2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
  • jackoneill90
    most látom hogy az cukorka. A táviránítósra gondoltam. Mo-n lehet kapni?
  • jackoneill90
    ?
  • jackoneill90
    Honnan lehet ilyet beszerezni? Nem járok mindennap kik-be mert messze van. Szokott mostanában is lenni. Persze az ország végén lakok tehát a legközelebbi kikbe nem is biztos hogy elhozzák.
  • Anubys
    Na igen, mondjuk ezt a két feature-t nem használom, azért felejtettem ki a felsorolásból, de ez is a pro ps3 része... :)
  • koccadam
    Én is a PS3 mellé teszem a voksom, volt 360-am is,de számomra ég és föld, amit a 2 konzol nyújt. Ráadásul a PS3 az bluray-t is lejátszik, meg 3D kompatibilis.
  • Anubys
    Nekem mindkettő van.
    Nézd meg az exkluzív címeket, mellette itt van pár pro / kontra és döntsd el:

PS3:
    + Ingyenes multiplayer
    + Erősebb hw, technikailag ütősebb exkluzívokkal
    + Sokkal tovább fogják supportálni, mint a 360-at (konkrétan 360-ra már csak azok a játékok jönnek ki, amik jelenleg fejlesztés alatt vannak, újat már nem csinálnak)
    + Move sokkal jobb, mint a Kinect (már, ha érdekel az ilyesmi)
    + Laptopvincsivel lehet upgradelni.
    - A multiplatform címek rondábbak (360-ra optimalizáljálk őket, amit a ps3 "nem tud", az egyszerűen kimarad)
    - Valamivel drágbb, sőt a játékok is rá (egy 360 cím ára hamarabb megy le)

360:
    + Warez (de akkor nincs multiplayer)
    + Sokkal kényelmesebb a controller fogása (de a negatívok között is lesz erről szó)
    + Kötelező az antialias a játékokban
    + Eleinte egyértelműen rávert a ps3-ra játékok terén, szerintem jelenleg is több játék van rá.
    - Érzékenyebb a hw, gyakoribb a meghibásodás
    - Nagyobb vincsit csak lényegesen drágábban tudsz venni, mint ps3-ba
    - Brutálszar a controller D-padja (verekedős játékoknál agyf*szt kapsz tőle)

Az én szempontjaimnak a ps3 felelt meg jobban, sokkal többet használom is, mint a 360-at.
  • Csibe001
    Ezt egyszerűen el lehet dönteni (nekem), akarsz warezt rajta vagy nem? Ha igen akkor X, ha nem akkor mindenféleképpen ps3.
  • kisgabo
    jóóóól fest.

érdemes ps3 at venni, v inkább xbox?
  • Csibe001
    Az életérzésed:

http://youtu.be/hxiCR8jPMz8

:)
  • Anubys
    Akad... :)
  • Csibe001
    Jelentem nekem van ps3-am is. Van kérdés? :)
  • kisgabo
    animal crossing egy életérzés..

pofátlanu húzzák. szvsz eddig szintiszta bukta a 3ds.

ps3 van valakinak?
  • Csibe001
    Igen, elfogadom a véleményed. Bár nekem a kézi konzol másodlagos, s így hogy jó néhány játékot lehet most analóggal újrajátszani, nem sokat pihen a 3DS nálam. Ezek szerint nekem bejön, másnak kevésbé. Plusz a GBA ambassador játékokkal is időnként játszok.
  • Anubys
    Azért DS-re az első másfél évben némileg több cucc jött ki, mint erre. 2006-ban vettem a gépet, amikor a DSLite kijött, és elég olcsón szórták a pufi DS-eket, és egy rakás játék volt, amikkel akkoriban szemeztem.
    Most a 3DS-em álla polcon, miután végigtoltam a Heroes of Ruin-t, és a Castlevania-ig vélhetően marad is ott. Horror-mániás lévén megvettem a Cursed Memoir-t, de be kellett lássam, hogy nem nekem valóak az AR játékok. Ha csináltak volna belőle egy hagyományos Project Zero-t, egy jó időre levett volna a lábamról a gép, de így megint nincs semmi, amivel szórakozzak. DS-en azért mindig volt valami. :(
    Ami az árakat illeti, igen, kissé elszálltak a mostani viszonyokhoz képest, de így, hogy normális kínálat sincs, szerintem nem lesz jó vége a dolognak.
    Mielőtt jönnének a Vita fanok, ott ugyanez a helyzet, ha nem lenne Mortal, amivel szoktam néha nyomulni, akkor az is parkolópályán lenne.
  • koccadam
    Mario Tennis érdekel valakit? Csere is megoldható.
  • koccadam
    Persze,de itt meg annyi coin van pályánként,hogy 5x annyira esélytelen látni a GAME OVER feliratot
  • Laza
    A DS-esben is nehéz a game over képernyőt előhozni :)
    Na meg ott a pályákon való végigmenetel abszolút 0 kihívás ... max a pályánkénti 3 csillagos coin összeszedésével lehetett bajlódni.
    5k-t adnék érte ... pedig nekem is kedvenceim a Mario játékok ...
  • koccadam
    5-6 órás a gameplay. Ha teljesen kiakarod fullozni, az kb 10 óra, nekem is ennyi volt,minden csillag minden pályán stb stb. Én elfogult vagyok Marióékkal :)... de szerintem megéri az árát. Az hátrány viszont,hogy a sok coin miatt nem látod a GAME OVER képernyőt,mert kb mindenért életet kapsz, pedig csak simán viszed a játékot. Én ajánlom,nagyon jó játék.
  • Laza
    Milyen hosszú a Mario? Van annyi min mint a DS-es volt?
    Nem mertem még megvenni, mert a trailerek a hülye coin buzulásra voltak kihegyezve, na meg mert az ára is gatyaszaggató :D

Pofám leszakad, hogy a manapság egyáltalán nem kuriózum hordozhatóság mellet is nagy konzolos játékárakon megy minden ... miközben ráadásul PC-re soha nem látott olcsósággal veszek jobbnál jobb játékokat (mint pl a Torchlight 2 :) ) ... és simán elfut a kis laptopomon is, a kocsiban nyomtam ma míg vártam az asszonyt :)
  • Tomek83
    Animal Crossingot köcsögök!!!!:)
  • Csibe001
    Nem biztos hogy a játéfelhozatal, inkább az árak..Azt meg a mai napig nem értem, hogy Animal crossingot miért várjátok ennyire? (ds verziót toltam vagy két hétig addig szórakoztatott.) Egyébként tudtommal áttették 2013-ra.
  • koccadam
    Én is szeretem a 3DS-t,de pl amit az animal crossingal csinálnak az szánalmas. Nem csak te írhatsz,bárki írhatna ide csibe. De látod,hogy nagyon kevés ember van,akinek elég ez a játékfelhozatal,hát ez van. :\
  • Csibe001
    Igen sajnos azért nincs róla hír, mert ugyanúgy /számomra/ fos játékok jönnek ugyanúgy ahogy DS-nél volt anno. 3DSXL ugyanúgy nem érdekel ahogy DSXL..más fórumokon meg kibeszélem azokat a játékokat amikkel játszok 3DS-en. Hozzátenném, hogy számomra nem bukta a 3DS, mert amik tetszenek s be is szereztem az ugyan nem sok darabszámra (4 db) de még ebből se fejeztem be mindet. Mert rengeteg ds játékot vettem elő az analóg irányítás miatt. Plusz ugye ps3, meg sorozatok, filmek..ja, meg ambassadoros játékok a GBA-sak.
    Amik meg jönnek 3ds-re s érdekel az a paper mario, luigis mansion meg castlevania. Úgyhogy még nincs miről beszélnem. :D
  • kisgabo
    röhej ez a gép. egy értelmes játék nem jön ki rá, a hazai árakról, kinálatról már nem is beszélek.

egy kib@xot animal crossing nem jött ki lassan 2 évvel a megjelenés után, de szinte semmi. xl? rohadjon rájuk.

kiváncsi vagyok a wii u ra, de tuti csak figyelem az elején, mert ha igy adják elő mint a 3ds-t, akkor felejtő.

még jó, hogy a 3ds viszi a ds cuccokat, ott van azért kinálat.
  • koccadam
    xDDD jaja.

Csibe, hát arról nem feltétlen kell írni,de hogy senki se ír semmiről,az már durva :D Semmi játék hír,semmi eladás vagy csere, semmi,felnéztem ide naponta és semmi hsz nem volt. A múltkor azon gondolkoztam,hogy 3ds xl-re kéne cserélni a sima 3ds-t,de aztán elvetettem a témát,mondom ezzel se játszok,akkor azzal se játszanék és még ráfizetése is lenne... Na majd ha jön vmi jó game akkor megint előveszem a 3ds-t. Legutóbbi a NSMB2 volt,kijátszottam azóta pihen a konzol.
  • Csibe001
    Én nap mint nap játszok, igaz mostanában inkább DS, castlevania láz, de erről miért kéne írni? :D
  • Laza
    Csak annyira mint a gép :D
  • koccadam
    Nagyon pörög a 3DS fórum úgy látom XD...
  • koccadam
  • Laza
    A legnagyobb baj, hogy a 3DS játékok ára nagyon el van rugaszkodva a 'mai valóságtól'. Ez ugye a mobilpiac erősödésének tudható be.
    3D ide vagy oda, a 10+eFt-os játékok viccesek, főleg ebben a 'minőségben'. Manapság már nem kiváltság hordozhatónak lenni.

A 3DS szemüveg nélküli 3D-je is olyan amilyen. Pl Nekem nem fog kelleni olyan szemüveg nélküli 3D TV, ami a 3DS-hez hasonlóan csak mélységben tudja a 3D-t. Egy 150-200eFt-os passzív szemüveges TV ezerszer jobban nyomja, úgy, hogy kitölti a TV és köztem lévő teret. Nekem ez a 3D, nem a 'dobozba' zárt (legalábbis az általam játszott 3DS játékok mind ilyenek voltak).
  • Prypiat
    Az iphone jatekokkal egyetertek,pontosabban ami az "igenytelenseggel" kapcsolatos,viszont az is igaz,hogy egy touchscreen kozel sem tudja azt nyujtani iranyitas teren mint egy fiziaki kontroller. Ezt tapasztalatbol tudom mert nekem sok jateknal pont ez az iranyitas teszi tonkre a jatekelmenyt.
  • Csibe001
    Paper Mario hamarosan kijön. :D
  • Sheltem
    Ja az igénytelent itt nehogy valaki flamekeltésként érezze, nem degradáló jelzőként írtam, hanem a játékokkal "igényességével" kapcsolatban.
  • Sheltem
    Alapvetően nem a nintendóval van gond hanem az emberekkel.

Az "igénytelen" embereknek elég a telefonukon kontrollerek nélkül a buszon eltöltött 20-30 perc játék naponta, nem érzik úgy, hogy szükségük van kézikonzolra.

Ráadásul ipone játékok nevetséges áron szinte ingyen vannak 1-5dolláros áron.

Szomorú...pedig lenne potenciál a 3dsben, de így én se hiszem, hogy veszek(legalábbis most úgy gondolom).
  • darkmore
    Sajnos tényleg nagyon nehezen indulnak be a kézi konzolok, szerintem sok fejlesztő cég elpártolt tőlük...

Nekem sajnos mindig szétcsúszott a 3D, mert intenzíven játszok és izeg-mozog a kezemben a cucc, de átvezetővideóknál szuper! :-)
  • kisgabo
    én nem birom a 3d t sokáig, de akkor is baró a kijelző felbontása, és a játék, ha jó.

kibaxott nintendo, 2013 ra tette az animal crossing megjelenését. szégyenletesen kókány a játékfelhozatal, és annak kihozatali tempója is. már itt is 2 3 év a fejlesztés? hát loll.
  • Laza
    A Virtual Console az a Nintendo saját elnevezése a régi játékokhoz. Ez annyit tesz, hogy a Shop-ban ilyen címszó alatt találsz meg régi NES, GBA, stb játékokat ... pénzért természetesen :)
  • Prypiat
    Anubys: Koszonom a valaszt,akkor szerintem nalam sem lesz gond,mert amugy a szemem mint a sase. :)

Amugy tudja valaki,hogy van e lehetoseg SNES jatekokat futtatni 3DS-en? Hallottam valamilyen virtual console-rol de nem tudom pontosan hogy mukodik. Meg kell venni a jatekokat hozza?
  • Anubys
    Nekem két nap volt megszokni, azóta semmi bajom vele. Be kell lőni a helyes szem-konzol távolságot és hozzáigazítani a 3d slidert.
  • Prypiat
    Köszönöm a gyors választ. Néhány külföldi fórumon azt olvastam,hogy sok embernél jelentkezik ez de néhány hét alatt megszokja a szem és azt tanácsolják,hogy érdemes az elején csak egy kicsit feltolni a csúszkát és pár hét múlva lehet full 3d-n játszani.
    A baj,hogy sok régi klasszikust megcsináltak 3d-ben ami régen SNES-en nagy kedvencem volt (Pilotwings,Starfox) és ezek miatt szeretném megvenni a konzolt.