Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koccadam
Én nem terveztem eladni 😊, mario kartot meg most vettem 😊 Über király.

kisgabo
de ugye, nem adjátok el, ha végigvittétek?

nekem még a mariokart van mellé.... aztán várok.

Nekem több mint 20 órám volt a játékban,úgy hogy minden csillagot összeszedtem. Simán végigjátszod az csak néhány óra,de a speciális világ sokat dob hozzá. Viszont valami minijáték gyûjteményt tehettek volna bele.
koccadam
Szerintem érdemes, én nem bántam meg 😊 9 óra alatt vittem végig minden csillaggal együtt (pályánként 3). A finálé is nagyon fergeteges lett a játéknak 😊 Aztán ha megvan a 9 órás elsõ rész, utána is folytathatod a játékot a nehezített résszekkel és már luigi-val is játszhatsz. Szóval rövidnek nem rövid,grafikára és 3D-re is nagyon szép. Bátran vedd meg szerintem.

kisgabo
a mario 3d-t érdemes megvenni? v rövid, ilyenek?

koccadam
Áh, értem 😊 Köszi. Majd késõbb én is tuti beszerzek egyet , kíváncsi vagyok rá. Nekem a PSP mai napig tetszik,ebben se csalódnék tuti.

cloud.strife
Nekem nagyon bejön. Nem olyan mint a 3DS, annak megvan a maga kis Nintendo hangulata, én azt azért szerettem (meg a Mario, Zelda duoért), a Vita meg inkább tényleg a hightech a "zsebben" cucc. Elképesztõ az Uncharted is, meg a többi játék is, van már végre magyar store, igaz néhány játék döbbenet drága.

Eddig tetszik. Én a 3DS-t a kevés játékért adtam el. 2-3 címért nem tartok meg gépet.
Ahogy nézem a Vita játék megjelenési listáját jobban kezdik mint a 3DS kezdte.

Aztán az is lehet hogy ezt is megunom, dehát ez már az én bajom... 😊

www.digimomentsvideography.com

kisgabo
nekem bejön a 3ds. 3d nélkül is élvezetes, és szép végre a felsõ kép felbontása, várom, de nem jönnek azok a cimek, amelyekért remegek. sok hulladék játék. ds rõl iszonyú sok cucc van, ami tompitja a várakozás miatti szenvedést. na ez a sok proggi incs meg psp-re... a játék feeling, az egyedi, eredeti cuccok.

Anubys
1-2 jó cucc volt rá, de tény, hogy a DS jobb volt ilyen tekintetben.
Mondjuk a szokásos God of War, Tekken meg ismertebb Sony címeken kívül mág erdemes kipróbálni a Dante's Inferno-t (ha nincs Ps3-ad vagy X360-ad), az Infected-et (végigröhögtem az egész játékot, olyan beszólások vannak benne) és a Parasite Eve -et.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

koccadam
Na és milyen? Biztos faja az is, igazából én a psp-t is nagyon csípem, szóval nekem tuti tetszene a Vita is. De a 3DS-em nem adnám el.

cloud.strife
Vita igen.... 😊

kisgabo
én nem adom el, mert a kezdeti 70 ropi helyett én az apródon - vadi ujan - 30 ropiért vettem, ennyiért meg elnyomogatom. igaz hogy a 3ds felhozatal ultrafos, de a ds cuccok jók rajta, massziv a cucc, nem karcolódik, kopik, nezetni se utolsó.

nekem egy psp fat rohad évek óta a fiókban, na az a bulshit gép. videót nézni jó, de a játékok nem jkötöttek le rajta.

ps vita?

Basszus, ha nem sokadika lenne nálam...<#falbav>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

cloud.strife
Én sajnos már megváltam tõle. Majd késõbb lehet beszerzek egyet, Zeldát, új Mario-t azért le kellene játszanom...

Laza
Agyam eldobom ..... ha belegondolok, hogy a 3DS elõtt a DSi került ennyibe, ablakon kivágott pénz, ami Én adtam érte. Ráadásul ha használnám nem bántana, de csak itt porosodik.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hátha érdekel valakit... Fóti Cora-ban fekete 3DS 35 000Ft.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Anubys
Jelentem, végigtoltam a Resident Evil-t, 12 óra, szóval, aki attól parázott, hogy rövid, az megnyugodhat, nem az. A játék istenkirály, van online "mercenaries"-szaerû Raid Mode szintlépéssel, sok karakterrel. Ami kimondottan tetszett, hogy a sztori több szálon fut, így nem unalmas a helyszín sem, mivel minden fejezet elsõ fele egy mellékszál a a történetben, a második fele pedig a hajó. Itt-ott van egy-két érdekes és kevésbé logikus momentum a történetben, de összességében nagyon jó a cucc.
Játékmenetét tekintve átmenet az "új" és a klasszikus vonal között, nincs sok puzzle, de nem full akciójáték, mint az 5 és 6.
A grafikát meg meg lehet nézni a demóban. 😊
Vegyétek, tényleg megéri az árát a játék.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Laza
Na, a GT-n is lehúzták a 3DS-es MGS3-at ... jól láttam Én azt a demóban, hogy itt vmi nem kerek.
Konkrétan a gameplayre 5.5 pontot kapott.

http://www.gametrailers.com/video/review-metal-gear/727628

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Eladó egy 2 hónapos fekete 3DS (szóval garanciás 2013 januárig) 4 játékkal. A gép újszerû, megkímélt állapotban van. A játékok hozzá: MarioKart7, Mario 3d land, Zelda OoT, Super Street Fighter 4.
Egyben szeretném eladni a cuccot,vagy legalábbis minimum 2 játékkal. Az egész egyben 60 ezer lenne.
Csak személyes átvétel Cegléd-Budapest
nekem bejött de bevallom rettenetesen jo jatek az uj olympias sonic. a demoja sem rossz alig tudtam meglöni a 48-at löveszetbe nagyon nagyon jo! meg vennem ha kicsit olcsobb lenne. esetleg elado valaki aki mar megunta?
Laza
Alapvetõen a játékot és az MGS-eket imádom ... minden részét. De nekem ez 3DS-en játszhatatlan.
Mikor rám támadtak vagy 5-en az erdõben, vagy a híd után, azt sem tudtam mihez nyúljak, hogy intézzem el õket. Álltam a faszival szemben és szenvedtem azzal, hogy megcélozzam. Egyébként is kicsi a kijelzõje, hát még egy olyan játékhoz, ami tele van apró dolgokkal.

Vagy nagygépre fogom megszerezni a HD Collectiont, vagy Vita-ra ha lesz egyszer 😊

koccadam
Szerintem is elég foscsi lett, meg ahogy áll a faszi egyhelyben...hogy tartja már a kezét...mint valami zombi, azt figyelted? Rohadt vicces...😊

Laza
Na, kipróbáltam a Metal Gear demót.

Ebben a játékban éreztem elõször igazán, hogy a 3D ugyan nem ad semmit a játékélményhez, de még kva zavaró is. Aki kitalálta, hogy a menüben a karakter mögött terep színû háttér legyen, azzal ezt nézetném egész nap... a szemem majd kifolyt 😊
Egyébként meg a játék irányítása borzalmas, ezen a kis képernyõn egyébként is alig látni valamit, és riceg-receg az egész.

Azt hozzátenném, hogy imádom az MGS-eket, és ez is megvolt anno PS2-n ... tehát magával a játékkal semmi bajom nem lenne, a játék alaphelyzetben szuper ... lenne.
Na, majd a HD collection 😊

Spirit Camera(Fatal Frame spinoff) trailer:

ZseniálisTeknős
Ment privi <#wave>

cloud.strife
Oks. 😊

De gyõri vagyok... :/

ZseniálisTeknős
Szia!

Következõ hónapban határozottan érdekelne...(fizu megvárós sajnos).

Egy feltétellel, ha megkukkanthatom a 0day Vitádat <#nevetes1>

A többit priviben <#hamm>

Anubys
Nem tudom, én azt olvastam valahol, hogy az elsõ három rész karakterei + pár új egyben, erre kiderül, hogy egy lebutított 6. Én sem vagyok Tekken fan (Mortal fan annál inkább, jó volna valami MK 3DS-re is), az 5-tel játszottunk egy kollegával PSP-n párszor, az jó volt, csak azt hittem , valami jót csinálnak 3DS-re. Hát nem. Kaptunk egy másfél éves játékot lebutítva meg egy filmet. 😞

Csibe001
Hogy õszinte legyek, én nem is vártam többet. Online meg azért nincs 3D, hogy stabil maradjon a 60 fps. Mondjuk én sosem voltam tekken fan. 😊

MGS - Snake Eater 3D demó-ban hogyan tudom kiválasztani/használni a kést és a távcsövet? Nekem nem megy, csak kitörlöm mindig a listából. Elõre is köszi....

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Anubys
Persze, mindenképpen megírom. Ami alevelet illeti, azt írtad, hogy szóljak, ha megjön a Resi. Eddig még nem történt meg. 😊

Anubys
Valaki kérdezte, hogy Tekken vagy Rayman. Megvettem a Tekken-t. Inkább a Rayman-t javaslom ez után.
Kb. ugyanaz, mint a Tekken 6, ami kijött PSP-re úgy másfél éve, csak le van butítva, nincs Story mode, így nincs fõellenség és nincs ending sem, tudod püfölni a random ellenfeleket, amiket a gép irányít, tudsz játszani online (ilyenkor nincs 3D!!!) meg tudsz filmet nézni. Ennyi, pont. Egy elõnye van, a legszebb 3D effektje ennek van, amit eddig láttam. Szóval, akinek esetleg van PSP-je meg Tekken 6-ja annak pénzkidobása (sajnos én is ide tartozom).

cloud.strife
Origi állapotú 3DS, 30e-ért valaki? 😊

Csibe001
Reméljük marad a trend, az sok jó játékot jelent.

kisgabo: Nem értem mi ez a perverz vonzalmad az AC iránt. 😊
Amúgy gonintendo-n volt nemrég egy link ahol összefoglalták mi várható benne, most már lehetsz polgármester is majd..hurrá. 😊

kisgabo
nem rossz gép, sõt. csak a játékfelhozatal...

animal crossingot nekem.

shenmuedc
Kéne már egy nekem is, de teljes áron nem tudom megvenni max 7-8-ért maj fél év múlva.
Csibe001
Majd írd már meg mik a fejlemények, akár priviben is, mert érdekel mi lesz.
Levélre még mindig nem írtál vissza..

Residentben picit lassan haladok, még csak chapter 4-ben vagyok, de 1-2 chaptert mindig újrajátszok, mert van amelyik sidemission nagyon bejön. 😊

A 3DS zsinorban 5 hete vezeti az eladásokat az egesz világon 😊
A legjobb kézi konzol! Köszönjük nintendó 😊
kisgabo
nem csak a magyar lop, az angol is, ha nem regisztrált levél/csomag.. 😄 de itt kényszerbõl is, 70 nettó mellett jobban remeg a kéz.

koccadam
Nem általánosságról beszéltem, szerintem semmi nyoma nincs a kommentemben általánosításról.Én csak azt mondtam, hogy felénk nem lopnak,mert itt korrekt a posta (kivételes hely lehet), de sokat hallottam én is ,és tudom,hogy nagyon undorító a magyar posta. Nem egy haverom meglopták már postások.

kisgabo
nem bunkóztam, csak beszélsz általánosságban. én sokakat ismerek, akiket megloptak, és simerek postást is, aki mesélt... megdurrantják, ami nincs regisztrálva, és érhet valamit. kevés a fizu.

egyébként te is olvashatsz a neten, hogy régebben magyarországra pár cég megtagadta a postázást, mert sok volt a lopás.

koccadam
😊 én csak elmondtam a véleményem a postai helyzetrõl, õ bunkózott. Egyébként nem szoktunk,vagyis nekem nem tûnt fel 😊

Anubys
Amúgy már akartam kérdezni, ti itt kisgabóval minden hülyeségen összekaptok? :o

Anubys
2004 óta ebay-ezek, eleinte mindent tracked delivery-vel kértem, majd vettem pár apróságot, ahol a postaköltség több lett volna, mint maga a cucc, és miután zok is beértek, hagyta a tracked delivery-t a fenében. Ez egészen idén januárig mûködött is. Dec. 27.-én feladtak egy csomagot nekem, 28.-án egy másikat, valamikor január elején rendeltem pár Sega Saturn játékot, majd jan 27.-én a Resi-t. A Saturn játékok ideértek, kaptam róluk értesítõt, elmentem értük a postára. A dec 27.-én feladott pakk már visszaért a feladónak "postán maradt" indokkal, a 28.-án feladott cuccról semmi hír (pedig kb 170 fontnyi cucc van benne, és akkor ugye 400 körül volt a font!), a Resirõl dettó, bár az kb. mostanában indulna vissza a Zavvy-hoz, szóval azért még nem aggódom - bár már játszanék vele.

Ami pedig azt illeti, nem pesti vagyok, hanem budai. 😄
De szerintem tök mindegy, hol lakik az ember, balf**z postást lehet találni Pesten, Budán, Szegeden meg Mátészalkán is. Ahogy jó arcot is.

koccadam
Hát ez értelmes hozzászólás lett, köszönjük.

kisgabo
akkor a te szerencsés ested jellemzõ az országra. ennyi.

koccadam
Hát nem tudom, pl a dealextreme csomószor simán küldi csak HK-ból a cuccokat, sose veszett még el,pedig sokszor rendeltem már onnan. Szerintem ez környék függõ. Én pl ismerem személyesen a postást aki felénk jár, õ nem ilyen 😊 Pesten viszont biztos vannak szemét postások.

kisgabo
az ajánlott levél alap... nekem zsinórban jön hong kong ból, és szépen látom hol tart, pl vám, helyi posta... eddig nem is lopták el.

Anubys
A hétvégén összeírom a DS-es cuccokat. Írtam a Zavvy-nak is, hogy eltûnt a Resim. Azt néztem, hogy most a circle pad-es pakkot már 50 körül árulják Ebay-en. :o
Viszont a fejlemény az ügyben, hogy a két másik eltûnt csomagból az egyiket visszaküldték a feladónak, szóval a paraszt postás nem lenyúlta, csupán képtelen volt megkülönböztetni a nevemet a többi lakóétól, és máshova dobta be az értesítõimet, vagy egyáltalán be sem dobta.
Mindegy, innentõl tracked delivery-vel fogok rendelni. Megéri az a kis plusz, hogy a postán bármikor utána tudjanak nézni, meg talán megbubozzák a postást is, ha minden csomagot úgy kell kerestetni, ami ki kellett volna hoznia.

shenmuedc
Háát... kipróbáltam de nem az én játékom.