét kijelzõn
- 10 db Ambassoros NES játék (zelda 1-2, Super Mario, stb) + 10 további letölthetõ
- Megvett eshopos játékok: Let's Golf 3D, Soul of Darkness (Castlevania klón)
- Ingyenesen letöltött eshopos játékok: Excitebike, Pokedex, Face Raiders
- Dobozos, makuláltan állapotú játékok: Resident Evil Mercenaries, Asphalt 3D

A gép EUR, azaz PAL-os kiadás.

Személyes találka BP-n, ahol a vásárló megbizonyosodhat róla, hogy a gép olyan, mint ha új lenne! Esetleg még szóba jöhet futár is, de onnantól fogva, hogy átadom neki, nem vállalok felelõsséget a sértetlenségért. Posta pont ezen okból nem játszik. érd: [email protected]
Csibe001
Mondjuk amilyen lesz a következõ évben az anyagi helyzetem, szerintem pont elég 3DS-es játék jön: Mario land, Luigis mansion, Paper mario meg 1-2 meglepi aztán pont elég, a többi játékot meg úgyis ps3-ra veszem. Nekem ezért nem hiszem hogy kelleni fog a vita, Uncharted pl óriási, kedvencem, de ps3-on pont elég. 😄

Laza
Az ok, hogy a 3DS tele volt olyan játékkal, amilyennel ... mert annyit bírt. De minél közelebb lesz a grafikai teljesítménye a nagy gépekhez, annál inkább olyan játékok fognak kijönni rá.

A DS-nél még elment a 6000 2D-s logikai bigyó ... ennél már nem sokan fognak 10k-kat kicsengetni érte ... DS-en sem voltak az ilyenek óriási kasszasikerek.

A PSP már bírta a közel PS2 grafikát, volt is létjogosultsága azoknak a játékoknak. A DS-en szinte minden 3D-s játék szutyi volt.
Most meg elég csak megnézni a 3DS készülõ játékait, ugyanaz van, mint a PSP-nél anno.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kisgabo
hát, elnézve a vita-t, lehet kihagyom a 3ds-t...

Anubys
Az a bajom ezzel, hogy nagygépes játékok portjai vagy "folytatásai". Ugyanez volt a PSP-vel. Egy God Of War nagyképernyõs tv-n jó, de egy handheld-re ilyen cuccok kellenek. Mondjuk a 3DS is elég tré... 😞
Ettõl függetlenül valszeg majd VITA-t is veszek, de tuti, hogy nem elsõ nap.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kár, h ezek japán játékok...

Laza
Tényleg PS Vita csere lesz ennek a vége 😊
Ez a launch kínálat már most jobb, mint amit a 3DS kb fél éves pályafutása alatt elénk raktak.

http://ipon.hu/hir/ps_vita___gazdag_japan_inditas/17688

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

koccadam
Street fighterben pl áttod váltani a play coinjaidat figure point-okra, amit aztán betudsz váltani figurákra.

Anubys
Megvan az elsõ StreetPass Mii-m. Mike, ma szedtem fel 7 körül valahol a Széna tér / Mechvart liget környékén. 😊

Kérdés, Play coin-okkal mit lehet csinálni? Csak a Mii Quest-ben lehet vásárolni, vagy esetleg valami komolyabb játékban is?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Csibe001
Nagyon jó, köszi a linket!

TDC Geronimo
3ds böngészõjébe írjátok be ezt a címet

http://www.nintendo.co.jp/3ds/arej/screenshot/index.html

20 db super mario 3d land kép van fent 3Dben. Nagyon jó lesz a 3D ebbe a gameba is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csibe001
Igazából fogalmam sincs, majd meglátom ha talál megint egy mii-t. 😄

koccadam
Mert, miben változik,ha már egy találkozott mii-vel viszed?😊 Én nemtom,azért kérdem. Mert anélkül coin-okért tudsz "hero"-t kérni , 2 coin 1 hero. Nálad hogyvan most?

Csibe001
Á, magamtól nem játszanék vele. 😊

koccadam
Azt a questet lehet nyomatni play coinokból is, én úgy vittem egy darabig.

Csibe001
El is kezdtem valami Mii Quest nevû streetpass játékot. 😄
Meglátjuk összefutunk e még. 😄
Ha kiszámolom, hogy mikor találkoztunk akkor az örsön vagy talán a metrón a Pillangó utca felé. 😄

koccadam
MÁZLISTA!!! 😄

Csibe001
Bocsi, de nem voltam gép elõtt. Felvettelek.
Képzeljétek találkoztam StreetPass-en keresztül ma reggel 8-kor Gabor nevû Mii-vel. 😄
Nem gondoltam volna, így továbbra is bekapcsolva hagyom a wifit melóba menet. 😄

Még mindig eladó a lenti két játék, ha valakit esetleg érdekelne.
Laza
Nekem is volt a dobozban ... mondjuk ezzel a töltõ nem kicsit lett magasabb, de mûködik 😊

Anubys
Mármint erre ment az elõzõ

Anubys
Done, bár egyelõre nem sok cuccom van a géphez, de majd lesz SF4, DoA meg Resident Evil...

Én: 4081-5723-5700

Csibe001
Aki gondolja vegyen fel: 1075 - 0759 - 4852

Anubys
Nekem sajnos nem... 😞
No mindegy a többi kérdés már nem áll, regisztráltam, meg minden.

Rip
Nekem volt a dobozban az is (igaz, a kontakt nem tökéletes, de amúgy nincs baja).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Anubys
Végül megvan a gép, kérdés, kell valamire figyeljek elsõ használat elõtt? Profilt érdemes mondjuk angliába regisztrálni store miatt? DSIWare-kat tudok venni (A Gameloft Castlevania-klónja érdekelne, de nincs DSI-m)?

Egy jótanács, ha valaki a Multiformatnál venne gépet, tény, hogy ott a legolcsóbb, de a töltõ angol szabvány, szóval kell mellé egy adapter is.

Laza
Ez elég borzalmas ... bár a funkcióját tekintve jó lenne.
el tudom képzelni, hogy min egy 5000-est le kell csengetni érte ... tuti meg nem veszem.

Beast Machine
Az ergonómia szó meg az E betûnél található...

...vágod?

koccadam
Nagyon szarul néz ki szerintem jóhogynem már egy téglát fogunk majd a kezünkben..

Eladó játékok:

Asphalt 3D - 4,500 Ft.
Resident Mercenaries - 6,000 Ft!

Mindkettõ makulátlan, karcmentes, hiánytalan, érintetlen club nintendo kódos angol nyelvû EU azaz PAL rendszerû.
Érd priviben, vagy [email protected]. Budapest, vagy utalásnál posta és állom a díjat.
Csibe001
OMG erre nem lehetett hamarabb gondolni?!Vagy újabb N lehúzás. 😄

Epic:

http://kotaku.com/5837814/crazy-rumor-nintendo-3ds-is-actually-getting-a-second-analog-slider-add+on-for-new-portable-monster-hunter
koccadam
Nekem még mindig van eladóm... nem jelentkeztél rá 😊

cloud.strife
Zeldát én még midég keresek, adnék érte akár fóliás PS3, Xbox360, Wii, PC játékot.

www.digimomentsvideography.com

Anubys
40-ért is lehet már venni, az pedig nincs már messze a 115 fonttól, de egyelõre ennyit sem adnék ki azért az egy játékért, ami per pillanat érdekel rá. :/
Remélem, lassan kettesbe kapcsolnak, ha PSVita normális játékokkal jön, lehet, hogy az lesz (Uncharted máris szimpatikus, meg ugye a Mortal), nem 3DS, pedig tényleg elég sokat vártam a N-ra.

kisgabo
én vennék, de normális helyen még 45-50k. sufnibolt ha tolja az angol teszkó áron, ami 115 font.. / +5k/

Csibe001
Úgy tünik akkor felejtös. Azért én használom tovább. 😊

Laza
Ha mellettem mennél el, akkor sem érzékelnéd a 3DS-t ...
Egyszer azért nem, mert nincs nálam 😊 Ritkán viszem be melóba 😊)
A másik meg, ha mégis nálam lenne, akkor minden megosztás, StreetPass és egyebek le van tiltva 😊
Harmadik, ha mégsem lenne letiltva, a gép mindig ki van kapcsolva 😄

samsung123
jóval többet eladtak már! De elég szûk réteg tény. Bõven ezer felett beszélhetünk, csakhát 10 millióhoz képest. 10.000 emberenként egy😊 ami elotszva Mo. négyzetkilométerre. 10 Km2-re esik egy 3DS tulaj. Hát nem elképzelhetetlen, hogy találkozol majd eggyel😊 de ez az átlag, Bp-n 5x azaz 2Km2 esik egy tulaj, akkor elvileg ha ott laksz és mész busszal 4-5megállót akkor, egyel már kell talákoznod, de ha hozzávesszük hogy, kb csak a negyede használja épp bekapcsolva ezt funkciót rajta akkor 8Km2-lesz, így át kell menni Bp-n egy jó 20 megállót valamivel...
Vagy: kelet PU. mert oda általában utazásra viszik el magukkal és akinek van tuti nála van és bekapcsolva. (reptereken meghát ki kell kapcsolni😊

sok sikert 😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Csibe001
Mivel ritkán van idõm ezekre a fél órákra, nem nagyon zavar, hogy mindig visszadob valahova, mondjuk igy nem is haladok gyorsan benne. 😄😄
Én nem adom fel, bekapcsolt 3ds-el járkálok továbbra is. 😄

Az én tapasztalataim alapján ebben az országban kb 20 embernek van 3DS-e. És lehet, hogy fölé tippeltem...
koccadam
Na ja, elég érdekes. De jobb mint a password rendszer <#banplz>

Nemtudom,szerintem mo-n esélytelen találkozni 3DS tulajjal. Ha meg a fõvárosba nem találkozol, akkor meg tényleg semmi esélyét nem látom....

Laza
Mondjuk a Zelda mentési rendszerének köszönhetõen elég kevés a fél óra játék 😊
Mindig visszabasz valami kezdõterületre. Mondjuk így volt ez régen is.

Csibe001
Én még mindig vadászok napi szinten, bekapcsolt wifivel járom a várost, de egy darab másik 3DS-el se találkoztam még.. :S
Meg esténként fél óra zelda, sajna többre nincs idõ.