Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak felfele van limit. Ha magas szintű vagy bármilyen alacsony küldit tolhatsz a kicsikkel. Szóval nyugodtan futhatunk pár kört ha ráérsz... q😉
fuu kimaradt par nap jatek es amugy se vagyok meg sehol. de csak kivancsisagbol: nincs valami elöiras a szintekre? hogy mittomen milyen rangu vadasz nem kampanyolhat falvedöröl pottyanttal?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ha kell valakinek MH4U-ban egy kis boost az jelezze, mert ma délután, este új fegyót próbálok és bármilyen küldiben benne vagyok gyakorlásként akármilyen alacsony vagy magas is... q😉
Az én kódom is ott van lentebb. Hétvégén család, de utána vagyok... q😉
enyem: 3110-4941-5689

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ja ugy lentebb! <#bdead> alairasra gondoltam, thx!

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Gamertag-el nem lehet 3DS-en. kod kell.

En is folytattam kicsit, most ertem a macskas szigetre. @Slick: lentebb a kodom ha gondolod vegyel fel, en is az elejen jarok meg, elso MHm.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Feltétlen szólj, ha kell help akkor is... q😉
en par napja kezdtem. elöször megtanulom az alapokat, "erösödök" kicsit, aztan majd jo lenne kiprobalni coop-ban. majd sikítok.😊

Nah azóta is nyomom a Monster Huntert. Arany koronám van és elkezdtem gyűjtögetni a fegyókat. Aki még nyomja az jelezze és vadászhatnánk együtt. Egyenlőre megunhatatlan... q😉
Az LR az Low Rank, a HR az a High Rank és a G1-től felfele pedig még keményebb a játék. Végülis azt lehet mondani, hogy minden egyes szint egy New Game+, majd még egy + és így tovább. A különbség csak annyi, hogy itt további monszták is lesznek és a korábbi hüllők is izmosabbak, illetve egy-két új mozdulatuk is van. Belőlük még keményebb cuccokat lehet összepakolni. A karavánnál 7*-tól már HR van és 10-nél pedig G jön. A Gathering Hallban pedig 4*-tól HR van és 8-tól jön a G. A lényeg körülbelül ennyi. Jó lenne pár kört majd közösen tolni... q😉
Persze. Most éppen családozás, de amint van egy szemernyi időm leírom. q😉
Na, megvolt az első Capture, sikerült, örültem. Fegyót is váltottam a Charge blade-re, kicsit egyszerű volt már a sword&shield only, hát égés föld, azonnal kifexenek a monszták.

Épp egy pókrohadékkal küzdök, szemét status alignmentjei idegesítenek de már botladozik a disznaja.

LR, HR, G1: ezeket rohadtul nem értem hogy mik, a guide-ok is hivatkoznak rájuk (itemek beszerzését nézem néha, taktikát soha), ebben tudsz segíteni?

Hát a páncelszettekhez kell a zsé rendesen. Azt vettem észre, hogy az offline küldiken jobban jön a pénz. Online viszont nagy móka játszani. Lement egy felhőkarcoló nagyságú gyík, így HR40 valamennyi lettem és jöhet a G1-hez az urgent... q😉
A tojáscipelős küldik ultraszopók tudnak lenni, ráadásul még egy nagyobb dög is védi néha, amit célszerű kiiktatni... q😉
Jaja, nagyon bejövős. Első 2 monszta meglett elsőre (Great Jaggi + Seltas), aki a Gargwa Eggs missiont kitalálta elmehet a búsba 😊

Nagyon-nagyon tetszik, jó lenne már a charmokkal, decoreation-ökkel játszadozni meg új Palico-kat használni.

De gondolom mindennek eljön a maga ideje, este indul az első Exploration!!

Nah felvettelek. Láttam tegnap este is nyomtad. Offline küldiket csináltam. Olyan rohadt drága minden, hogy kell a zsé egy-egy fejlesztéshez rendesen... q😉
Sok képesség van, ami +15-től +30-ig is javul. A kraftolás meg alap lesz majd, a csapdák és minden más onnan jön. Ha DS-en edződtél akkor nem lesz gond... q😉 A swordot meg állítólag turbózták ebben a részben, én is most akarok csinálni magamnak valami ütősebbet. Jelenleg hunting hornot használok, buffolom vele az aktuális csapatot.
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2015.03.11. 12:53:11
Nempara, 1-2 alap tutorial videót megnéztem és egyenlőre a noob sword+shield kombót tolom. Dark Souls-on edződtem szal a módszeres hozzáállással nincs gond.

Arra még nem jöttem rá, hogy trap-eket honnan szerzek (kraftolok vagy lehet majd venni). Egyenlőre nagy monsternek még nem mentem neki, csak szép lassan questelek. Tegnap végre megértettem hogy az armor abilityik hogyan működnek (+/- 10et kell összerakni valamelyik attribute módosítóból ha jól értem hogy beinduljanak), a kajálást tök random tolom, arra megyek ami fresh 😊

Felveszlek majd. HR7 vagyok most és készülök G1-re, valamint kéne nyomni az offline sztorit is, mert az lockol ki sok mindent... Ha ez az első Monster Huntered akkor tanulmányozd majd a nagyobb monszták mozgásait, mert abból lehet következtetni, hogy mire készülnek. Eleinte szopó de megéri... q😉
Most jottem ra h az enyem is kelleni fog 😊

4313-3103-7079

Monster h nagyon bejovos, de total az elejen jarok, meg a weapon tutorialokat nyomom 😊

5429-9951-8858 a kódom... q😉
Monster Huntert csapatom, most hétvégén punnyadás de tolom majd a barátkódot... q😉
Sziasztok! Nem bírtam magammal, beficcent egy new XL ide is, a 3d lenyűgöző, felbontás egyébként kicsit kukás. Mariokart és monster hunter 4 egyenlőre, aki tolja szóljon, lehetne együtt csapatni.

Anubys
New 3DS. Vagy abból az XL.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
576 a Mammutban. Ki van téve.
És egy ezressel olcsóbb is volt, mint a Konzolvilágban, ahol állítólag a legolcsóbb.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Fehercsoki
Szerintetek New 3DSt vagy "régi" 3DS XLt éri meg inkább venni?

Melyik üzletben tudtad kipróbálni a gépet?
Grat hozzá! Én simát vettem most. Ez az első 3DS-em és imádom... q😉
Anubys
No, én is beújítottam egy New 3DS-t (eredetileg simát akartam, de a boltban kipróbáltam az XL-t is, és végül az lett, nagyon baba). Eddig egy old school 3DS-em volt, ég és föld a különbség.
Az extra circle pad kissé fura, hogy nem ugyanúgy mozgatható, mint az eddigi, hanem egy tapistick, működés közben még nem próbáltam, remélem, megszokom (elő kéne halászni a Resident Evil-t hozzá, más játékom még nincs, ami kezelné, szerintem).
A kép brutálszép, és végre nem kell karót nyelni, ha a 3D helyett nem akarok egy szétfolyt vackot nézni 2 másodpperc alatt...
Megyek, elkezdem a system transfert. 😊

Majd felveszlek, hétvégén nem nagyon tudok játszani... q😉
Falabu
Sziasztok, ha van valakinek kedve online Monster Hunter 4-el jatszani az vegyen fel. 3368-4135-0153

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Ez a Monster Hunter 4 Ultimate nagyon állat. Online hatalmas móka... q😉
Nem fogsz csalódni benne... Majd írjad meg ha megvan. q😉
kakaoskalacs
Neeeeeeeeeeeeeeeeee hát ezt "kár" volt végigolvasni atyaviláááááág kell kell kell 😄

Nagyon király információdús volt köszönöm én is a sima verziot néztem ki.
Megerősítést megkaptam! 😄
Ha lesz még valami nyugodtan ird meg. Remélem heteken belül én is kezeimben tarthatom 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Megpróbálom Neked összefoglalni akkor az eddigi tapasztalataim. A konzolt pár napja vettem tehát ezek tényleg csak az első benyomások.

A dobozában nem volt semmi a kézikönyvön és a konzolon kívül (töltő sem, azt külön kell venni hozzá, kb. 3.000 Forint). Volt még pár kártya benne, az a konzol valamelyik alkalmazásához kell, de még nem próbáltam.

Első bekapcsoláskor a konzol a beállításokkal fogad, stílusosan végigvezeti az embert és már használatra is kész a gépezet. Olvasgattam, hogy az eszköz szemüveg nélküli 3D-je egész jó, de erre nem voltam felkészülve. Számomra hatalmas benyomást tett a csodálatosan mély harmadik dimenzió.

Nézegettem egy kicsit az alkalmazásokat, a beállításokat. A wifi jól fogja a jelet és be lehet állítani takarékos üzemmódot is, ami egy kézikonzolnál nem egy hátrány. Meg akartam nézni a beépített webshop alkalmazással a Nintendo online boltját, de itt kírta, hogy a régiómba nem elérhető, mert ugyanis én Magyarországra állítottam a kütyüt. Mondom sebaj végülis meg lehet lenni online bolt nélkül is.

Ezután benyomtam a Monster Hunter 4 Ultimate játékot és a 3D ismét bámulatba ejtett (egy kis csúszkán állítható a jobb oldalon a harmadik dimenzió mélysége vagy teljesen ki is tudod kapcsolni). Ráadásul a konzol nagyon jól is futtatta a játékot, mindenféle riccenés nélkül. Láttam, hogy van online játékra lehetőség ezért megpróbálkoztam vele, de itt is kiírta, hogy nem elérhető a régiómba. Na mondom valamit tenni kell. Átállítottam a gépet United Kingdom-ra a régióbeállításoknál és hopp minden működött egyből. Az online funkciók és a beépített webshop is. Regisztráltam magam ezek után a neten is. Semmi probléma nem volt, hogy UK-t adtam meg. Nem kér sem pontosabb címet, sem angol bankkártyát, tehát nem ütközik az ember akadályba. UK beállításokkal minden szépen működik eddig.

Játék közben feltűnt, hogy a korábbi PSP-m elsőre kényelmesebbnek tűnt, de pár óra, nap játék után teljesen hozzászoksz (én a kisebbik új modellt vettem). A felső kijelzője majdnem 4 colos, teljesen rendben van a mérete, egyáltalán nem kell ráfókuszálni, hogy lásd mi történik a képernyőn. Van a bal kezednél egy analóg és van egy kis gomb a jobb kezednél is, ami úgy működik mint a laptopok kis kurzorirányító valamije, viszont annál sokkal kényelmesebb. Tehát azt is analóg karként tudod használni.

Sima 2D-re állítva is szép a kis konzolnak a képe. Olvastam a felbontásáról, hogy nem nagy, de egy ekkora képernyőn nem tűnik fel, hogy nem 1080p a cucc... q;P Az alsó kijelző érintős cucc és az eszköz alján van egy kis ceruza is, ami arra szolgál, hogy ha esetleg gépelned kell a digitális billentyűzeten akkor precízen tudd használni azt. Játék közben tökéletesen érzékelte az ujjam amikor szükség volt rá.

3D bekapcsolásakor egy kis kamera érzékeli a fejed mozgását, követi azt, így nem törik meg a varázs, azonban ilyenkor csak Te látod normálisan a képernyőt, aki oldalról nézi az meg lát kettő képet, azt rosszul is lesz tőle. A lényeg, hogy aki játszik vagy használja a kütyüt tökéletes 3D élménybe lesz része (tényleg jó a cucc).

Ami számomra nagyon fontos, hogy a fedlapját lecsukva azon nyomban szüneteli a játékot és alvó módba rakja magát a konzol és ha megint kinyitod akkor onnan folytatod ahol abbahagytad (akár egy hatalmas sárkány hátán kapaszkodva). Nem kell kapcsolgatni semmit csak lehajtod a fedlapot és már sétélhatsz is alvó módban a konzollal.

Alvó módban számolja a lépéseidet is a kütyü és ezzel pontokat szedsz össze, amelyekkel lehet vásárolgatni játékokhoz cuccokat, de ezt még nem csekkoltam. Szintén alvó módban keresi a közelben lévő (kb. 100 láb) 3DS-eket a konzol és egyből felveszi vele a kapcsolatot (pár másodperc), mellyel kicserélitek a saját kis profilkaraktereiteket (ugyanolyan mint az xbox-nál az avatar), valamint egyéb más játékaid karaktereit, ha ott be van építve a funkció. Épp HÉV-en utaztam, amikor a kis kék villanó LED jelezte (épp játszottam), hogy talált egy 3DS-t a környéken. Kiléptem és láttam, hogy bemutatkozik a 3DS-emen Gyurci a saját kis karakterével. Hatalmas flash volt nekem így elsőre. Jót mosolyogtam rajta, még körbe is néztem hol lehet Gyurci... q😉

A menüben az alsó érintőképernyőn navigálsz és fent pedig látod a részletesebb infókat, de van olyan is mikor a kettő képernyőn egyszerre jelenik meg az infó és a felső képernyő az alsón folytatódik. A bizonyos "Miiverse" egy közösségi kis szolgáltatás, melyben fórum jelleggel olvasgathatsz, posztolhatsz, képeket nézegethetsz leginkább a Nintendóval kapcsolatos hírekról, játékokról, egész jó kis cucc. Ezt szintén a főmenűben tudod elérni.

Annyi még, hogy maga a kézikonzol akkora lehet mint egy 5 colos teló, csak vastagabb, tehát egyáltalán nem nevezhető nagynak. A zsebembe kényelmesen elfér. A súlya nem húzza a nadrágom, igazából nem nagyon veszi észre az ember, hogy a zsebében van.

Van benne kamera is, 3D képet tudsz lőni vele, de nem nagy felbontásban. Fun és van egy ehhez a funkcióhoz kapcsolódó kis minijáték is a gépre telepítve "Face Raiders" néven.

Igazából nem vagyok valami nagy "reviewer". Hirtelen ennyi jutott eszembe a cuccról. Még annyi, hogy összecsukott állapotban a fekete gépnek nagyon "beast" kinézete van, nagyon jól néz ki. Ha eszembe jut még valami megírom és ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan... q😉
Ma nem biztos, hogy lesz időm, de amint tudok írok egyet ide... q😉
kakaoskalacs
irhatnal rola nekem egy összegzést benyomásokkal mindennel stb mert engem is nagyon megfogott és hezitálok még egy kicsit.

Köszöntem.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hát engem a Nintendo ezzel a New 3DS-el megvett kilóra. Egyre jobban nézegetem a Wii U-t is... q😉
Tömör és velős. q;D Köszönöm!
jjja

Fekete New 3DS lett Monster Hunter 4 Ultimate gammával. Azt hittem kisebbnek tűnik majd a kijelző, de teljesen jó... q😉 Amúgy csak akkor tudok kihasználni minden funkciót ha Magyarország helyett egy támogatott országot adok meg tartózkodási helynek? UK-val megy az online multi is. Magyarral meg csak kiírja, hogy nem elérhető.
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2015.02.18. 22:29:06
Köszi! Metacriticet szoktam nézegetni, de most eszembe se jutott... q😉

Köszönöm a gyors választ. Esetleg tudsz must-have játékokat, ami kiállt azért, hogy megvegye az ember? q😉
vegyel New 3DS-t, az picit nagyobb, mint a regi 3DS. de azzal se lenne gond, mert ugyis megszokod a meretet hamar.

Sziasztok! Én is gondolkodom egy új 3ds beszerzésén. Annó volt PSP-m és imádtam a Monster Huntert, most is azt szerezném be először. Most azon agyalok, hogy nem túl kisméretű-e a sima 3ds kijelzője. A kompakt mérete megfogott, az XL hatalmasnak tűnik farzsebben hordáshoz és nem akarok most olyan kézikonzolt venni, amit úgy kell belegyűrnöm a gatyámba... q😉 Esetleg valami vélemény tőletek?
Fehercsoki
Valahol meg lehet nézni a jelenlegi eShop árakat? Sajnos csak az amerikai oldalon vannak fent az árak, ha átváltok magyar/európai oldalra akkor ott már nincsenek árak.(illetve csak dobozos árak néhány helyen)