2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
#1947 este urak?
tényleg 4 napig épül a ház? nook nál még alig van cucc -
#1946 ehh... más ez a cucc
4785-5193-8886
felvettelek titeket -
#1945 bakker a ds részét állitgattam...
wpa2 personal ok.
hol kell a városból kimenni, a friend kód merre? -
#1944 nincs ilyen
linksys router.
wpa 2 personal enterprise wep radius.
semmivel nem megy, ha acces pointot keresek, csak a wep et látja, akkor meg a pc nem megy -
#1943 Oksa,én is felvettelek!
Kisgabo, WPA2-PSK -t állítsd be. Azzal nekem megy. -
#1942 urak
mi a fenét állitsak a routernek, a wep oké lenne a 3ds nek, de a win7 nem hajlandó vele csatlakozni, a wpa és a többire meg tesz a 3ds.
javallat? -
Tomek83 #1941 Felvettelek. -
Tomek83 #1940 Itt az enyém:
Tomek
1075-2024-2501 -
#1939 ok én is kiirom, holnap este mehet, most töltöm, mert a gépet is most bontottam ki -
0860-3388-5074 -
#1937 na megvan az animal, pöpecség.
majd jöhet friend kód... most épül a házam. :) -
#1936 pörög az animal crossing mindenkinél? ha meguntátok, megveszem... :) -
#1935 Ment pm. -
#1934 mennyi az az aquablue gép? fóliás a kijelző? pm jöhet.. :) -
#1933 Hát,teljesen más.Addig én sem tudtam,amíg nem szereztem be. Én sem értettem,de valahogy úgy van megírva hogy magába szív és nem ereszt -
#1932 Mi a jó ebben? Tiszta Sims, csak japó módra ... mi benne a 'játék'? -
#1931 Dehogyis, ez most egy plusz 3DS,nem a sajátom. Ac meg download-os amúgyis :) -
#1930 és az AC is eladó? :) -
#1929 Oké :) válaszoltam -
qper #1928 ment privi
-
#1927 Szerintem már rég nem.Nekem van egy 3DS-em elég újszerű,szép állapot ha érdekel. Aqua blue.Van hozzá doboz meg papírok is,töltő +2gb kártya. -
qper #1926 pesti úti tecsóban még mindig akciózzák a 3DS-t? :) holnap akkor mennék venni :) -
#1925 Szerintem egyik legjobb 3DS játék...sose AC-ztem,de már 70 órám van benne... meló mellett is muszáj elővenni...akármilyen fáradtan érek haza... EPIC!!! -
Tomek83 #1924 Megéri, én is 10ért vettem. Múlt hét szerdán jött meg,azóta naponta 2órát játszok vele minimum. Bár nyáron mindig nagyobb az élet az AC világban,szóval van sok tennivaló. -
#1923 megéri az animal crossing? 10k ért tolják. gépet is kéne miatta venni.. -
#1922 ehh... csak gépet kell venni megint -
Tomek83 #1921 Már mindenkinek megvan az AC, akik meg legjobban várták (pl. én vagy Kisgabo) azok meg leshetnek, mint hal a szatyorban. De én jövő héten mindenképp beszerzem a "so many games" miatt, ez lesz a 3. játék. -
#1920 DSi-n már van, azon kezdték a régiózárat... -
#1919 Nekem a "So many Games" promóció keretén belül lett meg. 3 Játékot beregeltem a 8ból,és egy negyediket választhattam ingyen download formájában, ez lett a választott. Igazából én soha nem AC-ztem még,nem is érdekelt... most meg le sem tudom rakni -.-' beszippantott.Nagyon jó játék lett! -
#1918 Aham. Jóhát én ezt se tudtam pl. Nekem van GBA SP, DSL, DSI azoknál nincs ilyen tudtommal :) -
rnd #1917 Például, hogy csak japán játékok mennek rajta? Sajnos... -
#1916 Kisgabo:
http://hardverapro.hu/apro/feher_nintendo_3ds_jatek/hsz_1-50.html
Nem tudom van e hátránya a "japán kiadás"nak. -
#1915 mennyi volt? megérte várni? -
#1914 Damn :( Azért legyél szemfüles,érdemes betérni néha-néha. AC: New Leaf meg über!!!:) -
#1913 Ja,így már érthető, gondoltam,valami ilyesmire céloztál,ezt én is rühellem :))) -
#1912 tegnap már nem találtam... -
#1911 Azt elhiszem, hogy 25k-ba került .... csak az előtte feltornászott eredeti árat kamuzom ... utálom, mikor úgy akcióznak dolgokat, hogy előtte 'felnyomják' az árát, hogy hangzatosabb % kerülhessen elé. A kuponos oldalak is tele vannak ilyenekkel ... 100.000Ft értékű kés készlet 10.000Ft-ért ..... ja persze, és két hetente akciózzák ... vagy konyhai robotgép 70e helyett 35e ... közben meg külföldön mindenhol 100 eur ... a 80eFt-os szerszámkészlet a legdurvább, ami 100e helyett valami 20e volt, de olyan néven nem is létezett, az egy kínai fostalicska volt, 10e körül árulták az ebayen meg hasonló helyeken ... a kuponos oldalnál meg ha rákérdezel mindenre azt mondják, hogy tuti eredeti, náluk nem lehet nem eredetit árulni ... na persze, lol :)
Még a CDGalaxis hasonló árai szoktak érdekesek lenni .... 12e helyett 7e akcióban a BF3 Premium, mikor az MM-ben is annyi volt alapból ... és szinte minden akciójuk hasonló ... na nem mind, de sok.
Ehh, na, elgurult a gyógyszer :) -
#1910 Háát, Én ha jól emlékszem 40-50 körül láttam az MM-ben már tavaly is ... az árcsökkentés már ezer éves. Akkor azok ott valamit nagyon elírtak :) -
#1909 Egyáltalán nem kamu, ennyi volt.
Az viszont tényleg elég nagy marketing,hogy 72 ezerről :D -
#1908 Egyébkénk annyira nem kamu. Januárban annyi volt a MediaMarkt-ban. Gondolom, a kutya nem vette, főleg, hogy az xl volt asszem 60...