Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Rákkattantam én is az AC-re, párotokat bejelöltem már, akit nem, annak friend kódom:
2680-9869-5492
üdv!
Köszi a látogatást 😊
Tomek kérdezte a zászlómat. Én csináltam, használjátok egészséggel, ha tetszik:
Xbox Live gamertag: kilencnad
A fáim le vannak kopasztva, szóval legfeljebb bambuszt meg cseresznyét tudok felajánlani 😊
Scofield,Koryne felveszlek titeket,nekem lentebb a kódom.
Szóval aki tud vegyen fel és nyomhatjuk 😄
2766-8773-5071
Engem is felvehet, aki akar 😊
5155-3047-3607
Elkapott rendesen az Animal Crossing láz...
Akik Leírták a friend code-jukat, azoket felveszem én is (utólagos engedelmetekkel 😄)
Elején lehet, hogy 4 napig tart,már nem emlékszem,de utána a nagyobbítások már a szokásos 1 naposak. Nooknál csak a házad külsejét tudod változtatni már (milyen kerítés, tetõ,postaláda, bejárati ajtó legyen). Timmy és Tommy-nál lesznek cuccok,de a cuccaidat a Re-Tailben add el, ott többet kapsz érte.
wpa2 personal ok.
hol kell a városból kimenni, a friend kód merre? <#hamm>#hamm>
linksys router.
wpa 2 personal enterprise wep radius.
semmivel nem megy, ha acces pointot keresek, csak a wep et látja, akkor meg a pc nem megy
mi a fenét állitsak a routernek, a wep oké lenne a 3ds nek, de a win7 nem hajlandó vele csatlakozni, a wpa és a többire meg tesz a 3ds.
javallat?
Tomek
1075-2024-2501
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx