Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koccadam
<#szomoru2>

koccadam
3000-es árra még várhatsz egy jó darabig szomoru2]

Csibe001
Õszinte leszek, néztem videókat meg olvastam teszteket, s már eleve nem a PS1-GBA-DS vonalat viszi hanem az újat így annyira nem vártam s ennyi utánajárás alapján én max használtan fogom megvenni max 3000 Ft-ért. Sajnos mint sok kedvenc játékomat ezt is utolérte a vég.

TDC Geronimo
7 óra volt nekem és nem rohantam, ettõl függetlenül nem volt rossz. Szerintem legszebb 3DS játék és az egyik legjobb 3D kihasználás

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csibe001
Amúgy azt írták, hogy 10-12 óra lesz a sztori...skill-tõl függõen s akár 20+ is lehet ha mindent meg akarsz találni/fel akarsz fedezni. 😊

Laza
Elhitted, hogy annyi lesz? 😊

Én azért pénzt nem fogok adni, max ha a MM-ben megint raktár takarítás lesz 😄

Viszont a MH3-at várom ... csak elszomorít, hogy nem lesz benne netes multi. Nem lakik véletlenül valaki a IX. kerület Pöttyös utca környékén? Hátha van vétel 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Csibe001
Én tervezem, de még 39 font itt, igaz nem néztem sok helyen. Annyit meg nem ér meg sajnos..addig kipörgetem a Sotn-ot psp-n addigra talán lemegy az ára. 😄

TDC Geronimo
Castlevaniat tolta valaki? Nemrég vittem végig, nagyon jó kis játék volt bár a beharangozott 20 órától igen messze volt azért.

Csibe001
Itt nem, de máshol igen. 😊

Èn nagyon megvagyok elègedve a kicsivel, nem bántam meg a vètelt. XL-t nem láttam mèg, de van itthon psp ès Samsung Galaxy S3-mam van 4.8col kijelzõvel. De amikor játszok 3ds-en felse tûnik a kissebb kijelzõ.
koccadam
Miért, nem történt?

Csibe001
Ennyi hsz-t, azt hittem már történt valami.. 😊

Laza
Elég érdekes árakon lehet MH3-at elõrendelni. 10900 volt a legolcsóbb, de láttam már 16000-ért is 😊
A többség 13-14-ért adná ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TDC Geronimo
Nem kell még egy sima thx 😄

koccadam
Cserélünk ?<#beka3>

koccadam
Pedig pont ezért nem esik szét,mert ha kicsit elmozdul a kezedben a nagy képernyõt kb ugyanúgy látod,de a kis képernyõn szinte minden bemozdulásnál szétesik.<#pias>

Fehercsoki
Ez logikus is egyébként, mert nagyobb képernyõnél kevésbé lehet kihasználni ezt a technológiát, hogy mást lát a 2 szem, mivel kevésbé "oldalról" látod a képernyõt, jobban elõtted van.

TDC Geronimo
Hát nekem meg pont ellenkezõ a tapasztalatom a 3D széteséssel kapcsolatban ezt el is felejtettem mondani. Sokkal szellemképesebb, mint a sima.

Fehercsoki
Az a baj kicsit messze van és drága a vonatjegy=/

koccadam
Gyere el a következõ 3dshungary találkozóra,ott megtudod nézni õket és összehasonlítani. Hát mert ha kicsi lesz a kijelzõ,akkor megbánod,hogy miért nem a nagyobbat vetted.Ami nem is annyira kicsi,de a mai játékoknál szerintem sokkal jobb a nagyobb kép,szükség van rá.

Fehercsoki
De miért bánnám meg? A legjobb az lenne, ha meg tudnék nézni egy simát és egy XL-t is közelrõl=/

koccadam
Az igaz,de simára kiadsz 30-35 ezret,és megbánod az is drága lesz.

Fehercsoki
De drága😄

koccadam
Ha a helyedben lennék tuti XL-t vennék,sokkal jobb a külsõ,képe szerintem egyáltalán nem rosszabb mint a simának, jobb a 3D-je egy kicsit,nem esik szét annyira. A mai játékokhoz kell a nagyobb kijelzõ.

Fehercsoki
És úgy mennyit bír?

TDC Geronimo
Nem tudom, mert én mindig 3Dben használom.

Fehercsoki
Leginkább a jobb üzemidõ miatt érdekelne az XL, amúgy szerintem az összes "újítás" inkább hátrány, de ha csak fél órával bír többet akkor jó lenne a sima is. Sima 3DS 2d-ben egy huzamban hány óra játékot bír?

TDC Geronimo
Saját magad döntöd el, hogy számít-e a nagyobb képernyõméret vagy sem, de mint mondtam a minõsége nem olyan jó, mint a simánál. A gép külsõ minõsége viszont az XL-nél jobb. Ami még nem tetszik az XLben, hogy a hangszórók sokkal halkabbak és szerintem rosszabb minõségûek is, mint a simánál.

Fehercsoki
Mert a sima megfelelõ árban van, 38k újan használtan 40k😄

Fehercsoki
Szóval nem éri meg XL-t venni?😮

TDC Geronimo
3DSXL se bírja sokkal tovább. 3D módba fél órával max. Nekem megvan még régi 3DS is és bár képernyõje kisebb, viszont a PPI miatt sokkal szebbek játékok meg élesebb a kép. Meg lehet szokni XL-t is, de ha egybõl megnézed a sima képét azután gáz, hiába jó nagy a kijelzõ.

Fehercsoki
Nem láttam annyiért, de még ha van is akkor is messze.

koccadam
Miért akarsz újonnan venni?Ezeket ha földhöz vágod sem romlanak el 😊))
Használt softmodolt 2 kontrollerrel 25ért szerzel simán.

Fehercsoki
Hát 38k egy új softmoddolt wii, 12k+5k a +1 kontroller, az már szinte egy 3DS XL.

koccadam
25-ért adtam most el egy Wii-t 3 játékkal. Az azért nem rossz szerintem.3DS-em nekem 3,5 - 4 órát bír, a sima. Azért vannak elég jó játékok Wii-re pedig.

Fehercsoki
Egy sima Wii ha veszek mellé 2 kontrollert már drágább mint egy 3DS XL=/

Fehercsoki
Sima 3DSel kb 2 órát tudsz játszani egy feltöltéssel=/ Amúgy sima Wii-t nem fogják nagyon elhanyagolni a Wii U miatt?

Fehercsoki
Jó csak kb. amit tolnék Wiin(32k újan, ki is fizetném érte, ugyanannyi használtan játékokkal softmoddolva 2 kontrolerrel) az kb. a Sports lenne coopba😄 Nagyon komoly játék nincs rá.

koccadam
Én is gondolkozom egy váltáson,de 52 ezer nagyon sok érte 😞
Sima 3DS-t lehet venni 30körül 1-2 játékkal már. Wii lehet régi,de még mindig nagyon jóó 😊

Fehercsoki
Most ahogy néztem csak a sima Wii olcsó, de az meg olyan régi=/

Fehercsoki
Az árát én is nagyon soknak gondolom, ennyibõl szerintem jobb dolgokat is tudnék venni=/

kakaoskalacs
köszi a választ

teszteket olvasva Xl a nagyobb marokkal rendelkezõknek kedvez.
plusz egy feltöltéssel +2.5-3 orat birja.

Nagyon ráfeszültem ,hogy beszerezzek egyet. Utoljára egy gameboy advance SP-m volt amin a nintendo cimeket toltam metroid zelda pokemon mario
manapság pedig ujra megjött a kedvem hozzá 😄 Bár 52k az nem kevés érte... 😞

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fehercsoki
Amúgy szerintetek megéri még simát venni vagy csak az XL?

Fehercsoki
Újan ~52k és nem kapsz adaptert omgomg!!!!, használtan meg én 45-ért láttam, de az a 7k ft nem olyan sok hogy használtat vegyek. Meg nem is nagyon árulják használtan, ennek talán az lehet az oka, hogy újan se nagyon veszik=/

kakaoskalacs
3DS XL-t hol lehet venni a legolcsóbban ?
Vagy használtan nézelõdjek?

Üdv!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Laza
Ez de kva jó Monster Hunter 3 videjó ... a szörnyek méreteit mutatja be, nagyon állat. Nem egy mai darab, de most láttam elõször.

Spoileres, úgyhogy csak az elsõ 1.5 percet néztem meg 😊

Laza
Az SF4 meg is éri, azokra mondtam amiket írtál. Az egyetlen játék a 3DS-en, amit bárhol, bármikor, bármennyi idõre elõ tudok kapni egy kis játékra.

koccadam
Ennyit bõven megérnek, jó játékok. Nem csak 1 darab van nekik belõle. SF4 nem mai játék,de annál inkább jó. Tekken se rossz,bár nekem 5öt már nem ért meg 😄 Steel Driver-t vettem,arról jókat hallottam. Pokémon 3ért is nagyon olcsó volt.

Laza
Ezek még vannak is, de a kutyának sem kell 😊

koccadam
Igen kiárusítás volt 😊 Steel Driver is volt 2.000-ért, meg Thor 3.000-ért, Tekken 5.000-ért stb. Szoktak ilyenek lenni,érdemes figyelni ezeket.