2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
  • Vótmá
    http://www.zavvi.com/games-3ds/animal-crossing-3d/10481548.html

Az animal crossing csak jövőre jelenik meg.

http://www.zavvi.com/games-3ds/harvest-moon-a-tale-of-two-towns/10617906.html

Az a Harvest Moon ez egy másik játék.

• koccadam
    A layton-t kivéve engem is érdekelnek ezek a címek :) Viszont az Epic Mickey 3DS-en lesz a legjobb szerintem a 2d platformer miatt.Én azt is felírnám a listára.

Animal crossing már kintvan nem? 1x már linkeltem is zavvi-ról 4500ért :D
  • Beast Machine
    Jön hamarosan majd az új Phoenix Wright is
  • kisgabo
    Hamarosan animal crossing... 2 év alatt sikerült összehozni nekik?

a durva anyjukat... :(
  • Csibe001
    Castlevania, Paper mario,NSMB2, luigis mansion, Prof Layton and the miracle mask-ot így hirtelen. Viszont a hirtelen után le is állok, mert belegondolok s mi van még? Mi jön még? Tényleg, mikor lesz valami rendezvény ahol felvezetik a várós címeket? Mert tuti nem hanyagolják még el a 3DS-t.

kisgabo: Hamarosan animal crossing, nem te voltál érte oda? :D
  • koccadam
    Nem vagyunk egyformák, ha neki nincs olyan játék amiért megéri tartani akkor ezt el kell fogadni :)
  • zola2000
    Én a bravely defaultot, a dragon quest 7et, a shin megami tensei 4et, a shin megami tensei devil survivol: overclockedet, a (phoenix wright) Ace Attorney 5öt, a prof layton vs phoenix wrightot, a paper mariot és a Monster Hunter 3Ut és a 4et várom ezerrel, de ezeken kívül semmi nem jutott eszembe így 10 másodperc alatt amit 3dsre érdemes várni :)

szóval nem igazán értem mi a gond ... persze ha inkább a resident evil / MGS3 szintű akciójátékok miatt vett valaki 3DSt akkor értem.
  • Anubys
    Én a Castlevania -t várom ezerrel, és Virtual Consolon Sword of Hope-ozom néha... :)
    Szánalmas az egész. Ahelyett, hogy új gépet terveznek, inkább fizettek volna egy studiónak 3-4 jópofa játékot.
  • kisgabo
    fel, 1 1/2 év várakozás után, halott platformnak nyilvánitom. ds játékokkal el lehet toszogatni.

veszek egy wii u t, de lehet az lesz életem egyik legrosszabb döntése.
  • koccadam
    Feladtad a küzdelmet :D
  • kisgabo
    3ds aquablue pár játékkal eladóóóóóóóóó ! bp.
  • Laza
    Vicces, de ha lenne hozzá flash kártya meg warez, akkor is itt porosodna :D
  • kisgabo
    hát... elmegy. amúgy szvsz a játékfelhozatal egy vicc. kiváncsi leszek a wii u ra.

1 éve vettem 3ds, maga a gép lassan 2. ritka egy ganyé a sorsa.
  • koccadam
    Awww... :\ hát ez a 4500-as kedvezőbb lett volna, bocsi :(
    Legalább bejön a játék? Megérte rá várni?
  • kisgabo
    nem, ez az, én már megvettem 10k ért...
  • koccadam
    Az addig oké,de itt sokan írták hogy mikor jön már ki,meg hogy 2013ra át tették, akkor most ez mi?:\ Az egy másik lesz?
  • PHM
    Akcijós, úgy nézem.
  • koccadam
    Ez most komoly? http://www.zavvi.com/games-3ds/harvest-moon-a-tale-of-two-towns/10617906.html

Kijött a harvest moon 3ds és csak ennyibe kerül?:D
  • Tomek83
    Azt nem mondtam hogy szar,mert egész jó játékokból merít (Final fantasy,HarvestMoon,Animal Crossing,Zelda). Csak elég gyerekes a körítés...vagy én kezdek komolyodni 30 felé?:)
  • zola2000
    Egyszóval a játék szar.

A kérdés csak annyi, hogy tényleg "csak" szar, vagy tipikus "olyan szar hogy az már jó" kategória :)
  • Tomek83
    Erről a reklámról így hirtelen nem is tudom, hogy mit gondoljak...de szerintem később se.
    A játék meg úgy néz ki, hogy kimeríti a "húbazmeg" kategóriát:) Egész "ötletes",de nem pont ilyen teletabi figurák kellenének.
  • zola2000
    Ebből jobban látszik miről van szó:
    http://www.youtube.com/watch?v=etsq578NjiE
  • zola2000
    Na jó, durván tolják, ezek tényleg mindent kiadnak európában!
    http://www.youtube.com/watch?v=usEzrYP5uNM
  • koccadam
    Partners in Peach
  • Tomek83
    Igen ez lesz a legújabb Marios játék a Peach's Inside Story... vagy Partners in Peach.
  • Anubys
    Attól függ. Ha megeszi, akkor infectoid lesz, ha teát főz belőle, akkor drogos hippi.
  • Csibe001
    Ok, ok nyüstölöm aztán mehet online móka.
  • kisgabo
    ó, egyből megvettem mikor megjelent, azóta sincs semmi játék, amiért pénzt is adnék, hurrá 3ds éljen a nintendó. barmok.

szal mehet multi.. bár nem toltam a masinát vagy egy hónapja.

kiváncsi eszek a wii u ra ( ha lehet hekkelni akkor tuti veszek :D ) amúgy min. 2 évig csak lesek, mekkora égés v igen jóesetben meglepi lesz.
  • Tomek83
    Akkor gyúrjá' rá rendesen és majd játszhatunk multiban is. Nekem már csak egy kupa hiányzik attól,hogy 2 csillag legyen a nevem mellett,de pár hete hanyagolom a játékot,vhogy nem akar összejönni.
  • Csibe001
    Hát, ha valakit érdekel, én most szereztem be Mario Kart 7-et s baromi jó, a játékmenet, a tálalás, a 3D...eddig minden. Van olyan jó mint a Wii verzió. :)
  • PHM
    Na, csak erre az egyre nem gondoltam. Bocs az értetlenkedésért.
  • koccadam
    Jobb felső sarok piros X gomb, tehát bezárod a böngészőt,vagy a tab-ot,amin ez a topik szerepel :)

"Most, hogy a játékok eltűntek, nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról... :)" <---

• Laza
    Ez valami új Marios játék? Mivé változik tőle a Mario? :D
  • Anubys
    Most, hogy a játékok eltűntek, nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról... :)
  • Laza
    A kedvencek között van, így mindig látszik, hogy nem történik semmi :)
  • PHM
    Kinevethetsz, de a mondat végét nem értem.
  • koccadam
    Fogadok mindenki visszajár ide,látja,hogy semmi nem történt még mindig, és ki X-eli az ablakot...
  • zola2000
    Egyébként tényleg érdekes, hogy a 3ds inkább japán felhozatallal nyugaton ötször sikeresebb, mint a ps vita inkább nyugati felhozatallal.
  • zola2000
    Azért csütörtökön volt a nintendo direct europen, jópár játékot jelentettek be:

ami érdekel: fire emblem, paper mario, a Level5 címek, shin megami tensei devil survival: overclocked (ha azokat a fülsértő hangokat át lehet állítani eredetire : ), a virtues last rewardnál megvárnám az értékeléseket (a monster hunter 3 valamiért nem jött be wiin).
  • Laza
    Az eredeti távirányítósat az ebay-en vettem. Ráadásul azt is úgy, hogy vmi üzlet volt, csak Anglián belül postázott, így Londoni rokonokhoz küldettem, ők meg elküldték nekem.

Ja, egyébként vicce, mert Londonban van egy híresebb játékterem a belvárosban, és ott vannak olyan pénzbedobós és markolós gépek (nálunk régen csak plüssállatos volt), amiben Nintendos cuccok vannak. Na, abban is volt ilyen távirányítós cucc ... persze kihalászni kb lehetetlen :)