2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
Vótmá #1547 http://www.zavvi.com/games-3ds/animal-crossing-3d/10481548.html
Az animal crossing csak jövőre jelenik meg.
http://www.zavvi.com/games-3ds/harvest-moon-a-tale-of-two-towns/10617906.html
Az a Harvest Moon ez egy másik játék.
-
#1546 A layton-t kivéve engem is érdekelnek ezek a címek :) Viszont az Epic Mickey 3DS-en lesz a legjobb szerintem a 2d platformer miatt.Én azt is felírnám a listára.
Animal crossing már kintvan nem? 1x már linkeltem is zavvi-ról 4500ért :D -
#1545 Jön hamarosan majd az új Phoenix Wright is -
#1544 Hamarosan animal crossing... 2 év alatt sikerült összehozni nekik?
a durva anyjukat... :( -
#1543 Castlevania, Paper mario,NSMB2, luigis mansion, Prof Layton and the miracle mask-ot így hirtelen. Viszont a hirtelen után le is állok, mert belegondolok s mi van még? Mi jön még? Tényleg, mikor lesz valami rendezvény ahol felvezetik a várós címeket? Mert tuti nem hanyagolják még el a 3DS-t.
kisgabo: Hamarosan animal crossing, nem te voltál érte oda? :D -
#1542 Nem vagyunk egyformák, ha neki nincs olyan játék amiért megéri tartani akkor ezt el kell fogadni :) -
#1541 Én a bravely defaultot, a dragon quest 7et, a shin megami tensei 4et, a shin megami tensei devil survivol: overclockedet, a (phoenix wright) Ace Attorney 5öt, a prof layton vs phoenix wrightot, a paper mariot és a Monster Hunter 3Ut és a 4et várom ezerrel, de ezeken kívül semmi nem jutott eszembe így 10 másodperc alatt amit 3dsre érdemes várni :)
szóval nem igazán értem mi a gond ... persze ha inkább a resident evil / MGS3 szintű akciójátékok miatt vett valaki 3DSt akkor értem. -
#1540 Én a Castlevania -t várom ezerrel, és Virtual Consolon Sword of Hope-ozom néha... :)
Szánalmas az egész. Ahelyett, hogy új gépet terveznek, inkább fizettek volna egy studiónak 3-4 jópofa játékot. -
#1539 fel, 1 1/2 év várakozás után, halott platformnak nyilvánitom. ds játékokkal el lehet toszogatni.
veszek egy wii u t, de lehet az lesz életem egyik legrosszabb döntése. -
#1538 Feladtad a küzdelmet :D -
#1537 3ds aquablue pár játékkal eladóóóóóóóóó ! bp. -
#1536 Vicces, de ha lenne hozzá flash kártya meg warez, akkor is itt porosodna :D -
#1535 hát... elmegy. amúgy szvsz a játékfelhozatal egy vicc. kiváncsi leszek a wii u ra.
1 éve vettem 3ds, maga a gép lassan 2. ritka egy ganyé a sorsa. -
#1534 Awww... :\ hát ez a 4500-as kedvezőbb lett volna, bocsi :(
Legalább bejön a játék? Megérte rá várni? -
#1533 nem, ez az, én már megvettem 10k ért... -
#1532 Az addig oké,de itt sokan írták hogy mikor jön már ki,meg hogy 2013ra át tették, akkor most ez mi?:\ Az egy másik lesz? -
PHM #1531 Akcijós, úgy nézem. -
#1530 Ez most komoly? http://www.zavvi.com/games-3ds/harvest-moon-a-tale-of-two-towns/10617906.html
Kijött a harvest moon 3ds és csak ennyibe kerül?:D -
Tomek83 #1529 Azt nem mondtam hogy szar,mert egész jó játékokból merít (Final fantasy,HarvestMoon,Animal Crossing,Zelda). Csak elég gyerekes a körítés...vagy én kezdek komolyodni 30 felé?:) -
#1528 Egyszóval a játék szar.
A kérdés csak annyi, hogy tényleg "csak" szar, vagy tipikus "olyan szar hogy az már jó" kategória :) -
Tomek83 #1527 Erről a reklámról így hirtelen nem is tudom, hogy mit gondoljak...de szerintem később se.
A játék meg úgy néz ki, hogy kimeríti a "húbazmeg" kategóriát:) Egész "ötletes",de nem pont ilyen teletabi figurák kellenének. -
#1526 Ebből jobban látszik miről van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=etsq578NjiE -
#1525 Na jó, durván tolják, ezek tényleg mindent kiadnak európában!
http://www.youtube.com/watch?v=usEzrYP5uNM -
#1524 Partners in Peach -
Tomek83 #1523 Igen ez lesz a legújabb Marios játék a Peach's Inside Story... vagy Partners in Peach. -
#1522 Attól függ. Ha megeszi, akkor infectoid lesz, ha teát főz belőle, akkor drogos hippi. -
#1521 Ok, ok nyüstölöm aztán mehet online móka. -
#1520 ó, egyből megvettem mikor megjelent, azóta sincs semmi játék, amiért pénzt is adnék, hurrá 3ds éljen a nintendó. barmok.
szal mehet multi.. bár nem toltam a masinát vagy egy hónapja.
kiváncsi eszek a wii u ra ( ha lehet hekkelni akkor tuti veszek :D ) amúgy min. 2 évig csak lesek, mekkora égés v igen jóesetben meglepi lesz. -
Tomek83 #1519 Akkor gyúrjá' rá rendesen és majd játszhatunk multiban is. Nekem már csak egy kupa hiányzik attól,hogy 2 csillag legyen a nevem mellett,de pár hete hanyagolom a játékot,vhogy nem akar összejönni. -
#1518 Hát, ha valakit érdekel, én most szereztem be Mario Kart 7-et s baromi jó, a játékmenet, a tálalás, a 3D...eddig minden. Van olyan jó mint a Wii verzió. :) -
PHM #1517 Na, csak erre az egyre nem gondoltam. Bocs az értetlenkedésért. -
#1516 Jobb felső sarok piros X gomb, tehát bezárod a böngészőt,vagy a tab-ot,amin ez a topik szerepel :)
"Most, hogy a játékok eltűntek, nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról... :)" <---
-
#1515 Ez valami új Marios játék? Mivé változik tőle a Mario? :D -
#1514 Most, hogy a játékok eltűntek, nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról... :) -
#1513 A kedvencek között van, így mindig látszik, hogy nem történik semmi :) -
PHM #1512 Kinevethetsz, de a mondat végét nem értem. -
#1511 Fogadok mindenki visszajár ide,látja,hogy semmi nem történt még mindig, és ki X-eli az ablakot... -
#1510 Egyébként tényleg érdekes, hogy a 3ds inkább japán felhozatallal nyugaton ötször sikeresebb, mint a ps vita inkább nyugati felhozatallal. -
#1509 Azért csütörtökön volt a nintendo direct europen, jópár játékot jelentettek be:
ami érdekel: fire emblem, paper mario, a Level5 címek, shin megami tensei devil survival: overclocked (ha azokat a fülsértő hangokat át lehet állítani eredetire : ), a virtues last rewardnál megvárnám az értékeléseket (a monster hunter 3 valamiért nem jött be wiin). -
#1508 Az eredeti távirányítósat az ebay-en vettem. Ráadásul azt is úgy, hogy vmi üzlet volt, csak Anglián belül postázott, így Londoni rokonokhoz küldettem, ők meg elküldték nekem.
Ja, egyébként vicce, mert Londonban van egy híresebb játékterem a belvárosban, és ott vannak olyan pénzbedobós és markolós gépek (nálunk régen csak plüssállatos volt), amiben Nintendos cuccok vannak. Na, abban is volt ilyen távirányítós cucc ... persze kihalászni kb lehetetlen :)