2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
#1987 Hát, kisgabo is sokat szenvedett vele,nem tudom ő hol vette,de szerintem már kapható. -
#1986 Kapható vhol az Animal Crossing: New Leaf? Eddig csak az 576-ban láttam, horror áron... -
#1985 Amíg neked nem volt meg,én naponta sokat játszottam egyébként,de most hogy nagyon beindult a fő szezon,szinte elő sem tudtam venni,pedig én sokat játszottam vele,és fogok is majd,mert nagyon jó.A többiek nevében nem nyilatkozhatom miért nem játszanak :) -
#1984 de itt 5 en egyikse online soha.. :) látom a barátok menünél.
face ismeretlenjei nem érdekelnek. -
#1983 Mármint nem te csibe, hanem kisgabo ^^' -
#1982 Ja, De am írtam,hogy facen ott a csoport,mindig van aki játszik és akivel tudsz játszani,nem is reagáltál rá.Aki ráér úgyis online,aki meg nem az akkor játszik amikor tud :) -
#1981 Mit össze szenvedtek ezzel a dologgal... -
#1980 esetleg ma valaki?
gyerekek, játszotok vele, v disznek vettétek? :) -
#1979 ma? -
#1978 este 9 valaki? -
#1977 Igen, megköszönném :) -
#1976 hali, ma? -
#1975 Hello, kell még a kód? -
#1974 Látom itt jó pár embernek megvan az animal crossing. Egyikőtök lenne olyan kedves és megtenné ezt?
Regelni kell csak a játékot club nintendora és kaptok egy promo kódot. Ezt, ha valaki elküldené nekem privibe nagyon megköszönném. -
#1973 és ma? ez katasztrófális srácok... :( -
#1972 ma valaki? -
#1971 senki? -
#1970 sorry, most értem haza -
#1969 Sajnos kb élni sincs most időm!:( Akármennyire szeretnék játszani.
Eddig meló mellett tudtam játszani napi 1-2 órát,de most így a nyár végi szezonban már erre sincs időm.Amikor fent vagyok meg pont nem látlak. -
qper #1968 ok, leszek -
#1967 ste mehetne, 9 után -
qper #1966 ha nyitod vmikor, átmegyek,ha minden igaz a Te friend kódodat fel is vettem :) Ha nyitsz valamikor átnéznék. Kezdő vagyok, tanulok :D -
#1965 na, 1 hete van ac om erre senki se lép fel játszani. grat. :) -
qper #1964 Sziasztok!
Rákkattantam én is az AC-re, párotokat bejelöltem már, akit nem, annak friend kódom:
2680-9869-5492
üdv! -
#1963 ma este valaki? -
#1962 akkor mikor? és ki nyit? :) mármint innen -
#1961 igen,van aki éjfélkor ér csak rá,sokan aktívak éjfél körül is -
#1960 ok, de este? -
#1959 http://3dshungary.com/-nak van egy elég aktív animal crossing közössége.Van egy facebook csoportunk,ahol mindig ez a téma,kiírják mikor kihez lehet átmenni stb,ki milyen fossilokat cserél, kinek mi kell.Ha érdekel küldök pm-et.Jelenleg 28an vagyunk :D -
#1958 senki? -
#1957 Holnap én is felveszek mindenkit!Elég elfoglalt voltam a napokban :) sry -
#1956 Bezártam, mert lassan megyek aludni.
Köszi a látogatást :)
Tomek kérdezte a zászlómat. Én csináltam, használjátok egészséggel, ha tetszik:
-
#1955 Én nyitva vagyok egyébként.
A fáim le vannak kopasztva, szóval legfeljebb bambuszt meg cseresznyét tudok felajánlani :) -
#1954 ha ma nem, holnap -
Tomek83 #1953 ÉN most értem haza, ha kinyitsz, akkor átmegyek.
Scofield,Koryne felveszlek titeket,nekem lentebb a kódom. -
#1952 este valaki jön? -
Scofield #1951 Én is elkezdtem egy ideje az Animal Crossing-t
Szóval aki tud vegyen fel és nyomhatjuk :D
2766-8773-5071 -
#1950 Sziasztok!
Engem is felvehet, aki akar :)
5155-3047-3607
Elkapott rendesen az Animal Crossing láz...
Akik Leírták a friend code-jukat, azoket felveszem én is (utólagos engedelmetekkel :D)
-
#1949 ki nyit ma? -
Tomek83 #1948 Én este nem tudom, hogy mikor érek haza,de holnap egész nap itthon leszek.
Elején lehet, hogy 4 napig tart,már nem emlékszem,de utána a nagyobbítások már a szokásos 1 naposak. Nooknál csak a házad külsejét tudod változtatni már (milyen kerítés, tető,postaláda, bejárati ajtó legyen). Timmy és Tommy-nál lesznek cuccok,de a cuccaidat a Re-Tailben add el, ott többet kapsz érte.