Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig tetszik. Én a 3DS-t a kevés játékért adtam el. 2-3 címért nem tartok meg gépet.
Ahogy nézem a Vita játék megjelenési listáját jobban kezdik mint a 3DS kezdte.
Aztán az is lehet hogy ezt is megunom, dehát ez már az én bajom... 😊
www.digimomentsvideography.com
Mondjuk a szokásos God of War, Tekken meg ismertebb Sony címeken kívül mág erdemes kipróbálni a Dante's Inferno-t (ha nincs Ps3-ad vagy X360-ad), az Infected-et (végigröhögtem az egész játékot, olyan beszólások vannak benne) és a Parasite Eve -et.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
nekem egy psp fat rohad évek óta a fiókban, na az a bulshit gép. videót nézni jó, de a játékok nem jkötöttek le rajta.
ps vita?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
www.digimomentsvideography.com
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Játékmenetét tekintve átmenet az "új" és a klasszikus vonal között, nincs sok puzzle, de nem full akciójáték, mint az 5 és 6.
A grafikát meg meg lehet nézni a demóban. 😊
Vegyétek, tényleg megéri az árát a játék.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Konkrétan a gameplayre 5.5 pontot kapott.
http://www.gametrailers.com/video/review-metal-gear/727628
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyben szeretném eladni a cuccot,vagy legalábbis minimum 2 játékkal. Az egész egyben 60 ezer lenne.
Csak személyes átvétel Cegléd-Budapest
Mikor rám támadtak vagy 5-en az erdõben, vagy a híd után, azt sem tudtam mihez nyúljak, hogy intézzem el õket. Álltam a faszival szemben és szenvedtem azzal, hogy megcélozzam. Egyébként is kicsi a kijelzõje, hát még egy olyan játékhoz, ami tele van apró dolgokkal.
Vagy nagygépre fogom megszerezni a HD Collectiont, vagy Vita-ra ha lesz egyszer 😊
Ebben a játékban éreztem elõször igazán, hogy a 3D ugyan nem ad semmit a játékélményhez, de még kva zavaró is. Aki kitalálta, hogy a menüben a karakter mögött terep színû háttér legyen, azzal ezt nézetném egész nap... a szemem majd kifolyt 😊
Egyébként meg a játék irányítása borzalmas, ezen a kis képernyõn egyébként is alig látni valamit, és riceg-receg az egész.
Azt hozzátenném, hogy imádom az MGS-eket, és ez is megvolt anno PS2-n ... tehát magával a játékkal semmi bajom nem lenne, a játék alaphelyzetben szuper ... lenne.
Na, majd a HD collection 😊
Következõ hónapban határozottan érdekelne...(fizu megvárós sajnos).
Egy feltétellel, ha megkukkanthatom a 0day Vitádat <#nevetes1>#nevetes1>
A többit priviben <#hamm>#hamm>
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Kb. ugyanaz, mint a Tekken 6, ami kijött PSP-re úgy másfél éve, csak le van butítva, nincs Story mode, így nincs fõellenség és nincs ending sem, tudod püfölni a random ellenfeleket, amiket a gép irányít, tudsz játszani online (ilyenkor nincs 3D!!!) meg tudsz filmet nézni. Ennyi, pont. Egy elõnye van, a legszebb 3D effektje ennek van, amit eddig láttam. Szóval, akinek esetleg van PSP-je meg Tekken 6-ja annak pénzkidobása (sajnos én is ide tartozom).
kisgabo: Nem értem mi ez a perverz vonzalmad az AC iránt. 😊
Amúgy gonintendo-n volt nemrég egy link ahol összefoglalták mi várható benne, most már lehetsz polgármester is majd..hurrá. 😊
Levélre még mindig nem írtál vissza..
Residentben picit lassan haladok, még csak chapter 4-ben vagyok, de 1-2 chaptert mindig újrajátszok, mert van amelyik sidemission nagyon bejön. 😊
A legjobb kézi konzol! Köszönjük nintendó 😊
egyébként te is olvashatsz a neten, hogy régebben magyarországra pár cég megtagadta a postázást, mert sok volt a lopás.
Ami pedig azt illeti, nem pesti vagyok, hanem budai. 😄
De szerintem tök mindegy, hol lakik az ember, balf**z postást lehet találni Pesten, Budán, Szegeden meg Mátészalkán is. Ahogy jó arcot is.
Viszont a fejlemény az ügyben, hogy a két másik eltûnt csomagból az egyiket visszaküldték a feladónak, szóval a paraszt postás nem lenyúlta, csupán képtelen volt megkülönböztetni a nevemet a többi lakóétól, és máshova dobta be az értesítõimet, vagy egyáltalán be sem dobta.
Mindegy, innentõl tracked delivery-vel fogok rendelni. Megéri az a kis plusz, hogy a postán bármikor utána tudjanak nézni, meg talán megbubozzák a postást is, ha minden csomagot úgy kell kerestetni, ami ki kellett volna hoznia.